Νέα

City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 113 άτομα (14 μέλη και 99 επισκέπτες)

kon.air

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2009
Κριτικές
29
Like
87
Πόντοι
246
Μία απλή και λογική ερώτηση γι' αυτήν την Ewa που δεν την έχω συναντήσει και ούτε πρόκειται δηλαδή..Πώς γίνεται να ζητάει αυτά τα λεφτά και να τα παίρνει μάλιστα,όταν υπάρχει την ίδια περίοδο μία κυρία με το όνομα Stella και με 250? Δεν το καταλαβαίνω..

Γιατί σε άλλους αρέσει ο αστακός και σ' άλλους το φιλέτο. Άλλη τιμή έχει βέβαια το ένα κι άλλη το άλλο, αλλά και τα δύο είναι πολύ νόστιμα. Κι όποιος έχει τα φράγκα και θέλει ποικιλία, δεν κωλώνει τη μια φορά να φάει φιλέτο και την άλλη αστακό.

andyj66

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2008
Κριτικές
64
Like
2.188
Πόντοι
8.565
Γιατί σε άλλους αρέσει ο αστακός και σ' άλλους το φιλέτο. Άλλη τιμή έχει βέβαια το ένα κι άλλη το άλλο, αλλά και τα δύο είναι πολύ νόστιμα. Κι όποιος έχει τα φράγκα και θέλει ποικιλία, δεν κωλώνει τη μια φορά να φάει φιλέτο και την άλλη αστακό.
Η απορία δεν έχει να κάνει με τα φράγκα ευτυχώς.. η stella είναι φιλέτο η Ewa που δεν την ξέρω είναι όμως αστακός? γιατί δεν γουστάρω να πληρώνω το φιλέτο για αστακό. Το VFM είναι για μένα κανόνας!

wings

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2009
Κριτικές
60
Like
43
Πόντοι
316
Καλα βρε σεις, οταν μια γυναικα πινει ειναι 100 φορες πιο καυλιαρα!!  :grin: :grin: Για σκεψου τωρα τανα τιγρη που τα εχει κατεβασει???  :2funny: :2funny: :2funny:
Αλήθεια, εεε; Ρε κύττα τι μαθαίνει κανείς!...  :jerking:

wings

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2009
Κριτικές
60
Like
43
Πόντοι
316
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:
Παμε σε κατι αλλο τωρα !!!
Αναφερομαι στους παλιους Παιχτες και οχι στους Νεους και γενικα σε αυτους που εχουν μπερδεψει το γαμησι και ψαχνουν για γκομενακι στις Τουριστριες!!!
Ρε Παιχτες οκ να μεταφραζεται τα τι γραφουμε στις κριτικες εμενα στα αρχιδια μου γενικα αλλα οχι να τους ανοιγεται και τα ματια και να τους φτιαχνετε και Nick και προπαντων να τις βαζετε μεσα στο thread και να τους τα δειχνετε ολα !!
Αν ειναι καθε φορα που παμε στις γνωστες να εχουμε να φαμε την γκρινια να ξερετε οτι καποια στιγμη αυτο θα συμβει και σε σας για κατι που θα εχετε ποσταρει και δεν θα συμφωνουν !!

Προσοχη λιγο ρε Μαλακες !! :tickedoff:
Εχει παραγίνει το κακό!!!

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Αλήθεια, εεε; Ρε κύττα τι μαθαίνει κανείς!...  :jerking:
Γιατι ???
Διαφωνεις Φτερουγα !!! :2funny: :2funny: :2funny:

CrazyTiger.jpg

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Λαθος διαφωνεις !!! :cheesy: :cheesy: :cheesy:

URL]]

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Παμε σε κατι αλλο τωρα !!!
Αναφερομαι στους παλιους Παιχτες και οχι στους Νεους και γενικα σε αυτους που εχουν μπερδεψει το γαμησι και ψαχνουν για γκομενακι στις Τουριστριες!!!
Ρε Παιχτες οκ να μεταφραζεται τα τι γραφουμε στις κριτικες εμενα στα αρχιδια μου γενικα αλλα οχι να τους ανοιγεται και τα ματια και να τους φτιαχνετε και Nick και προπαντων να τις βαζετε μεσα στο thread και να τους τα δειχνετε ολα !!
Αν ειναι καθε φορα που παμε στις γνωστες να εχουμε να φαμε την γκρινια να ξερετε οτι καποια στιγμη αυτο θα συμβει και σε σας για κατι που θα εχετε ποσταρει και δεν θα συμφωνουν !!
Προσοχη λιγο ρε Μαλακες !! :tickedoff:

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:Εχει παραγίνει το κακό!!!

Άμα ανοίξουμε μία μέρα thread με τα κατορθώματα των κοκκινιστών έχει να πέσει πολύ γέλιο, μιλάμε για άπειρο γέλιο και απίστευτες κατάντιες.

Το ότι απλά μεταφράζουν θα φαντάζει πταίσμα λέμε.

wings

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2009
Κριτικές
60
Like
43
Πόντοι
316
Θα έχεις την ευκαιρία σου, αν θελήσεις, από τις 27 και μετά. :grin:
Πλάκα με κάνεις, Αεροπόρε; Λες & δεν είχα αρκετές ευκαιρίες ίσαμε τώρα...

Τη χείρα με τα πέντε ορφανά καλύτερα παρά μεθυσμένη!

ΥΓ η ορθογραφία είναι σωστή, μη την ψάχνεις... 

kon.air

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2009
Κριτικές
29
Like
87
Πόντοι
246
Πλάκα με κάνεις, Αεροπόρε; Λες & δεν είχα αρκετές ευκαιρίες ίσαμε τώρα...

Τη χείρα με τα πέντε ορφανά καλύτερα παρά μεθυσμένη!

ΥΓ η ορθογραφία είναι σωστή, μη την ψάχνεις...  

Αυτή είναι η λύση σου για όλα τα ... δεινά  :2funny: που θες να αποφύγεις: Το τερπνόν μετά του ωφελίμου  ;)
Κι άσε την βασίλισσα, χμμ ... εννοούσα Queen (για να μη μπερδευτείς με τίποτα άλλο) του LL σε άλλους κοινούς θνητούς  :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης

την ερχόμενη εβδομάδα διάβασα ότι έρχεται Αθήνα η Lucy Belle κολλητή της Donna Belle. Συνάδελφοι ΜΑΚΡΙΑ από τη Lucy,είναι το ίδιο και χειρότερη μαλακισμένη από την κολλητή της Donna Belle!!! :headbang:

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
Απόσπασμα από την κριτική του Fantom για την κοντή....
"Γιατρέ δεν νομίζω να ψόφησες απ’αυτό το γαμήσι, προφανώς καλά θα’σαι, πάρε καμιά βιταμίνη γιατί θα’ρθουν δυνατότερα, τώρα για το απότομο τελείωμα του review, μάλλον θα μπήκε η γυναίκα σου μέσα και στο:
«Τέλος χρόνου, τα μολύβια κάτω», που μας έλεγαν κάποτε στις εξετάσεις, πάτησες αποστολή…"

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Δεν έχω λόγια!!!!!!!! :rockon: :rockon:

Υ.Γ. Φαντομά παντα με βάση αυτά που γράφεις, το 7αρακι στο VFM είναι υψηλό!!!!
Αλλά εσύ ξέρεις καλύτερα.....thanks Fantom, για την πάρα πολύ καλή κριτική σου!!!! :sunglasses:

kranidi2001

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Δεκ 2008
Κριτικές
19
Like
0
Πόντοι
2.007
Ίσως λίγο πρώορη η ενημέρωση , αλλά αφού την έχω ας τη μοιραστώ . Για τους πιπινολάτρες , το Ναταλάκι από την Πετρούπολη θα σκάσει μύτη το Νοέμβριο . Μάλλον μόνη της , και όχι με το Ladietours , όπως παλαιότερα . Για φώτο ζητήστε από τον πρόεδρο...έχει !!!

Συνημμένα

• 1_332_497_8f83d5d3206d4da8ee87e34d24d14010[2].jpg
    1_332_497_8f83d5d3206d4da8ee87e34d24d14010[2].jpg
    36,2 KB · Εμφανίσεις: 27

karaleonidas

Σπουδαίος
Εγγρ.
12 Ιαν 2009
Κριτικές
12
Like
210
Πόντοι
3.210

Αποσπασμα απο την κριτικη του Fantom
Η πρώτη εντύπωση ήταν αρνητική, ήταν ξυπόλητη και σχεδόν γυμνή, φορούσε μόνο ένα μαύρο underwear.
Σε περίμενα, μου λέει, γιατί είχα αργήσει 5 λεπτά.

Ετσι τους περιμενουν τους πρακτορες. :cheesy:

ctlover

Μέγας
Εγγρ.
3 Αυγ 2010
Κριτικές
35
Like
1.541
Πόντοι
4.392

giorgosgiorgos23

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαΐ 2010
Κριτικές
68
Like
21
Πόντοι
2.127
:2funny: :2funny: :2funny:

8 review σε μια νυχτα εγραψε ο τυπος , Αμφιβαλλω αμα εχει συναντησει καμοια στην πραγματικοτητα  :grin:

Γράφω ότι οι κριτικές είναι από Μάιο του 2009! Επομένως είναι 16 μήνες.Εχω να γράψω και άλλες απλά δεν θέλω να σας κουράσω άλλο  ;)

Αν θέλεις κάποια διευκρίνηση ρωτάς  :)

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom