Geopa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 34
- Like
- 39
- Πόντοι
- 1.666
Φίλε οκ!!!!Όχι δεν αναφέρομαι σε αυτούς που έχουν γράψει θετικά για το συγκεκριμένο πρακτορείο και δεν με ενδιαφέρει άλλωστε..
Τώρα το ότι με έβαλε στη μαυρόλίστα του δεν με ενδιαφέρει επίσης αλλά αν δεν φερθεί επαγγελματικά θα έχει κρατήσεις άδειες..
Σχετικά με το ονοματεπώνυμο που αναζητάς Geopa δεν χρειάζεται να αναφερθώ αλλά και ούτε να δώσω έκταση στο θέμα, γιατί θα κάνει εντύπωση και δεν θέλω! Μια στιγμή αδυναμίας και απάντησα αλλά πρώτα από όλα το ξέρει ο ίδιος με pm οπότε θεωρώ ότι είμαι ok! και ας είναι super ή φίλος για εσάς..
Προφανώς δεν θα έπρεπε να μιλήσω αν πιστεύεις ότι για να θίξω την κατάσταση πρέπει ονομάσω τι και πως..
Να ξέρεις πάντως είναι πάνω από χρόνο που παρακολουθώ το συγκεκριμένο πρόσωπο και ότι απο τότε (ίσως και παλιότερα αλλά δεν το ξέρω) πάει καροτσάκι η θεωρία του και ίσως θα πρέπει να μην επεκταθώ.
Τώρα αν αναρωτιέσαι γιατί ενοχλήθηκα τόσο πολύ??? Το μόνο που μπορώ πλεόν να πω είναι μου κόστισε ένα μεγάλο τσακωμό με το καλύτερο φιλαράκι μου, που κρατάει 8 μήνες..και είναι κρίμα που παρασύρθηκα και τον πίστεψα!!
Σε καταλαβαίνω όσο μπορώ!!!!
Και δεν μπορούμε να μπούμε στην θέση σου!!!
Ψυχραιμία πάντως...μόνο αυτό μπορώ να σου γράψω!!!!
Πρόσεχε.....το άθλημα είναι σαν την ηρωίνη.....πρόσεχε!!!
Να είσαι πάντα καλά!!!!!