Νέα

City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 62 άτομα (2 μέλη και 60 επισκέπτες)

alohaaaaaa

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
16
Όταν λες "παίζουμε μπαλίτσα", να υποθέσω ότι εννοείς θεωρητικά, δηλ. σε αγώνα έξω από τα πάτρια εδάφη. Γιατί αν θες να πεις ότι τέτοιο πλάσμα σκοπεύει να έρθει στα μέρη μας, θα πέσω και θα πηδηχτώ από το παράθυρο κι εγώ, αφού όμως πρώτα πηδηχτώ μαζί της  :rockon: Μπααα, που τέτοια τύχη  :'(

Προσεξε τι λες  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ολα ειναι πιθανα σε αυτη την ζωη  :grin: :grin: :grin:

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Aπο εμφανιση η που θα σου αρεσει η που δεν θα σου αρεσει...Εχει να κανει αποκλειστικα με τα γουστα του καθενος
Και απο service η θα σου αρεσει η δεν θα σου αρεσει επισης !!! ;)

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Definition του τσολιά πάντως. Από τις πολύ λίγες.

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Η του Ψωλια !!!
Πεστο οπως θες !!

curie29

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2010
Like
54
Πόντοι
16
Συγγνώμη συμπαίκτη, αλλά έχω μια απορία: Τις τιμές αυτές η Κάρο τις έχει εδώ και πολύ καιρό. Εσύ, ΤΩΡΑ ανακάλυψες την Αμερική, ότι δηλ. είναι πανάκριβη; Και γιατί είσαι τόοοσο κατηγορηματικά αντίθετος απέναντί της, ώστε να θες να της ρίξεις και 500 μάπες; Επειδή οι τιμές της είναι προκλητικές στους δύσκολους και αβέβαιους καιρούς που ζούμε, ή γιατί την έχεις πάρει και δεν πέρασες καλά μαζί της; Και σε ρωτάω εγώ που είμαι από εκείνους που δεν την γουστάρουν, γιατί στο μοναδικό meeting που έκανα μαζί της δεν ταιριάξανε στο κρεβάτι τα χνώτα μας και τόσο πολύ, οπότε θα ήμουν από τους τελευταίους που θα ήθελαν να την υπερασπιστούν. Όμως υπάρχουν άλλοι που ακόμα και τώρα την "προσκυνάνε". Αλλιώς δεν θα μας ερχότανε κάθε τόσο και λιγάκι, και μάλιστα για πάνω από 2 βδομάδες κάθε φορά. Αν θες μου απαντάς.

γιγαντα οντως τωρα τις ανακαλυψα τις τιμες της..ειμαι σχετικα νεος στο αθλημα των city tours..500 γιουρια φιλε θεωρω πως ειναι τρελη τιμη για τα κυβικα της.. :headbang: :headbang: :headbang:τουλαχιστον εμενα σαν γκομενα δε μου κανει κλικ..συνηθισμενη εμφανιση..τωρα το τι κανει στο κρεβατι :pipa1: για να αξιζει 500 γιουρια δε ξερω.. :uzi: :uzi: :uzi:  και ουτε προκειται να το μαθω... :uzi: :uzi: :uzi:

kon.air

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2009
Κριτικές
29
Like
87
Πόντοι
246
γιγαντα οντως τωρα τις ανακαλυψα τις τιμες της..ειμαι σχετικα νεος στο αθλημα των city tours..500 γιουρια φιλε θεωρω πως ειναι τρελη τιμη για τα κυβικα της.. :headbang: :headbang: :headbang:τουλαχιστον εμενα σαν γκομενα δε μου κανει κλικ..συνηθισμενη εμφανιση..τωρα το τι κανει στο κρεβατι :pipa1: για να αξιζει 500 γιουρια δε ξερω.. :uzi: :uzi: :uzi:  και ουτε προκειται να το μαθω... :uzi: :uzi: :uzi:

Άρα τη κρίνεις εμφανισιακά και την απορρίπτεις. Σεβαστό και πάω πάσο. Όχι ότι θα την υπερασπιζόμουνα ποτέ, απλά ήθελα να καταλάβω που βασίζεται η τόση αντίθεσή σου. Μια διόρθωση μόνο: Δίπλα στο "τι κάνει στο κρεβατι" ταιριάζει καλύτερα το  :s&m_1: , το  :s&m_2: και το  :s&m_3: για όσους γουστάρουν, μαζί φυσικά με το :zfuck: (σε πρωκτικό) που το διαφημίζει, έτσι απλά για να ξέρεις  :grin:.

kon.air

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2009
Κριτικές
29
Like
87
Πόντοι
246
Δεν πιστεύω ότι μετά από τη κριτική που ανέβηκε σήμερα στο site για αυτήν    και το πρακτορείο της, θα ρισκάρει ξανά άλλος συμπαίκτης να "ψωνίσει" από εκεί, είτε την ίδια είτε οποιαδήποτε άλλη. Η ίδια δε, λόγω της λαθροχειρίας που επικαλείται ο συμπαίκτης, θα πρέπει να τρώει μαύρο από τώρα και για όσο καιρό έρχεται στα μέρη μας. Ελπίζω οι συμπαίκτες του βορρά να συμφωνούν μαζί μου, γιατί σ' αυτούς έρχεται από μεθαύριο. Εντάξει το να μην το "έχει" μέσα της ή το να κλέβει στο χρόνο ή στις υπηρεσίες, να το καταπιώ, αλλά το να σου αλαφρώνει και τη τσέπη, νομίζω πάει πολύ! Και κρίμα γιατί είναι και ωραία κοπέλα.

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Eλα ρε zuzuna αυτη την Cristina την ψωνιζαμε με 200 και με 150 και τωρα θα σου δωσουμε και 250 + extra !!!
Αλλα εσυ καλα κανεις αφου υπαρχουν τοσοι αγαμητοι μαλακες και σατ δινουν !!!

Αντε παλληκαρια πηγαινετε να δωσετε κανενα τρακοσαρι στην Ουκρανα !!!

Kaloeros

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Κριτικές
212
Like
4.919
Πόντοι
9.275
Δεν πιστεύω ότι μετά από τη κριτική που ανέβηκε σήμερα στο site για αυτήν    και το πρακτορείο της, θα ρισκάρει ξανά άλλος συμπαίκτης να "ψωνίσει" από εκεί, είτε την ίδια είτε οποιαδήποτε άλλη. Η ίδια δε, λόγω της λαθροχειρίας που επικαλείται ο συμπαίκτης, θα πρέπει να τρώει μαύρο από τώρα και για όσο καιρό έρχεται στα μέρη μας. Ελπίζω οι συμπαίκτες του βορρά να συμφωνούν μαζί μου, γιατί σ' αυτούς έρχεται από μεθαύριο. Εντάξει το να μην το "έχει" μέσα της ή το να κλέβει στο χρόνο ή στις υπηρεσίες, να το καταπιώ, αλλά το να σου αλαφρώνει και τη τσέπη, νομίζω πάει πολύ! Και κρίμα γιατί είναι και ωραία κοπέλα.
Μιας και πέρασα από την συγκεκριμένη κοπέλα (έχω ήδη εκφέρει γνώμη) και έχω επίσης ψωνίσει αρκετές φορές από το συγκεκριμένο πρακτορείο (και με έχει ήδη επιπλήξει και  ο Πρόεδρος για αυτό) να εκφέρω την προσωπική μου άποψη:
Για το πρακτορείο :
Είμαι από τους πρώτους που έχουν εκφραστεί με τα χειρότερα λόγια, άρα η γνώμη μου είναι γνωστή. Από εκεί και πέρα όμως (κατά την γνώμη μου) η επιλογή της εκάστοτε κοπέλας δεν γίνεται με βάση το πρακτορείο αλλά από το κατά πόσο η κοπέλα μας αρέσει και μας ταιριάζει ή τέλος πάντως μας δημιουργεί την ελπίδα ότι θα περάσουμε καλά μαζί της. Φυσικά το πρακτορείο προϊδεάζει για τα ενδεχόμενα προβλήματα του εγχειρήματος, αλλά και πάλι για μένα δεν μπορεί να είναι απαγορευτικός παράγοντας από μόνος του.
Για την κοπέλα :
Προφανώς δεν αμφισβητώ τα γραφόμενα του συναγωνιστή για το συμβάν (την κλοπή 100 Ε). Εμένα πάντως δεν μου συνέβη με την κοπέλα, ούτε έχω αντίστοιχη εμπειρία και εύχομαι να μην αποκτήσω ποτέ. Μια λύση είναι να μην έχουμε μαζί μας παραπάνω χρήματα (πλην 20-30 Ε για άμεσα έξοδα) όταν πάμε σε τέτοια ραντεβού. Προσωπικά ανήκω στην κατηγορία των ανθρώπων που αν δεν έχω πάντα μαζί μου περίπου 300+ ευρώ σε μετρητά (on top των προγραμματισμένων εξόδων και άσχετα από κάρτες που προφανώς έχω μαζί μου) για παν ενδεχόμενο νοιώθω ανασφαλής. Πιστεύω ότι οι περισσότεροι εδώ θα έχουν την ίδια ιδιαιτερότητα. Άρα τι κάνουμε στην περίπτωση ραντεβού σαν της Μιμής; Απλά πάντα βάζω τα χρήματα και λοιπά πολύτιμα πάντα σε εσωτερική θέση στο σακάκι ή μπουφάν που κλείνει με κουμπί ή φερμουάρ. Φυσικά δεν υπάρχει καμιά εξασφάλιση και σε αυτή την περίπτωση, απλά κάνει το έργο της οποιασδήποτε πιο δύσκολο. Τον φάκελο με τα ευρώ για την κοπέλα τα έχω πάντα σε εξωτερική τσέπη προς άμεση επίδοση.

Furby

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2009
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
16
Μου φαίνεται ότι δεν πάμε καλά...!  :headbang: :headbang: :s&m_1:
Τα πρακτορεία φαίνεται ότι δεν παρακολουθούν ειδήσεις και δεν έχουν έχουν καταλάβει σε τι οικονομική κατάσταση θα βρεθούνε πολλοί από τους πελάτες που μέχρι σήμερα είχαν!  :rockon:
Μας έρχονται την Τρίτη οι γνωστές από το ED και αν είναι δυνατόν αύξησαν τις τιμές τους και μάλιστα δεν αναφέρουν καν προνομιακές τιμές για υπάρχων πελάτες!  :birdman:
Μα θα τρελλαθούμε?  :think:
Τα πουτανάκια που στο προηγούμενο τουρ τους εμείς τις φτιάξαμε με τις κριτικές μας και τα καλά μας λόγια τώρα έρχονται και ζητάνε και περισσότερα αντί να μας πληρώνουν κιόλας για αυτά που είπαμε!  :jerking:
Δεν είμαστε καλά!
Η Καρίνα όχι απλά δεν καβάλησε το καλάμι αλλά το γάμησε κιόλας!
Από 200Ε που ζήταγε τώρα 220Ε!  :headbang:
Η Αλέξα επίσης 220Ε!
Γιατί κορίτσι μου? Τα ίδια δεν θα μου κάνεις? Γιατί λοιπόν θες περισσότερα? Επειδή είμαι μαλάκας και σου έστειλα και μερικούς πελάτες?
Σε αυτό το τουρ ούτε εμένα δεν θα δεις αλλά και κανέναν δικό μου...!  :birdman: :birdman: :tickedoff: :birdman:
Μόνο η Ντολσέ από 250Ε το έκανε 220Ε αν δεν στείλουν πάλι κανένα διευκρινιστικό μέιλ για την τιμή της όπως έγινε στο προηγούμενο τουρ της!
Να πάνε σπίτια τους τα κοριτσάκια!  :s&m_1:

Επίσης, ανεξαρτήτου επιπέδου και υπηρεσιών, θεωρώ απαράδεκτο να μας έρχονται ανεξάρτητες με τις ίδιες τιμές που μας έρχονται με τα πρακτορεία τους!
Ποια η διαφορά δηλαδή?  :think:
Μήπως οι υπηρεσίες τους θα γίνουν καλύτερες ή απλά μας έχουν για ηλίθιους?  :jerking:

Furby

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2009
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
16
[size=20pt]και ηδη εχω βαλει μαυρο σε οσους αυξησανε τις τιμες τετοια εποχη!!!
Δεν ξαναγραφω θετικη κριτικη για καμμια, αφου ουσιαστικα κλεβω τον εαυτο μου... την επομενη φορα θα μου ζητησουν περισσοτερα!

[/size]

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

billGor

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
27
Like
4.120
Πόντοι
4.895
καλησπερα και απο μενα,
γαι το παρακατω τεμαχια γνωριζουμε κατι?

φίλε είχε έρθει πριν από λίγο καιρό με άλλο όνομα και πρακτορείο (σόρρυ δεν τα θυμάμαι). Σίγουρα τότε έγραφε ουγγαρέζα πάντως. Μήπως έχουν βάλει τις φωτό εκείνης της κοπέλας και όταν ανοίξει η πόρτα βγει άλλη;

ASTRA98

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2005
Like
8
Πόντοι
1
Μου φαίνεται ότι δεν πάμε καλά...!  :headbang: :headbang: :s&m_1:
Τα πρακτορεία φαίνεται ότι δεν παρακολουθούν ειδήσεις και δεν έχουν έχουν καταλάβει σε τι οικονομική κατάσταση θα βρεθούνε πολλοί από τους πελάτες που μέχρι σήμερα είχαν!  :rockon:
Μας έρχονται την Τρίτη οι γνωστές από το ED και αν είναι δυνατόν αύξησαν τις τιμές τους και μάλιστα δεν αναφέρουν καν προνομιακές τιμές για υπάρχων πελάτες!  :birdman:
Μα θα τρελλαθούμε?  :think:
Τα πουτανάκια που στο προηγούμενο τουρ τους εμείς τις φτιάξαμε με τις κριτικές μας και τα καλά μας λόγια τώρα έρχονται και ζητάνε και περισσότερα αντί να μας πληρώνουν κιόλας για αυτά που είπαμε!  :jerking:
Δεν είμαστε καλά!
Η Καρίνα όχι απλά δεν καβάλησε το καλάμι αλλά το γάμησε κιόλας!
Από 200Ε που ζήταγε τώρα 220Ε!  :headbang:
Η Αλέξα επίσης 220Ε!
Γιατί κορίτσι μου? Τα ίδια δεν θα μου κάνεις? Γιατί λοιπόν θες περισσότερα? Επειδή είμαι μαλάκας και σου έστειλα και μερικούς πελάτες?
Σε αυτό το τουρ ούτε εμένα δεν θα δεις αλλά και κανέναν δικό μου...!  :birdman: :birdman: :tickedoff: :birdman:
Μόνο η Ντολσέ από 250Ε το έκανε 220Ε αν δεν στείλουν πάλι κανένα διευκρινιστικό μέιλ για την τιμή της όπως έγινε στο προηγούμενο τουρ της!
Να πάνε σπίτια τους τα κοριτσάκια!  :s&m_1:

Επίσης, ανεξαρτήτου επιπέδου και υπηρεσιών, θεωρώ απαράδεκτο να μας έρχονται ανεξάρτητες με τις ίδιες τιμές που μας έρχονται με τα πρακτορεία τους!
Μήπως οι υπηρεσίες τους θα γίνουν καλύτερες ή απλά μας έχουν για ηλίθιους?  :jerking:

εχω την εντυπωση οτι πρεπει να κανουμε σκληρο παζαρι ναι θελω ραντεβου αλλα σε αυτη τη τιμη. εισαι?
ηδη αυτη τη στιγμα κανω παζαρι με τη Mila () και απο 250+100 anal το εχει κανει 280€ ολα μαζι τι λετε?
:huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh:

ASTRA98

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2005
Like
8
Πόντοι
1
φίλε είχε έρθει πριν από λίγο καιρό με άλλο όνομα και πρακτορείο (σόρρυ δεν τα θυμάμαι). Σίγουρα τότε έγραφε ουγγαρέζα πάντως. Μήπως έχουν βάλει τις φωτό εκείνης της κοπέλας και όταν ανοίξει η πόρτα βγει άλλη;

μπορει γατι στο side δε εχει ουτε τηλεφωνο, ποιος ξερει τι παιζει?

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Kαλα τα λετε αλλα εγω παλι 500 θα δωσω για να παρω και μουνι και service και τα 200αρια και 220αρια να πανε σπιτι τους και οταν θα εχουν ολοκληρωθει να ξαναερθουν απο εδω !!! ;)

ASTRA98

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2005
Like
8
Πόντοι
1
Kαλα τα λετε αλλα εγω παλι 500 θα δωσω για να παρω και μουνι και service και τα 200αρια και 220αρια να πανε σπιτι τους και οταν θα εχουν ολοκληρωθει να ξαναερθουν απο εδω !!! ;)

μαλλον φανταζομαι οτι ξερεις τι παιρνεις? εκει δε διαφωνων τα σκας κανονικα και με το νομο!

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
Λατίνε δεν ξέρω για τα κουνέλια, άλλωστε τους έριξα μαύρο από την προηγούμενη φορά!!
Ήξερα εδώ και καιρό τι επιδιώκουν και έκοψα λάσπη!!!!
Μερικοί συναγωνιστές το γνωρίζουν αυτό αφού τους ενημέρωσα εδώ και ένα μήνα!!!!
Τώρα όσον αφορά τις ανεξάρτητες θα πρέπει να γνωρίζεις το εξής:
Πληρώνουν όλο το δωμάτιο και δεν έχουν έκπτωση όπως μάλλον έχουν τα πρακτορεία λόγω γνωριμίας!!
Πληρώνουν όλα τα αεροπορικά εισιτήρια!!!!
Πληρώνουν τα κινητά τηλέφωνα!!!!!
Και όλα τα έξοδα παραμονής μόνες τους!!!!
Συν το γεγονός ότι προγραμματίζουν και οργανώνουν μόνες τους τα πάντα!!!!
Και δεν κάνουν τουρ 10 και 15 μέρες!!!
Κάνουν τουρ 5-6 μέρες το πολύ και προσφέρουν ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ!!!!
Και βέβαια μιλάω για τις σωστές επαγγελματίες!!!!
Δεν ξέρω σε ποια αναφέρεσαι αλλά ρε φίλε αν δεν πληρώσεις ένα "ολοκληρομένο πακέτο", τι ακριβώς ψάχνεις να πληρώσεις?
Ή μήπως το θέλεις τσαμπέ βρε μικρέ?

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166

Παρόμοια θέματα