Νέα

City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 102 άτομα (5 μέλη και 97 επισκέπτες)

busterd

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Οκτ 2009
Κριτικές
51
Like
6.540
Πόντοι
10.617

NITRO

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
151
Like
5.833
Πόντοι
37.127
Επειδή τα'χω πάρει στο κρανίο και μ'αυτούς που κάνουν κουμάντο στο σάιτ  και με τους αφελείς που ορκίζονται στο όνομά τους να πω δυό λογάκια κι' όποιος κατάλαβε κατάλαβε, οι άλλοι είναι άξιοι της μοίρας τους. Λοιπόν μάγκες προσωπικά γουστάρω αυτούς που ποστάρουν από ανιδιοτέλεια, σέβομαι και πιστεύω όσους κάνουν που και που κριτικές, ιδίως κριτικές μετρημένες και όχι θριαμβευτικές, όσους λένε πού και που τη γνώμη τους (υπόδειγμα για μένα ο gianevan). Δεν γουστάρω τα λαμόγια, αυτούς που προμοτάρουν γκόμενες, αυτούς που "πουλάνε" τα  ποσταρίσματά τους. Δεν σέβομαι και δεν πιστεύω τους προέδρους, τους φαντομάδες, αυτους  που εκθειάζουν μια πουτάνα, αυτούς που έχουν γνώμη για όλες και για όλα και σας τη σερβίρουν συνέχεια τάχα για να σας βοηθήσουν, αυτούς που μονοπωλούν και εκμεταλλεύονται το σάιτ (δεν αναφέρομαι στο Γκεόπα και στον Πλέζουρα που τους σέβομαι γιατί είναι απολύτως εντάξει). Δεν γουστάρω να με δουλεύουν, δεν γουστάρω προστάτες και καθοδηγητές, δεν γουστάρω λαμογιές γκε γκε...Και στο τέλος τέλος δεν γουστάρω να βοηθούν τις γκόμενες και όχι εμάς, με το αζημίωτο φυσικά. Και δεν απευθύνομαι σ' αυτούς αλλά σε όλους τους άλλους που αγαπούν το άθλημα και σέβονται τους συμπαίχτες ΞΥΠΝΕΙΣΤΕ ρε. Αι σιχτίρ δεν μπορώ πια ούτε την κοροιδία ούτε την αφέλεια     

νομίζω πως λες αυτονόητα πράγματα παίχτη....και να εισαι σίγουρος πως οι και υπόλοιποι εδώ εχουν και κρίση και μνήμη και για αυτό διάρκεια έχουν μόνο οι συναγωνιστές που έχουν δοκιμασθεί όλα αυτά τα χρόνια.
Προφανώς δεν σου αρέσει το ύφος κάποιων ή ίσως να μην σου αρέσουν οι εξυπναδίστικες ατάκες που συχνά χρησιμοποιούμε κάποιοι μέσα σε αυτούς κ εγώ.
Το να θεωρείς όμως τόσους ανθρώπους χαζούς ή καθοδηγούμενους νομίζω είναι λάθος.
Αλλωστε οι περισσότεροι που γράφουμε εδώ επειδή το αγαπάμε το άθλημα προσπαθούμε να το εξελίξουμε και να το κάνουμε καλύτερο, για αυτό και ασχολούμαστε....

Σωστά?

sexAdct

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Επειδή τα'χω πάρει στο κρανίο και μ'αυτούς που κάνουν κουμάντο στο σάιτ  και με τους αφελείς που ορκίζονται στο όνομά τους να πω δυό λογάκια κι' όποιος κατάλαβε κατάλαβε, οι άλλοι είναι άξιοι της μοίρας τους. Λοιπόν μάγκες προσωπικά γουστάρω αυτούς που ποστάρουν από ανιδιοτέλεια, σέβομαι και πιστεύω όσους κάνουν που και που κριτικές, ιδίως κριτικές μετρημένες και όχι θριαμβευτικές, όσους λένε πού και που τη γνώμη τους (υπόδειγμα για μένα ο gianevan). Δεν γουστάρω τα λαμόγια, αυτούς που προμοτάρουν γκόμενες, αυτούς που "πουλάνε" τα  ποσταρίσματά τους. Δεν σέβομαι και δεν πιστεύω τους προέδρους, τους φαντομάδες, αυτους  που εκθειάζουν μια πουτάνα, αυτούς που έχουν γνώμη για όλες και για όλα και σας τη σερβίρουν συνέχεια τάχα για να σας βοηθήσουν, αυτούς που μονοπωλούν και εκμεταλλεύονται το σάιτ (δεν αναφέρομαι στο Γκεόπα και στον Πλέζουρα που τους σέβομαι γιατί είναι απολύτως εντάξει). Δεν γουστάρω να με δουλεύουν, δεν γουστάρω προστάτες και καθοδηγητές, δεν γουστάρω λαμογιές γκε γκε...Και στο τέλος τέλος δεν γουστάρω να βοηθούν τις γκόμενες και όχι εμάς, με το αζημίωτο φυσικά. Και δεν απευθύνομαι σ' αυτούς αλλά σε όλους τους άλλους που αγαπούν το άθλημα και σέβονται τους συμπαίχτες ΞΥΠΝΕΙΣΤΕ ρε. Αι σιχτίρ δεν μπορώ πια ούτε την κοροιδία ούτε την αφέλεια      
φιλε μου,εγω δεν καταλαβαινω γιατι να τα παιρνεις στο κρανιο,δεν υπαρχει απολυτως κανενας λογος.και σου γραφει ενας πολυ μικρος παιχτης και ο οποιος δεν εχει ουτε εναν γνωστο, εγγεγραμενο στο σαιτ.το οτι κανεις δεν θελει αυτα που λες ειναι αυτονοητο,αλλα δεν θα παψουν ποτε να υπαρχουν αυτες οι καταστασεις οσο και να χτυπιομαστε.οσο υπαρχουν οι δυνατοτητες κριτικων υπαρχει και εμμεσο προμοταρισμα,αυτονοητο ειναι.απο κει και περα ο καθενας ειναι κυριος του ευατου του και χρησιμοποιει το σαιτ με βαση αυτα που θελει να αντλησει και ενιοτε να παραθεσει.προσωπικα δεν με ενδιαφερει αν ο α η β ειναι προμοτορας η οτι θελει να ειναι.υπαρχουν και αυτοι ειτε το θελουμε ειτε οχι.αν ηθελα να ακολουθησω αλλο επαγγελμα θα το εκανα.εμενα με ενδιαφερει αυτο που διαβαζω η βλεπω να ανταποκρινεται στην πραγματικοτητα οταν αναζητω να ψωνισω κατι.δηλαδη τι να λεμε τωρα?οτι η στελλα(που δεν την εχω παρει) δεν ειναι το πιο ωραιο μουνι αυτη τη περιοδο στην γεματη σαβουρες ct αθηνα? απλα οι φωτο του τρεζουρα επιβεβαιωνουν τις κριτικες που εχουν γραφτει και εδω και αλλου.και οτι καθεται και ποσταρει τοσες φωτο μαγκια του,κανονικα πρεπει οντως να τα παιρνει,απλα εχει ποσταρει τοσες πολλες απο διαφορετικα γραφεια που μαλλον και αυτος δεν ξερει απο που να τα ζητησει :grin:.οσο για τα αλλα παιδια που γραφουν κριτικες με καποιο ιδιαιτερο τροπο εγω λεω για σαν τους μαγκες που εχουν την ορεξη και το χρονο και δινουν και μια λογοτεχνικη χροια στα γραφομενα τους,και τις διαβαζουμε με πιο ενδιαφερον. παντως απο τις τελευταιες που εχω διαβασει δεν εχω δει κανενα υμνο προς καμμια πουτανα.τελειωνοντας ,εχω να πω οτι παντοτε θα υπηρχαν και θα υπαρχουν διαφωνιες γιατι τα γουστα διαφερουν.προσπαθηστε και ξυπνηστε να μην σκεφτεστε με το κατω κεφαλι ειδικα οι καυλομενοι και οι δυνατοι οικονομικα παιχτες οταν ανοιγει η πορτα.ισως ετσι ξεβρωμισουμε απο τις σαβουρες και καταλαβουν οι μαλακες οτι πρεπει να στειλουν καμμια γκομενα της προκοπης.εγω απεχω εδω και 6-7 μηνες διοτι δεν βρισκω πραγματικα τιποτα να με συγκινει.ισως να φταινε και 2-3 συμπαθειες που εκανα και το οτι δεν εχω λεφτα για πεταμα.συντασσομαι απολυτα με τις αποψεις του γκεοπα οσο καυστικος και αν ειναι και δεν δινω φραγκο σε κανενα γραφειο το οποιο φωτοσοπαρει παραπανω απο οτι πρεπει.ειναι θεμα αρχης και οχι οτι ολες οι κοπελες του ειναι χαλια.

kranidi2001

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Δεκ 2008
Κριτικές
19
Like
0
Πόντοι
2.007

Μετά με λέτε γκρινιάρη . Από 250Ε στην Αθήνα - 200Ε στη Θεσ/νικη . Χαμηλή ζήτηση (λόγω κακών κριτικών για τη συγκεκριμένη) και έπεσε η ταρίφα. Μποικοτάρετε τις ακριβές , καβαλημένες , και τα μεγάλα γραφεία ,προτιμήστε προσωρινά τα φτηνότερα λόκαλ  και οι τιμές θα πέσουν . Καθαρά ο νόμος προσφοράς και ζήτησης .

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Τόση γκρίνια πια για λίγο photoshop...έλεος δλδ!

ctlover

Μέγας
Εγγρ.
3 Αυγ 2010
Κριτικές
35
Like
1.556
Πόντοι
4.397
φιλε μου,εγω δεν καταλαβαινω γιατι να τα παιρνεις στο κρανιο,δεν υπαρχει απολυτως κανενας λογος.και σου γραφει ενας πολυ μικρος παιχτης και ο οποιος δεν εχει ουτε εναν γνωστο, εγγεγραμενο στο σαιτ.το οτι κανεις δεν θελει αυτα που λες ειναι αυτονοητο,αλλα δεν θα παψουν ποτε να υπαρχουν αυτες οι καταστασεις οσο και να χτυπιομαστε.οσο υπαρχουν οι δυνατοτητες κριτικων υπαρχει και εμμεσο προμοταρισμα,αυτονοητο ειναι.απο κει και περα ο καθενας ειναι κυριος του ευατου του και χρησιμοποιει το σαιτ με βαση αυτα που θελει να αντλησει και ενιοτε να παραθεσει.προσωπικα δεν με ενδιαφερει αν ο α η β ειναι προμοτορας η οτι θελει να ειναι.υπαρχουν και αυτοι ειτε το θελουμε ειτε οχι.αν ηθελα να ακολουθησω αλλο επαγγελμα θα το εκανα.εμενα με ενδιαφερει αυτο που διαβαζω η βλεπω να ανταποκρινεται στην πραγματικοτητα οταν αναζητω να ψωνισω κατι.δηλαδη τι να λεμε τωρα?οτι η στελλα(που δεν την εχω παρει) δεν ειναι το πιο ωραιο μουνι αυτη τη περιοδο στην γεματη σαβουρες ct αθηνα? απλα οι φωτο του τρεζουρα επιβεβαιωνουν τις κριτικες που εχουν γραφτει και εδω και αλλου.και οτι καθεται και ποσταρει τοσες φωτο μαγκια του,κανονικα πρεπει οντως να τα παιρνει,απλα εχει ποσταρει τοσες πολλες απο διαφορετικα γραφεια που μαλλον και αυτος δεν ξερει απο που να τα ζητησει :grin:.οσο για τα αλλα παιδια που γραφουν κριτικες με καποιο ιδιαιτερο τροπο εγω λεω για σαν τους μαγκες που εχουν την ορεξη και το χρονο και δινουν και μια λογοτεχνικη χροια στα γραφομενα τους,και τις διαβαζουμε με πιο ενδιαφερον. παντως απο τις τελευταιες που εχω διαβασει δεν εχω δει κανενα υμνο προς καμμια πουτανα.τελειωνοντας ,εχω να πω οτι παντοτε θα υπηρχαν και θα υπαρχουν διαφωνιες γιατι τα γουστα διαφερουν.προσπαθηστε και ξυπνηστε να μην σκεφτεστε με το κατω κεφαλι ειδικα οι καυλομενοι και οι δυνατοι οικονομικα παιχτες οταν ανοιγει η πορτα.ισως ετσι ξεβρωμισουμε απο τις σαβουρες και καταλαβουν οι μαλακες οτι πρεπει να στειλουν καμμια γκομενα της προκοπης.εγω απεχω εδω και 6-7 μηνες διοτι δεν βρισκω πραγματικα τιποτα να με συγκινει.ισως να φταινε και 2-3 συμπαθειες που εκανα και το οτι δεν εχω λεφτα για πεταμα.συντασσομαι απολυτα με τις αποψεις του γκεοπα οσο καυστικος και αν ειναι και δεν δινω φραγκο σε κανενα γραφειο το οποιο φωτοσοπαρει παραπανω απο οτι πρεπει.ειναι θεμα αρχης και οχι οτι ολες οι κοπελες του ειναι χαλια.
Σωστος ο παίχτης.
Ποιότητα στα cts και λογική στις τιμές (ελεω ΔΝΤ).

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Ok μαγκες απο εδω και εμπρος Φαντομαδες ,Προεδροι και παλιοι στο κουρμπετι λεω να κανουμε λιγο κρατει και να ασχοληθουμε με την παρτη μας !!!!
Μαλλον ηρθε η ωρα να βγαλουν οι νεοι τα καστανα απο την φωτια και να μας χαραξουν ενα καινουριο  δρομο να δουμε και εμεις καλυτερες μερες μιας και τα παλικαρια νοιοθουν οτι τους παραπλητοφορουμαι και οπως λεει και ο george ( Ποιότητα στα cts και λογική στις τιμές ) !!!
Αναμενω με μεγαλη αγωνια να δω την ποιοτητα και τις καινουριες τιμες !!!
Α να μην ξεχασω να βρειτε και καινουριο φωτογραφω !!!!  :grin: :grin: :grin:

Furby

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2009
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
16
Α να μην ξεχασω να βρειτε και καινουριο φωτογραφω !!!!  :grin: :grin: :grin:

>:( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(
Μην μας το κάνεις αυτό δάσκαλε!
Φιλάκια στην εβραία!  :-* :-* :-*
Βλέπω ότι έχει έρθει!
Καλά να περνάς και άσε τι λένε για την πάρτυ σου!  ;)

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.784
Πόντοι
1.206
Αυτό είναι ρήμα, ή ουσιαστικό;

Προφανώς το πείραγμα είναι καλοπροαίρετο. Μην αρχίσεις κι εσύ να με βρίζεις σαν τον Πλέ, γιατί την δόση μου από μπινελίκια την έχω πάρει γι αυτή τη βδομάδα...

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Και να σας πω και κατι ακομα !!
Δεν εχεται καταλαβει οτι αυτο που κανουμε εδω μεσα το κανουμε για το κεφι μας και για την πλακα μας και μαζι με εμας τρωνε και ολοι οι μικροι τυφλοι οι οποιοι θα τρωγανε τα μουτρα τους στις 9 απο τις 10 συναντησεις !!!
Ξερουμε μαγκες να το κανουμε και εξω απο εδω και τις πληροφοριες να τις μοιραζομαστε μεταξυ μας χωρις να εχουμε τον καθε πικραμενο να μας την λεει καθε λιγο και λιγακι επειδη ειναι αγαμητος , επειδη δεν του σηκωνετε ,επειδη δεν ξερει να πει δυο κουβεντες παραπανω και αλλα 132 επειδη !!!

Ασε που το πιο ευκολο πραγμα την σημερον ημερα ειναι να ανοιξεις ενα Blog να αφηνεις να μπαινει μεσα οποιος εσυ κανεις κεφι και τους αλλους να τους γραψεις στα αρχιδια σου και οποιον παρει ο Ρωσσος Χαρος !!!

Εχω υλικο για 10 Blog Παιχτες και ΡΜ καθημερινα απο παρα πολλους Παιχτες οι οποιοι ειναι μηδενικοι σε Post !!!

10 zuzunes να ειχα τους γεμιζα απο τους απελπισμενους που θελουν να τον χωσουν και δεν ξερουν που να πανε !!

Οποτε τα σχολια περι σπρωξιματος και Νταβατζιδων και τετοια σε αλλους !!!
Τις γκομενες οι οποιες δουλευουν τα λεφτα που περνουν με το παραπανω παντα θα τις σπρωχνω γιατι απλα ειναι καλες και κανουν την διαφορα τι οποια ζηταει ο george !!!
Τωρα για τις τιμες πρεπει να κοψετε λιγο το γαμησι και αυτο το λεω γιατι οποτε εχω παει να κλεισω καμμια απο τις καλες που λεω με στελνει τρεις μερες μετα !!!

Αυτα τα ολιγα και καλη τυχη Παιχτες !!!! ;)

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
>:( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(
Μην μας το κάνεις αυτό δάσκαλε!
Φιλάκια στην εβραία!  :-* :-* :-*
Βλέπω ότι έχει έρθει!
Καλά να περνάς και άσε τι λένε για την πάρτυ σου!  ;)
Nαι Λατινε εδω ειναι η Ουγγαρεζα !!!
Και σε οποιον αρεσει !!!
Παρτε μια τελευταια και απο εδω και περα αλλος καλλιτεχνης !!! >:(

URL]]

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.784
Πόντοι
1.206
Τωρα για τις τιμες πρεπει να κοψετε λιγο το γαμησι και αυτο το λεω γιατι οποτε εχω παει να κλεισω καμμια απο τις καλες που λεω με στελνει τρεις μερες μετα !!!

Σ' αυτό δίκιο έχεις, αλλά τους ξεσηκώνεις κι εσύ ρε μπαγάσα με τις φωτογραφίες!
Είμαστε και παρορμητικός λαός, σου λέει ο άλλος γιατί αυτός κι όχι κι εγώ;
Όπως οι γυναίκες θέλουν παπούτσια Λουμπουτέν και Μανόλο Μπλάνικ, επειδή έχουν κι οι άλλες και τα είδαν στα περιοδικά μόδας...

Furby

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2009
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
16
Nαι Λατινε εδω ειναι η Ουγγαρεζα !!!
Και σε οποιον αρεσει !!!
Παρτε μια τελευταια και απο εδω και περα αλλος καλλιτεχνης !!! >:(

http://[URL unfurl="true"]www.imagerous.com/images/06093302602577513849.jpg[/img[/URL]]
[/quote]

Ξεκόλλα Τρες!
Δεν πρόκειται και δεν πρέπει να χαλιόμαστε με τα γραφούμενα του καθενός!
Ο καθένας μας ξέρει τι ρόλο βαράει οπότε και γνωρίζει πως να βαδίζει!
Αν υπάρχουν μερικοί που σε λένε προμότερ, υπάρχουν άλλοι τόσοι που εκτιμούν και ενδιαφέρονται να ακούσουν τη γνώμη και τη συμβουλή κάποιου ατόμου που να ξέρει κάτι παραπάνω από αυτούς!
Και μόνο για αυτά τα άτομα πρέπει να συνεχίσεις!  :headbang3: :headbang3: :headbang3:
Στείλε μου τώρα άλλη μια φώτο της εβραίας να πάρουμε τη δόση και για σήμερα και μην δίνεις σημασία!  ;) :D ;D

kon.air

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2009
Κριτικές
29
Like
87
Πόντοι
246
Και να σας πω και κατι ακομα !!
Δεν εχεται καταλαβει οτι αυτο που κανουμε εδω μεσα το κανουμε για το κεφι μας και για την πλακα μας ...

Αυτα τα ολιγα και καλη τυχη Παιχτες !!!! ;)

Και γιατί εμένα κάτι μου λέει ότι επειδή ακριβώς το κάνεις για το κέφι σου και τη πλάκα σου, όσο και να θες να ρίξεις μαύρη πέτρα πίσω σου, δεν θα το κάνεις γιατί έχεις το μικρόβιο της ενημέρωσης μέσα σου και δεν μπορείς/θες να το αποβάλεις;  ;)

TurboThor

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
322
Πόντοι
2.287
Ξεκόλλα Τρες!
Δεν πρόκειται και δεν πρέπει να χαλιόμαστε με τα γραφούμενα του καθενός!
Ο καθένας μας ξέρει τι ρόλο βαράει οπότε και γνωρίζει πως να βαδίζει!
Αν υπάρχουν μερικοί που σε λένε προμότερ, υπάρχουν άλλοι τόσοι που εκτιμούν και ενδιαφέρονται να ακούσουν τη γνώμη και τη συμβουλή κάποιου ατόμου που να ξέρει κάτι παραπάνω από αυτούς!
Και μόνο για αυτά τα άτομα πρέπει να συνεχίσεις!  :rockon: :rockon: :rockon:
Στείλε μου τώρα άλλη μια φώτο της εβραίας να πάρουμε τη δόση και για σήμερα και μην δίνεις σημασία!  ;) :cheesy: :grin:

εβραία λέτε για τη Naοmι Russel????
Mα αυτή κάνει city tours????  :think: :think: :think:

Συνημμένα

• naomi-016rev1.jpg
    naomi-016rev1.jpg
    159,9 KB · Εμφανίσεις: 42

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom