Νέα

City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 94 άτομα (4 μέλη και 90 επισκέπτες)

geomix

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Αυγ 2006
Κριτικές
23
Like
2
Πόντοι
5.775
Tipos δεν έχεις δίκιο εδώ!!!!
Για τα μυστικά τουρ ούτε καν νύξη δεν κάνεις!!!!
Και μάλιστα σε αυτό το θρεντ!!!!
Ξέρεις πολύ καλά τι εννοώ!!!!!
Υπάρχει αλλού χώρος για τους ενημερωμένους που λες!!!!
Δεν υπάρχει λόγος να δημιουργούμε αναστάτωση για κάποια η οποία προφανώς δεν κάνει "open tour"!!!!!!
Άρα?....έχει όσους και όποιους πελάτες αυτή θέλει!!!!!!
Τέλος!!!!!

ο καλος παιχτης κανει τα κουμαντα του και δεν χρειαζεται κανεναν για να τον ενηνερωνει  ;)

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Eγω παντως δεν ξερω ακομα για τις 11/2 και ας λετε !!! :-

LovelyOne

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
0
Παίκτες, γιά αλλάξτε την τράπουλα!
Δλδ οι καινούριοι που πρέπει να πάμε; Στις καφετζούδες ή στις χαρτορίχτρες;

Δεν χρειάζονται ούτε καφετζούδες ούτε Χαρτορίχτρες φίλε wings!!

Λογικό είναι να γίνονται tour με συγκεκριμένο πελατολόγιο, λιγότερο φόβο (μια που η αστυνομία μας φαίνεται να δουλεύει τελευταία)   :2funny::2funny:, και φυσικά ίδιο σχεδόν εισόδημα..
Άρα και εδώ θέλει τρόπο όχι κόπο...  :kissass:
Τυχαίο είναι ότι τελευταία όλα τα καλά κορίτσια έχουν εξαφανιστεί από τα διαφημιζόμενα site?? :think:
Τι καλό κυκλοφορεί που κάνει εντύπωση..? και αν ξεπέσει κανένα είναι και full booked!! :headbang:

Μάλλον εμείς οι καινούργιοι πρέπει να παλιώσουμε και τα "δικά" μας κορίτσια για να μας εντάξουν αυτές στα δικά τους κλειστά citytour..

Απλά να μην έχουμε την εντύπωση ότι θα πάρουμε καμιά σοβαρή πληροφορία.. γιατί παρακολουθώ το site πολλά χρόνια και βλέπω ότι κλειδώνει ο κύκλος και είναι απολύτως λογικό και αποδεκτό τουλάχιστον από εμένα!!
Με εκνευρίζει όμως όταν αυτοί που είναι στους 10 top αξιολογητές έχουν κάνει την κριτική επιστήμη.. για να γουστάρουν!! :uglystupid:

Κύριοι δεν χρειάζεται να μας αποδείξετε εδώ το πόσο μαμάτοι είστε με ψεύτικες εντυπώσεις και κριτικές...
Το πόσους γύρους αντέξατε ή πόσες φορές ολοκλήρωσε η κοπέλα.. αλλά και επίσης το πόσο γούσταρε που την βγάλατε έξω βόλτα.. επι πληρωμή! και τι μήνυμα τις περάσατε! :birdman:

Αυτά οι "αστείες" κριτικές είναι για τους πρωτάρηδες... όχι για τους βετεράνους σαν εσάς..

Μαμάτε να περνάτε καλά και μοιράστήτε μαζί μας (τους κοινούς θνητούς) τις κακοτοπιές κυρίως... αλλά και τις καλοτοπιές αφού τις βαρεθείτε... ;)  

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Προς τι τοση κλαψα ρε LovelyOne  !!!
Σε εστειλα σε καμμια κακοτοπια τελευταια !!
Εγω μιλαω για την παρτη μου οι αλλοι ας σε ρωτησουν μονοι τους !!

Και αν σε εστειλε καποιος πεσμας και εμας να τον προσεχουμε !!!
Υπαρχη δε και ενα threadaki που οποιος δεν συμφωνει με μια κριτικη την βγαζει φορα παρτιδα !!!

gismo1972

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
19
Like
1.521
Πόντοι
6.835
Πολύ θετικό το ότι πέρασες όμορφα
Τη κοπέλα δεν είχα καταφέρει να τη συναντήσσω και ούτε και θα ήθελα να την συναντήσω τώρα
Συνεπώς η ερώτηση που θα σου θέσω δεν έχει κίνητρο κάποια συνάντηση μαζί της και είναι γενικότερου περιεχομένου.

Η συγκεκριμένη έχει σταματήσει το Esocrting, ή κάνει μόνο long dates, ή ήρθε μόνο για σένα προς χαριν της παλιότερης γνωριμίας της?
Οι γνωστές στις οποίες αναφέρεσαι έχουν σταματήσει τη συγκεκριμένη δουλειά, έχουν δεσμό με Έλληνες ή μήπως έχουν Έλληνες χορηγούς?

Συγνώμη για τα πολλά ερωτήματα

Ένα σαββατοκύριακο πάντως με την "you all know who" ήταν ότι έπρεπε για να πάρουμε το πάνω μας.  :dancing: :dancing:

Μαζί της επίσης ανακάλυψα ότι πολλές παλιές φίλες της (κάποιες είναι γνωστές) έχουν εγκατασταθεί μόνιμα Αθήνα! Υποθέτω βέβαια, ότι αυτό είναι κάτι που κάποιοι το ξέρουν - και δεν μιλάτε ε?  :tickedoff: :tickedoff:

Last but not least: Άλλη παλιά γνωστή έρχεται στις 11/2. Ο Πρόεδρος ξέρει!!  :rockon: :rockon:

LovelyOne

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
0
Προς τι τοση κλαψα ρε LovelyOne  !!!
Εγω μιλαω για την παρτη μου οι αλλοι ας σε ρωτησουν μονοι τους !!

Και αν σε εστειλε καποιος πεσμας και εμας να τον προσεχουμε !!!
Υπαρχη δε και ενα threadaki που οποιος δεν συμφωνει με μια κριτικη την βγαζει φορα παρτιδα !!!

Όχι φίλε tresurert δεν πήγαινε σε εσένα αλλά φυσικά και δεν χρειάζεται κάποιο thread για να αναιρέσουμε κριτικές.. είμασταν εκεί για να πούμε τι έγινε και αν συμφωνούμε ή όχι? Φυσικά όμως για να φτάσω να μιλήσω σήμερα έχω και λόγο δεν θα το έκανα έτσι κάτι με έχει ενοχλήσει... Τέλος πάντων ο καθένας κρίνει και κρίνεται..

Ξέρεις!! κανένας δεν στέλνει κάποιον.. μεγάλοι είμαστε να αποφασίσουμε.. και στο κάτω κάτω αν δεν μας αρέσει φεύγουμε..
Τελευταία μάλλον θα με έχει στην μαύρη λίστα ο γνωστός μας zuzunas γιατί στα 5 τελευταία μου meeting έφυγα... δεν μου άρεσαν..
Δεν ήμουν μάλλον σε φάση για τις συγκεκριμένες ή κάποια μου ανέβασε τα standard's μου πολύ ψηλά... :P

Δεν είμαι ειδικός σε καμιά περίπτωση και δεν θέλω να γίνω.. απλά έχω και εγώ τα :idiot:

Να είσαι καλά και κακία καμιά...

Επισκέπτης
05.jpg

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
Δεν χρειάζονται ούτε καφετζούδες ούτε Χαρτορίχτρες φίλε wings!!

Λογικό είναι να γίνονται tour με συγκεκριμένο πελατολόγιο, λιγότερο φόβο (μια που η αστυνομία μας φαίνεται να δουλεύει τελευταία)   :2funny::2funny:, και φυσικά ίδιο σχεδόν εισόδημα..
Άρα και εδώ θέλει τρόπο όχι κόπο...  :kissass:
Τυχαίο είναι ότι τελευταία όλα τα καλά κορίτσια έχουν εξαφανιστεί από τα διαφημιζόμενα site?? :think:
Τι καλό κυκλοφορεί που κάνει εντύπωση..? και αν ξεπέσει κανένα είναι και full booked!! :headbang:

Μάλλον εμείς οι καινούργιοι πρέπει να παλιώσουμε και τα "δικά" μας κορίτσια για να μας εντάξουν αυτές στα δικά τους κλειστά citytour..

Απλά να μην έχουμε την εντύπωση ότι θα πάρουμε καμιά σοβαρή πληροφορία.. γιατί παρακολουθώ το site πολλά χρόνια και βλέπω ότι κλειδώνει ο κύκλος και είναι απολύτως λογικό και αποδεκτό τουλάχιστον από εμένα!!
Με εκνευρίζει όμως όταν αυτοί που είναι στους 10 top αξιολογητές έχουν κάνει την κριτική επιστήμη.. για να γουστάρουν!! :uglystupid:

Κύριοι δεν χρειάζεται να μας αποδείξετε εδώ το πόσο μαμάτοι είστε με ψεύτικες εντυπώσεις και κριτικές...
Το πόσους γύρους αντέξατε ή πόσες φορές ολοκλήρωσε η κοπέλα.. αλλά και επίσης το πόσο γούσταρε που την βγάλατε έξω βόλτα.. επι πληρωμή! και τι μήνυμα τις περάσατε! :birdman:

Αυτά οι "αστείες" κριτικές είναι για τους πρωτάρηδες... όχι για τους βετεράνους σαν εσάς..

Μαμάτε να περνάτε καλά και μοιράστήτε μαζί μας (τους κοινούς θνητούς) τις κακοτοπιές κυρίως... αλλά και τις καλοτοπιές αφού τις βαρεθείτε... ;)  
Φίλε μου υπάρχει περίπτωση να συμφωνήσω με κάποια από αυτά που γράφεις, μόνο αν επιτέλους όταν γράφουμε τέτοια κείμενα, να γράφουμε και κανά όνομα!!!!
Τουλάχιστον αυτό κάνω εγώ...η κριτική είναι ευπρόσδεκτη μόνο όταν "έχει" ονοματεπώνυμο!!!!
Επιτέλους..πετάμε λάσπη στον ανεμιστήρα και όποιος τσιμπήσει!!!
Τι σόι τακτική είναι αυτή!!!!

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Και καλα εκανες και εφυγες ρε αδελφε !!!
Εδω μεσα εχουμε γαμηθει να φωναζουμε για το 70 % της ψωφιλας που στελνει !!
Και μακαρι να το καναν και αλλοι αυτο !!
Τωρα εαν αναφαιρεσε στις κριτικες των 5, 6 που γραφουν μονο για αυτον και ειναι για κραξιμο ,sorry αλλα τους εχουμε κραξει ουκ ολιγες φορες !!!
Τωρα εαν σε εβαλε σε Black list ,ε τοτε στειλτου ενα mail για να τον ευχαριστησεις !! :grin: :grin: :grin:
Δεν εχασες και τιποτα !! !!!

Tipos

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
20
Like
2
Πόντοι
3.945
Πολύ θετικό το ότι πέρασες όμορφα
Τη κοπέλα δεν είχα καταφέρει να τη συναντήσσω και ούτε και θα ήθελα να την συναντήσω τώρα
Συνεπώς η ερώτηση που θα σου θέσω δεν έχει κίνητρο κάποια συνάντηση μαζί της και είναι γενικότερου περιεχομένου.

1. Η συγκεκριμένη έχει σταματήσει το Esocrting, ή κάνει μόνο long dates, ή ήρθε μόνο για σένα προς χαριν της παλιότερης γνωριμίας της?
2. Οι γνωστές στις οποίες αναφέρεσαι έχουν σταματήσει τη συγκεκριμένη δουλειά, έχουν δεσμό με Έλληνες ή μήπως έχουν Έλληνες χορηγούς?

Συγνώμη για τα πολλά ερωτήματα

Short & Sweet:

1. Δεν έχω ιδέα φίλε και δεν πολυρωτάω. Νομίζω όμως ότι ολες τους όλο και κάτι κάνουν, ίσως όχι τουρς, αλλά private.
2. Ναι & όχι, ναι και ναι! :) Κάποιες έχουν σταματήσει τελειως, άλλες έχουν σταματήσει "επισημα" - ανεπίσημα βέβαια έχουν τους καλούς και σταθερούς, κάποιες ξεκίνησαν δουλειά εδώ και σιγά σιγά την ανάπτυξαν, έχουν δεσμό, έχουν και χορηγό!
Γενικά καλά περνάνε, συνάντησα 2-3 και όλες τους ήταν μέσα στη καλή χαρά. Και απότι άκουσα έρχονται και άλλες!

tres: άσε τα σάπια,  :) :) :) ο πρώτος που το έμαθε ήσουν!  :rockon: :rockon:

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Αν θες Πιπινι τοτε τραβα εδω και ελα μετα να κλαψουμε παρεα !!! :grin: :grin: :grin:

0.jpg

:2funny: :2funny: :2funny: Τετοιο κλαμα βρε παιδια με το πιπινακι? Μοιαζει με τα εμαιλς της Λιντας που προσφερει μωρα κατω απο 20 για ................εκπαιδευση  :2funny:

Καλα βρε αρχηγε, το μωρο δεν το εμαθες τιποτα?  :2funny:

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Aν δεν περασες καλα ρε Παιχτη να της πουμε να φερει και καμμια φιλη την επομενη !!

Sorry Tipos αλλα δεν ξερω !!!

Συνημμένα

• Liza2_n.jpg
    Liza2_n.jpg
    40,2 KB · Εμφανίσεις: 20

LovelyOne

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
0
Όχι δεν αναφέρομαι σε αυτούς που έχουν γράψει θετικά για το συγκεκριμένο πρακτορείο και δεν με ενδιαφέρει άλλωστε..
Τώρα το ότι με έβαλε στη μαυρόλίστα του δεν με ενδιαφέρει επίσης αλλά αν δεν φερθεί επαγγελματικά θα έχει κρατήσεις άδειες..

Σχετικά με το ονοματεπώνυμο που αναζητάς Geopa δεν χρειάζεται να αναφερθώ αλλά και ούτε να δώσω έκταση στο θέμα, γιατί θα κάνει εντύπωση και δεν θέλω! Μια στιγμή αδυναμίας και απάντησα αλλά πρώτα από όλα το ξέρει ο ίδιος με pm οπότε θεωρώ ότι είμαι ok! και ας είναι super ή φίλος για εσάς..

Προφανώς δεν θα έπρεπε να μιλήσω αν πιστεύεις ότι για να θίξω την κατάσταση πρέπει ονομάσω τι και πως..
Να ξέρεις πάντως είναι πάνω από χρόνο που παρακολουθώ το συγκεκριμένο πρόσωπο και ότι απο τότε (ίσως και παλιότερα αλλά δεν το ξέρω) πάει καροτσάκι η θεωρία του και ίσως θα πρέπει να μην επεκταθώ.

Τώρα αν αναρωτιέσαι γιατί ενοχλήθηκα τόσο πολύ??? Το μόνο που μπορώ πλεόν να πω είναι μου κόστισε ένα μεγάλο τσακωμό με το καλύτερο φιλαράκι μου, που κρατάει 8 μήνες..και είναι κρίμα που παρασύρθηκα και τον πίστεψα!!

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Όχι δεν αναφέρομαι σε αυτούς που έχουν γράψει θετικά για το συγκεκριμένο πρακτορείο και δεν με ενδιαφέρει άλλωστε..
Τώρα το ότι με έβαλε στη μαυρόλίστα του δεν με ενδιαφέρει επίσης αλλά αν δεν φερθεί επαγγελματικά θα έχει κρατήσεις άδειες..

Σχετικά με το ονοματεπώνυμο που αναζητάς Geopa δεν χρειάζεται να αναφερθώ αλλά και ούτε να δώσω έκταση στο θέμα, γιατί θα κάνει εντύπωση και δεν θέλω! Μια στιγμή αδυναμίας και απάντησα αλλά πρώτα από όλα το ξέρει ο ίδιος με pm οπότε θεωρώ ότι είμαι ok! και ας είναι super ή φίλος για εσάς..

Προφανώς δεν θα έπρεπε να μιλήσω αν πιστεύεις ότι για να θίξω την κατάσταση πρέπει ονομάσω τι και πως..
Να ξέρεις πάντως είναι πάνω από χρόνο που παρακολουθώ το συγκεκριμένο πρόσωπο και ότι απο τότε (ίσως και παλιότερα αλλά δεν το ξέρω) πάει καροτσάκι η θεωρία του και ίσως θα πρέπει να μην επεκταθώ.

Τώρα αν αναρωτιέσαι γιατί ενοχλήθηκα τόσο πολύ??? Το μόνο που μπορώ πλεόν να πω είναι μου κόστισε ένα μεγάλο τσακωμό με το καλύτερο φιλαράκι μου, που κρατάει 8 μήνες..και είναι κρίμα που παρασύρθηκα και τον πίστεψα!!

Καλα βρε φιλε, τσακωθηκες για μια τανα!! Ντροπη

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Δεν νομιζω οτι ειναι τοσο απλο !!! :think:

Kaloeros

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Κριτικές
212
Like
4.915
Πόντοι
9.275
ουτε θα βρεις γιατι ειναι ladiestours.
μαπα πρακτορειο , μαπα γκομενες
Φίλοι geomix & Α-Ω δεν θα συμφωνήσω μαζί σας...
Γενικά όλα σχεδόν τα πρακτορεία έχουν και ωραίες και φόλες, και επίσης άλλα έχουν γάτες agents και άλλα azanka.
Φυσικά κάποια είναι κατά κανόνα μάπα, και κάποια αρκετά αξιόπιστα. Τώρα για το συγκεκριμένο, και με βάση πάντα την προσωπική μου εμπειρία, σαν πρακτορείο το χαρακτηρίζω μέτριο αλλά όχι κατηγορία μάπα. Όσον αφορά τα κορίτσια έχει απ'όλα, και αστέρια και φόλες. Τουτέστιν είναι ένα τυπικό πρακτορείο της εποχής. Προσωπικά θα μου ερχόταν καλύτερα αν τα αστέρια του είχαν άλλη εκπροσώπηση, αλλά δεν γίνονται και όλα όπως τα θέλουμε...  :)

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom