ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
Άσχετο ,πως φαίνεσαι offline ενώ είσαι μέσα στο forum και γράφεις ?
μασονικα πραματα. φορ γιορ σειφτυ σερ, πλιζ ντοντ ασκ
Σε βλεπω λιγο ..........ευαισθητο!!! Αντε παιχτη βαλε λιγο νερο στον καφε σου
μασονικα πραματα. φορ γιορ σειφτυ σερ, πλιζ ντοντ ασκ
Απο ταξιδιωτικος πρακτορας 007 εγινα Φαντομ !!
ΥΓ Κοιτα τις ρυθμισεις του προφιλ σου και θα βρεις την απαντηση ;)
Thanks !
H ειδικότης μου!!!!!ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΞΕΡΕΤΕ ΤΠΤ ΑΞΙΖΕΙ? Η ΕΙΝΑΙ FAKE? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
εγω μαζι σου, μεσα σε ολα!!! και τα κωλοπαιχνιδια ευπροσδεκτα... φτανει αυτη που μου τα κανει ναναι καμμια μουναρα και οχι ο Μπαμπης ο υδραυλικος...Ακου Jorge οι πιο επικυνδινοι ειναι οι απερτες αδελφες γιατι δεν το ξερουν !!! ;)
Τωρα εαν στον εχουν ψιλοακουμπηση εστω εχεις γνωμη !!!
Η σου αρεσει η δεν σου αρεσει !!!
Τωρα εαν θα το γυρισεις και θα γινεις τρυπιος εεεεε τι να κανουμε αυτα μεσα στην ζωη ειναι !!!
Έλα ρε Χόρχε.....εγω μαζι σου, μεσα σε ολα!!! και τα κωλοπαιχνιδια ευπροσδεκτα... φτανει αυτη που μου τα κανει ναναι καμμια μουναρα και οχι ο Μπαμπης ο υδραυλικος...
Αγνωστο πρακτορειο ,αγνωστη γκομενα πολυ μεγαλο ρισκο !!!!
Ετσι !!! ;)εγω μαζι σου, μεσα σε ολα!!! και τα κωλοπαιχνιδια ευπροσδεκτα... φτανει αυτη που μου τα κανει ναναι καμμια μουναρα και οχι ο Μπαμπης ο υδραυλικος...
Εσυ εισαι μικρος ακομα και πολυ περιφανος !!!!!!Έλα ρε Χόρχε.....
Μέχρι γλυφωκώλι από την μούνα!!!!
Ως γνωστόν η μούνα έχει και νύχι.....απαπαπαπαπα!!!!
Μου θυμήσατε την Άνια.....σώνει και καλά να κάνει μασάζ στον προστάτη!!!!
Βρε της λέω, θα σε γαμάω μέχρι την λήξη του αγώνα, δεν θέλω να χύσω ακόμα!!!!!
ειναι το ιδιο, η συγγενικο πρακτορειο με το Λουνα... μαλλον αλλο προφιλ της Αλεξα Λοβ...Αγνωστο πρακτορειο ,αγνωστη γκομενα πολυ μεγαλο ρισκο !!!!
Ελα μου που εγω εχω την αισθηση οτι κρυβει απο πισω του θυσαυρο !!!
Τι να πω σπανια το λεω αυτο αλλα αυτη την διαισθηση εχω !!!
Και πολύ περήφανος για πιο πράγμα?Εσυ εισαι μικρος ακομα και πολυ περιφανος !!!!!!
Ναι μοιαζει το στησιμο του site !!!ειναι το ιδιο, η συγγενικο πρακτορειο με το Λουνα... μαλλον αλλο προφιλ της Αλεξα Λοβ...
το στησιμο του site & το layout των φωτο ειναι το ιδιο..Ναι μοιαζει το στησιμο του site !!!
Ρε Πλεζ.....και βέβαια σε στέλνουν σε αλλη!!!!το στησιμο του site & το layout των φωτο ειναι το ιδιο..
σε καμια ομως περιπτωση δεν μοιαζει η συγκεκριμμενη γκομενα με την αλεξα..
το αν τελικα σε στελονουν στην ιδια,ειναι αλλο καπελλο..
Για κοπιασε !!!Μέσα στη βδομάδα κατεβαίνω Αθήνα και θα τις πάρω και τις δύο....λέτε να πάθω τίποτα??