Νέα

City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 71 άτομα (5 μέλη και 66 επισκέπτες)

Roken

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
0
Μια κ αναφερθηκαμε στις επομενες αφιξεις τελειως τυχαια βρηκα οτι αυτη του ζουζουνα που παρουσιαζεται ως Sonja εινα αυτη εδω www.bourdela.com/city-tours/girls/sammy-eritogirls/]http://www.bourdela.com/city-tours/girls/sammy-eritogirls/[/url] .Ετσι τελειως πληροφοριακα για να μην στραβωθει κανενας κ πεσει επανω της.Καλημερα συναγωνιστες

Έχω την εντύπωση πως είναι αυτή που ερχόταν παλιά με asexydate Lara Stevens κλπ 

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Και να σας πω και κατι ακομα !!
Δεν εχεται καταλαβει οτι αυτο που κανουμε εδω μεσα το κανουμε για το κεφι μας και για την πλακα μας και μαζι με εμας τρωνε και ολοι οι μικροι τυφλοι οι οποιοι θα τρωγανε τα μουτρα τους στις 9 απο τις 10 συναντησεις !!!
Ξερουμε μαγκες να το κανουμε και εξω απο εδω και τις πληροφοριες να τις μοιραζομαστε μεταξυ μας χωρις να εχουμε τον καθε πικραμενο να μας την λεει καθε λιγο και λιγακι επειδη ειναι αγαμητος , επειδη δεν του σηκωνετε ,επειδη δεν ξερει να πει δυο κουβεντες παραπανω και αλλα 132 επειδη !!!

+++++  :thumbsup:

Πολυ γρινα εχει πεσει τελευταια!

Vyzolover

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Έχει δοκιμάσει κανείς την Κυρία?

Φαίνεται τρελό κομμάτι. Έψαξα για κριτικές αλλά δε βρήκα κάτι..

ctlover

Μέγας
Εγγρ.
3 Αυγ 2010
Κριτικές
35
Like
1.556
Πόντοι
4.397
Δεν εχεται καταλαβει οτι αυτο που κανουμε εδω μεσα το κανουμε για το κεφι μας και για την πλακα μας και μαζι με εμας τρωνε και ολοι οι μικροι τυφλοι οι οποιοι θα τρωγανε τα μουτρα τους στις 9 απο τις 10 συναντησεις !!!
Ξερουμε μαγκες να το κανουμε και εξω απο εδω και τις πληροφοριες να τις μοιραζομαστε μεταξυ μας χωρις να εχουμε τον καθε πικραμενο να μας την λεει καθε λιγο και λιγακι επειδη ειναι αγαμητος , επειδη δεν του σηκωνετε ,επειδη δεν ξερει να πει δυο κουβεντες παραπανω και αλλα 132 επειδη !!!

Οποτε τα σχολια περι σπρωξιματος και Νταβατζιδων και τετοια σε αλλους !!!
Τις γκομενες οι οποιες δουλευουν τα λεφτα που περνουν με το παραπανω παντα θα τις σπρωχνω γιατι απλα ειναι καλες και κανουν την διαφορα τι οποια ζηταει ο george !!!
Τωρα για τις τιμες πρεπει να κοψετε λιγο το γαμησι και αυτο το λεω γιατι οποτε εχω παει να κλεισω καμμια απο τις καλες που λεω με στελνει τρεις μερες μετα !!!
Αυτα τα ολιγα και καλη τυχη Παιχτες !!!! ;)
Το δικό μου σχόλιο ΔΕΝ είχε την παραμικρή υπόνοια για προμότιον κλπ, ούτε και ήθελα να θίξω κάποιον.  Εγραψα αυτό που θεωρώ αυτονόητο (καθώς έχω κι εγώ "φάει" μερικά "παλτά").

Δηλ. εφόσον πληρώνουμε αρκετά χρήματα να βρίσκουμε cts που έχουν τα "προσόντα" για τη δουλειά και να παρέχουν υπηρεσίες ανάλογες της αμοιβής τους (VFM). Σε fake και "κομοδίνα" γυρνάμε την πλάτη (μεταφορικώς και κυριολεκτικώς (κάποιες φορές)). Επίσης με δεδομένη την οικονομική κρίση θεωρώ ότι οι τιμές θα πρέπει να "επανακαθοριστούν".

ps : Δάσκαλε μην σταματήσεις να ποστάρεις φωτο. Είναι οι μόνες "γνήσιες" φωτο που βλέπουμε. 

ctlover

Μέγας
Εγγρ.
3 Αυγ 2010
Κριτικές
35
Like
1.556
Πόντοι
4.397
Ειλικρινά εγώ περίμενα από τις 54 που υπάρχουν τώρα στην Αθήνα να υπάρχουν το πολύ καμιά 10αριά. (Σημειωτέον πως στη φετινή καλοκαιρινή Αθήνα δούλεψαν 3-4 μποσουκσίδικα, ενώ στην περισινή 15!)
Αυτό σημαίνει πως κάποιοι πάνε και σε αυτές τις δευτεράνζες (των οποίων θεωρώ πως ο μόνος πλέον φυσικός προορισμός είναι η γείτων Τουρκία), αλλιώς δεν θα ερχόταν. Άρα σαν υποψήφιοι πελάτες μάλλον δεν είμαστε απαιτητικοί και εύκολα μας πουλάνε φύκια για μεταξωτές κορδέλες.
Σε κάθε περίπτωση πιστεύω πως με την επιδεινούμενη κρίση συνεχώς και νέες Ελληνίδες θα βγαίνουν στην δουλειά και κάποιες από αυτές (στατιστικά να το δούμε) θα είναι καλές.
Συνεπώς η έννοια της σιτιτουρίστριας υποχρεωτικώς θα επαναπροσδιοριστεί ως κάποιας που παρέχει εξαιρετικά υψηλές υπηρεσίες και ταυτοχρόνως έχει και εξαιρετικά εντυπωσιακή εμφάνιση και όχι να πλασάρεται ως μεγαλοβίζιτα το κάθε βλαχαδερό της Ρωσσικής επαρχίας, επειδή διαμένει σε πεντάστερο (ο θεός να το κάνει...)

Νομίζω λέμε το ίδιο με διαφορετικά λόγια. Συμφωνώ κι επαυξάνω (μάλλον σύμπτωση λόγω κοινής ποδοσφαιρικής ιδεολογίας  :) :) :)- αν έχω καταλάβει σωστά).

sexAdct

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Νομίζω λέμε το ίδιο με διαφορετικά λόγια. Συμφωνώ κι επαυξάνω (μάλλον σύμπτωση λόγω κοινής ποδοσφαιρικής ιδεολογίας  :) :) :)- αν έχω καταλάβει σωστά).

μα δεν νομιζω να υπαρχει καποιος που να θελει το αντιθετο.εγω αυτο που εχω να παρατηρησω ειναι οτι καποια καλα γραφεια,και με τη λεξη καλα δεν αναφερομαι σε αυτα αλλα στα κοριτσια που ειχαν, και μιλαω για κοπελες με εξ ολοκληρου καλες και πολυ καλες κριτικες,εχουν εξαφανιστει απο την ελληνικη αγορα.συμπερασματικα αυτο που θελω να πω ειναι οτι η αγορα τεινει μονοπωλιακη,με χειροτερες κοπελες και στη τελικη να γαμας ακατεβατα με 250,ενω πριν 6 μηνες υπηρχαν με 200 και με 180 ακομα.

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Kανενα παραδειγμα θα δωσουμε για καμμια μουναρα με super service που εκανε 180 αντε 200 πριν 6 μηνες η απλα θα αερολογουμε ? :think:
Γιατι μαλλον κοιμαμε τον υπνο του δικαιου εδω και 5 χρονια !!!! :zzzzz:

wings

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2009
Κριτικές
60
Like
43
Πόντοι
316
Φιλοσοφία Σωκράτη...ορθογραφία Μποστ!
Είσαι ο ΠΑΤΕΡΑΣ μας! ΤΕΡΑΣ μας! ΤΕΡΑΣ μας!

Ασε που το πιο ευκολο πραγμα την σημερον ημερα ειναι να ανοιξεις ενα Blog να αφηνεις να μπαινει μεσα οποιος εσυ κανεις κεφι και τους αλλους να τους γραψεις στα αρχιδια σου και οποιον παρει ο Ρωσσος Χαρος !!!

Εχω υλικο για 10 Blog Παιχτες και ΡΜ καθημερινα απο παρα πολλους Παιχτες οι οποιοι ειναι μηδενικοι σε Post !!!

10 zuzunes να ειχα τους γεμιζα απο τους απελπισμενους που θελουν να τον χωσουν και δεν ξερουν που να πανε !!

Οποτε τα σχολια περι σπρωξιματος και Νταβατζιδων και τετοια σε αλλους !!!
Τις γκομενες οι οποιες δουλευουν τα λεφτα που περνουν με το παραπανω παντα θα τις σπρωχνω γιατι απλα ειναι καλες και κανουν την διαφορα τι οποια ζηταει ο george !!!
Τωρα για τις τιμες πρεπει να κοψετε λιγο το γαμησι και αυτο το λεω γιατι οποτε εχω παει να κλεισω καμμια απο τις καλες που λεω με στελνει τρεις μερες μετα !!!

Αυτα τα ολιγα και καλη τυχη Παιχτες !!!! ;)

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166

H Oυσια παραμενη μια εαν δεν κανω λαθος !!!

URL]]

wings

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2009
Κριτικές
60
Like
43
Πόντοι
316
Kανενα παραδειγμα θα δωσουμε για καμμια μουναρα με super service που εκανε 180 αντε 200 πριν 6 μηνες η απλα θα αερολογουμε ? :think:
Γιατι μαλλον κοιμαμεαι τον υπνο του δικαιου εδω και 5 χρονια !!!! :zzzzz:
Το στανιό μου!!! Από τα 7 βγήκες στο κουρμπέτι, αδελφέ μου! Ρώτα κάνα σχολιαρόπαιδο(σαν εμένα  ;)) τουλάχιστον!
Και καλή Χρονιά σ' όλα τα παιδιά!!!

wings

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2009
Κριτικές
60
Like
43
Πόντοι
316
Το ξέκωλο στο άβαταρ είναι το γνωστό;

sexAdct

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Γιατι μαλλον κοιμαμε τον υπνο του δικαιου εδω και 5 χρονια !!!! :zzzzz:

προεδρε ,εγω την ντολτσε που ειχα παρει με 180 και με μποσουλα τις φωτο τισ δικιες σου και κριτικες του γεοπα και αλλων,μια χαρα ειχα περασει και σαν γκομενακι απο εμφανιση ηταν αρκετα ομορφη και ειχε και πολυ καλη συμπεριφορα.δεν μιλησα για σουπερ σερβις.αλλα ακομα και οι παρις  βανεσσα κτλ ειναι πολυ καλυτερες νομιζω απο αυτες που κυκλοφορουν απο αυτα που εχω δει απο σενα οπως επισης και μια ουκρανεζα του ρουσιαν που ειχες ποσταρει φοβερο μουνι,εν κατακλειδι δεν μιλαω μονο για τα λεφτα αλλα και τις επιλογες...

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
H Dolce λογο αναδουλιας απο 250 που ξεκινησε το κατεβασε στα 200 και στους παλιους πελατες στα 180 !!!
Eγω 250 εδωσα και ειπα οτι στα 200 θα ειναι VFM !!!

Η Vanessa και η Paris παιζουν στα 250 για να μην σου πω και 300 και κουλουρι μονο με το ματοκυαλι !!!

Παρακατω !!!

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66
Είσαι ο ΠΑΤΕΡΑΣ μας! ΤΕΡΑΣ μας! ΤΕΡΑΣ μας!

