Νέα

City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 121 άτομα (4 μέλη και 117 επισκέπτες)

kon.air

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2009
Κριτικές
29
Like
87
Πόντοι
246

Αυτη εδω ειναι οσο για τις τιμες ιδιες

Σ' ευχαριστώ, αλλά είσαι σίγουρος ότι η φωτό αυτή: ,δείχνει την ίδια κοπέλα που δείχνουν οι φωτό της Mara; Sorry που επιμένω, και μη το πάρεις στραβά, αλλά δείχνει αρκετά διαφορετική...
Τα φώτα σου Geopa!  :huh:

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
Σ' ευχαριστώ, αλλά είσαι σίγουρος ότι η φωτό αυτή δείχνει την ίδια κοπέλα που δείχνουν οι φωτό της Mara; Sorry που επιμένω, και μη το πάρεις στραβά, αλλά δείχνει αρκετά διαφορετική...
Τα φώτα σου Geopa!  :huh:
Ο Alohaaa έχει 100% δίκιο!!!
Ξέρει τι λέει και τι γράφει!!!

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
Κοίτα η φωτό της γκόμενας είναι λίγο διαφορετικές από την πραγματικότητα αφού είναι επαγγελματικές!!!
Πίστεψε με και μιλάω εκ πείρας....αυτό που θα δεις και θα ζήσεις θα σε αναστήσει!!!!!
Και δεν μιλάω για φυσική ομορφιά στο πρόσωπο, αλλά για όλο το πακέτο!!!!!
Είναι σε άλλο επίπεδο η γκόμενα.....τέτοιες μας επισκέπτονται 4-5 όλο τον χρόνο!!!!
Για να τις "χορτάσεις" πρέπει να έχεις χοντρό πορτοφόλι!!!!
Βέβαια και στο 2ωρο ή 3ωρο θα πάρει αυτό που θέλει ο καθένας!!!!
Εξαρτάται τι θέλεις...η γκόμενα σε "μετράει" καλά και στο δίνει απλόχερα!!!!

Συνημμένα

• DSC00004.jpg
    DSC00004.jpg
    22,8 KB · Εμφανίσεις: 26

kon.air

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2009
Κριτικές
29
Like
87
Πόντοι
246
Ο Alohaaa έχει 100% δίκιο!!!
Ξέρει τι λέει και τι γράφει!!!

Δεν ήταν η πρόθεσή μου να τον αμφισβητήσω, απλά στα μάτια μου φαίνεται σαν να πρόκειται για 2 διαφορετικές κοπέλες.
Πάντως, τόοοσο γρήγορη απάντηση από μέρους σου ειλικρινά δεν την περίμενα. Νάσαι καλά!

kon.air

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2009
Κριτικές
29
Like
87
Πόντοι
246
Κοίτα η φωτό της γκόμενας είναι λίγο διαφορετικές από την πραγματικότητα αφού είναι επαγγελματικές!!!
Πίστεψε με και μιλάω εκ πείρας....αυτό που θα δεις και θα ζήσεις θα σε αναστήσει!!!!!
Και δεν μιλάω για φυσική ομορφιά στο πρόσωπο, αλλά για όλο το πακέτο!!!!!
Είναι σε άλλο επίπεδο η γκόμενα.....τέτοιες μας επισκέπτονται 4-5 όλο τον χρόνο!!!!
Για να τις "χορτάσεις" πρέπει να έχεις χοντρό πορτοφόλι!!!!
Βέβαια και στο 2ωρο ή 3ωρο θα πάρει αυτό που θέλει ο καθένας!!!!
Εξαρτάται τι θέλεις...η γκόμενα σε "μετράει" καλά και στο δίνει απλόχερα!!!!

Μένει να μάθω το πότε (θα μας επισκεφθεί)! Γιατί μ' αυτά που γράφεις πιο πάνω και μ' αυτά που μου έχεις γράψει παλιότερα, δεν μου αφήνεις και πολλά περιθώρια. Πανάθεμά σε!  :tickedoff:

OP
OP
antisthenis

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.116
Πόντοι
17.085

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
Η φωτό που πόσταρα παραπάνω είναι 90% σε αυτό που θα δείτε!!!! :sunglasses:
Στο services....εμένα με γάμησε πάντως!!!! :rockon: :rockon:
Και δεν θυμάμαι να το έχει κάνει καμία άλλη!!!
Στην εκθεσούλα μου τα γράφω όλα.....οι αγαπούληδες να αλλάξουν πεζοδρόμιο!!!! :grin: :grin:

kon.air

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2009
Κριτικές
29
Like
87
Πόντοι
246
δε παμε καλα ρε :headbang: :headbang: :headbang: τωρα μολις το ειδα και φρικαρα ..500 γιουρια για 1.5 ωρα με το κοντοπουτανο :idiot: :idiot: :idiot: :headbang: για 500 μαπες καλη ειναι :uzi: :uzi: :uzi: :uzi:

Συγγνώμη συμπαίκτη, αλλά έχω μια απορία: Τις τιμές αυτές η Κάρο τις έχει εδώ και πολύ καιρό. Εσύ, ΤΩΡΑ ανακάλυψες την Αμερική, ότι δηλ. είναι πανάκριβη; Και γιατί είσαι τόοοσο κατηγορηματικά αντίθετος απέναντί της, ώστε να θες να της ρίξεις και 500 μάπες; Επειδή οι τιμές της είναι προκλητικές στους δύσκολους και αβέβαιους καιρούς που ζούμε, ή γιατί την έχεις πάρει και δεν πέρασες καλά μαζί της; Και σε ρωτάω εγώ που είμαι από εκείνους που δεν την γουστάρουν, γιατί στο μοναδικό meeting που έκανα μαζί της δεν ταιριάξανε στο κρεβάτι τα χνώτα μας και τόσο πολύ, οπότε θα ήμουν από τους τελευταίους που θα ήθελαν να την υπερασπιστούν. Όμως υπάρχουν άλλοι που ακόμα και τώρα την "προσκυνάνε". Αλλιώς δεν θα μας ερχότανε κάθε τόσο και λιγάκι, και μάλιστα για πάνω από 2 βδομάδες κάθε φορά. Αν θες μου απαντάς.

OP
OP
antisthenis

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.116
Πόντοι
17.085
Η φωτό που πόσταρα παραπάνω είναι 90% σε αυτό που θα δείτε!!!! :sunglasses:
Στο services....εμένα με γάμησε πάντως!!!! :rockon: :rockon:
Και δεν θυμάμαι να το έχει κάνει καμία άλλη!!!
Στην εκθεσούλα μου τα γράφω όλα.....οι αγαπούληδες να αλλάξουν πεζοδρόμιο!!!! :grin: :grin:
Πάντως η παρακάτω φωτό (και όλο αυτό το σετάκι) καθόλου δεν την κολακεύει. Σαν τραβεστί (μου) φαίνεται. :S

Από κοντά δεν την έχω δει, μπορεί να είναι πιο ωραία. :rolleyes:

alohaaaaaa

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
16
Aπο εμφανιση η που θα σου αρεσει η που δεν θα σου αρεσει...Εχει να κανει αποκλειστικα με τα γουστα του καθενος

alohaaaaaa

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
16
Δεν ήταν η πρόθεσή μου να τον αμφισβητήσω, απλά στα μάτια μου φαίνεται σαν να πρόκειται για 2 διαφορετικές κοπέλες.
Πάντως, τόοοσο γρήγορη απάντηση από μέρους σου ειλικρινά δεν την περίμενα. Νάσαι καλά!

Ειναι δυνατον μια κοπελα να δειχνει διαφορετικη απο φωτογραφηση σε φωτογραφηση...Για διαφορους λογους οπως μακιγιαζ μαλλια κτλ...Το θεμα ειναι αυτο που βλεπουμε να ισχυει κ να μην γαμιεται στο φωτομαγαζο(Γενικα μιλαω)

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
Πάντως η παρακάτω φωτό (και όλο αυτό το σετάκι) καθόλου δεν την κολακεύει. Σαν τραβεστί (μου) φαίνεται. :S

Από κοντά δεν την έχω δει, μπορεί να είναι πιο ωραία. :rolleyes:

Μπα....εγώ προτιμώ αυτόν τον φωτογράφο... :grin: :grin: :grin:
Την τελευταία φορά που την είδα έμοιαζε με γυναίκα......
:rockon: :rockon: :rockon:

Συνημμένα

• DSC00001.jpg
    DSC00001.jpg
    33,8 KB · Εμφανίσεις: 19

alohaaaaaa

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
16
Noμιζω εδω παιζουμε μπαλιτσα ανετα  :grin: :grin: :grin:

Συνημμένα

• DSC_0323.jpg
    DSC_0323.jpg
    47,5 KB · Εμφανίσεις: 20

kon.air

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2009
Κριτικές
29
Like
87
Πόντοι
246
Μπα....εγώ προτιμώ αυτόν τον φωτογράφο... :grin: :grin: :grin:
Την τελευταία φορά που την είδα έμοιαζε με γυναίκα......
:rockon: :rockon: :rockon:

Εννοείς ότι κι αυτή η φωτό είναι της Mara?  :huh:
Την είχα δει τις προάλλες που την ανέβασες πάλι, αλλά είπα να μη ρωτήσω γιατί λέω θα είναι καμμία απ' αυτές τις παλιές και πολύ γνωστές και βαριόμουνα το κράξιμο. Καλά, αυτή η κοπέλα έχει ταλέντο στις μεταμορφώσεις.  :think:

kon.air

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2009
Κριτικές
29
Like
87
Πόντοι
246
Noμιζω εδω παιζουμε μπαλιτσα ανετα  :grin: :grin: :grin:

Όταν λες "παίζουμε μπαλίτσα", να υποθέσω ότι εννοείς θεωρητικά, δηλ. σε αγώνα έξω από τα πάτρια εδάφη. Γιατί αν θες να πεις ότι τέτοιο πλάσμα σκοπεύει να έρθει στα μέρη μας, θα πέσω και θα πηδηχτώ από το παράθυρο κι εγώ, αφού όμως πρώτα πηδηχτώ μαζί της  :rockon: Μπααα, που τέτοια τύχη  :'(
Εκτός, κι αν μου πεις ότι κι αυτή είναι φωτό της Mara, οπότε μεθαύριο κιόλας (γιατί αύριο είναι αργία) κλείνω ραντεβού στον οφθαλμίατρο  :rolleyes:

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom