alohaaaaaa
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 7
- Like
- 9
- Πόντοι
- 16
Υπάρχει πουθενά καταχωρημένη η κοπέλα, ώστε να ξέρουμε πόσα χρεώνει, πότε έρχεται κλπ.;
Αυτη εδω ειναι οσο για τις τιμες ιδιες
Υπάρχει πουθενά καταχωρημένη η κοπέλα, ώστε να ξέρουμε πόσα χρεώνει, πότε έρχεται κλπ.;
δωσε πληροφοριες συναδελφε...Φιλε παιζει ακριβως αυτο που ψαχνεις σε λοκαλ ομως το οποιο βαζει κατω τις πιο πολλες τουριστριες!
Αριανα ;)
Ο Alohaaa έχει 100% δίκιο!!!Σ' ευχαριστώ, αλλά είσαι σίγουρος ότι η φωτό αυτή δείχνει την ίδια κοπέλα που δείχνουν οι φωτό της Mara; Sorry που επιμένω, και μη το πάρεις στραβά, αλλά δείχνει αρκετά διαφορετική...
Τα φώτα σου Geopa!
Ο Alohaaa έχει 100% δίκιο!!!
Ξέρει τι λέει και τι γράφει!!!
Κοίτα η φωτό της γκόμενας είναι λίγο διαφορετικές από την πραγματικότητα αφού είναι επαγγελματικές!!!
Πίστεψε με και μιλάω εκ πείρας....αυτό που θα δεις και θα ζήσεις θα σε αναστήσει!!!!!
Και δεν μιλάω για φυσική ομορφιά στο πρόσωπο, αλλά για όλο το πακέτο!!!!!
Είναι σε άλλο επίπεδο η γκόμενα.....τέτοιες μας επισκέπτονται 4-5 όλο τον χρόνο!!!!
Για να τις "χορτάσεις" πρέπει να έχεις χοντρό πορτοφόλι!!!!
Βέβαια και στο 2ωρο ή 3ωρο θα πάρει αυτό που θέλει ο καθένας!!!!
Εξαρτάται τι θέλεις...η γκόμενα σε "μετράει" καλά και στο δίνει απλόχερα!!!!
Kαι κάποιες άλλες φωτός/infos είχα ποστάρει www.bourdela.tv/component/option,com_smf/Itemid,168/topic,27.msg1545553#msg1545553]εδώ[/url].
Η φωτό που πόσταρα παραπάνω είναι 90% σε αυτό που θα δείτε!!!!Kαι κάποιες άλλες φωτός/infos είχα ποστάρει www.bourdela.tv/component/option,com_smf/Itemid,168/topic,27.msg1545553#msg1545553]εδώ[/url].
δε παμε καλα ρε τωρα μολις το ειδα και φρικαρα ..500 γιουρια για 1.5 ωρα με το κοντοπουτανο για 500 μαπες καλη ειναι
Πάντως η παρακάτω φωτό (και όλο αυτό το σετάκι) καθόλου δεν την κολακεύει. Σαν τραβεστί (μου) φαίνεται. :SΗ φωτό που πόσταρα παραπάνω είναι 90% σε αυτό που θα δείτε!!!!
Στο services....εμένα με γάμησε πάντως!!!!
Και δεν θυμάμαι να το έχει κάνει καμία άλλη!!!
Στην εκθεσούλα μου τα γράφω όλα.....οι αγαπούληδες να αλλάξουν πεζοδρόμιο!!!!
Δεν ήταν η πρόθεσή μου να τον αμφισβητήσω, απλά στα μάτια μου φαίνεται σαν να πρόκειται για 2 διαφορετικές κοπέλες.
Πάντως, τόοοσο γρήγορη απάντηση από μέρους σου ειλικρινά δεν την περίμενα. Νάσαι καλά!
Μπα....εγώ προτιμώ αυτόν τον φωτογράφο...Πάντως η παρακάτω φωτό (και όλο αυτό το σετάκι) καθόλου δεν την κολακεύει. Σαν τραβεστί (μου) φαίνεται. :S
Από κοντά δεν την έχω δει, μπορεί να είναι πιο ωραία.
Μπα....εγώ προτιμώ αυτόν τον φωτογράφο...
Την τελευταία φορά που την είδα έμοιαζε με γυναίκα......
Noμιζω εδω παιζουμε μπαλιτσα ανετα