Review για Gina από Planetdreams, καθώς δεν υπάρχει καταχωρημένη στον κατάλογο.
Να ξεκινήσουμε από την ηλικία της, που είναι γύρω στα 30. Οι φωτο είναι πραγματικές, εκείνο όμως που δεν δείχνουν-δεν μπορούν άλλωστε- είναι ότι το σώμα της είναι αγύμναστο, όπερ σημαίνει ότι σε λίγα χρόνια θα υπάρχει πρόβλημα. Αρκετά ψηλή, γύρω στο 1.80 με σωστές αναλογίες, φυσικό στήθος και ρώγα που όταν σκληραίνει σε προκαλεί για δάγκωμα. Και για να τελειώνουμε με τ' αρνητικά, επισημαίνουμε-για όσους τους ενδιαφέρει, εμένα όχι και τόσο- ότι στο στοματικό χρησιμοποιεί αρκετά το χέρι.
Να πάμε στα θετικά τώρα. Όμορφη και πρόσχαρη παρουσία, χωρίς να παίρνει πρωτοβουλίες δέχεται ωστόσο ό,τι της ζητήσεις και προσπαθεί ν' ανταποκριθεί με κραυγές κι αγκομαχητά. Της αρέσει το γλύψιμο και δείχνει να ολοκληρώνει, δέχεται δάχτυλα και στις δυο τρύπες της και γενικά παρέχει τις υπηρεσίες που αναγράφονται στο site, χωρίς αν προσπαθεί να σου φάει χρόνο με ανούσιες συζητήσεις. Εντύπωση μου έκανε ότι μου πρότεινε από μόνη της δεύτερη φορά πρωκτικό-σε αντίθεση με κάποια στο παρελθόν που μου είπε είναι ήδη πέντε λεπτά κι είναι αρκετά- ενώ και η όλη της στάση τείνει προς την εξυπηρέτηση του πελάτη. Λαμβάνοντας δε υπόψη και τη χαμηλή τιμή του Rob, νομίζω ότι αποτελεί VFM και μάλλον θα την ξανάπαιρνα.
Να σημειώσω ότι το σπορ των CT το ασκώ γύρω στις 4-5 φορές το χρόνο και κριτική γράφω είτε όταν κάτι το θεωρώ VFM είτε παράδειγμα προς αποφυγή. Εξάλλου ο καθένας μας έχει τα δικά του κριτήρια επιλογής CTouristrias και it's up to him ο βαθμός βαρύτητας που δίνει στην κάθε κριτική.
PS: Μπορεί να είναι και σύμπτωση αλλά τα καλύτερα CG ή CT so far ήταν αυτά που δεν μου ζήτησαν χρήματα εξ' αρχής και η συγκεκριμένη ανήκει στην κατηγορία αυτή.