Νέα

City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 102 άτομα (9 μέλη και 93 επισκέπτες)

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
έχω turbo-lag σήμερα....
με πονάνε τα κόκαλά μου σε όλο μου το σώμα... :zombie:
Εντάξει δικαιολογήσε.....αρρωστιάρης καιρός!!!!
Και για πες μας....ποια ήταν η άτυχη που σε έφερε σε αυτήν την κατάσταση? ;) :grin: :grin:

TurboThor

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
322
Πόντοι
2.287
Εντάξει δικαιολογήσε.....αρρωστιάρης καιρός!!!!
Και για πες μας....ποια ήταν η άτυχη που σε έφερε σε αυτήν την κατάσταση? ;) :grin: :grin:

σε αυτή τη κατάσταση με έφερε ακριβώς οπως το είπες μια άτυχη... βόλτα με τα πόδια στο Γκάζι ενώ ηθελα να πάω για ύπνο... :grin: :2funny:

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
εβαλα μονο βαθμολογια στην εμφανιση και τα άλλα τα αφησα ασους! :2funny: :2funny: :2funny:
τιμωρια γιατι ειναι κακο παιντι και κοροιδευει τον κοσμο! στο ενα ζητα 250 ευρα και στο άλλο 200! :grin: :grin: :grin:
εγω το καθηκον μου το εκανα απο εκει και περα οι παιχτες που ψωνιζουν ας κρινουν και ας αποφασισουν πως πρεπει να ψωνιζουν απο το σουβλατζιδικο του  ροδολφου
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ρε Άλεξ τι κάνεις? :think:
Δύο κριτικές για την ίδια γκόμενα με διαφορετική βαθμολογία?
Τώρα τι να σου πω.....ίδρωσε το αυτί του Ροδόλφου!!!!
Μετά από αυτό που του έκανες δεν θα το ξανακάνει!!!! :tickedoff: :tickedoff:

Υ.Γ. Σε βρίσκω σωστό....αλλά στου κουφού την πόρτα, τρεις λαλλούν και δύο χορεύουν!!!! :rockon:

TurboThor

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
322
Πόντοι
2.287
GT3071  :rockon: :rockon: :rockon: Παίχτη δεν σου λεω τιποτα άλλο! :2funny: :2funny: :2funny:

ναι παίκτη φοβερό κιτ η Γκάρετ και η ΚΚΚ (που δεν υπάρχει πία) είναι απο τις καλύτερες εταιρίες τούρμπο... αυτοί με την BMW την δεκαετία του 80 δημιούργησαν κάτι φοβερά τερατα μηχανές για τη Φορμουλα 1

http://[URL unfurl="true"]www.gurneyflap.com/Resources/bloc4-61.gif[/img[/URL]]

αλλά το να υπάρχει ένα γιγαντιαίο τούρμπο σε ένα κινητήρα σε λάθος ταχύτητα δεν έχεις καθόλου ανταπόκριση απο το γκάζι και σε περνάνε μέχρι και τα ποδήλατα που λέει ο λόγος....

σόρρυ για το  :offtopic:

BABY(1)

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Ιουν 2009
Κριτικές
287
Like
3.054
Πόντοι
13.385
Doc για Τζούλη:
"...Και σαν Πικάσο επιστρέφω....αλλά 1000 θα έβαζα όχι μόνο 10.
Δεν θέλω να μπώ σε λεπτομέρειες γιά τη φοβερή επαγγελματία που προσφέρει απογειωτικό service.
Μόνο που είναι ψυχάρα, μεγάλη καρδιά και την εκμεταλλεύονται κάποιοι μακάκες.
ΠΟΙΟΣ ...μακάκας έδωσε ψεύτικο 100ευρο? Μην εξαντλούμε τη πονηριά μας σε αυτές που δεν κοιτάνε ,με το που μπαίνεις, να σε περάσουν από το μηχάνημα της τράπεζας"
Σχόλιο:
Ρε Ρομπέν των πουτανών μαλακοδόκτωρα ας ήταν πιο προσεκτική όταν το έπαιρνε και στο κάτω κάτω από 25-50 ευρόπουλα έχει στο πλαίσιο ο ανιχνευτής ας πάνε ν'αγοράσουν αν θέλουν να έχουν σοβαρό μαγαζί...

Το "σαν Πικάσο επιστρέφω" δεν το κατάλαβα αλλά μάλλον θα εννοείς πως ζωγράφησες πάλι

Τελως πάντων θα το πω γιατί δεν γουστάρω να βλέπω αλλό τετοιες κριτικές που δεν βοηθάνε κανέναν ...ο τύπος έχει βαλθεί να γράφει την κάθε παπαριά του μονο και μονο για να γραφει κριτικές που οι μισές ειναι καρα fake και θεωρώ πως ο λόγος είναι να βρεθεί κάποια στιγμή Νο 1 αξιολογητής....

Ελπίζω να καταλαβαίνει το site πως αν έχει τέτοιο καραγκιόζη για Νο1 αξιολογητή θα ειναι για γέλια.....   
Mην δινεις σημασια αδελφι !!!
Καλα τα λες παντως !!
Απλα ο Doc ειπαμε οποτε  τους δινει το αναισθητικο τραβαει και δυο τζουρες τελευταια !! ;)

Εγω λεω να τον κανουμε Τιμημενο αξιολογητή οποτε να μην προβληματιζετε γιατι εχει και μια ηλικια μην μας μεινει και στα χερια  !! :think:

BABY(1)

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Ιουν 2009
Κριτικές
287
Like
3.054
Πόντοι
13.385
sabercat επειδη εβαλες στην εμφανiση 6αρια στην Νικολετα ,πες σε ποια βαζεις 4αρια για να παω να γαμησω !!!
Thanks !!!

Και Doc εαν η Julia περνει 10αρια στην εμφανiση εγω δεν ξαναγαμαω !!! :grin: :grin: :grin:
Μηπως την κοιταγες αναποδα ρε Παιχτη !!! :-

imgB.jpg

kon.air

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2009
Κριτικές
29
Like
87
Πόντοι
246
όχι πάντα :headbang: :headbang: και μερικες φορες το πληρωνεις (το κουλούρι) ακριβα! :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

Κι άλλες φορές καθόλου!  :grin:
:dancing: :dancing: :dancing:
Τι να κάνουμε παίκτη, είναι θέμα συγκυριών καμμιά φορά.
Ξέρω σε τσιτώνω, γιατί θυμάμαι ότι της είχες σύρει τα εξ αμάξης τότε που είχε ανέβει στα μέρη σου, αλλά πίστεψε με, το κάνω με καλή διάθεση, και να με συμπαθάς!  :cheesy:

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
παιζεις με τον πονο μπυ παίχτη! :2funny: :2funny: :2funny:εγώ  πληρωσα και εξτρα γιοτι της τον εβαλα τρεις φορες στο δυωρο και την εχω και μεγαλη(σιγα εδω γελάμε :2funny: :2funny: :2funny:) και την ζορισα!

kon.air

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2009
Κριτικές
29
Like
87
Πόντοι
246
η άννα μου αρέσει περισσότερο εμφανισιακά τουλάχιστο... αν θα απατήσει εγώ ψηφίζω να απατήσει την Ζιζέλ...  :grin:

Κι εγώ έτσι θα απαντούσα προ μηνών, προτού δηλ. συναντήσω τη Ζιζέλ (δις) και ζήσω αυτό που έζησα, γιατί η Άννα (που δεν την έχω δοκιμάσει) είναι εμφανισιακά πιο του γούστου μου. Όμως για πήγαινε μια βόλτα από το Κορμί, και μάλιστα "βαρυφορτωμένος", όχι "έτσι κι έτσι", κι αν μετά ξαναρίξεις την ίδια ψήφο, γράψτο μας.

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
σιγα μην σου θυμωσα κιλοας! σε χαιρομαι που πήρες τα παντα! Με την ψιλια περασα καταπληκτικα την πρωτη φορα που την συνατησα και χαλια στην δευτερη! ειχε δικαιολογια που θα μπορουσε να επικαλεστει αλλά με τσαντισαν καιάλλα πραγματα στην συμπεριφορα της! μαλλον με θεωρησε σιγουρο αγαπουλη και δεν με περιποιηθηκε σαν την πρωτη φορα!
τεσπα πάτε να παρετε όσα περισσοτερα μπορειτε σιγουρα δεν κάνει για αγαπουληδες GFEακηδες και κοκκινηστους (γνωμη μου δλδ.) αλλα αν ειναι ξεκουραστη και στη καλη της διαθεση περνας ομορφα!
α no anal no meeting ξαναλέω! :2funny: :2funny: :2funny:

Ξέρω σε τσιτώνω, γιατί θυμάμαι ότι της είχες σύρει τα εξ αμάξης τότε που είχε ανέβει στα μέρη σου, αλλά πίστεψε με, το κάνω με καλή διάθεση, και να με συμπαθάς!  :cheesy:

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
Για πες μας ρε Αεροπόρε...πάνω στην καύλα της σου είπε.."πάρε μου τον κώλο"!!!!!
Και μετά σου είπε...."μπράβο πουτσαρά μου, δεν θέλω μία"!!!!!
Για να σοβαρευτούμε......

Tipos

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
20
Like
2
Πόντοι
3.945
χχχμμμμμμ....

Βλέπω να δημιουργείται μια τάση να πιάσουμε από τα μούτρα ή να απαξιώσουμε όποιον γράψει κακή κριτική για τη www.bourdela.com/city-tours/girls/nicole-russian-girls-forme/]Nicole[/url]......

......από τους μόνους που έχουν βάλει 8άρια στο service.....

Τυχαίο?  :think:

Μπορεί.

ΥΓ. Ελπίζω να ισχύει ακόμα το "δεν σε έχω στείλει ΠΟΤΕ σε λάθος πουτάνα" ή "όποια γράφω εγώ ότι είναι καλή έτσι είναι".

Γιατί η Nicole αποδεικνύεται κομοδίνο.

Συνημμένα

• furniture_01.jpg
    furniture_01.jpg
    38,6 KB · Εμφανίσεις: 18

kon.air

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2009
Κριτικές
29
Like
87
Πόντοι
246
παιζεις με τον πονο μπυ παίχτη! :2funny: :2funny: :2funny:εγώ  πληρωσα και εξτρα γιοτι της τον εβαλα τρεις φορες στο δυωρο και την εχω και μεγαλη(σιγα εδω γελάμε :2funny: :2funny: :2funny:) και την ζορισα!
κανονισε γιατι τωρα θα ζητανε όλοι οι παίχτες αναλ χωρις να πληρωσουν και θα εχουμε γκρινιες! :grin: :grin: :grin: :grin:
λόγω συγκυριών φυσικα! :2funny: :2funny: :2funny:

Καλά κι εσύ, 3 φορές στο 2ωρο δεν είναι και λίγες, μην είσαι και πλεονέκτης, δεν είναι και υπερβολικές βέβαια, αλλά σίγουρα δεν μπορείς να ισχυρισθείς ότι σ' άφησε και άφαγο. :2funny:
Από την άλλη, γιαυτό είπα είναι θέμα συγκυριών, δεν είναι κάθε μέρα του Αη Γιαννιού, και σίγουρα είναι και θέμα "χημείας" και καλής "προετοιμασίας", με εννοείς φαντάζομαι  ;)

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
τουρμπισιε η mia einai GT3076  ή αλλη ειναι Κ15! και οι δυο βγαζουν άλογα αλλά θελουν άλλα κυβικα και οι δυο! και βγαζουν ΄άλλα γουστα!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Κι εγώ έτσι θα απαντούσα προ μηνών, προτού δηλ. συναντήσω τη Ζιζέλ (δις) και ζήσω αυτό που έζησα, γιατί η Άννα (που δεν την έχω δοκιμάσει) είναι εμφανισιακά πιο του γούστου μου. Όμως για πήγαινε μια βόλτα από το Κορμί, και μάλιστα "βαρυφορτωμένος", όχι "έτσι κι έτσι", κι αν μετά ξαναρίξεις την ίδια ψήφο, γράψτο μας.

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
Ρε Τύπε καλώς την έγραψε την κριτική ο παίχτης!!!!
Αλλά έβαλε 6αρια στην εμφάνιση?
Δηλ. ποια θεωρεί όμορφη ο συγκεκριμένος?
Διότι κομοδίνο η γκόμενα αλλά από εμφάνιση....ΜΟΥΝΑΡΟΣ!!!!!

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
0 στο επομενο δυωρο όμως! εμεινα με το στομα ανοικτο και την πισω της τρυπα κλειστη! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Καλά κι εσύ, 3 φορές στο 2ωρο δεν είναι και λίγες, μην είσαι και πλεονέκτης, δεν είναι και υπερβολικές βέβαια, αλλά σίγουρα δεν μπορείς να ισχυρισθείς ότι σ' άφησε και άφαγο. :2funny:
Από την άλλη, γιαυτό είπα είναι θέμα συγκυριών, δεν είναι κάθε μέρα του Αη Γιαννιού, και σίγουρα είναι και θέμα "χημείας" και καλής "προετοιμασίας", με εννοείς φαντάζομαι  ;)

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom