Νέα

City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 184 άτομα (7 μέλη και 177 επισκέπτες)

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Τώρα είπες τις μαγικές λέξεις κι έρχεσαι στα λόγια μου συμπαίκτη: Νταμιτζάνα και χνώτο (που μυρίζει οινόπνευμα)! :tickedoff:
Δυστυχώς όταν ορισμένοι άνθρωποι έχουν "κακές συνήθειες" και δεν έχουν μάθει να τις χαλιναγωγούν, γαμάνε όχι μόνο τον ίδιο τους τον εαυτό, αλλά και όσους άτυχους βρίσκονται πλάι τους. Και ακυρώνουν κατ' αυτό το τρόπο τα όποια αναμφισβήτητα χαρίσματα έχουν. Και όταν αυτός που λούζεται αυτά τα καμώματα είναι ένας φίλος ή εν προκειμένω μία φίλη (η γνωστή), πάει καλά, που λέει ο λόγος βέβαια. Αλλά όταν είναι πελάτης;

Αυτά.

Καλα βρε σεις, οταν μια γυναικα πινει ειναι 100 φορες πιο καυλιαρα!!  :grin: :grin: Για σκεψου τωρα τανα τιγρη που τα εχει κατεβασει???  :2funny: :2funny: :2funny:

TurboThor

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
322
Πόντοι
2.287
Καλα βρε σεις, οταν μια γυναικα πινει ειναι 100 φορες πιο καυλιαρα!!  :grin: :grin: Για σκεψου τωρα τανα τιγρη που τα εχει κατεβασει???  :2funny: :2funny: :2funny:

εντός κάποιων ορίων ναι... μην ξερνάει πάνω σου ή να την πάρει ο ύπνος..... ασε που μπορεί και να ξεχάσει να σου πεί να την πληρώσεις  :2funny: :2funny: :2funny:

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Δεν χρειαζεται, μας τα ειπε ο Doctor Who?  :2funny: :2funny: :2funny:

Λες να .............. Doctor Who? = Pussydoctor  :think: :think:  :2funny:
Eμειναν αλλες 7 !!!! :grin:

x2685.jpg

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
  Ρε  giorgosgiorgos23...ποσο θες να μας τρελλανεις;
  Ε;

αχαχχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχα

Tipos

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
20
Like
2
Πόντοι
3.945

:thumbsup:
Το κρασάκι μου δεν έχει πάει ποτέ χαμένο.  :grin: :grin:

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Φαντομα η μικρη ολη δικια σου !!!
Μετα τον Doctor θα θελει δυο μερες αναρωση το κοντο μιας και ειναι και βουνο ο Doc 1,90βαλε !!!
Οποτε θα της ξεσκισε τα φαρδουλα !!! :rolleyes:

NightStalker

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2009
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
  Ρε  giorgosgiorgos23...ποσο θες να μας τρελλανεις;
  Ε;

αχαχχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχα

:2funny: :2funny: :2funny:

8 review σε μια νυχτα εγραψε ο τυπος , Αμφιβαλλω αμα εχει συναντησει καμοια στην πραγματικοτητα  :grin:

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
:2funny: :2funny: :2funny:

8 review σε μια νυχτα εγραψε ο τυπος , Αμφιβαλλω αμα εχει συναντησει καμοια στην πραγματικοτητα  :grin:

Ειναι λεει και εμπειρος στα ct,παλιος και ετσι...

Διαβαζει τι εχει γραψει ο προηγουμενος και μετα γινεται ηγουμενος

την ευχη του να εχουμε

αχαχχαχαχαχαχαχαχαχα

kon.air

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2009
Κριτικές
29
Like
87
Πόντοι
246
Εσυ δασκαλος πρεπει να εισαι!!  :2funny: :2funny: αν και θα σου ελεγα οτι και το καθιστω ειναι σωστο!  :grin: :grin:

Αν και  :offtopic:, όχι δεν είναι σωστό. Σου εφιστώ τη προσοχή και σε καθιστώ υπεύθυνο, έτσι πάει.
Και όχι, δάσκαλος δεν είμαι, αλλά οι σπουδές μου ήταν του "κλασσικού", όπως το λέγαμε τότε.

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Παμε σε κατι αλλο τωρα !!!
Αναφερομαι στους παλιους Παιχτες και οχι στους Νεους και γενικα σε αυτους που εχουν μπερδεψει το γαμησι και ψαχνουν για γκομενακι στις Τουριστριες!!!
Ρε Παιχτες οκ να μεταφραζεται τα τι γραφουμε στις κριτικες εμενα στα αρχιδια μου γενικα αλλα οχι να τους ανοιγεται και τα ματια και να τους φτιαχνετε και Nick και προπαντων να τις βαζετε μεσα στο thread και να τους τα δειχνετε ολα !!
Αν ειναι καθε φορα που παμε στις γνωστες να εχουμε να φαμε την γκρινια να ξερετε οτι καποια στιγμη αυτο θα συμβει και σε σας για κατι που θα εχετε ποσταρει και δεν θα συμφωνουν !!

Προσοχη λιγο ρε Μαλακες !! :tickedoff:

kon.air

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2009
Κριτικές
29
Like
87
Πόντοι
246
Παμε σε κατι αλλο τωρα !!!
Αναφερομαι στους παλιους Παιχτες και οχι στους Νεους και γενικα σε αυτους που εχουν μπερδεψει το γαμησι και ψαχνουν για γκομενακι στις Τουριστριες!!!
Ρε Παιχτες οκ να μεταφραζεται τα τι γραφουμε στις κριτικες εμενα στα αρχιδια μου γενικα αλλα οχι να τους ανοιγεται και τα ματια και να τους φτιαχνετε και Nick και προπαντων να τις βαζετε μεσα στο thread και να τους τα δειχνετε ολα !!
Αν ειναι καθε φορα που παμε στις γνωστες να εχουμε να φαμε την γκρινια να ξερετε οτι καποια στιγμη αυτο θα συμβει και σε σας για κατι που θα εχετε ποσταρει και δεν θα συμφωνουν !!

Προσοχη λιγο ρε Μαλακες !! :tickedoff:

Έχεις δίκιο.

andyj66

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2008
Κριτικές
64
Like
2.188
Πόντοι
8.565
Κυριε Athens σου εσφαξε και το 50αρικο για το anal η Ewa !!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Νομιζω οτι ειναι η πιο ακριβη Πουτανα της Αθηνας σημερα !!!!
Χαλαλι στο nick σου !!! ;)
Μία απλή και λογική ερώτηση γι' αυτήν την Ewa που δεν την έχω συναντήσει και ούτε πρόκειται δηλαδή..Πώς γίνεται να ζητάει αυτά τα λεφτά και να τα παίρνει μάλιστα,όταν υπάρχει την ίδια περίοδο μία κυρία με το όνομα Stella και με 250? Δεν το καταλαβαίνω..

kon.air

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2009
Κριτικές
29
Like
87
Πόντοι
246

Αρκεί να επικοινωνεί με το περιβάλλον γύρω της, να μην λέει ασυναρτησίες και να μην κινδυνεύει να κάνει κακό στον ίδιο της τον εαυτό, παίρνοντας στο λαιμό της και όσους είναι μαζί της.  >:(

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Μία απλή και λογική ερώτηση γι' αυτήν την Ewa που δεν την έχω συναντήσει και ούτε πρόκειται δηλαδή..Πώς γίνεται να ζητάει αυτά τα λεφτά και να τα παίρνει μάλιστα,όταν υπάρχει την ίδια περίοδο μία κυρία με το όνομα Stella και με 250? Δεν το καταλαβαίνω..
Απλα ρε Παιχτη ποσους μπορει να γαμησει η Stella την ημερα !!!
Ας πουμε 7 αιντε 8 ,υπαρχουν αλλοι 188 που καπου πρεπει να πανε !!!

malchut

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Κριτικές
2
Like
3
Πόντοι
0
Λευτεριά στον pussydoctor!!!   :2funny: :2funny: :2funny:

αυτό μου ήρθε με τόσο άδικο κράξιμο που του χώνετε... :dancing:  :dancing: :dancing:

andyj66

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2008
Κριτικές
64
Like
2.188
Πόντοι
8.565
Καλά, απλά εγώ θα περίμενα και 2 και 3 μέρες για τη Stella!

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom