Νέα

City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 64 άτομα (1 μέλη και 63 επισκέπτες)

rebetis

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Απρ 2009
Κριτικές
46
Like
263
Πόντοι
3.287
Furby .... ομως στα λεει ολα, ο μικρος ;;;;;; χιχιχιχιχιχιχι

rebetis

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Απρ 2009
Κριτικές
46
Like
263
Πόντοι
3.287

wings

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2009
Κριτικές
60
Like
43
Πόντοι
316
Διαβαζω τις σκεψεις των περισσοτερων απο εσας: τι μας λες ρε Gentleman, μηπως δεν θα τα ξαναδωσεις?? θα τα ξαναδωσω, αλλα σε ελαχιστες πλεον αυτα τα λεφτα και ηδη εχω βαλει μαυρο σε οσους αυξησανε τις τιμες τετοια εποχη!!!
Δεν ξαναγραφω θετικη κριτικη για καμμια, αφου ουσιαστικα κλεβω τον εαυτο μου... την επομενη φορα θα μου ζητησουν περισσοτερα! ΚΑΡΑΤΣΕΚΑΡΙΣΜΕΝΟ

Τα φιλαρακια θα ενημερωνονται για τις recommended, οπως αλλωστε γινεται και τωρα...
Εκπλήσσομαι ελαφρά για την εξαίρεσή μου...

Kaloeros

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Κριτικές
212
Like
4.919
Πόντοι
9.275
Οχι θα φυλαω το μουνι της γκοφρετας ..... χοχοχοχοχοχοχο
Ουστ οι βρωμιαρες που θελουν ενα καρο λεφτα για μια μαλακια στο μουνι τους, ουστ λεμεεεε .... :idiot: :idiot:
Διαβασε να μορφωθεις χαχαχαχαχα
Αν και δεν συμφωνώ με το άρθρο της παραπομπής του Δόκτωρ Mark Weisbrot -γιατί το διαβάζω ως μια ακόμα ωραία δικαιολογία να πάμε κατευθείαν στο γκρεμό- συμφωνώ με τα υπόλοιπα σχόλια του φίλου μας του reberis που αφορούν τις τιμές των CT.

Συνοπτικά οι δικοί μου κανόνες για τα CT είναι οι εξής :

Είναι αδιανόητο, παράλογο, και υποτιμητικό για όλους μας να πληρώνουμε τώρα με την κρίση περισσότερα για τις ίδιες υπηρεσίες. Αυξήσεις τιμών απλά δεν νοούνται! Τουναντίον αναμένουμε λογικές μειώσεις.

Μπορεί κάποιες CT να παρέχουν πραγματικά εξαιρετικές υπηρεσίες (το εξαιρετικό το κρίνει ο καθένας προσωπικά) και να τις κοστολογούν ανάλογα, δηλαδή υπερυψηλά. Εντάξει, όσοι έχουν την δυνατότητα ας πάνε. «Έχω την δυνατότητα» για μένα σημαίνει ότι έχω τέτοια εισοδήματα (και σταθερότητα στην απόκτησή τους) που η παρούσα κρίση ή και οποιαδήποτε αντίστοιχη απλά δεν με επηρεάζει. Όσοι έχουν την δυνατότητα ας παίρνουν λοιπόν όποιες CT θέλουν και όσο συχνά το θέλουν. Για όλους εμάς τους υπόλοιπους όμως οι υπερτιμολογημένες (έστω και εξαιρετικές)  υπηρεσίες είναι απλά απαγορευμένες. Δεν θέλω να επεκτείνω τα σχόλιά μου και να σας ζαλίζω, απλά ισχύει ο κανόνας «ο καθένας μας πρέπει να ζει ανάλογα με τα εισοδήματά του», όποιος δεν το κάνει απλά σύντομα θα βαδίζει προς το προσωπικό του ΔΝΤ και σύντομα θα χάσει όχι μόνο τις υπερτιμολογημένες, αλλά και τις εφικτές για τις δυνατότητές του CT, CG κλπ. Συναγωνιστές, δεν είναι απαραίτητο να παίζουμε όλοι στο Champions League.

Ας προσπαθήσουμε να ελέγξουμε λίγο καλύτερα τον «εθισμό» μας. Τα CT, CG, κλπ δεν είναι για χόρταση, και το γνωρίζουμε όλοι μας πολύ καλά, «συμπλήρωμα» είναι που πολύ σωστά έχει πει και ο Luc. Μια μικρή μείωση στην συχνότητα, ή και αποχή, τώρα που υπάρχει μια δύσκολη περίοδος μπροστά μας μόνον καλό θα μας κάνει.
Δείτε το και σαν μια εξαιρετικά καλή άσκηση αυτοέλεγχου…  ;)

rebetis

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Απρ 2009
Κριτικές
46
Like
263
Πόντοι
3.287
.... Συναγωνιστές, δεν είναι απαραίτητο να παίζουμε όλοι στο Champions League.

Ας προσπαθήσουμε να ελέγξουμε λίγο καλύτερα τον «εθισμό» μας. Τα CT, CG, κλπ δεν είναι για χόρταση, και το γνωρίζουμε όλοι μας πολύ καλά, «συμπλήρωμα» είναι που πολύ σωστά έχει πει και ο Luc. Μια μικρή μείωση στην συχνότητα, ή και αποχή, τώρα που υπάρχει μια δύσκολη περίοδος μπροστά μας μόνον καλό θα μας κάνει.
Δείτε το και σαν μια εξαιρετικά καλή άσκηση αυτοέλεγχου…  ;)

Με λιγα λογια, γαμαμε οταν το εχουμε αναγκη και οχι γιατι πρεπει ντε και καλα να τις δουμε ολες , οσο κι αν κανουν (πανω απο 100 δεν αξιζει καμια, γνωμη μου).  :thumbsup: :thumbsup:

Καληνυχτα ..............

Kaloeros

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Κριτικές
212
Like
4.919
Πόντοι
9.275
Με λιγα λογια, γαμαμε οταν το εχουμε αναγκη και οχι γιατι πρεπει ντε και καλα να τις δουμε ολες , οσο κι αν κανουν (πανω απο 100 δεν αξιζει καμια, γνωμη μου).  :thumbsup: :thumbsup:
Καληνυχτα ..............
rebetis = Χρυσόστομος  :thumbsup:

Καληνύχτα και από μένα ...

wings

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2009
Κριτικές
60
Like
43
Πόντοι
316
Δάσκαλοι,...που διδάσκετε!
Καληνύχτα τόσο νωρίς...ύποπτη τη διαβάζω!  :headbang:
Κι όνειρα ασκανδάλιστα!  :grin:

pepe(1)

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Ναι και η Zsa2 ζητάει:
1 hr, 400 eu
2 hrs, 600 eu
3 hrs, 800 eu
Outcall min 2 hrs.

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
pepe Ασε την Τσα2 sorry Ζsa2 για τους λορδους !!!! :2funny: :2funny: :2funny:

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.784
Πόντοι
1.206
Πανω απο 100 δεν αξιζει καμια, γνωμη μου).  :thumbsup: :thumbsup:
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Πες τα ρε μάστορα!!

Χθες το βράδυ είχα γυρίσει στο σπίτι μετά από ένα πολύ ωραίο και γεμάτο διήμερο το οποίο μου στοίχησε συνολικά 300 κάτι ευρώ παρ' ότι έμεινα σε πεντάστερο ρηζόρτ και πραγματικά απόλυτα ευχαριστημένος και "γεμάτος", από κάθε άποψη, ρίχνω μια ματιά στις υπάρχουσες τουρίστριες, απλά για ενημέρωση.
Λοιπόν με εξαίρεση δυο τρεις ωραίες οι οποίες (συμπτωματικά;) παρέχουν υπηρεσίες κάτω του μετρίου όπως Λάϊμα (άκουσα πως "έστρωσε" πρόσφατα, αλλά δεν θα το ρισκάριζα), Κίμπερλυ, Κρύσταλ (που συνάντησα πρόσφατα), την γνωστή και πανάκριβη Καρολίνα, μία άλλη επίσης εντυπωσιακή πιτσιρίκα ονόματι Νικόλ_Ε (που όμως ξεκινάει από 350 την ώρα) και λίγες ακόμη που τρώγονται, είδα, στην συντριπτική πλειοψηφία, απίστευτα μπάζα που θέλουν και 200άρια - 250άρια με "κορυφαίες" κάποιες καραβλαχάρες 'Ινγκα_Ε, Ντιάνα_Ε, το βλαχαδερό "ψοφίμι" Έλενα-Αντζέλικα Μπλάκ και την κακάσχημη πορνοστάρ Λίζα Σπάρκλ, η οποία μου θυμίζει μια γνωστή μου που μου την έπεφτε πριν κάτι χρόνια και έκανα αγώνα για να την αποφύγω!
Φοβάμαι λοιπόν πως επειδή έχουμε μάθει να πληρώνουμε, ενίοτε πληρώνουμε και κάποιες που τζάμπα δεν θα τις παίρναμε!!    

Μην ξανακάνω "βαρυσύμαντη" δήλωση πως κόβω τις πουτάνες, διότι προ 6μήνου την είχα ξανακάνει και κρατήθηκα κανένα 10ήμερο! Ωστόσο σκέφτομαι πως πολύ κορόϊδο με έχουν πιάσει τα διάφορα τσόλια και όχι μόνο εμένα βέβαια. ;) ;)

Συνεπώς μήπως πρέπει και την συχνότητα να μειώσουμε και υψηλότερες απαιτήσεις να έχουμε και εναλλακτικές λύσεις να αναζητήσουμε.
Σε πρόσφατα μελέτη απεδείχθη πως το 70% των Ελληνίδων 25-35 χρονών ΔΕΝ γαμιούνται, πιθανότατα διότι δεν βρίσκουν κάποιον!! Πολλές από αυτές θα εδέχοντο ένα διήμερο σε κοσμικό ρηζόρτ με πληρωμένα έξοδα χωρίς να απαιτούν περεταίρω αμοιβή (δεν μιλάω απαραίτητα για τον εαυτό μου που είμαι αρκετά μεγάλος πλέον, αλλά αν ενδέχεται να ισχύει για εμένα πόσο μάλλον για τους νεώτερούς μου).
Πιθανότατα πάρα πολύ λίγες από αυτές δεν θα ήταν Κίμπερλυ ή Κρύσταλ, εμφανισιακά, αλλά οι περισσότερες μάλλον καλλίτερα θα γαμιόταν...

ASTRA98

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2005
Like
8
Πόντοι
1
Φοβάμαι λοιπόν πως επειδή έχουμε μάθει να πληρώνουμε, ενίοτε πληρώνουμε και κάποιες που τζάμπα δεν θα τις παίρναμε!!    
παρα πολυ σωστο, ποσες φορες το εχω πει την ωρα που ειμαι στο κρεβατι της ηδονης, καλα τωρα αυτην αν τη εβλεπα εξω θα τη γαμαγα?

wings

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2009
Κριτικές
60
Like
43
Πόντοι
316
παρα πολυ σωστο, ποσες φορες το εχω πει την ωρα που ειμαι στο κρεβατι της ηδονης, καλα τωρα αυτην αν τη εβλεπα εξω θα τη γαμαγα?
Mετά τον 1ο γύρο να υποθέσω...

hussain

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2009
Like
2
Πόντοι
6
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Μην ξανακάνω "βαρυσύμαντη" δήλωση πως κόβω τις πουτάνες, διότι προ 6μήνου την είχα ξανακάνει και κρατήθηκα κανένα 10ήμερο!

Συνεπώς μήπως πρέπει και την συχνότητα να μειώσουμε και υψηλότερες απαιτήσεις να έχουμε και εναλλακτικές λύσεις να αναζητήσουμε.
Σε πρόσφατα μελέτη απεδείχθη πως το 70% των Ελληνίδων 25-35 χρονών ΔΕΝ γαμιούνται, πιθανότατα διότι δεν βρίσκουν κάποιον!! Πολλές από αυτές θα εδέχοντο ένα διήμερο σε κοσμικό ρηζόρτ με πληρωμένα έξοδα χωρίς να απαιτούν περεταίρω αμοιβή (δεν μιλάω απαραίτητα για τον εαυτό μου που είμαι αρκετά μεγάλος πλέον, αλλά αν ενδέχεται να ισχύει για εμένα πόσο μάλλον για τους νεώτερούς μου).

Επικροτώ και επαυξάνω 100%

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Και αυτοι που θα πατησουν ας μας πουν και την σχεσει που εχει με τις φωτο της αυτη την εποχη !!!
Γιατι σαν να την ειδα στο Συνταγμα την χοντρουλα που θελει και 400 για μπακλαβαδες !!

Δεν τα καιω καλυτερα !!! :tickedoff:

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom