Νέα

City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 152 άτομα (8 μέλη και 144 επισκέπτες)

ax9

Μέλος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
6
Like
3
Πόντοι
0
Δεν πειράζει, καλύτερα έτσι. όποτε έχω ενημερώσει για μη καταχωρημένες αφίξεις βγήκαν τα λαμόγια και με είπανε νταβά.  >:( >:(

Οπότε προφανώς η λίστα με τους ενημερωμένους μικραίνει ;)

Δεν ξέω αν η λίστα μικραίνει...

Εγώ νομίζω ότι οι σοβαροί παίχτες μπορεί να έχουν τα κονέ τους και για μυστικά tour.
Π.χ. εγώ που λόγω των χρημάτων που διαθέτω έχω πάρει μόνο 1  ct, ούτε μπορώ να ξέρω μυστικά ct, ούτε μπορώ να προσφέρω χρήσιμες πληροφορίες στο site. Το βρίσκω απόλυτα λογικό...

Επισκέπτης
καποιοι εχετε την ταση να κανετε την τριχα,τριχια..
ξεκολλατε..
reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ ειναι το θρεντ & οχι το ψυχογραφημα του καθε πικραμενου..

kon.air

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2009
Κριτικές
29
Like
87
Πόντοι
246
Συμφωνώ απόλυτα
Σε όλες αυτές τις κοπέλες βρίσκουμε αυτό που οι Ελληνίδες δεν είναι σε θέση να προσφέρουν. Έχουν ένα σωρό ανασφάλειες και κόμπλεξ, αλλά το κυριότερο είναι ότι δεν είναι διατειμένες ούτε να δώσουν, αλλά και ούτε να πάρουν

Εγώ δεν νομίζω ότι είναι θέμα αν πρόκειται για Ελληνίδα γκόμενα ή για αλλοδαπή πουτάνα ή βιζιτού, όπως θέλετε πέστε το. Εγώ νομίζω ότι όσοι συμμετέχουμε ενεργά σ' αυτό το site έχουμε τη συνεχή ανάγκη να γαμάμε ωραίες γυναίκες (Ελληνίδες ή μη, αδιάφορο), είναι κάτι σαν εθισμός που πλησιάζει στον εθισμό στα ναρκωτικά, το έχω ξαναγράψει, και ότι αυτή μας η ανάγκη δεν μπορεί να καλυφθεί από τη γκόμενα ή τη γυναίκα που έχουμε, όσοι έχουμε, γιατί όσο καλό γαμήσι κι αν μας κάνει και όσο όμορφη και νάναι η τελευταία, που πολλές φορές δεν ισχύουν πια ούτε κι αυτά, και πάλι αποζητούμε το νέο, το διαφορετικό, τόσο στο θέαμα που απολαμβάνουμε όσο και στην αίσθηση που νιώθουμε την ώρα του πηδήματος, σε σχέση βέβαια με το "σπιτικό" φαγητό, που είναι αναπόφευκτα "μία από τα ίδια", ενώ παράλληλα είμαστε διατεθειμένοι να πληρώσουμε αρκετά αδρά, αλλά σίγουρα πιο φθηνά απ' ό,τι μας κοστίζουν τελικά οι "νόμιμες" συμβίες μας, αυτές τις μικρές χαρές της καθημερινής μας ζωής, εξαγοράζοντας την ανωνυμία μας και τη σιωπή αυτών των "επαγγελματιών".

LovelyOne

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
0
Εγώ δεν νομίζω ότι είναι θέμα αν πρόκειται για Ελληνίδα γκόμενα ή για αλλοδαπή πουτάνα ή βιζιτού, όπως θέλετε πέστε το. Εγώ νομίζω ότι όσοι συμμετέχουμε ενεργά σ' αυτό το site έχουμε τη συνεχή ανάγκη να γαμάμε ωραίες γυναίκες (Ελληνίδες ή μη, αδιάφορο), είναι κάτι σαν εθισμός που πλησιάζει στον εθισμό στα ναρκωτικά, το έχω ξαναγράψει, και ότι αυτή μας η ανάγκη δεν μπορεί να καλυφθεί από τη γκόμενα ή τη γυναίκα που έχουμε, όσοι έχουμε, γιατί όσο καλό γαμήσι κι αν μας κάνει και όσο όμορφη και νάναι η τελευταία, που πολλές φορές δεν ισχύουν ούτε κι αυτά, και πάλι αποζητούμε το νέο, το διαφορετικό, τόσο στο θέαμα που απολαμβάνουμε όσο και στην αίσθηση που νιώθουμε την ώρα του πηδήματος, σε σχέση βέβαια με το "σπιτικό" φαγητό, που είναι αναπόφευκτα "μία από τα ίδια", ενώ παράλληλα είμαστε διατεθειμένοι να πληρώσουμε αρκετά αδρά, αλλά σίγουρα πιο φθηνά απ' ό,τι μας κοστίζουν τελικά οι "νόμιμες" συμβίες μας, αυτές τις μικρές χαρές της καθημερινής μας ζωής, εξαγοράζοντας την ανωνυμία μας και τη σιωπή αυτών των "επαγγελματιών".

Θα μπορούσα να συμφωνήσω σε μερικά σημεία αλλά θα μου επιτρέψεις απλά να τονίσω ότι αν βρείς το απόλυτο θυλυκό που σε απογειώνει, και είναι "κυρία" και "πουτάνα" μαζί τότε φίλε μου το "σπιτικό" φαγητό δεν θα είναι "μία από τα ίδια" γιατί πιστεύω το να πάρεις μια βίζιτα έχει διαφορά από το να πηδήξεις μια ωραία γυναίκα..
και τότε καμιά "επαγγελματίας" δεν μπορεί να είναι ξανά τόσο καλή!
Η πουτανιά δεν κρύβεται στο κορμί αλλά στο μυαλό και υπάρχουν πολλές περισσότερες εκεί έξω από ότι στις επαγγελματίες που αναφέρεσαι!

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
καποιοι εχετε την ταση να κανετε την τριχα,τριχια..
ξεκολλατε..
reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ ειναι το θρεντ & οχι το ψυχογραφημα του καθε πικραμενου..
ΣΠΑΜ.....και ΜΠΑΜ.....again!!!! :-* :-*

aplos2

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Ιουν 2006
Κριτικές
17
Like
1
Πόντοι
5.760
Επειδή καλώς ή κακώς αισθάνομαι μαλάκας όταν με τέτοιους γρίφους (αλλά και άλλους προηγούμενους, για "κλειστά" c.t., αφίξεις "γνωστές και μη εξαιρετέες" σε λίγους κι εκλεκτούς κ.ό.κ.) νιώθω ότι είμαι στην απέξω, κι επειδή από την πλευρά μου προσπαθώ με τον τρόπο μου να συνεισφέρω εποικοδομητικά και στο forum εν γένει αλλά και στο site, μήπως, λέω μήπως, θα μπορούσες να με βγάλεις (μαζί και με τους υπόλοιπους μη γνωρίζοντες) από την άγνοιά μου αυτή, εφόσον βέβαια δεν παραβιάζονται ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα τρίτων; Άλλως, εφόσον κάτι τέτοιο δεν είναι δυνατό, θα πρότεινα εντελώς καλοπροαίρετα, τουλάχιστον όσο περνάει από το χέρι σου, να μην με (μας) κάνεις να νιώθω(-ουμε) έτσι! Και αυτό θα το πρότεινα, εξίσου καλοπροαίρετα, και στους λοιπούς "επαίοντες" του χώρου! Και το επαναλαμβάνω, χωρίς διάθεση αντιδικίας με κανένα.

Προσωπικα κοζαρω σχεδον τα παντα απο οσα υπονοουνται στα διαφορα ποστς..... κ οσα δεν τα πιανω...... κ με ενδιαφερουν  ρωταω φιλους κ μαθαινω.Κοναιρ μπραβο για το ποστ σου αν ειχα το ιδιο προβλημα τα ιδια θα εγραφα,πολυ καθαρο κ ευγενικο.
Αλλα φιλε μου ζεις στην ελλαδα... δεν το εχεις καταλαβει οτι η συντριπτικη πλειοψηφια ειναι τουβλα???

Μην ψαρωνεις κ αγχωνεσαι φιλε  κ  μπαινεις σε μαλακοτριπακια...

κανε το χομπυ σου just... πουτανες γεματοοοο!!!

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
Άντε να βάλουμε και ένα όμορφο πλάσμα να ομορφήνουμε το θρεντ!!!!
Για να μην ξεχνιόμαστε!!!!!

amandaq.jpg

kon.air

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2009
Κριτικές
29
Like
87
Πόντοι
246
Θα μπορούσα να συμφωνήσω σε μερικά σημεία αλλά θα μου επιτρέψεις απλά να τονίσω ότι αν βρείς το απόλυτο θυλυκό που σε απογειώνει, και είναι "κυρία" και "πουτάνα" μαζί τότε φίλε μου το "σπιτικό" φαγητό δεν θα είναι "μία από τα ίδια" γιατί πιστεύω το να πάρεις μια βίζιτα έχει διαφορά από το να πηδήξεις μια ωραία γυναίκα..
και τότε καμιά "επαγγελματίας" δεν μπορεί να είναι ξανά τόσο καλή!
Η πουτανιά δεν κρύβεται στο κορμί αλλά στο μυαλό και υπάρχουν πολλές περισσότερες εκεί έξω από ότι στις επαγγελματίες που αναφέρεσαι!

Κοίτα, ΑΝ έχεις βρει και "κυρία" και "πουτάνα" και επιπλέον σωστή σύντροφο στη ζωή και σωστή μάνα που να νοιάζεται για τα παιδιά της, αλλά και τη γουστάρεις ακόμα σαν γυναίκα, και όλα αυτά είναι μαζεμένα σ' έναν άνθρωπο, τότε όντως έχεις βρει το απόλυτο θηλυκό και σίγουρα είσαι ο ένας στους 1.000, να μην σου πω και παραπάνω, και στο λέω πολύ φιλικά, δεν βλέπω τότε το λόγο που συμμετέχεις σ' αυτό το site. Αλλά επειδή όμως πιστεύω ότι οι περισσότεροι εδώ μέσα δεν το έχουμε βρει αυτό το απόλυτο θηλυκό, αναγκαζόμαστε να στρεφόμαστε σε "λύσεις ανάγκης" (δηλ. τις βίζιτες), για να καλύψουμε χωρίς να διαλύσουμε την οικογένειά μας, την επιθυμία που πιστεύω ότι μας διακατέχει όλους, άλλον από μας λιγότερο κι άλλον περισσότερο.

LovelyOne

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
0

Έχεις δίκιο... απλά για την σωστή μας επικοινωνία οφείλω να σου πω ότι η συμμετοχή μου στο site προέκυψε για να καλύψω τις ίδιες ανάγκες κρατώντας την επιθυμία να μη διαλύσω ότι είχα!!

Tipos

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
20
Like
2
Πόντοι
3.945
Επειδή καλώς ή κακώς αισθάνομαι μαλάκας όταν με τέτοιους γρίφους (αλλά και άλλους προηγούμενους, για "κλειστά" c.t., αφίξεις "γνωστές και μη εξαιρετέες" σε λίγους κι εκλεκτούς κ.ό.κ.) νιώθω ότι είμαι στην απέξω,

Φίλτατε (το εννοώ), δεν χρειάζεται τίποτα από όλα αυτά. Μια πλακίτσα έκανα στον Luc, για www.bourdela.tv/content/view/1141/1/]ΤΟ αστέρι[/url] που έχω φάει κόλλημα εδώ και 4 χρόνια και βρισκόμαστε ακόμα!  :headbang: :headbang:

Και ήταν από το ladietours!

Από κει και πέρα - για τα υπόλοιπα, give it some time. Με το καιρό θα γνωρίσεις και θα γνωριστείς άρα θα μαθαίνεις και νέα εκτός των επίσημων ιστοσελίδων, αλλά θα κάνεις και τα δικά σου κονέ με τα CT.

Στη περίπτωσή μας, είχα ένα τηλ. χτες (όπως είχαν και άλλοι) από μια παλιά γνωστή που με ρώτησε τι γίνεται στην αθήνα, γιατί άκουσε διάφορα και ενώ είχε προγραμματίσει να έρθει σε τουρ αποφάσισε να μην.... οπότε τελικα΄θα έρθει για 2 μέρες να δει 4-5 γνωστούς της. Αυτά, δεν νομίζω ότι είναι τίποτα το φοβερό...

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046

Tipos

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
20
Like
2
Πόντοι
3.945
Παλιά ήταν και στη Kate (Charme-models, νυν absolute-models) και αν θυμάμαι καλά οι κριτικές ήταν έτσι και έτσι. A, το είκοσι ετών δεν πάιζει ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ :)

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046

Παρόμοια θέματα

Stories