Νέα

City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 124 άτομα (12 μέλη και 112 επισκέπτες)

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
ΔΟΥΛΕΜΑ Νο3
2010-05-28 Client: Luc
Meeting country: Greece
Meeting city: Athens

Meeting length: 3 hours
Meeting date: 2010-03-25
Cost: € 400

Kiss: Without tongue
Blowjob: Covered
CIM: No
Sex: Active
Anal: Yes
Breast:
Extraball: Multiple times allowed
Photo: Real picture

Η ίδια με άλλο γραφείο στο .
3 ώρες με κουλούρι και Anal 400E . Τώρα που θα έρθει για δείτε πόσο ?
Τι γίνεται εδώ ρε παιδιά . Το μαλακιστάν μας περάσανε ????

Lauryn

http://[URL unfurl="true"]www.imagerous.com/images/39147277976076797527.jpg[/img[/URL]]

23 και τα εχει κανει ολα η μικρη Ουγγαρεζα !!!
Για Hard Core PSE χωρις πολλες κουβεντες απο τις λιγες Αρτιστες που οτι βλεπεις στις ταινειουλες το βλεπεις και στο δωματιο !!

[/quote]
Mετεξεταστεως kranidi2001  !!!
Διαβασμα και ξανα ελα τον Μαιο !!! ;)

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537

Επισκέπτης
και το γουσταρει πιο πολυ απο το....ορθοδοξον!!!!! αν δεν εχεις ζορι με τα χρονια που εχουν πια περασει....πολωνικη σχολη!!!!!
δεν τα ακουμπαω ξανα στον πουστη μετα την ντονα..
αν ειχε απαντησει στο μυνημα μου που του εβαζα χερι για το κομοδινο,ισως το ξανασκεφτομουν..
εγω σχολιασα το 250αρι με κουλουρι γιατι στο site  
γραφει 250 & εξτρα τα υπολοιπα Cim/CIF,Anal and Private photo/Video is extra charged

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
δεν τα ακουμπαω ξανα στον πουστη μετα την ντονα..
αν ειχε απαντησει στο μυνημα μου που του εβαζα χερι για το κομοδινο,ισως το ξανασκεφτομουν..
εγω σχολιασα το 250αρι με κουλουρι γιατι στο site γραφει 250 & εξτρα τα υπολοιπα Cim/CIF,Anal and Private photo/Video is extra charged
χα χα χουχα.....αν δεν του φας λεφτα.....ΔΕΝ σου απανταει!!!!!!παντως ο γιαρουζελσκι πριν καιρο,οταν ερχοταν με το αλλο κωλοχανειο,δεν ζηταγε εξτρα για σησαμοκουλουρο.....

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
κατι δεν δουλευει καλα....γαμω την ατυχια μου!!!!!

Επισκέπτης
χα χα χουχα.....αν δεν του φας λεφτα.....ΔΕΝ σου απανταει!!!!!!παντως ο γιαρουζελσκι πριν καιρο,οταν ερχοταν με το αλλο κωλοχανειο,δεν ζηταγε εξτρα για σησαμοκουλουρο.....
να αλλαξει πρακτορα ξανα λοιπον..

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
τωρα στα γεραματα....δυσκολο,αλλωστε εχει και την ησυχια της με τον μαλακα.....ταιζει πολυ κοσμο εδω ο αρχιδης.....

kranidi2001

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Δεκ 2008
Κριτικές
19
Like
0
Πόντοι
2.007

Met Lauryn also known as "Lauryn May, Kissy" in Athens after an arrangement with the agency for some past inconviniences.

Η αλήθεια είναι πώς την παραπάνω σου έκφραση δεν μπήκα στον κόπο να την ψάξω τι εννοείς. Οπότε Mea culpa...για την ενλογω κυρία . Για τις άλλες πάντως , δεν κάνω λάθος .

Ρε καρανιδι, εισαι λιγο μικρος ακομα!! Δεν διαβασες την κριτικη. Ο Ζου εβαλε τα αλλα 300 για να μην παραπονιεται το λογιστηριο. :2funny: :2funny:

Στα 400 με κουλουρι η Εβραια δεν ειναι VFM και δεν θα τα εδινα ξανα!! ;)

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Αντε καλο βραδυ αυριο παλι !!! ;)

URL]]

kranidi2001

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Δεκ 2008
Κριτικές
19
Like
0
Πόντοι
2.007
Δεν έχω κανένα λόγο να σε αμφισβητήσω , αλλά οι 4 ώρες και αν το διασκεδάζει ή όχι το κουλούρι δεν φαίνονται πουθενά στην κριτική !!! Σαφώς και δεν έχω προσωπική άποψη ,εγώ απλά έφερα στο προσκήνιο μια παλαιότερη κριτική , και σαν ενδιαφερόμενος "Αγοραστής" είδα ότι υπάρχει διαφορά . Από εκεί και πέρα όποιος θέλει πληρώνει.

Διορθωση παλι Κρανιδι. Το μωρο δεν της αρεσει το κουλουρι, αλλα το προσφερει για να περνας καλα εσυ!! Παντα το χρεωνε εχτρα και εδω και στο Παρισι.

Στην τιμη μεσα ειναι μονο αν την κλεισεις για 4+ ωρες!!  ;)

tallAthens

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Νοε 2006
Κριτικές
14
Like
33
Πόντοι
1.997
Μόλις γύρισα από Stella...

Πρόεδρε respect!...

Ακολουθεί κριτική...

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Met Lauryn also known as "Lauryn May, Kissy" in Athens after an arrangement with the agency for some past inconviniences.

Η αλήθεια είναι πώς την παραπάνω σου έκφραση δεν μπήκα στον κόπο να την ψάξω τι εννοείς. Οπότε Mea culpa...για την ενλογω κυρία . Για τις άλλες πάντως , δεν κάνω λάθος .

Για σενα το Μελισσακι.............τσαμπα το κουλουρι!! Τι παραπανω θελεις????  :2funny: :2funny:

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
:think: Πρέπει να γελάσω ? Εγώ πάντως δεν ειρωνεύτηκα κανέναν .

Βρε κρανιδι λιγη πλακα δεν την πας??  :2funny: Τι να σε πω. Το Μελισσακι ειναι επαγγελματιας και πολυ παλια στο κουρμπετι. Εχει πανω απο 60 κριτικες αλλου............αν εψαξες!!! ;)

Ααααααα .......... και δεν ειναι φαν του κουλουριου!!! αλλα τον παιρνει πολυ επαγγελματικα!!  :zfuck: :zfuck:

kranidi2001

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Δεκ 2008
Κριτικές
19
Like
0
Πόντοι
2.007
Πλάκα και πειράγματα , ναι όσο θες . Απλά δεν γουστάρω να με ειρωνεύονται , γιατί εγώ δεν το κάνω  . Τώρα αν το πήρα λάθος , πάσο . Πάμε για άλλα  :)

Βρε κρανιδι λιγη πλακα δεν την πας??  :2funny:

kranidi2001

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Δεκ 2008
Κριτικές
19
Like
0
Πόντοι
2.007
Άσχετο ,πως φαίνεσαι offline  ενώ είσαι μέσα στο forum και γράφεις ? :think:

Βρε κρανιδι λιγη πλακα δεν την πας??  :2funny: Τι να σε πω. Το Μελισσακι ειναι επαγγελματιας και πολυ παλια στο κουρμπετι. Εχει πανω απο 60 κριτικες αλλου............αν εψαξες!!! ;)

Ααααααα .......... και δεν ειναι φαν του κουλουριου!!! αλλα τον παιρνει πολυ επαγγελματικα!!  :zfuck: :zfuck:

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Πλάκα και πειράγματα , ναι όσο θες . Απλά δεν γουστάρω να με ειρωνεύονται , γιατί εγώ δεν το κάνω  . Τώρα αν το πήρα λάθος , πάσο . Πάμε για άλλα  :)

Σε βλεπω λιγο ..........ευαισθητο!!! Αντε παιχτη βαλε λιγο νερο στον καφε σου  :grin:

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom