Μπας και ξερει κανεις τιποτα για την κυρια?
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 85K
- Εμφανίσεις 5M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 82 άτομα (3 μέλη και 79 επισκέπτες)
Νεο φρουτο το οποιο δεν πρεπει να εχει δοκιμαστει ακομα απο κανεναν φιλε TSAPOU!!!
τρεζ εχουμε καμμια αναμπελ λαιβ γιατι οι φωτο με το προφιλ της εδω με του σαιτ τους ειναι λιγο διαφορετικες ειδικα σε προσωπο.ευχαριστω
gismo1972
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 19
- Like
- 1.521
- Πόντοι
- 6.835
Χωρίς να την έχω δεί αλλα και χωρίς να έχω ποτε δοκιμάσει τις υπηρεσίες του συγκεκριμένου πρακτορείου, δεν έιναι too good to be true?
Νεο φρουτο το οποιο δεν πρεπει να εχει δοκιμαστει ακομα απο κανεναν φιλε TSAPOU!!!
billyrisky
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2009
- Κριτικές
- 4
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Πήρα να κλείσω αλλά στο hotel που δέχεται δεν πάω ούτε για να κατουρήσω πόσο μάλλον να γαμήσω.Μπας και ξερει κανεις τιποτα για την κυρια?
Eχεις μάλλον την ευκαιρία να μας οδηγήσεις σε νέα μονοπάτια!!!λεω να την δοκιμασω την παρασκευη που θα εχω χρονο και θα παραθεσω την αναφορα μου για την κιουρια
Kaλό κατευόδιο
billyrisky
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2009
- Κριτικές
- 4
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Ναι κάπως έτσι εκεί στο Πολυτεχνείο. Μεγαλοσχήμονα, έχεις μήπως άποψη για την Margo από το Russiangirls?
tresurert
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
Mπα μονο Lada εχω οδηγηση απο αυτους !!!Ναι κάπως έτσι εκεί στο Πολυτεχνείο. Μεγαλοσχήμονα, έχεις μήπως άποψη για την Margo από το Russiangirls?
Και το ξενοδοχειακι δεν ειναι κακο αυτο που δεν πας για κατουρημα !! ;)
GetYouBarbara
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 102
- Like
- 12.730
- Πόντοι
- 25.165
παίδες μας την επεσαν σημερα θεσ/νικη, ξερεις κανεις τι εστι βερύκοκο ????!!!!!!!!!
και
Ποιος θα δοκιμασει πρωτος???
billyrisky
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2009
- Κριτικές
- 4
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Θα πληροφορήσω για Μάργω και για το ξενοδοχείο άστα ούτε για κατούρημα τι να κάνουμε έχω μεταξωτό ποπό.Mπα μονο Lada εχω οδηγηση απο αυτους !!!
mr.bean
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Νοε 2006
- Κριτικές
- 6
- Like
- 92
- Πόντοι
- 16
παίδες μας την επεσαν σημερα θεσ/νικη, ξερεις κανεις τι εστι βερύκοκο ????!!!!!!!!!
και
Αντε γενναίοι μου , εμπρός στα άρματα...
και
Αντε γενναίοι μου , εμπρός στα άρματα...
GetYouBarbara
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 102
- Like
- 12.730
- Πόντοι
- 25.165
Εγω προσπαθω να κανω παζαρι. αντε να δουμε. και ειμαι φαν του μελαχροινου οποτε αμα δοκιμασω θα δοκιμασω ΝΟΡΑ.
gismo1972
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 19
- Like
- 1.521
- Πόντοι
- 6.835
Στα ξενοδοχεία εσείς πάτε για κατούρημα?
Εγώ νόμιζα ότι πάτε για άλλα πράγματα ;)
Κακά τα ψέματα πάντως, το ξενοδοχείο στα CT αν είναι άθλιο δεν σε προδιαθέτει, και από την άλλη δεν δικαιολογεί ούτε στο ελάχιστο τις πιο ψηλές τιμές που χρεώνουν τα πρακτορεία. Γιατί πολλά από αυτά επικαλούναι και την καραμέλα του 5στερου ξενοδοχείου
Εγώ νόμιζα ότι πάτε για άλλα πράγματα ;)
Κακά τα ψέματα πάντως, το ξενοδοχείο στα CT αν είναι άθλιο δεν σε προδιαθέτει, και από την άλλη δεν δικαιολογεί ούτε στο ελάχιστο τις πιο ψηλές τιμές που χρεώνουν τα πρακτορεία. Γιατί πολλά από αυτά επικαλούναι και την καραμέλα του 5στερου ξενοδοχείου
Mπα μονο Lada εχω οδηγηση απο αυτους !!!
mr.bean
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Νοε 2006
- Κριτικές
- 6
- Like
- 92
- Πόντοι
- 16
Εγω προσπαθω να κανω παζαρι. αντε να δουμε. και ειμαι φαν του μελαχροινου οποτε αμα δοκιμασω θα δοκιμασω ΝΟΡΑ.
Ρε tetsuo τωρα τις παζαρευω για διπλο αλλα με εχουν σε αναμονη .... εσυ με κολλας στην ουρά ?????
Πεδιον του Αρεως ?
Χωρις το Πεδιον !!
ή απλά χωρις το Π ....
Kaloeros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 212
- Like
- 4.915
- Πόντοι
- 9.275
Πάντως το συγκεκριμένο ξενοδοχείο, στην κάθετη της Αλεξάνδρας, έχει απόλα. Και μικρά δωμάτια που δεν έχεις που να αφήσεις τα ρούχα σου, και πολύ ωραία και μοντέρνα large δωμάτια με καναπέδες κλπ. Συνήθως τα κορίτσια (ρωσίδες) προτιμάνε τα πρώτα...Mπα μονο Lada εχω οδηγηση απο αυτους !!!
Kaloeros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 212
- Like
- 4.915
- Πόντοι
- 9.275
Πρόεδρε αναμένω σχόλια... ;)Ας πουμε την Anita του Rob ουτε που την ειχα προσεξει μεχρι τωρα ,με τα σχολια του Ωραιου μου εχει κινηθει το ενδιαφερον να την συναντησω ,Τωρα εαν θα μου βγει σε καλο η θα ακουσει τα σχολιανα του ο Ωραιος θα δειξει !!!
Αυτο ομως ειναι το παιχνιδι και αυτες οι ομορφιες του !!!
Ανησυχώ μόνο για ένα πράγμα : άλλη μια φορά έτυχε να σε προλάβουμε σε κορίτσι, και όταν μετά έπεσε στα χέρια σου κατέρρευσε. Τώρα φταις εσύ ή οι προηγούμενοι δεν έχει τόσο σημασία, στα δικά σου χέρια έσκασε η βόμβα.
Για την Anita όμως πραγματικά δεν ανησυχώ γιατί είναι σκληρό καρύδι, καμιά σχέση με την προηγούμενη.
Να πας προετοιμασμένος για έντονο αγώνα, και είπαμε είναι Top στα φιλιά...
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 10K
- Εμφανίσεις
- 620K