:2funny: :thumbsup: το πιο πετυχημένο σχόλιο,
αλλά σκέφτομαι κιόλας όταν λείψω για λίγο όλο τσακώνεστε παλιόπαιδα :s&m_1: :s&m_1:

υγ. Η ουσία εξαιρετική, αν και το καπελλάκι πολυ-φορεμένο μοντέλο, μάλλον συνοδεύει το γνωστό πρόβλημα της παντόφλας
χαχαχαχαχχα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

FANTOM12

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2006
Κριτικές
335
Like
5.466
Πόντοι
23.305
Επειδή τα'χω πάρει στο κρανίο και μ'αυτούς που κάνουν κουμάντο στο σάιτ  και με τους αφελείς που ορκίζονται στο όνομά τους να πω δυό λογάκια κι' όποιος κατάλαβε κατάλαβε, οι άλλοι είναι άξιοι της μοίρας τους. Λοιπόν μάγκες προσωπικά γουστάρω αυτούς που ποστάρουν από ανιδιοτέλεια, σέβομαι και πιστεύω όσους κάνουν που και που κριτικές, ιδίως κριτικές μετρημένες και όχι θριαμβευτικές, όσους λένε πού και που τη γνώμη τους (υπόδειγμα για μένα ο gianevan). Δεν γουστάρω τα λαμόγια, αυτούς που προμοτάρουν γκόμενες, αυτούς που "πουλάνε" τα  ποσταρίσματά τους. Δεν σέβομαι και δεν πιστεύω τους προέδρους, τους φαντομάδες, αυτους  που εκθειάζουν μια πουτάνα, αυτούς που έχουν γνώμη για όλες και για όλα και σας τη σερβίρουν συνέχεια τάχα για να σας βοηθήσουν, αυτούς που μονοπωλούν και εκμεταλλεύονται το σάιτ (δεν αναφέρομαι στο Γκεόπα και στον Πλέζουρα που τους σέβομαι γιατί είναι απολύτως εντάξει). Δεν γουστάρω να με δουλεύουν, δεν γουστάρω προστάτες και καθοδηγητές, δεν γουστάρω λαμογιές γκε γκε...Και στο τέλος τέλος δεν γουστάρω να βοηθούν τις γκόμενες και όχι εμάς, με το αζημίωτο φυσικά. Και δεν απευθύνομαι σ' αυτούς αλλά σε όλους τους άλλους που αγαπούν το άθλημα και σέβονται τους συμπαίχτες ΞΥΠΝΕΙΣΤΕ ρε. Αι σιχτίρ δεν μπορώ πια ούτε την κοροιδία ούτε την αφέλεια     

Μια Monza είπα να πάω και ήρθαν τα πάνω κάτω, παραιτήθηκε ο πρόεδρος. :headbang:
Επειδή εκτός απ’αυτόν ξεκάθαρα ο «ξύπνιος» αναφέρεται και σε μένα, δεν ξέρω αν πρέπει
να ακολουθήσω  :think: την πρόταση του Tres:

Ok μαγκες απο εδω και εμπρος Φαντομαδες ,Προεδροι και παλιοι στο κουρμπετι λεω να κανουμε λιγο κρατει και να ασχοληθουμε με την παρτη μας !!!!
Μαλλον ηρθε η ωρα να βγαλουν οι νεοι τα καστανα απο την φωτια και να μας χαραξουν ενα καινουριο  δρομο να δουμε και εμεις καλυτερες μερες μιας και τα παλικαρια νοιοθουν οτι τους παραπλητοφορουμαι και οπως λεει και ο george ( Ποιότητα στα cts και λογική στις τιμές ) !!!
Αναμενω με μεγαλη αγωνια να δω την ποιοτητα και τις καινουριες τιμες !!!
Α να μην ξεχασω να βρειτε και καινουριο φωτογραφω !!!!  :grin: :grin: :grin:

Μέχρι προχθές ο Makim ρωτούσε συνέχεια να μάθει, για την Stella/Alena έχει γράψει τα καλύτερα, τον πρόεδρο τον έχει ευχαριστήσει πολλές φορές με την λέξη «μάγκας».
Μάλλον πρέπει να είναι  στο πρώτο στάδιο Αλτσχάιμερ, μήπως να του θυμίσω μερικά ποσταρίσματά του:

Καλά ρε Τρεσ εμας τους καινούριους γιατί δεν μας βοηθάς ποιά είναι η μουν...α και που στο διάβολο τις βρίσκεις.
Να'σαι καλα πάντως τουλάχιστον για το οφθαλμόλουτρο

Πήγα σήμερα με Στέλλα, η κοπέλα είναι διαμάντι, επαγγελματίας και σκέτη γκ.... η πίπα της . το ευχαριστήθηκα

Ωχ ήρθε η Αλένα.... πάλι δίσκον επαιτείας θα χρειαστώ

Ρε παιδιά έχει κάποιος άποψη γι'αυτο ? Τι ρόλο παίζεικαι η σελίδα της παράξενη ολόκληρη ιστορία. Μάλιστα η ίδια λέει οτι είναι 27 και μπροστά γράφει 24 !!! Αλλά μου καλαρέσει . Μούφα ? Πρόεδρε καμιά άποψη ?

