NITRO
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2006
- Κριτικές
- 151
- Like
- 5.833
- Πόντοι
- 37.127
για πεςεγώ πάντως έχω ήδη σκεφτεί τη δικιολογία μου για τα εξήντα!
για πεςεγώ πάντως έχω ήδη σκεφτεί τη δικιολογία μου για τα εξήντα!
πληρώνω μπας και...για πες
Πόσο άρρωστος είσαι?εγω στα 20 πλήρωνα από περιέργεια,στα 30 έλεγα πως πληρώνω για να διατηρήσω το δικαίωμά μου να κοιμάμαι μόνος μου, στα 35 για να ξενογαμάω κανα δυο ώρες και στα 40 από συνήθεια...
Πόσο άρρωστος είσαι?
απαπαπαπαπαπαπα.....μου γκρεμίζεις τον ψυχικό μου κόσμο!!!!
Γιατί μάλλον έμοιασα σε εσένα!!!!!ενώ εσύ γιατί κάνεις casting
τα long dates παίχτη απαιτούν α) χρόνο β)χρήμα ή το αντίστροφο (βάλε την σειρά όπως σου αρέσει)
Αυτοί που έχουν και τα δύο και πληρώνουν να γαμήσουν είναιόπως έλεγε μια παλιά μου φίλη πολύ μπασμένη στις monkey business : LOOSERS
Κendra παντα την λεγαν karaleonidas εκτος εαν δεν το γουσταρες και την βαφτισες αλλιως !!!αυτη δεν την λενε kendra ειχε και μια αλυσιδα (διαμαντενια) στην μεση .Μεγαλ ψωλα Αλλα δεν θυμαμαι ονομα
Αυτα δεν ειναι long dates αλλα Overnight φιλε Luc !!!
Αλλο το ενα και αλλο το αλλο ασε που στο τελος τις πετας και εξω απο την πορτα για να κοιμηθης σαν ανθρωπος !!
τις πετας και εξω απο την πορτα για να κοιμηθης σαν ανθρωπος !!
Ακου Jorge οι πιο επικυνδινοι ειναι οι απερτες αδελφες γιατι δεν το ξερουν !!! ;)α ρε εκτορα κρυφο στρακι και συ...
τουλαχιστον ο τρεζ το παραδεχεται
Δεν χρειαζεται να προσθεσω τιποτα αδελφι !!!Πάντως Ο Bro (Τρεζολί) που ξέρει τα κατατόπια, μου πε πως στα 50 θα το κάνω από μεράκι, και στα εξήντα γιατί δεν θα μπορώ να κάνω αλλιώς....
Στα 70 θα αρχίσω τα long dates που λέει και ο Tipos
Δεν χρειαζεται να προσθεσω τιποτα αδελφι !!!
Εαν θελεις μπορουμε βεβαια να πουμε για τα 80 αν και αμφιβαλω οτι θα υπαρχουμε με την ζωη που κανουμε !!!
Ακου Jorge οι πιο επικυνδινοι ειναι οι απερτες αδελφες γιατι δεν το ξερουν !!! ;)
Τωρα εαν στον εχουν ψιλοακουμπηση εστω εχεις γνωμη !!!
Η σου αρεσει η δεν σου αρεσει !!!
Τωρα εαν θα το γυρισεις και θα γινεις τρυπιος εεεεε τι να κανουμε αυτα μεσα στην ζωη ειναι !!!
ρε παιχτη που τη θυμηθηκες αυτη ειχε ερθει το Φεβρουαριο του 2005, φοβερο κορμι, και τρομερη γκομενα
Νομιζω ειχε ερθει μονο μια φορα δυστυχως, και μερα χαθηκε και απο το πρακτορειο!!!
α ρε εκτορα κρυφο στρακι και συ...
τουλαχιστον ο τρεζ το παραδεχεται
εχεις απολυτο δικιο.Θα προσθετα για τα 40 και για να μην χωρισω.