Νέα

City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 151 άτομα (10 μέλη και 141 επισκέπτες)

giorgosgiorgos23

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαΐ 2010
Κριτικές
68
Like
21
Πόντοι
2.127
   Ειναι λεει και εμπειρος στα ct,παλιος και ετσι...

Διαβαζει τι εχει γραψει ο προηγουμενος και μετα γινεται ηγουμενος

την ευχη του να εχουμε

αχαχχαχαχαχαχαχαχαχα

Εσύ gabadoo είσαι πιο παλιός :cheesy:

Οσο για την ευχή μου την έχετε σίγουρα  :)  Γαμάτε αλύπητα αδέλφια  ;)

giorgosgiorgos23

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαΐ 2010
Κριτικές
68
Like
21
Πόντοι
2.127

moutro21

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
καλησπερα!!!ειμαι σχετικα απειρος στα ct (3 φορες εχω παρει) αλλα εχω φαει κολλημα με αυτην απο κατι ταινιες της που ειχα δει και σημερα βρηκα την ευκαιρια και την εκλεισα...λετε να φαω καμια φολα???

επισης εχει κανεισ αποψη γι'αυτην ???

xouzel

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Κριτικές
7
Like
174
Πόντοι
6
καλησπερα!!!ειμαι σχετικα απειρος στα ct (3 φορες εχω παρει) αλλα εχω φαει κολλημα με αυτην απο κατι ταινιες της που ειχα δει και σημερα βρηκα την ευκαιρια και την εκλεισα...λετε να φαω καμια φολα???

επισης εχει κανεισ αποψη γι'αυτην ???

Ποια απ'ολες, γιατι τα λινκ βγαζουν στην αρχικη σελιδα του Ζουζουνα. Μαλλον την Ελενα θα εννοεις. Αν ναι, ετοιμασε τη φολα να κρεμαστεις.  :2funny: :2funny:

moutro21

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
ναι την ελενα εννοω....την εχεισ παρει?λεσ να το ακυρωσω?προλαβαινω ακομα για τισ 11 το εκλεισα  :S

xouzel

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Κριτικές
7
Like
174
Πόντοι
6
ναι την ελενα εννοω....την εχεισ παρει?λεσ να το ακυρωσω?προλαβαινω ακομα για τισ 11 το εκλεισα  :S
Τσεκαρε τις κριτικες και αλλη φορα ΡΩΤΑ πριν κλεισεις. Εγω δεν την εχω παρει, αλλα και με οσα εχω διαβασει γι αυτην (κομοδινο την ανεβαζουν, παγοκολωνα την κατεβαζουν) δεν εχω απολυτως καμια ορεξη.

moutro21

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
απο τις κριτικες δν βγαζω ακρη αν και κρητικος  :2funny: :2funny:¨οι μισεσ την λενε καυλα οι αλλεσ μισες παγοκολονα!η αληθεια βεβαια ειναι οτι οι πιο προσφατεσ μαλλον περισσοτερο προσ το παγοκολονα πανε.....αλλα απο εμφανιση ειναι καυλα σκετη....

Furby

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2009
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
16
Παμε σε κατι αλλο τωρα !!!
Αναφερομαι στους παλιους Παιχτες και οχι στους Νεους και γενικα σε αυτους που εχουν μπερδεψει το γαμησι και ψαχνουν για γκομενακι στις Τουριστριες!!!
Ρε Παιχτες οκ να μεταφραζεται τα τι γραφουμε στις κριτικες εμενα στα αρχιδια μου γενικα αλλα οχι να τους ανοιγεται και τα ματια και να τους φτιαχνετε και Nick και προπαντων να τις βαζετε μεσα στο thread και να τους τα δειχνετε ολα !!
Αν ειναι καθε φορα που παμε στις γνωστες να εχουμε να φαμε την γκρινια να ξερετε οτι καποια στιγμη αυτο θα συμβει και σε σας για κατι που θα εχετε ποσταρει και δεν θα συμφωνουν !!

Προσοχη λιγο ρε Μαλακες !! :tickedoff:

Δεν φταίνε μόνο όσοι μεταφράζουν, όσοι μιλάνε και όσοι παίζουν το ρόλο του κοκκινιστού όπως λέει και ο Yorgos, αλλά φταίνε και όσοι πληρώνουν και κάθονται και ανέχονται την γκρίνια της κάθε πουτάνας!
Γυναίκες δεν είχαμε και γυναίκες αποκτήσαμε!
Για μένα ευθύνη φέρει και αυτός που πληρώνει για να κάθεται να την ακούει!
Όπως φεύγεις όταν δεν είναι η ίδια κοπέλα των φώτο ή όταν το σέρβις δεν είναι καλό, έτσι μπορείς να φύγεις και όταν αρχίζει να μιλάει παραπάνω από ότι πρέπει!
Τότε θα μάθει και ποια είναι η θέση της! Της βίζιτας για την οποία πληρώνουμε και όχι της γυναίκας!
Μήπως τους παραδίνεται και εσείς υπερβολική σημασία?
Μήπως θα έπρεπε λίγο να τους τραβήξετε το χαλινάρι?  
Όπως σωστά αναφέρεις Τρες υπάρχουν κάποιοι που έχουν μπερδέψει το γαμήσι και ψάχνουν να πιάσουν γκόμενες τις τουρίστριες αλλά μόνο που ανάμεσα σε αυτούς δεν είναι μόνο όσοι μιλάνε αλλά και όσοι κάθονται και τις ακούνε και τους δίνουν υπερβολική σημασία!
Γνώμη μου...!!!

Επισκέπτης
Μήπως θα έπρεπε λίγο να τους τραβήξετε το χαλινάρι? 
Όπως σωστά αναφέρεις Τρες υπάρχουν κάποιοι που έχουν μπερδέψει το γαμήσι και ψάχνουν να πιάσουν γκόμενες τις τουρίστριες αλλά μόνο που ανάμεσα σε αυτούς δεν είναι μόνο όσοι μιλάνε αλλά και όσοι κάθονται και τις ακούνε και τους δίνουν υπερβολική σημασία!
Γνώμη μου...!!!
χωσεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε..
Υ.Γ ολοι ποσταρουν για το θεμα & αυτοματα βγαζουν εξω την ουρα τους..
ποιος μπινες τελικα ειναι αυτος ο κοκκινιστος???
αυτοι που γαμανε στα δελα???

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Πρωτος απο ολους εγω ημουνα ρε Πλεζουρα δεν το ξερεις !!!
Απλα επειδη η φολα ηταν μεγαλη ειπαμε να μην την πατησουν και ολοι γιατι οπου και να παω τα ακουω και τα ξανακουω !!!
Γκε γκε !!! ;)

Επισκέπτης
Απλα επειδη η φολα ηταν μεγαλη ειπαμε να μην την πατησουν και ολοι γιατι οπου και να παω τα ακουω και τα ξανακουω !!!
Γκε γκε !!! ;)
δεν κρινω κανεναν παιχτη..
ο καθεις οπως του καυλωνει..
χειροτερος μαλακας απο εμενα δεν υπαρχει ετσι & αλλιως..

wings

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2009
Κριτικές
60
Like
43
Πόντοι
316
Γκε γκε !!! ;)
Στερνή μου γνώση να σ' είχα πρώτα!

Η εγγύτερη προσέγγιση αποβαίνει σε βάρος μας. Και οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα.

"Γιατί να είμαστε λοιπόν αισθηματίες!" κατά το σοφό άσμα...  

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
απο τις κριτικες δν βγαζω ακρη αν και κρητικος  :2funny: :2funny:¨οι μισεσ την λενε καυλα οι αλλεσ μισες παγοκολονα!η αληθεια βεβαια ειναι οτι οι πιο προσφατεσ μαλλον περισσοτερο προσ το παγοκολονα πανε.....αλλα απο εμφανιση ειναι καυλα σκετη....
υπολογισε οτι ο ζουζουνας και το photoshop ειναι αδελφακια.....ΠΡΟΣΕΧΕ....μην εχουμε κλαμματα αυριο του στυλ....μου τα λεγατε,αλλα εγω ο μαλακας κλπ κλπ......

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
δεν κρινω κανεναν παιχτη..
ο καθεις οπως του καυλωνει..
χειροτερος μαλακας απο εμενα δεν υπαρχει ετσι & αλλιως..
Ουτε και εγω κρινω Παιχτη !!!
Γενικα ομιλω λογο του οτι κινουμε στον χωρο και τα βλεπω !!! ;)

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Στερνή μου γνώση να σ' είχα πρώτα!

Η εγγύτερη προσέγγιση αποβαίνει σε βάρος μας. Και οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα.

"Γιατί να είμαστε λοιπόν αισθηματίες!" κατά το σοφό άσμα... 
Ο καθεις με το γουστο του Φτερουγα οπως ελεγε και ο σκυλος μου ξυνοντας τα αρχιδια του !!!

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
απο τις κριτικες δν βγαζω ακρη αν και κρητικος  :2funny: :2funny:¨οι μισεσ την λενε καυλα οι αλλεσ μισες παγοκολονα!η αληθεια βεβαια ειναι οτι οι πιο προσφατεσ μαλλον περισσοτερο προσ το παγοκολονα πανε.....αλλα απο εμφανιση ειναι καυλα σκετη....
Κρητικαρε τραβα και παρτης τον αερα με το που θα μπεις χωρις να κολωσεις !!!
Αμα σου αρχισει τα σουξου μουξου πεστης μια μαντιναδα παρε τα φραγκα και τραβα κατω απο την Πλ. Βικτωριας !!!

Τσαμπα το εγραψα μολις ακυρωσες !!! :grin: :grin: :grin:

Επισκέπτης
κατω απο την Πλ. Βικτωριας !!!
αριστερα οπως κατεβαινεις χτυπα στο χειρομαλαξεις & ζητησε το μιλφεϊγ που γαμαει ο μπαζοφονιας..
ααααααααααααααααααααααααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..
Υ.Γ ασε τις μαλακιες..
να μην παει καθολου..

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom