Νέα

City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 63 άτομα (3 μέλη και 60 επισκέπτες)

Furby

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2009
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
16
Kαλα τα λετε αλλα εγω παλι 500 θα δωσω για να παρω και μουνι και service και τα 200αρια και 220αρια να πανε σπιτι τους και οταν θα εχουν ολοκληρωθει να ξαναερθουν απο εδω !!! ;)

Ρε δάσκαλε αγανάκτησα...!!!  :2funny: :2funny:
Αμάν πια με τα κάθε λογής πουτανάκια που θέλουν και να αυξάνουν τις τιμές τους με το έτσι θέλω!
Πόσοι πελάτες τους που πριν έλεγαν, δεν γαμιέται μια φορά θα περάσω καλά, τώρα θα λένε κράτα τα για κάτι καλό που θα έρθει ή για καμμιά δύσκολη στιγμή!
Οκ, αυτοί που τα έχουν θα πάνε αλλά πόσοι δεν θα μπορούν και από λάθος δικό μας που αντί να τους πουμε ότι πρέπει να προσπαθήσουν και άλλο, τους στείλαμε και έτοιμους πελάτες!  :tickedoff: :headbang:

Είπαμε καλά περάσαμε αλλά δεν είμαστε και ηλίθιοι!
Ιδιαίτερα το Καρινάκι θα πρέπει να πάρει τον πούλο διότι πολύ την είδε!
Κλάψε-κλάψε θα μιας πιάσει τον κώλο στο τέλος!  :birdman:

O Gentleman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
38
Like
2
Πόντοι
616
εχω την εντυπωση οτι πρεπει να κανουμε σκληρο παζαρι ναι θελω ραντεβου αλλα σε αυτη τη τιμη. εισαι?
ηδη αυτη τη στιγμα κανω παζαρι με τη Mila () και απο 250+100 anal το εχει κανει 280€ ολα μαζι τι λετε?
:huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh:
το παζαρεμα ειναι λυση για οσους "το εχουν"... προσωπικα ειμαι τελειως αχρηστος στο συγκεκριμενο θεμα, δεν καταφερα να παζαρεψω ουτε τα χαλια που αγορασα στο Κασμιρ!!! μαλλον εφταιγε και το εξαιρετικο manala cream που με κερασε ο "εμπορας"...

s1

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
1

σε αυτο ηθελα να σταθω και γω αλλα με προλαβες με την πολυ σωστη παραθεση του ο τζεντλεμαν.κατα αρχην πιστευω οτι η εκπτωση ισχυει ασχετα οτι δεν αναγραφεται(κακως)τουλαχιστον ετσι εγινε και στο προ εβδομαδας τουρ των 2 αλλων κοριτσιων(ψωνισα με την εκπτωση).τωρα να τι κανουν οι πολλες και καλες κριτικες,ανεβασαν τις τιμες αφου και οι λοιπες εκτος ντολτσε που ειχε ηδη 1τουρ, εφτιαξαν το ονομα τους και λογικο ειναι να παραπονεθουν και αυτες στο γραφειο γιατι να πουλιουνται φθηνοτερα αφου ειναι εξισου καλες .οι κριτικες τελικα εχουν γινει τιμολογιακος μπουσουλας των γραφειων,και προβληματιζομαι  και γω κατα των πολλων θετικων  κριτικων οσο αναφορα το καλο πραμα.νομιζω οτι αρκει στο φορουμ μια παραθεση του τυπου αρκετα καλη,καλο σερβις απο το να γραφουμε διθυραμβους και υμνους.αλλωστε αν παρακολουθεις λιγο ξερεις ποια ειναι τα αξιοπιστα γραφεια με ακριβεις φωτογραφιες και να επιλεξεις με το προσωπικο σου γουστο.παραμενω μονο υπερ των κριτικων οι οποιες μας παραθετουν μεγαλες αποκλεισεις απο τα υποφαινομενα και υποτυπωδη σερβις ωστε να μην κλαιμε τα λεφτα μας.

ASTRA98

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2005
Like
8
Πόντοι
1
ρε προεδρε αυτη την Ευγενια την ξερεις εσυ?

Furby

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2009
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
16
εχω την εντυπωση οτι πρεπει να κανουμε σκληρο παζαρι ναι θελω ραντεβου αλλα σε αυτη τη τιμη. εισαι?
ηδη αυτη τη στιγμα κανω παζαρι με τη Mila () και απο 250+100 anal το εχει κανει 280€ ολα μαζι τι λετε?
:huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh:

Φίλε μου καλά είναι τα παζάρια αλλά το θέμα είναι και να μην σε ρίξουν και μετά σε υπηρεσίες!
Αφού πληρώνεις λιγά θα πάρεις και λίγα!
Κατάλαβες...?  :think:
Μην το δουν έτσι και χάσουμε πάλι!
Άσε που ξέρεις πόσοι θα κλέινουν με τιμές κανονικές και τότε θα σου πω εγώ τι θα πάρεις!  :headbang: ;)

O Gentleman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
38
Like
2
Πόντοι
616
παντως η Angelica Black ειναι ψιλο-sold out...
ποσοι νεκροφιλοι υπαρχουν τελικα??...

Makim

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Μου φαίνεται ότι δεν πάμε καλά...!  :headbang: :headbang: :s&m_1:
Τα πρακτορεία φαίνεται ότι δεν παρακολουθούν ειδήσεις και δεν έχουν έχουν καταλάβει σε τι οικονομική κατάσταση θα βρεθούνε πολλοί από τους πελάτες που μέχρι σήμερα είχαν!  :rockon:
Μας έρχονται την Τρίτη οι γνωστές από το ED και αν είναι δυνατόν αύξησαν τις τιμές τους και μάλιστα δεν αναφέρουν καν προνομιακές τιμές για υπάρχων πελάτες!  :birdman:
Μα θα τρελλαθούμε?  :think:
Τα πουτανάκια που στο προηγούμενο τουρ τους εμείς τις φτιάξαμε με τις κριτικές μας και τα καλά μας λόγια τώρα έρχονται και ζητάνε και περισσότερα αντί να μας πληρώνουν κιόλας για αυτά που είπαμε!  :jerking:
Δεν είμαστε καλά!
Η Καρίνα όχι απλά δεν καβάλησε το καλάμι αλλά το γάμησε κιόλας!
Από 200Ε που ζήταγε τώρα 220Ε!  :headbang:
Η Αλέξα επίσης 220Ε!
Γιατί κορίτσι μου? Τα ίδια δεν θα μου κάνεις? Γιατί λοιπόν θες περισσότερα? Επειδή είμαι μαλάκας και σου έστειλα και μερικούς πελάτες?
Σε αυτό το τουρ ούτε εμένα δεν θα δεις αλλά και κανέναν δικό μου...!  :birdman: :birdman: :tickedoff: :birdman:
Μόνο η Ντολσέ από 250Ε το έκανε 220Ε αν δεν στείλουν πάλι κανένα διευκρινιστικό μέιλ για την τιμή της όπως έγινε στο προηγούμενο τουρ της!
Να πάνε σπίτια τους τα κοριτσάκια!  :s&m_1:

Επίσης, ανεξαρτήτου επιπέδου και υπηρεσιών, θεωρώ απαράδεκτο να μας έρχονται ανεξάρτητες με τις ίδιες τιμές που μας έρχονται με τα πρακτορεία τους!
Ποια η διαφορά δηλαδή?  :think:
Μήπως οι υπηρεσίες τους θα γίνουν καλύτερες ή απλά μας έχουν για ηλίθιους?  :jerking:
Εχεις απόλυτο δίκαιο, επιτέλους πρέπει να καταλάβουμε οτι πολλές αν όχι οι περοσσότερες εκμεταλλεύονται τις διθυραμβικές κριτικές που γίνονται καλοπροαίρετα και αντί να το εκτιμήσουν πουλάνε μούρη. Συμφωνώ λοιπόν ... μαύρο στις συγκεκριμένες από όλους μας    

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
Μικρέ να μια ανεξάρτητη που ξέρεις τι θα πάρεις!!!!
Άλογο θα σε κάνει η κυρία!!!
Και μετά έλα γράψε ότι δεν τα άξιζε!!!!
Ή ότι δεν κάνει....θα περιμένω την εκθεσούλα σου....παίχτη!!!!!! :think:

Συνημμένα

• DSC20003.jpg
    DSC20003.jpg
    24,6 KB · Εμφανίσεις: 18

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Ασε να πανε στην Elena ,το ενα θηριο ( avatar )εφυγε σημερα και οσοι το συναντησαν ακομα παραμιλανε η μαλλον δεν μιλανε μην και το χασουνε για την επομενη φορα !!!
Τωρα το Ρουμανακι με τα καινουρια βυζια δεν λεει τιποτα και παλι θα εχουμε κλαψα οποτε τι μενει !!!

Το Πολωνικο Τανκ !!! ;)

Furby

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2009
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
16
Λατίνε δεν ξέρω για τα κουνέλια, άλλωστε τους έριξα μαύρο από την προηγούμενη φορά!!
Ήξερα εδώ και καιρό τι επιδιώκουν και έκοψα λάσπη!!!!
Μερικοί συναγωνιστές το γνωρίζουν αυτό αφού τους ενημέρωσα εδώ και ένα μήνα!!!!
Τώρα όσον αφορά τις ανεξάρτητες θα πρέπει να γνωρίζεις το εξής:
Πληρώνουν όλο το δωμάτιο και δεν έχουν έκπτωση όπως μάλλον έχουν τα πρακτορεία λόγω γνωριμίας!!
Πληρώνουν όλα τα αεροπορικά εισιτήρια!!!!
Πληρώνουν τα κινητά τηλέφωνα!!!!!
Και όλα τα έξοδα παραμονής μόνες τους!!!!
Συν το γεγονός ότι προγραμματίζουν και οργανώνουν μόνες τους τα πάντα!!!!
Και δεν κάνουν τουρ 10 και 15 μέρες!!!
Κάνουν τουρ 5-6 μέρες το πολύ και προσφέρουν ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ!!!!
Και βέβαια μιλάω για τις σωστές επαγγελματίες!!!!
Δεν ξέρω σε ποια αναφέρεσαι αλλά ρε φίλε αν δεν πληρώσεις ένα "ολοκληρομένο πακέτο", τι ακριβώς ψάχνεις να πληρώσεις?
Ή μήπως το θέλεις τσαμπέ βρε μικρέ?

Τσόγλανε αφού ήξερες για που το πανε το θέμα γιατί δεν μίλησες να τις μαυρίσω τις καριόλες από τότε?  :think: :jerking:
Αλλά αντιθέτως τους έστειλα και πελάτες-φίλους?  :headbang:

Οκ σε αυτό που λες για τις ανεξάρτητες, έχεις δίκιο αλλά πως γίνεται μερικές που έχω δει να έρχονται ως ανεξάρτητες να ρίχνουν και τις τιμούλες?  :think:

Τσάμπα το θέλω και σαν και εσένα να ξαχνάνε να με ρωτάνε για τα λεφτά!  :2funny: :2funny: :2funny:
Μαλάκας είμαι εγώ ή φταίει βρε Τρες ότι μου αρέσουν τα αλμυρά και έχω γίνει πικροτσούτσουνος???  :think: :2funny: :2funny:

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Tι να κλαση η Βλαχορουμανα !!! :-
Που οποτε πηγα να μπω στον κωλο της ολο και κατι καινουριο ξεφουρνιζε !!!

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
Τσόγλανε αφού ήξερες για που το πανε το θέμα γιατί δεν μίλησες να τις μαυρίσω τις καριόλες από τότε?  :think: :jerking:
Αλλά αντιθέτως τους έστειλα και πελάτες-φίλους?  :headbang:

Οκ σε αυτό που λες για τις ανεξάρτητες, έχεις δίκιο αλλά πως γίνεται μερικές που έχω δει να έρχονται ως ανεξάρτητες να ρίχνουν και τις τιμούλες?  :think:

Τσάμπα το θέλω και σαν και εσένα να ξαχνάνε να με ρωτάνε για τα λεφτά!  :2funny: :2funny: :2funny:
Μαλάκας είμαι εγώ ή φταίει βρε Τρες ότι μου αρέσουν τα αλμυρά και έχω γίνει πικροτσούτσουνος???  :think: :2funny: :2funny:
Βρε τσολιά σε είχα ενημερώσει και εσένα και νομίζω ότι είχα ποστάρει κιόλας την άποψή μου!!!!!
Τα κουνέλια τα είχα πει ότι είναι φιλοχρήματα διότι είναι η ατζέντισσα τέτοια!!!
Και ναι...οι εκθσούλες σας ανέβασαν τις τιμές!!!!!
Όχι η δικιά μου όμως για Ντόλτσε..... ;) ;) ;)
Αλλά μήπως και όταν σου προτείνω κάτι δεν γκρινιάζεις?
Πότε άκουσες κάποιων....αφού είσαι εγωίσταρος του κερατά!!!!!!
Ορίστε μικρέ....εδώ δεν θα χάσεις τα λεφτά σου!!!!! :rockon: :rockon:
Αυτό φίλε είναι....ΓΥΝΑΙΚΑ!!!!
Είναι το .....ΚΟΡΜΙ!!!!! :rockon: :rockon:

Συνημμένα

• DSC20004.jpg
    DSC20004.jpg
    31,7 KB · Εμφανίσεις: 17

Furby

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2009
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
16
σε αυτο ηθελα να σταθω και γω αλλα με προλαβες με την πολυ σωστη παραθεση του ο τζεντλεμαν.κατα αρχην πιστευω οτι η εκπτωση ισχυει ασχετα οτι δεν αναγραφεται(κακως)τουλαχιστον ετσι εγινε και στο προ εβδομαδας τουρ των 2 αλλων κοριτσιων(ψωνισα με την εκπτωση).τωρα να τι κανουν οι πολλες και καλες κριτικες,ανεβασαν τις τιμες αφου και οι λοιπες εκτος ντολτσε που ειχε ηδη 1τουρ, εφτιαξαν το ονομα τους και λογικο ειναι να παραπονεθουν και αυτες στο γραφειο γιατι να πουλιουνται φθηνοτερα αφου ειναι εξισου καλες .οι κριτικες τελικα εχουν γινει τιμολογιακος μπουσουλας των γραφειων,και προβληματιζομαι  και γω κατα των πολλων θετικων  κριτικων οσο αναφορα το καλο πραμα.νομιζω οτι αρκει στο φορουμ μια παραθεση του τυπου αρκετα καλη,καλο σερβις απο το να γραφουμε διθυραμβους και υμνους.αλλωστε αν παρακολουθεις λιγο ξερεις ποια ειναι τα αξιοπιστα γραφεια με ακριβεις φωτογραφιες και να επιλεξεις με το προσωπικο σου γουστο.παραμενω μονο υπερ των κριτικων οι οποιες μας παραθετουν μεγαλες αποκλεισεις απο τα υποφαινομενα και υποτυπωδη σερβις ωστε να μην κλαιμε τα λεφτα μας.

Πολύ σωστός φίλε μου!  :cheesy: ;)

Furby

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2009
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
16
παντως η Angelica Black ειναι ψιλο-sold out...
ποσοι νεκροφιλοι υπαρχουν τελικα??...

Από ότι φαίνεται πολλοί εκτός και αν είναι εικονικό απλά για τα μάτια...!!!  ;)
Θέμα μάρκετινγκ είναι!
Άμα ήξερες ότι βαράει μύγες, θα το παζάρευες ή θα άρχιζες τις αμφιβολίες!
Τώρα που πουλάει, λες κάτι παίζει εκεί άρα πρέπει να πάρω και εγώ...!  ;)

Furby

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2009
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
16
Και μετά έλα γράψε ότι δεν τα άξιζε!!!!
Ή ότι δεν κάνει....θα περιμένω την εκθεσούλα σου....παίχτη!!!!!! :think:

Μέντορα δεν σε αμφισβητώ αλλά αν πάω, θα το κάνω για τον εαυτό μου και θα το μάθεις με πμ και όχι με κριτική!

[size=20pt]Δεν ξαναγράφω θετική κριτική για καμμία, αφού ουσιαστικά κλέβω τον εαυτό μου...!
Την επόμενη φορά θα μου ζητήσουν περισσότερα!
[/size]

Furby

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2009
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
16
Tι να κλαση η Βλαχορουμανα !!! :-
Που οποτε πηγα να μπω στον κωλο της ολο και κατι καινουριο ξεφουρνιζε !!!

Βρε Τρες τι ωραία εσώρουχα φοράει η δικιά σου!
Έχω παρακολουθήσει από τις φώτο σου ότι ξέρει να σε φτιάχνει ακόμα και από τα εσώρουχα!  :2funny: :cheesy:

geomix

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Αυγ 2006
Κριτικές
23
Like
2
Πόντοι
5.775
Ασε να πανε στην Elena ,το ενα θηριο ( avatar )εφυγε σημερα και οσοι το συναντησαν ακομα παραμιλανε η μαλλον δεν μιλανε μην και το χασουνε για την επομενη φορα !!!
Τωρα το Ρουμανακι με τα καινουρια βυζια δεν λεει τιποτα και παλι θα εχουμε κλαψα οποτε τι μενει !!!

Το Πολωνικο Τανκ !!! ;)

στην Elena...!!!!!!  :badair:  :badair: οσο ωραιες ειναι οι φωτογραφιες τοοοοοσσσσσοοοοοοο χαλια ειναι στο κρεβατι.  :P

Furby

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2009
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
16
Βρε τσολιά σε είχα ενημερώσει και εσένα και νομίζω ότι είχα ποστάρει κιόλας την άποψή μου!!!!!
Τα κουνέλια τα είχα πει ότι είναι φιλοχρήματα διότι είναι η ατζέντισσα τέτοια!!!
Και ναι...οι εκθσούλες σας ανέβασαν τις τιμές!!!!!
Όχι η δικιά μου όμως για Ντόλτσε..... ;) ;) ;)
Αλλά μήπως και όταν σου προτείνω κάτι δεν γκρινιάζεις?
Πότε άκουσες κάποιων....αφού είσαι εγωίσταρος του κερατά!!!!!!
Ορίστε μικρέ....εδώ δεν θα χάσεις τα λεφτά σου!!!!! :rockon: :rockon:
Αυτό φίλε είναι....ΓΥΝΑΙΚΑ!!!!
Είναι το .....ΚΟΡΜΙ!!!!! :rockon: :rockon:

Εμένα δεν μου είχες πει τίποτα τέτοιο, εκτός αν αναφέρεσαι για το περιστατικό που λέγαμε ότι η Καρίνα δεν κατέβαζε τις τιμές της σε αντίθεση με την άλλη κοπέλίτσα που το έκανε, και οπότε εκεί είπες που να δεις ακόμα τι κάνατε με τις κριτικές σας!  ;)
Αφού τα είχαμε όμως ήδη πει!
Μιλάς εκ των υστέρων!  :2funny: :2funny: :2funny:
Καλά ότι θες λες!
Εάν δεν ακούω εσένα που είσαι ο μέντορας μου ποιον θα ακούω?  :think: :2funny: :2funny:
Δεν πήγα βρε τσόγλανε στην ΛάουραΧ, ΆνναΧ, τη φακιδομύτα, τη Νέσσα, τη Ντιάνα...!
Ακόμα και στο γιασεμάκι ήταν να πάω άλλο που δεν έκατσε!
Οπότε μην μιλάς διότι ξέρεις ότι όταν έχει καλό φαί... Ακολουθώ!  :2funny: :2funny: :2funny:

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom