Α-Ω
Μέγας
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 14
- Like
- 4.845
- Πόντοι
- 3.715
ουτε θα βρεις γιατι ειναι ladiestours.
μαπα πρακτορειο , μαπα γκομενες
μάπα όλα μην μπεις στον κόπο καν.
ουτε θα βρεις γιατι ειναι ladiestours.
Tipos δεν έχεις δίκιο εδώ!!!!
Για τα μυστικά τουρ ούτε καν νύξη δεν κάνεις!!!!
Και μάλιστα σε αυτό το θρεντ!!!!
Ξέρεις πολύ καλά τι εννοώ!!!!!
Υπάρχει αλλού χώρος για τους ενημερωμένους που λες!!!!
Δεν υπάρχει λόγος να δημιουργούμε αναστάτωση για κάποια η οποία προφανώς δεν κάνει "open tour"!!!!!!
Άρα?....έχει όσους και όποιους πελάτες αυτή θέλει!!!!!!
Τέλος!!!!!
Autres astuces!!!!!Θα μου μάθεις και μένα να γράφω τόσα πολλά σε δύο μόνο γραμμές? ;)
Παίκτες, γιά αλλάξτε την τράπουλα!
Δλδ οι καινούριοι που πρέπει να πάμε; Στις καφετζούδες ή στις χαρτορίχτρες;
Ένα σαββατοκύριακο πάντως με την "you all know who" ήταν ότι έπρεπε για να πάρουμε το πάνω μας.
Μαζί της επίσης ανακάλυψα ότι πολλές παλιές φίλες της (κάποιες είναι γνωστές) έχουν εγκατασταθεί μόνιμα Αθήνα! Υποθέτω βέβαια, ότι αυτό είναι κάτι που κάποιοι το ξέρουν - και δεν μιλάτε ε?
Last but not least: Άλλη παλιά γνωστή έρχεται στις 11/2. Ο Πρόεδρος ξέρει!!
Προς τι τοση κλαψα ρε LovelyOne !!!
Σε εστειλα σε καμμια κακοτοπια τελευταια !!
Εγω μιλαω για την παρτη μου οι αλλοι ας σε ρωτησουν μονοι τους !!
Και αν σε εστειλε καποιος πεσμας και εμας να τον προσεχουμε !!!
Υπαρχη δε και ενα threadaki που οποιος δεν συμφωνει με μια κριτικη την βγαζει φορα παρτιδα !!!
Σε εστειλα σε καμμια κακοτοπια τελευταια !!
Φίλε μου υπάρχει περίπτωση να συμφωνήσω με κάποια από αυτά που γράφεις, μόνο αν επιτέλους όταν γράφουμε τέτοια κείμενα, να γράφουμε και κανά όνομα!!!!Δεν χρειάζονται ούτε καφετζούδες ούτε Χαρτορίχτρες φίλε wings!!
Λογικό είναι να γίνονται tour με συγκεκριμένο πελατολόγιο, λιγότερο φόβο (μια που η αστυνομία μας φαίνεται να δουλεύει τελευταία) , και φυσικά ίδιο σχεδόν εισόδημα..
Άρα και εδώ θέλει τρόπο όχι κόπο...
Τυχαίο είναι ότι τελευταία όλα τα καλά κορίτσια έχουν εξαφανιστεί από τα διαφημιζόμενα site??
Τι καλό κυκλοφορεί που κάνει εντύπωση..? και αν ξεπέσει κανένα είναι και full booked!!
Μάλλον εμείς οι καινούργιοι πρέπει να παλιώσουμε και τα "δικά" μας κορίτσια για να μας εντάξουν αυτές στα δικά τους κλειστά citytour..
Απλά να μην έχουμε την εντύπωση ότι θα πάρουμε καμιά σοβαρή πληροφορία.. γιατί παρακολουθώ το site πολλά χρόνια και βλέπω ότι κλειδώνει ο κύκλος και είναι απολύτως λογικό και αποδεκτό τουλάχιστον από εμένα!!
Με εκνευρίζει όμως όταν αυτοί που είναι στους 10 top αξιολογητές έχουν κάνει την κριτική επιστήμη.. για να γουστάρουν!!
Κύριοι δεν χρειάζεται να μας αποδείξετε εδώ το πόσο μαμάτοι είστε με ψεύτικες εντυπώσεις και κριτικές...
Το πόσους γύρους αντέξατε ή πόσες φορές ολοκλήρωσε η κοπέλα.. αλλά και επίσης το πόσο γούσταρε που την βγάλατε έξω βόλτα.. επι πληρωμή! και τι μήνυμα τις περάσατε!
Αυτά οι "αστείες" κριτικές είναι για τους πρωτάρηδες... όχι για τους βετεράνους σαν εσάς..
Μαμάτε να περνάτε καλά και μοιράστήτε μαζί μας (τους κοινούς θνητούς) τις κακοτοπιές κυρίως... αλλά και τις καλοτοπιές αφού τις βαρεθείτε... ;)
Nai κακοπερασες !!
Πολύ θετικό το ότι πέρασες όμορφα
Τη κοπέλα δεν είχα καταφέρει να τη συναντήσσω και ούτε και θα ήθελα να την συναντήσω τώρα
Συνεπώς η ερώτηση που θα σου θέσω δεν έχει κίνητρο κάποια συνάντηση μαζί της και είναι γενικότερου περιεχομένου.
1. Η συγκεκριμένη έχει σταματήσει το Esocrting, ή κάνει μόνο long dates, ή ήρθε μόνο για σένα προς χαριν της παλιότερης γνωριμίας της?
2. Οι γνωστές στις οποίες αναφέρεσαι έχουν σταματήσει τη συγκεκριμένη δουλειά, έχουν δεσμό με Έλληνες ή μήπως έχουν Έλληνες χορηγούς?
Συγνώμη για τα πολλά ερωτήματα
Αν θες Πιπινι τοτε τραβα εδω και ελα μετα να κλαψουμε παρεα !!!
Όχι δεν αναφέρομαι σε αυτούς που έχουν γράψει θετικά για το συγκεκριμένο πρακτορείο και δεν με ενδιαφέρει άλλωστε..
Τώρα το ότι με έβαλε στη μαυρόλίστα του δεν με ενδιαφέρει επίσης αλλά αν δεν φερθεί επαγγελματικά θα έχει κρατήσεις άδειες..
Σχετικά με το ονοματεπώνυμο που αναζητάς Geopa δεν χρειάζεται να αναφερθώ αλλά και ούτε να δώσω έκταση στο θέμα, γιατί θα κάνει εντύπωση και δεν θέλω! Μια στιγμή αδυναμίας και απάντησα αλλά πρώτα από όλα το ξέρει ο ίδιος με pm οπότε θεωρώ ότι είμαι ok! και ας είναι super ή φίλος για εσάς..
Προφανώς δεν θα έπρεπε να μιλήσω αν πιστεύεις ότι για να θίξω την κατάσταση πρέπει ονομάσω τι και πως..
Να ξέρεις πάντως είναι πάνω από χρόνο που παρακολουθώ το συγκεκριμένο πρόσωπο και ότι απο τότε (ίσως και παλιότερα αλλά δεν το ξέρω) πάει καροτσάκι η θεωρία του και ίσως θα πρέπει να μην επεκταθώ.
Τώρα αν αναρωτιέσαι γιατί ενοχλήθηκα τόσο πολύ??? Το μόνο που μπορώ πλεόν να πω είναι μου κόστισε ένα μεγάλο τσακωμό με το καλύτερο φιλαράκι μου, που κρατάει 8 μήνες..και είναι κρίμα που παρασύρθηκα και τον πίστεψα!!
Φίλοι geomix & Α-Ω δεν θα συμφωνήσω μαζί σας...ουτε θα βρεις γιατι ειναι ladiestours.