Εσύ τουλάχιστον γλύτωσες..!
Τί να πω κι εγώ, που κανα κι ολόκληρο ταξίδι..! Κ για δεύτερη φορά σε σιτυτουρ αισθάνομαι σα να μου κλεψαν το πορτοφόλι..! Η πρώτη ήταν η πρώτη μου φορά, που μια τύπισα που τη λεγαν Karina blue αν θυμάμαι καλά, με δούλεψε ψιλό γαζί..!
Απο δω κ περα δεν ξαναδίνω με τίποτα τα λεφτά του ραντεβού στην αρχή..!
Κι ας μην ξαναπάω σε σιτυτουρ..!
Διάβαζα κι εγώ τις κριτικές, κι έλεγα δεν μπορεί θα 'ναι υπερβολικές..!
Δεν μπορεί να 'ναι τόσο τραγικά τα πράγματα..!
Σε τόσα βίντεο την έχω δει κι είναι φωτιά κ λάβρα..! Από εμφάνιση μ' αρέσει πολύ κι είναι ίσως το μεγαλύτερο όνομα πορνοσταρ που 'χει έρθει εδώ..! Μάλιστα είναι στη θέση 40 στη σχετική λίστα του freeones (προχθές που την κοιτούσα εγώ ήταν στο 33!), πάνω από πολλά γνωστά ονόματα..!
Λέω κι η τιμή στα 250 είναι καλή, τόσο δίνεις κ για οποιοδήποτε σιτυτουρ ή κ για κολ-γκερλ μαζί με το ξενοδοχείο, ας δοκιμάσουμε μια φορά να 'χουμε να λέμε ότι πηδήξαμε μια πορνσταρ.. Αλλά τελικά "μας πήδηξε" αυτή..!
Κι είχα πολλές αμφιβολίες για το αν έπρεπε να το ακυρώσω τελικά, ήταν κι αυτή η απεργία των φορτηγών, που φοβόμουν ότι θα με ταλαιπωρούσε..
Μέχρι το πρωί χθες προβληματιζόμουν να μην πάω.. Αλλά τελικά είπα "μια ψυχή που 'ναι να βγει, ας βγει!".. Το ξερα ότι αποκλείεται να τη γλύτωνα τελικά μ'αυτή κι είπα να πάω μια ώρα αρχύτερα να ξεμπερδεύω, αφού μ' έτρωγε..!
Καλά να πάθω..! Ας πρόσεχα..! Κι ειδικά κριτικές όπως του Φαντομ που 'ναι πάντα αξιόπιστος θα πρεπε να της σέβομαι..!
Δε λέω, το κορίτσι είναι πολύ όμορφο (αν κ πολλή κοντή)..! Αλλά ως εκεί..
Σκέφτομαι να γράψω κριτική.. Αλλά να ηρεμήσω λίγο για να μην είμαι πολύ άδικος..