tresurert
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
Οχι ρε ektor κωλοδαχτυλο μου βαζει μην το λες ευγενικα !!! ;)ρε...μασαζ στο προστατη σου κανει?
Οχι ρε ektor κωλοδαχτυλο μου βαζει μην το λες ευγενικα !!! ;)ρε...μασαζ στο προστατη σου κανει?
Οχι ρε ektor κωλοδαχτυλο μου βαζει μην το λες ευγενικα !!! ;)
Ναι ρε δεν σου εχει τυχη ποτε !!! :-
Φαινετε δεν ειναι αλανιαρες αυτες που συναντας !!
κι εγώ το ίδιο ακριβώς κάνω αλλά μήπως θα' πρεπε να το κοιτάξουμε λίγο αυτό? κάποιος μου μίλησε για ομοφοβία που είναι λέει κακό πράμα..ειμαι κομπλεξικος με αυτα παιχτη, τιναζομαι και γαμοβριζω :-
κι εγώ το ίδιο ακριβώς κάνω αλλά μήπως θα' πρεπε να το κοιτάξουμε λίγο αυτό? κάποιος μου μίλησε για ομοφοβία που είναι λέει κακό πράμα..
Σωστός, ούτε και μένα μ' αρέσει, ούτε η ιδέα ούτε και η πράξη και είναι πολύ αργά για να αλλάξω (ευτυχώς)!τι να κοιταξω ρε τυπε? σαμπως δε χυνω χωρις, για να τοψαχνα? αφου δε μαρεσει η ιδεα.
Τα είπες όλα!
Αλλά υπάρχουν και οι παίκτες (τουλάχιστο 4) που έχουν καβατζάρει σε long dates!
Και οι άλλοι τρώνε ότι μένει....
όντως πληρώνουμε λόγω έλλειψης χρόνου τελικά? αρχικά ακούγεται κουφό, αλλά άμα το ψάξεις βγάζεις πολύ νόημα, ιδίως για τους δεσμευμένους και τους δουλευταράδες..τα long dates παίχτη απαιτούν α) χρόνο β)χρήμα ή το αντίστροφο (βάλε την σειρά όπως σου αρέσει)
Αυτοί που έχουν και τα δύο και πληρώνουν να γαμήσουν είναιόπως έλεγε μια παλιά μου φίλη πολύ μπασμένη στις monkey business : LOOSERS
Kendra 250 μαλλον την χοντρουλα βυζαρου λες φιλε !!!!
http://[URL unfurl="true"]www.imagerous.com/images/85209597132215227775.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
αυτη δεν την λενε kendra ειχε και μια αλυσιδα (διαμαντενια) στην μεση .Μεγαλ ψωλα Αλλα δεν θυμαμαι ονομα
Good news!
(Που κάποτε ήταν average news)
εγω στα 20 πλήρωνα από περιέργεια,στα 30 έλεγα πως πληρώνω για να διατηρήσω το δικαίωμά μου να κοιμάμαι μόνος μου, στα 35 για να ξενογαμάω κανα δυο ώρες και στα 40 από συνήθεια...όντως πληρώνουμε λόγω έλλειψης χρόνου τελικά? αρχικά ακούγεται κουφό, αλλά άμα το ψάξεις βγάζεις πολύ νόημα, ιδίως για τους δεσμευμένους και τους δουλευταράδες..
εγω στα 20 πλήρωνα από περιέργεια,στα 30 έλεγα πως πληρώνω για να διατηρήσω το δικαίωμά μου να κοιμάμαι μόνος μου, στα 35 για να ξενογαμάω κανα δυο ώρες και στα 40 από συνήθεια...
εγώ στα σαράντα για να ξενογαμάω χωρίς τον "κίνδυνο" της παράνομης σχέσης κλπ!εχεις απολυτο δικιο.Θα προσθετα για τα 40 και για να μην χωρισω.
εγώ στα σαράντα για να ξενογαμάω χωρίς τον "κίνδυνο" της παράνομης σχέσης κλπ!
ε τι να κάνουμε...αυτο εννοω ;)
α ρε εκτορα κρυφο στρακι και συ...ειμαι κομπλεξικος με αυτα παιχτη, τιναζομαι και γαμοβριζω :-
στα 50 να δω τη θα λες νιτροεγω στα 20 πλήρωνα από περιέργεια,στα 30 έλεγα πως πληρώνω για να διατηρήσω το δικαίωμά μου να κοιμάμαι μόνος μου, στα 35 για να ξενογαμάω κανα δυο ώρες και στα 40 από συνήθεια...
εγώ πάντως έχω ήδη σκεφτεί τη δικιολογία μου για τα εξήντα!στα 50 να δω τη θα λες νιτρο
στα 50 να δω τη θα λες νιτρο