Νέα

City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 144 άτομα (6 μέλη και 138 επισκέπτες)

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Ρε παιχτες υπαρχει περιπτωση να συναντει κανεις καποιο κουριτσι οταν ειναι σε τουρ,χωρις να το ξερει το γραφειο ?

Και οταν αυτο γινεται και γινει και χωρις αντιτιμο αλλα και χωρις απαραιτητα να υπαρχει σεξ, τι παιζει συνηθως ?

Εχει κανεις ορεξη να ασχοληθει και να απαντησει με PM ?

Αντι για πμ, θα σου απαντησω εδω για να διαβαζουν και οι νεοι!! Οι σιτιτουριστριες ειναι ΤΑΝΕΣ, οχι γκομενες!! Καμια δεν θα σε συναντησει εκτος γραφειου χωρις πληρωμη, γιατι θα υπαρχει αλλος πελατης που θα την πληρωσει αντι να την καμαρωνεις εσυ τσαμπα στο μπαρακι!!

Υπαρχουν πολλες που αν τους τα σκασεις χοντρα σε δυο τρια τουρ, θα σε συναντησουν μετα την δουλεια τους, συνηθως μετα τα μεσανυχτα, για κανενα ποτο και πλακα, αλλα ο πρωτος το επομενο πρωι που θα περασει θα γαμει πτωμα!!

Δεν ειναι λιγες φορες που ειμουν ο πρωτος τους πελατης το πρωι και βρωμουσε η αναπνοη τους αλκοολ απο τα μεθυσια το προηγουμενο βραδυ απο αγαπουληδες που ηθελαν να τις παρελασουν σε γνωστους. Διαβασε μερικες κριτικες και θα καταλαβεις!!

Οι επαγγελματιες δεν θα βγουν, και το γραφειο δεν τις ελεγχει που ειναι μετα την δουλεια τους.

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046

Tipos

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
20
Like
2
Πόντοι
3.945
Ρε παιχτες υπαρχει περιπτωση να συναντει κανεις καποιο κουριτσι οταν ειναι σε τουρ,χωρις να το ξερει το γραφειο ?
Και οταν αυτο γινεται και γινει και χωρις αντιτιμο αλλα και χωρις απαραιτητα να υπαρχει σεξ, τι παιζει συνηθως ?

Χωρίς περιστροφές ναι.
Με δύο προϋποθέσεις.
Να δημιουργήσεις κλίμα εμπιστοσύνης.
Και να σε ψιλογουστάρει (εσένα ή το πορτοφόλι σου).
Το πώς και τι τα βρίσκεις στο δρόμο.

busterd

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Οκτ 2009
Κριτικές
51
Like
6.540
Πόντοι
10.617
Αντι για πμ, θα σου απαντησω εδω για να διαβαζουν και οι νεοι!! Οι σιτιτουριστριες ειναι ΤΑΝΕΣ, οχι γκομενες!! Καμια δεν θα σε συναντησει εκτος γραφειου χωρις πληρωμη, γιατι θα υπαρχει αλλος πελατης που θα την πληρωσει αντι να την καμαρωνεις εσυ τσαμπα στο μπαρακι!!

Υπαρχουν πολλες που αν τους τα σκασεις χοντρα σε δυο τρια τουρ, θα σε συναντησουν μετα την δουλεια τους, συνηθως μετα τα μεσανυχτα, για κανενα ποτο και πλακα
αλλα ο πρωτος το επομενο πρωι που θα περασει θα γαμει πτωμα!!

Δεν ειναι λιγες φορες που ειμουν ο πρωτος τους πελατης το πρωι και βρωμουσε η αναπνοη τους αλκοολ απο τα μεθυσια το προηγουμενο βραδυ απο αγαπουληδες που ηθελαν να τις παρελασουν σε γνωστους. Διαβασε μερικες κριτικες και θα καταλαβεις!!

Οι επαγγελματιες δεν θα βγουν, και το γραφειο δεν τις ελεγχει που ειναι μετα την δουλεια τους.

:think: :think: :think: Sorry παίκτη αλλά διαφωνώ. Δεν είναι απαραίτητα έτσι όπως τα λές!

sexAdct

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
1

Υπαρχουν πολλες που αν τους τα σκασεις χοντρα σε δυο τρια τουρ, θα σε συναντησουν μετα την δουλεια τους, συνηθως μετα τα μεσανυχτα, για κανενα ποτο και πλακα, αλλα ο πρωτος το επομενο πρωι που θα περασει θα γαμει πτωμα!!

αλλο τι αντιλαμβανεσαι εσυ και τι μπορει να καταφερεις με τον χαρακτηρα σου,το πορτοφολι σου και ολα τα αλλα και αλλο πως εχουν τα πραματα τα οποια μπορει να εχουν δεκαδες διαφορετικες πτυχες απο αυτη που αναφερεις.εν ολιγης διαφωνω και γω καθετα...

Remy_Lebeau

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2010
Like
4
Πόντοι
1

πως δεν υπαρχει..αμα τη χρυσωσεις για 2-3 τουρ,ισως σε χωσει καπου για κανα ποτακι...το φρι φακ που υπενησεσαι κερδιζεται με πολυ κοπο και χρημα...προσωπικα δεν το χω κανει ποτε..καλο θα ειναι παντως αγαπουληδες που χουν αναγκη απο κουβεντα "χωρις απαραιτητα να υπαρχει σεξ" να μην ασχολουνται με τουριστριες,γιατι το αθλημα ειναι ακριβο...σε κανα στουντιο μπορεις να πετυχεις αυτο που θες με λιγοτερα χρηματα..

NITRO

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
151
Like
5.832
Πόντοι
37.127
χχχμμμμμμ....

Βλέπω να δημιουργείται μια τάση να πιάσουμε από τα μούτρα ή να απαξιώσουμε όποιον γράψει κακή κριτική για τη www.bourdela.com/city-tours/girls/nicole-russian-girls-forme/]Nicole[/url]......

......από τους μόνους που έχουν βάλει 8άρια στο service.....

Τυχαίο?  :think:

Μπορεί.

ΥΓ. Ελπίζω να ισχύει ακόμα το "δεν σε έχω στείλει ΠΟΤΕ σε λάθος πουτάνα" ή "όποια γράφω εγώ ότι είναι καλή έτσι είναι".

Γιατί η Nicole αποδεικνύεται κομοδίνο.
κάνεις λάθος τιμημένε ..η Nicole ακόμα και σε κομό είναι πολύ προχωρημένο μοντέλο ...το ότι επιλέγει πελάτες και συχνά πυκνά μαλακίζεται ειναι αλήθεια...αλλά μην την πέφτεις του Τρες ....δική μου ανακάλυψη είναι, απλά μετά ανέλαβε ο μεγάλος και την εξέλιξε....
Για τους παίκτες όμως που έχουν αδυναμία στα μακρυά πόδια ,τα κορμιά που γεμίζουν το κρεβάτι και σε αυτούς που γουστάρουν να γαμάνε γκόμενες τύπου Κίμπερλυ είναι σούπερ....

ΧΧΧ

Συνημμένα

• 20070105072936_bubble.jpg
    20070105072936_bubble.jpg
    11,8 KB · Εμφανίσεις: 20

BABY(1)

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Ιουν 2009
Κριτικές
287
Like
3.054
Πόντοι
13.385

Yπαρχουν και εξαιρεσεις !!!
Λιγες μεν , αλλα υπαρχουν !!! ;)

NITRO

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
151
Like
5.832
Πόντοι
37.127

Τα κουρίτσια πάντα έχουν ένα ωράριο που δουλέυουν συμφωνημένο με το γραφείο μετά από αυτό ειναι ελεύθερες να κανουν ότι θέλουν και συνήθως αργά μετά την μια το βραδυ πανε κλαμπομπαρότσαρκες...
Η ερώτηση  "οταν αυτο γινεται και γινει και χωρις αντιτιμο αλλα και χωρις απαραιτητα να υπαρχει σεξ, τι παιζει συνηθως" φαντάζομαι είναι ρητορική αφού αν δεν πληρώνεις και δεν γαμάς τότε τι θα βγεις να κάνεις?
Ιστορίες υπάρχουν αμέτρητες ...θυμάμαι ενα βράδυ με ένα απο τα καλύτερα εργαλεία της πιάτσας που κοιμόταν ένα τρίωρο την νύχτα και επαιρνε 10-12 πελάτες την ημέρα ...ο παίχτης που την συνόδευε βγήκε τόσο οff απο τις χορευτικές φιγούρες ,τα ποτά και την ανεβασμένη λίμπιντο που στις 6 το πρωί τον βρήκαμε να κοιμάται στον καναπέ του μαγαζιού και την γκόμενα στις 10.00 να κάνει ραντεβού με άλλον παίχτη που της πήγε πρωινό στο ξενοδοχείο και της πήρε ότι ειχε άπαρτο αφού αυτή είχε μείνει αγάμητη την προηγούμενη νύχτα....

Τυχερά ειναι αυτά ...και αν σου πω και άλλες ιστορίες σε βλέπω να χάνεις τον ύπνο σου!!!  

BABY(1)

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Ιουν 2009
Κριτικές
287
Like
3.054
Πόντοι
13.385
Mαλλον Λιθουανα θα ηταν !!!
Αυτες αντεχουν τοσο !!! :grin: :grin: :grin:

kon.air

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2009
Κριτικές
29
Like
87
Πόντοι
246
Είναι σε tour τώρα; Στο link δεν λέει που είναι τώρα.

Ή στο σπίτι της ετοιμάζοντας βαλίτσες, ή καθ' οδόν για Αθήνα ή βρίσκεται ήδη εδώ και απολαμβάνει τη Κυριακάτικη λιακάδα της.
Αλλά τι σημασία έχει;  :huh:

NITRO

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
151
Like
5.832
Πόντοι
37.127
Αναρωτιέμαι ποιός από τους δυό σας ήταν αυτός που της πήγε πρωινό κλπ.  :grin:
Ενα θα πω και είναι η αλήθεια,τελικά όλοι μπορεί να έχουμε επιτυχίες στις τάνες ,άλλοι να έχουν πληρώσει περισσότερα και άλλοι λιγότερα αλλά....για κάποιο μυστήριο λόγο όλες μα όλες γουστάρουν τον μπάμπη....και ο λόγος είναι απλός τελικά ...ο μπάμπης είναι ο εαυτός του, δεν παίζει ρόλους δεν υποκρίνεται πως είναι κάποιος ,είναι απλός και γήινος όσο και σεξουαλικά διεστραμένος....εγώ όσο τον γουστάρω άλλο τόσο τον σέβομαι πάντως...

Pink_floyd

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Κριτικές
22
Like
644
Πόντοι
6.065
Και με καλυψατε και οχι..

Κοιτατε τι εγινε..

Μπαινω μεσα και τη βλεπω αναστατωμενη.. την ηρεμω την χαλαρωνω, ΔΕΝ τη γαμαω και καθομαστε και μια ωρα παραπανω να μιλαμε..κανα γλωσσοφιλο επαιξε και τετοιες παπαριες. Περναει η ωρα την βλεπω κουρασμενη της λεω φευγω. μου λεει αν θες να με γαμησεις θα κατσω γιατι με εχεις πληρωσει. της λεω οχι.
αλλαζουμε τηλεφωνα.

Την επομενη αρχιζουν τα μυνηματα. ελα μην ερχεσαι εχω ραντεβου... ελα μην ερχεσαι εχω ραντεβου, ελα μην ερχεσαι εχω ραντεβου. τελικα καποια ωρα εκατσε και με παιρνει τηλ και πηγα και τη βρηκα. Μου εδειξε στο ιντερνετ ολο τον προτερο βιο της, με πηγε πανω αρχισαμε τις ιστοριες, εγω ειχα ψιλοσοκαριστει απο οσα μου εδειξε και ελεγε για τη ζωη της(και με την καλη και με την κακη ενοια) και ξανα δεν τη γαμησα,δεν γουσταρα και τοσο μμου ειχε βγει τερμα αγαπουλιαση,gfe,κουβεντουλα... δεν ξοδεψα ουτε ευρω!

Φευγω μου λεει με πετας στο ραντεβου μου ? οκ...την πηγα

Την επομενη παλι μυνηματα τηλεφωνα. ειμαι ατικα λεει ...γυμναζομαι λεω..με παιρνει τηλεφωνο,που εισαι τι κανεις θα ερθεις,παρε με οταν τελειωσεις κτλπ λεγαμε η στειλε μου μηνυμα μου λεει στελνω.ειμαι busy λεει.
Και τερμα........ δεν ξανααπαντησε .εφευγε την επομενη το πρωι.

Ηθελα να την ξαναδω για να της τον ριξω ετσι για την τιμη των οπλων.. Αλλα δεν ηθελα να παρω το γραφειο και να πληρωσω... οποτε εν τελει περασα μαζι της κανα 6ωρο χωρις να την μπηξω.

Ελπιζω να εγινα πιο συγκεκριμενος και παλι ειτε με pm ειτε απο εδω αναμενω με ενδιαφερον καποια σχολια

NITRO

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
151
Like
5.832
Πόντοι
37.127
Και με καλυψατε και οχι..

Κοιτατε τι εγινε..

Μπαινω μεσα και τη βλεπω αναστατωμενη.. την ηρεμω την χαλαρωνω, ΔΕΝ τη γαμαω και καθομαστε και μια ωρα παραπανω να μιλαμε..κανα γλωσσοφιλο επαιξε και τετοιες παπαριες. Περναει η ωρα την βλεπω κουρασμενη της λεω φευγω. μου λεει αν θες να με γαμησεις θα κατσω γιατι με εχεις πληρωσει. της λεω οχι.
αλλαζουμε τηλεφωνα.

Την επομενη αρχιζουν τα μυνηματα. ελα μην ερχεσαι εχω ραντεβου... ελα μην ερχεσαι εχω ραντεβου, ελα μην ερχεσαι εχω ραντεβου. τελικα καποια ωρα εκατσε και με παιρνει τηλ και πηγα και τη βρηκα. Μου εδειξε στο ιντερνετ ολο τον προτερο βιο της, με πηγε πανω αρχισαμε τις ιστοριες, εγω ειχα ψιλοσοκαριστει απο οσα μου εδειξε και ελεγε για τη ζωη της(και με την καλη και με την κακη ενοια) και ξανα δεν τη γαμησα,δεν γουσταρα και τοσο μμου ειχε βγει τερμα αγαπουλιαση,gfe,κουβεντουλα... δεν ξοδεψα ουτε ευρω!

Φευγω μου λεει με πετας στο ραντεβου μου ? οκ...την πηγα

Την επομενη παλι μυνηματα τηλεφωνα. ειμαι ατικα λεει ...γυμναζομαι λεω..με παιρνει τηλεφωνο,που εισαι τι κανεις θα ερθεις,παρε με οταν τελειωσεις κτλπ λεγαμε η στειλε μου μηνυμα μου λεει στελνω.ειμαι busy λεει.
Και τερμα........ δεν ξανααπαντησε .εφευγε την επομενη το πρωι.

Ηθελα να την ξαναδω για να της τον ριξω ετσι για την τιμη των οπλων.. Αλλα δεν ηθελα να παρω το γραφειο και να πληρωσω... οποτε εν τελει περασα μαζι της κανα 6ωρο χωρις να την μπηξω.

Ελπιζω να εγινα πιο συγκεκριμενος και παλι ειτε με pm ειτε απο εδω αναμενω με ενδιαφερον καποια σχολια
η κάθε μια περίπτωση ειναι διαφορετική τελικά.....το οτι σου ξεβρακώθηκε για το παρελθόν της ειναι ευαίσθητο προσωπικό δεδομένο που δύσκολα να το μοιραστεί η τανα μαζί σου αν δεν έχετε στενή σχέση...anyway δεν μας λες και το όνομά της να γίνουμε πιο σαφής ..γιατί μπορεί να έχει πέσει και σε καμιά σταμπαρισμένη τρελή που να μην αξίζει τον κόπο να ασχοληθείς άλλο....

kon.air

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2009
Κριτικές
29
Like
87
Πόντοι
246
η κάθε μια περίπτωση ειναι διαφορετική τελικά.....το οτι σου ξεβρακώθηκε για το παρελθόν της ειναι ευαίσθητο προσωπικό δεδομένο που δύσκολα να το μοιραστεί η τανα μαζί σου αν δεν έχετε στενή σχέση...anyway δεν μας λες και το όνομά της να γίνουμε πιο σαφής ..γιατί μπορεί να έχει πέσει και σε καμιά σταμπαρισμένη τρελή που να μην αξίζει τον κόπο να ασχοληθείς άλλο....

(Για να προλάβω το συμπαίκτη, επειδή δεν ξέρω πόσο μπασμένος στο άθλημα είναι), εννοείς το "επίσημο" όνομά της, γιατί το ανεπίσημο μόνο με pm.
Και να προσθέσω για τον συμπαίκτη επίσης (γιατί εσύ είμαι σίγουρος ότι το ξέρεις), ότι από τη μικρή μου εμπειρία μέχρι τώρα έχω καταλάβει ότι οι περισσότερες από αυτές είναι "ναυάγια" σαν κι αυτήν, που δυστυχώς δεν έχουν "πού την κεφαλήν κλίνε", και που το μόνο που τους έδωσε ο Θεούλης είναι την (όποια) ομορφιά τους.

lalak

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2009
Κριτικές
52
Like
659
Πόντοι
4.995

kon.air

Ενεργό Μέλος