Νέα

City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 157 άτομα (3 μέλη και 154 επισκέπτες)

andyj66

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2008
Κριτικές
64
Like
2.188
Πόντοι
8.565
Μάλλον δεν θα χρειαστεί να του φορέσεις σέλα...
......αλλά σαμάρι!!!!!
Η stella απ' ότι φαίνεται έπιασε κανονική καβάτζα στην Αθήνα. Μάλλον πάει για δημόσιος υπάλληλος, αλλά διάλεξε άσχημη περίοδο..  καμιά γνώμη έχετε για εκείνη την elizabet, ρωσίδα λέει, ξανθούλα, το στυλάκι που μ' αρέσει, αλλά αυτές τις φωτό τις φοβάμαι..

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
καμιά γνώμη έχετε για εκείνη την elizabet, ρωσίδα λέει, ξανθούλα, το στυλάκι που μ' αρέσει, αλλά αυτές τις φωτό τις φοβάμαι..
Μία φορά ακόμα....
Elizabet = ΜΟΥΦΑ (εγγυημένα)!!!!
Ο επόμενος που θα ρωτήσει για αυτή θα χειροδικήσω!!!!!

veneto

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
78
Like
1.355
Πόντοι
6.195

kranidi2001

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Δεκ 2008
Κριτικές
19
Like
0
Πόντοι
2.007

Δείτε τι πληρώνουν τα Γαλλάκια και τι πλήρώνουμε για την ίδια κυρία εμείς . Για αυτό μετά μας κοροιδεύουν .  :2funny:

Sandra

0.jpg

Kοντα στα πρωτα αντα με περιεργη αλλα καβλωτικη φατσα , πολυοργασμικη γκομενα και οποιος της παρει την πισω πορτα θα τα δει ολα !!!
ΡS: Για δυνατους παιχτες οι αγαπουληδες θα παρουν τα @@ τους !!!

TurboThor

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
322
Πόντοι
2.287
Δείτε τι πληρώνουν τα Γαλλάκια και τι πλήρώνουμε για την ίδια κυρία εμείς . Για αυτό μετά μας κοροιδεύουν .  :2funny:

Sandra

0.jpg

Kοντα στα πρωτα αντα με περιεργη αλλα καβλωτικη φατσα , πολυοργασμικη γκομενα και οποιος της παρει την πισω πορτα θα τα δει ολα !!!
ΡS: Για δυνατους παιχτες οι αγαπουληδες θα παρουν τα @@ τους !!!
μπορεί να χρέωνε έξτρα τα γαλλάκια το cim αλλά πάλι και έτσι αν την έκλεινες για 2 ώρες με έξτρα CIM είναι πιο φθηνό κατά 50 ευρώ παρά την ελληνική χρέωση all inluded για παράδειγμα...

kranidi2001

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Δεκ 2008
Κριτικές
19
Like
0
Πόντοι
2.007
Sorry , αλλά με μπέρδεψες . Εγώ βέπω ότι εκεί παίρνει 300Ε το 2ωρο και εδώ 400Ε . Τώρα τα εξτρά που αναφέρεις , εγώ δεν τα βλέπω πουθενά για τα Γαλλάκια , πλην του ταξί στο OUTCALL , που για Αθήνα απλά δεν το αναφέρει . Πάντως οι περισσότερες το ζητάνε στο τηλέφωνο .

μπορεί να χρέωνε έξτρα τα γαλλάκια το cim αλλά πάλι και έτσι αν την έκλεινες για 2 ώρες με έξτρα CIM είναι πιο φθηνό κατά 50 ευρώ παρά την ελληνική χρέωση all inluded για παράδειγμα...

TurboThor

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
322
Πόντοι
2.287
Sorry , αλλά με μπέρδεψες . Εγώ βέπω ότι εκεί παίρνει 300Ε το 2ωρο και εδώ 400Ε . Τώρα τα εξτρά που αναφέρεις , εγώ δεν τα βλέπω πουθενά για τα Γαλλάκια , πλην του ταξί στο OUTCALL , που για Αθήνα απλά δεν το αναφέρει . Πάντως οι περισσότερες το ζητάνε στο τηλέφωνο .

εννοώ ότι αν το cim στη γαλλία το είχε έξτρα πχ +50 (μυστική χρέωση πχ) και εδώ μέσα στην τιμή είναι το ίδιο 200+50 στη γαλλία και εδώ 250 όλα μαζί... αλλά ακόμα και έτσι στο δίωρο έρχεται γαλική τιμή 300+50 και ελληνική τιμή 400 ευρώ

αλλά δεν νομίζω ότι θα μπορούσε να το χρεώνει +50 το cim μόνο o zuzana χρεώνει τόσο ψηλά και μπορεί και άλλο πρακτορείο...

δεν διαφωνώ ότι μας κοροϊδεύουν...

kon.air

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2009
Κριτικές
29
Like
87
Πόντοι
246
Πρόεδρε γιατί άλλαξες το avatar??

Προσωπικα προτιμω τις φωτο της Stellitsas. :( :(

Stella/Alena vs Lauryn σημειώσατε Χ. Ποιά να πιάσεις και ποιά ν' αφήσεις, άπαιχτες και οι 2 τους, κι ας μην είχα τη τιμή ως τώρα με τη 2η.

NIKIFOROS

Μέγας
Εγγρ.
9 Φεβ 2006
Κριτικές
85
Like
765
Πόντοι
3.980
Μέσα στη βδομάδα κατεβαίνω Αθήνα και θα τις πάρω και τις δύο....λέτε να πάθω τίποτα??

Stella/Alena vs Lauryn σημειώσατε Χ. Ποιά να πιάσεις και ποιά ν' αφήσεις, άπαιχτες και οι 2 τους, κι ας μην είχα τη τιμή ως τώρα με τη 2η.

kranidi2001

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Δεκ 2008
Κριτικές
19
Like
0
Πόντοι
2.007
ΔΟΥΛΕΜΑ Νο2
Παραθέτω το λινκ από ποστάρισμα του Αντισθένη στις 27/11/07. Εκεί αναφέρει ξεκάθαρα "το κουλουράκι με ευχαρίστηση και μάλιστα χωρίς καμία επιπλέον χρέωση." Τώρα το παίρνει με το μέτρο από πίσω . Εγώ ήξερα ότι οι τάνες όσο γερνάνε , δίνουν καλύτερο σέρβις και φτηνότερο...Αυτό δεν ισχύει για εμάς τους Έλληνες βέβαια!!! Πλήρωνετε μαλάκες , καλά τα λέει ο Γέωπας . 

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom