Νέα

City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 28 άτομα (1 μέλη και 27 επισκέπτες)

kon.air

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2009
Κριτικές
29
Like
87
Πόντοι
246
Ενα θα πω και είναι η αλήθεια,τελικά όλοι μπορεί να έχουμε επιτυχίες στις τάνες ,άλλοι να έχουν πληρώσει περισσότερα και άλλοι λιγότερα αλλά....για κάποιο μυστήριο λόγο όλες μα όλες γουστάρουν τον μπάμπη....και ο λόγος είναι απλός τελικά ...ο μπάμπης είναι ο εαυτός του, δεν παίζει ρόλους δεν υποκρίνεται πως είναι κάποιος ,είναι απλός και γήινος όσο και σεξουαλικά διεστραμένος....εγώ όσο τον γουστάρω άλλο τόσο τον σέβομαι πάντως...

Όπου baby = μπάμπης επί το ελληνικώτερον;

lalak

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2009
Κριτικές
52
Like
659
Πόντοι
4.995
Ναι, μόνο που αυτός θέλει κάτι για σήμερα, αυτή από αύριο, εκτός κι αν ξέρεις κάτι που με κάνεις να υποθέτω κι εγώ.

Oxι δεν γνωριζω κατι πραγματικα
Αλλα θα αντεξει μια μερα ο φιλος
Θα τον στειλω να παει καπου με ενα 60αρι (που μου δωσαν κατι γνωστοι  :grin: ) να στανιαρει για σημερα και αυριο θα τραβηχτει στην αλλη

kon.air

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2009
Κριτικές
29
Like
87
Πόντοι
246
Oxι δεν γνωριζω κατι πραγματικα
Αλλα θα αντεξει μια μερα ο φιλος
Θα τον στειλω να παει καπου με ενα 60αρι (που μου δωσαν κατι γνωστοι  :grin: ) να στανιαρει για σημερα και αυριο θα τραβηχτει στην αλλη

Επειδή με το 60άρι που αναφέρεις κατάλαβα μάλλον ποιάν εννοείς, γιατί έχω περάσει κι εγώ από κει, ας προσέξει μόνο ο παίκτης μην τον στραγγίξει αυτή με το 60άρι, γιατί τα λεφτά της τα τιμάει όσο δεν πάει άλλο, και μετά μη ξεμείνει από καύσιμα για την ψηλή. Γιατί κι αυτή θέλει φορτωμένο το ρεζερβουάρ για να τη χαρεί κανείς όσο περισσότερο γίνεται.

lalak

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2009
Κριτικές
52
Like
659
Πόντοι
4.995
συναγωνιστες τι εχετε να μου προτεινετε για σημερα  ΑΝΝΑ η ΜΕLISSA????????? ποια η γνωμη σας? η να ξαναπαω sheila?

Melissa αν θες να πας , την κριτικη του παιχτη την διαβασες ?
Για ξανασκεψου το λιγο

Τωρα για την Αnna την Τσεχα , εχει καλες κριτικες

BABY(1)

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Ιουν 2009
Κριτικές
287
Like
3.054
Πόντοι
13.385

kon.air

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2009
Κριτικές
29
Like
87
Πόντοι
246
Melissa αν θες να πας , την κριτικη του παιχτη την διαβασες ?
Για ξανασκεψου το λιγο

Τωρα για την Αnna την Τσεχα , εχει καλες κριτικες

Μάλλον εννοεί αυτή τη Μελίσσα ο παίκτης: Αλλά κι αυτή από αύριο. Οπότε το δίλημμα περιορίζεται για σήμερα σε: Anna_indep ή 60άρι.

lalak

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2009
Κριτικές
52
Like
659
Πόντοι
4.995
οχι αυτη ρε λαλακ υπαρχει και αλλη ...σε επιασα αδιαβαστη..αφου ξερεις τι θελω...ψαξε!!!!!!!!!

Ωχου πρωι πρωι ρε μαλακα δε μας γαμας ? Οταν μαθεις να κανεις copy paste κανα λινκ να μας λες ποιες γκομενες εννοεις θα βοηθησω  :headbang:

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
Ωχου πρωι πρωι ρε μαλακα [size=20pt]δε μας γαμας[/size] ? Οταν μαθεις να κανεις copy paste κανα λινκ να μας λες ποιες γκομενες εννοεις θα βοηθησω  :headbang:
Αν το πεις κανα δυο φορες ακομα, δεν το βλεπω καθολου απιθανο!!!!!  Μετις καβλες που εχει ο παιχτης... :tooth:

BABY(1)

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Ιουν 2009
Κριτικές
287
Like
3.054
Πόντοι
13.385
traxanoplagias  τραβα στην Anna x να γαμησεις ενα ωραιο μουνι ( ετσι εστω ηταν τον Φλεβαρη ) η οποια θα στα κανει ολα εκτος κωλου αλλα δεν θα σου δωσει την ψυχη της !!!
Η Μelissa ειναι λιγο μεγαλωμενη για σενα αν και τα προσφερει και αυτη απλοχερα ολα αλλα και παλι απο ψυχη μηδεν !!!
Στην ψηλη οταν πας να εχεις παρει τις Βιταμινες σου πριν γιατι θα σε ξεπατωσει αλλα οχι πολλες κουβεντες μονο γαμησι στο Full !!!
To 60ari δεν χανετε εδω θα ειναι και ειναι το καλυτερο VFM που υπαρχη αυτη την στιγμη απο θεμα τιμης και εμφανισης αν και απο μουρη λιγο σπασμενο ειναι ,αν προσεξει και βαλει και κανενα χρωμα τοτε πεταει !!!
Α και θα σου δωσει και την ψυχη της !!! :grin: :grin:

Αυτα τα ολιγα !!! ;)

Thanks Bro για τα καλα σου λογια το ιδιο ισχυει και για μενα προς το ατομο σου !!! ;)

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom