Σουκαθιστωτην προσοχη στο τηλεφωνο!! Ρωσικο ;)
Οι φωτο πρεπει να ειναι απο Σικαγο
Μάλλον "εφιστώ" (θες να πεις)
Σουκαθιστωτην προσοχη στο τηλεφωνο!! Ρωσικο ;)
Οι φωτο πρεπει να ειναι απο Σικαγο
Δεν έχω ώρα να τα διαβάσω όλα αυτά, πάω να φάω, να πιω μερικά jacks και θα σου πω αύριο… ;)
Μάλλον "εφιστώ" (θες να πεις)
Τώρα είπες τις μαγικές λέξεις κι έρχεσαι στα λόγια μου συμπαίκτη: Νταμιτζάνα και χνώτο (που μυρίζει οινόπνευμα)!
Δυστυχώς όταν ορισμένοι άνθρωποι έχουν "κακές συνήθειες" και δεν έχουν μάθει να τις χαλιναγωγούν, γαμάνε όχι μόνο τον ίδιο τους τον εαυτό, αλλά και όσους άτυχους βρίσκονται πλάι τους. Και ακυρώνουν κατ' αυτό το τρόπο τα όποια αναμφισβήτητα χαρίσματα έχουν. Και όταν αυτός που λούζεται αυτά τα καμώματα είναι ένας φίλος ή εν προκειμένω μία φίλη (η γνωστή), πάει καλά, που λέει ο λόγος βέβαια. Αλλά όταν είναι πελάτης;
Αυτά.
Καλα βρε σεις, οταν μια γυναικα πινει ειναι 100 φορες πιο καυλιαρα!! Για σκεψου τωρα τανα τιγρη που τα εχει κατεβασει???
Eμειναν αλλες 7 !!!!Δεν χρειαζεται, μας τα ειπε ο Doctor Who?
Λες να .............. Doctor Who? = Pussydoctor
Καλα βρε σεις, οταν μια γυναικα πινει ειναι 100 φορες πιο καυλιαρα!! Για σκεψου τωρα τανα τιγρη που τα εχει κατεβασει???
Ρε giorgosgiorgos23...ποσο θες να μας τρελλανεις;
Ε;
αχαχχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχα
τα πηρε ολα ζβαρνα και εγραφε...
8 review σε μια νυχτα εγραψε ο τυπος , Αμφιβαλλω αμα εχει συναντησει καμοια στην πραγματικοτητα
8 review σε μια νυχτα εγραψε ο τυπος , Αμφιβαλλω αμα εχει συναντησει καμοια στην πραγματικοτητα
Εσυ δασκαλος πρεπει να εισαι!! αν και θα σου ελεγα οτι και το καθιστω ειναι σωστο!
Παμε σε κατι αλλο τωρα !!!
Αναφερομαι στους παλιους Παιχτες και οχι στους Νεους και γενικα σε αυτους που εχουν μπερδεψει το γαμησι και ψαχνουν για γκομενακι στις Τουριστριες!!!
Ρε Παιχτες οκ να μεταφραζεται τα τι γραφουμε στις κριτικες εμενα στα αρχιδια μου γενικα αλλα οχι να τους ανοιγεται και τα ματια και να τους φτιαχνετε και Nick και προπαντων να τις βαζετε μεσα στο thread και να τους τα δειχνετε ολα !!
Αν ειναι καθε φορα που παμε στις γνωστες να εχουμε να φαμε την γκρινια να ξερετε οτι καποια στιγμη αυτο θα συμβει και σε σας για κατι που θα εχετε ποσταρει και δεν θα συμφωνουν !!
Προσοχη λιγο ρε Μαλακες !!
Μία απλή και λογική ερώτηση γι' αυτήν την Ewa που δεν την έχω συναντήσει και ούτε πρόκειται δηλαδή..Πώς γίνεται να ζητάει αυτά τα λεφτά και να τα παίρνει μάλιστα,όταν υπάρχει την ίδια περίοδο μία κυρία με το όνομα Stella και με 250? Δεν το καταλαβαίνω..Κυριε Athens σου εσφαξε και το 50αρικο για το anal η Ewa !!!!
Νομιζω οτι ειναι η πιο ακριβη Πουτανα της Αθηνας σημερα !!!!
Χαλαλι στο nick σου !!! ;)
Απλα ρε Παιχτη ποσους μπορει να γαμησει η Stella την ημερα !!!Μία απλή και λογική ερώτηση γι' αυτήν την Ewa που δεν την έχω συναντήσει και ούτε πρόκειται δηλαδή..Πώς γίνεται να ζητάει αυτά τα λεφτά και να τα παίρνει μάλιστα,όταν υπάρχει την ίδια περίοδο μία κυρία με το όνομα Stella και με 250? Δεν το καταλαβαίνω..
Καλά, απλά εγώ θα περίμενα και 2 και 3 μέρες για τη Stella!Μία απλή και λογική ερώτηση γι' αυτήν την Ewa που δεν την έχω συναντήσει και ούτε πρόκειται δηλαδή..Πώς γίνεται να ζητάει αυτά τα λεφτά και να τα παίρνει μάλιστα,όταν υπάρχει την ίδια περίοδο μία κυρία με το όνομα Stella και με 250? Δεν το καταλαβαίνω..