μου εκσασε στο mail το παρακατω
ξερει κανεις τι παιζει;
Κυκλοφορεί από Ζ όπως θα δεις με 10ευρώ λιγότερο το 2ωρο
Αν κάνεις υπομονή το βράδυ πιθανόν να υπάρχει και review.
μου εκσασε στο mail το παρακατω
ξερει κανεις τι παιζει;
Έχεις δίκιο... απλά για την σωστή μας επικοινωνία οφείλω να σου πω ότι η συμμετοχή μου στο site προέκυψε για να καλύψω τις ίδιες ανάγκες κρατώντας την επιθυμία να μη διαλύσω ότι είχα!!
Φίλτατε (το εννοώ), δεν χρειάζεται τίποτα από όλα αυτά. Μια πλακίτσα έκανα στον Luc, για www.bourdela.tv/content/view/1141/1/]ΤΟ αστέρι[/url] που έχω φάει κόλλημα εδώ και 4 χρόνια και βρισκόμαστε ακόμα!
Και ήταν από το ladietours!
Από κει και πέρα - για τα υπόλοιπα, give it some time. Με το καιρό θα γνωρίσεις και θα γνωριστείς άρα θα μαθαίνεις και νέα εκτός των επίσημων ιστοσελίδων, αλλά θα κάνεις και τα δικά σου κονέ με τα CT.
Στη περίπτωσή μας, είχα ένα τηλ. χτες (όπως είχαν και άλλοι) από μια παλιά γνωστή που με ρώτησε τι γίνεται στην αθήνα, γιατί άκουσε διάφορα και ενώ είχε προγραμματίσει να έρθει σε τουρ αποφάσισε να μην.... οπότε τελικα΄θα έρθει για 2 μέρες να δει 4-5 γνωστούς της. Αυτά, δεν νομίζω ότι είναι τίποτα το φοβερό...
... Μιας και ήθελα να νοιώσω "άρχοντας" στην περιποίηση διάλεξα την καλύτερη εναλλακτική, δηλαδή την ουκρανέζα Λίζα από το Εκδρομικό Γραφείο Κυριών, ...
Φίλτατε (το εννοώ), δεν χρειάζεται τίποτα από όλα αυτά. Μια πλακίτσα έκανα στον Luc, για www.bourdela.tv/content/view/1141/1/]ΤΟ αστέρι[/url] που έχω φάει κόλλημα εδώ και 4 χρόνια και βρισκόμαστε ακόμα!
Και ήταν από το ladietours!
Από κει και πέρα - για τα υπόλοιπα, give it some time. Με το καιρό θα γνωρίσεις και θα γνωριστείς άρα θα μαθαίνεις και νέα εκτός των επίσημων ιστοσελίδων, αλλά θα κάνεις και τα δικά σου κονέ με τα CT.
Στη περίπτωσή μας, είχα ένα τηλ. χτες (όπως είχαν και άλλοι) από μια παλιά γνωστή που με ρώτησε τι γίνεται στην αθήνα, γιατί άκουσε διάφορα και ενώ είχε προγραμματίσει να έρθει σε τουρ αποφάσισε να μην.... οπότε τελικα΄θα έρθει για 2 μέρες να δει 4-5
γνωστούς της. Αυτά, δεν νομίζω ότι είναι τίποτα το φοβερό...
[/quote
έχει απόλυτο δίκιο ο Tipos. Όλοι μας με τον καιρό αναπτύσουμε κάτι ποιό ιδιαίτερο με κοπέλες της επιλογής μας. Αλλοί επειδή τις επισκέπτονται επαναλαμβανόμενα, άλλοι επειδή τις εξυπηρετούν σε κάτι ή ακόμα και επειδή έχει υπάρξει μια χημεία. Εμένα μου έτυχε να μου ζητήσει κοπέλα που ήθελε να έρθει ανεξάρτητη, να της κανονίζω όλα τα ραντεβού του τούρ με το αζημίωτο. Αρνήθηκα φυσικά και της είπα ότι δεν είναι ο χαρακτήρας μου να παίζω τον νταβατζή. Μάλλον το εκτίμησε αυτό και τώρα όποτε έρχεται για τούρ με το πρακτορείο την βλέπω σε συνενόηση με αυτήν και χωπάει και στην πατρίδα της. Δεν είμαι ο μόνος που του έχει τύχει. Στους περισσότερους έχει ή θα τύχει κάτι παρόμοιο!!
έλειπε το λινκ?
Όλοι μας με τον καιρό αναπτύσουμε κάτι ποιό ιδιαίτερο με κοπέλες της επιλογής μας. Αλλοί επειδή τις επισκέπτονται επαναλαμβανόμενα, άλλοι επειδή τις εξυπηρετούν σε κάτι ή ακόμα και επειδή έχει υπάρξει μια χημεία.
O παγωμένος το ξέρει?Kai ελεγα γιατι την πεταξε η Linda απο το site του Best !!!
Spam & Bam !!!!
Ό,τι είχες ή ό,τι έχεις;
Είχα...
Την Bonja την έχει δει κάποιος συνάδελφος...αξίζει...?
Έχω συννάντηση απόψε και κάτι δεν μου ταιριάζει... είναι νέα.. ανεξάρτητη...
Κάθε πληροφορία είναι ευπρόσδεκτη..