Εγώ δεν νομίζω ότι είναι θέμα αν πρόκειται για Ελληνίδα γκόμενα ή για αλλοδαπή πουτάνα ή βιζιτού, όπως θέλετε πέστε το. Εγώ νομίζω ότι όσοι συμμετέχουμε ενεργά σ' αυτό το site έχουμε τη συνεχή ανάγκη να γαμάμε ωραίες γυναίκες (Ελληνίδες ή μη, αδιάφορο), είναι κάτι σαν εθισμός που πλησιάζει στον εθισμό στα ναρκωτικά, το έχω ξαναγράψει, και ότι αυτή μας η ανάγκη δεν μπορεί να καλυφθεί από τη γκόμενα ή τη γυναίκα που έχουμε, όσοι έχουμε, γιατί όσο καλό γαμήσι κι αν μας κάνει και όσο όμορφη και νάναι η τελευταία, που πολλές φορές δεν ισχύουν ούτε κι αυτά, και πάλι αποζητούμε το νέο, το διαφορετικό, τόσο στο θέαμα που απολαμβάνουμε όσο και στην αίσθηση που νιώθουμε την ώρα του πηδήματος, σε σχέση βέβαια με το "σπιτικό" φαγητό, που είναι αναπόφευκτα "μία από τα ίδια", ενώ παράλληλα είμαστε διατεθειμένοι να πληρώσουμε αρκετά αδρά, αλλά σίγουρα πιο φθηνά απ' ό,τι μας κοστίζουν τελικά οι "νόμιμες" συμβίες μας, αυτές τις μικρές χαρές της καθημερινής μας ζωής, εξαγοράζοντας την ανωνυμία μας και τη σιωπή αυτών των "επαγγελματιών".