Σωστός μάγκα πρόεδρε

Μήπως μπορεί να μας πει σε ποια σαβούρα τον «στείλαμε» και ο μάγκας έγινε προμότορας και λαμόγιο.
Να του θυμίσω ένα post δικό του που μπορεί να θεωρηθεί promotion?

Μόλις γύρισα απο την και θέλω να γράψω πόσο ωραία πέρασα. Γλυκύτατη, όμορφη - την αδικούν οι φωτό - και γκαβλιάρα, μη τη χάσετε γιατί θα μείνει μόνον 6 μέρες όπως μου είπε. 

Έχω 200 κριτικές, για γράψε ρε «ξύπνιε συναγωνιστή» μια που να έχει προτροπή να την συναντήσει κάποιος.

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166

sexAdct

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
1
H Dolce λογο αναδουλιας απο 250 που ξεκινησε το κατεβασε στα 200 και στους παλιους πελατες στα 180 !!!
Eγω 250 εδωσα και ειπα οτι στα 200 θα ειναι VFM !!!

Η Vanessa και η Paris παιζουν στα 250 για να μην σου πω και 300 και κουλουρι μονο με το ματοκυαλι !!!

Παρακατω !!!
και η λαουρα χ..νομιζω χρεωνε 200.και σου λεω δεν την εχω παρει ουτε καν την ειδα αφου δεν ειχε φωτο της,απλα μιλαω για καθολικα θετικα σχολια.εγραψα και παραπανω οτι υπηρχαν πιο  πολλες επιλογες τοτε.ακομα και με 250 οταν εχεις να επιλεξεις πανω απο 2-3 εχει διαφορα νομιζω

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
και η λαουρα χ..νομιζω χρεωνε 200.και σου λεω δεν την εχω παρει ουτε καν την ειδα αφου δεν ειχε φωτο της,απλα μιλαω για καθολικα θετικα σχολια.εγραψα και παραπανω οτι υπηρχαν πιο  πολλες επιλογες τοτε.ακομα και με 250 οταν εχεις να επιλεξεις πανω απο 2-3 εχει διαφορα νομιζω
Μαλλον για αυτη την Laura λες εαν δεν λαθευω !!!

http://[URL unfurl="true"]www.imagerous.com/images/35873024089504406116.jpg[/img[/URL]]

Nai 200 αλλα απο service τι !!!
Service studio ετσι !!! ;)
Ακριβο CG η Laura φιλε γιατι δεν παρεχει αυτα που παρεχουν τα CG με 150 !!!
Ακομα εδω ειναι εαν θες να μαθεις κιολας !!! ;)

sexAdct

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Μαλλον για αυτη την Laura λες εαν δεν λαθευω !!!

http://[URL unfurl="true"]www.imagerous.com/images/35873024089504406116.jpg[/img[/URL]]

Nai 200 αλλα απο service τι !!!
Service studio ετσι !!! ;)
[/quote]

αρχηγος εισαι. :headbang3:και φυσικα δεν μπορω να αντιπαραθεσω τις εμπειριες μου με τις δικες σου.γι αυτο δεν μιλαω και για σερβις.δεν ειμαι αλλωστε φαν του κουλουριου.απλα μιλαω οτι τωρα ολα τα μπαζο πρακτορεια  στελνουν οτι να ναι για το αγροτικο τους με 250 ακατεβατα.αν ειχαν απεναντι τους π.χ 10 γκομενες ευγνωσμενης αξιας  δεν θα το συζηταγαν καν να τις κατεβασουν η τουλαχιστον θα ξεκιναγαν απο πιο χαμηλα μπας και

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom