You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 85K
- Εμφανίσεις 5M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 54 άτομα (8 μέλη και 46 επισκέπτες)
Furby
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2009
- Κριτικές
- 9
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Πρόεδρε αναμένω σχόλια... ;)
Ανησυχώ μόνο για ένα πράγμα : άλλη μια φορά έτυχε να σε προλάβουμε σε κορίτσι, και όταν μετά έπεσε στα χέρια σου κατέρρευσε. Τώρα φταις εσύ ή οι προηγούμενοι δεν έχει τόσο σημασία, στα δικά σου χέρια έσκασε η βόμβα.
Για την Anita όμως πραγματικά δεν ανησυχώ γιατί είναι σκληρό καρύδι, καμιά σχέση με την προηγούμενη.
Να πας προετοιμασμένος για έντονο αγώνα, και είπαμε είναι Top στα φιλιά...
Πρόεδρε μαζί σου και εγώ! Αν και έλεγα για Τζίνα, μετά την κριτική του Ωραίου και τα σχόλια του για Τζίνα, θα ακουλήθησω Ωραίο και έχω κλείσει για αύριο. Να δούμε τώρα τι θα αντικρύσουμε, εάν και δεν είμαι ιδιαίτερα αισιόδοξος! Και βέβαια ευελπιστώ να την προλάβω πριν μας τη μαγαρίσεις και αυτήν! Χα,χα,χα... Είδες τι λένε οι βόρειοι για Σίντυ! Τα χειρότερα...
Ρε την Ανιτα, θα γίνει ανάρπαστη με τη νέα τιμή!!Πρόεδρε αναμένω σχόλια... ;)
Ανησυχώ μόνο για ένα πράγμα : άλλη μια φορά έτυχε να σε προλάβουμε σε κορίτσι, και όταν μετά έπεσε στα χέρια σου κατέρρευσε. Τώρα φταις εσύ ή οι προηγούμενοι δεν έχει τόσο σημασία, στα δικά σου χέρια έσκασε η βόμβα.
Για την Anita όμως πραγματικά δεν ανησυχώ γιατί είναι σκληρό καρύδι, καμιά σχέση με την προηγούμενη.
Εγώ βλέπω επίσης και την Gina που έστειλε ο Rob και φάινεται πολύ καλή- χωρίς τα αρνητικά της Ανίτα (σωματικώς)! Ωστόσο καμία κριτική ... Καλά δεν την έχει πα΄ρει κανένας ή ΄πάλι μόνο οι μοναχο-φαηδες ? Υπάρχει κάτι ??? γιατί μάλλον για Laura με βλέπω πάλι ;)
Ή το Αιδιον του Παρεως...ή απλά χωρις το Π ....
Χιχιχι...
Furby
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2009
- Κριτικές
- 9
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Ρε την Ανιτα, θα γίνει ανάρπαστη με τη νέα τιμή!!
Εγώ βλέπω επίσης και την Gina που έστειλε ο Rob και φάινεται πολύ καλή- χωρίς τα αρνητικά της Ανίτα (σωματικώς)! Ωστόσο καμία κριτική ... Καλά δεν την έχει πα΄ρει κανένας ή ΄πάλι μόνο οι μοναχο-φαηδες ? Υπάρχει κάτι ??? γιατί μάλλον για Laura με βλέπω πάλι ;)
Μια χάρα είσαι με Λάουρα! Εγκρίνω και χύνω...!!! Χα,χα,χα! Και βλακείες για overbooked και τέτοια! Σήμερα έκλεισα για Σάββατο με 1 και μόνο μήνυμα! Δεν βρήκα καμμία δυσκολία! Ανίτα και εγώ αυτό φοβάμαι, τον σωματότυπο! Θα δούμε!
Φίλε, μία ερώτηση εάν θες. Επειδή βλέπω ότι αποφεύγει να φαίνεται η κοιλιά της στις φωτογραφίες της μπορείς μήπως να μας πεις εάν έχει μπάκα ή όχι; Ευχαριστώ.
Αν και δεν καταλαβαίνω ακριβώς τι εννοείς με τη "μπάκα", η κοιλιά της αν και είναι επίπεδη, εμπίπτει ωστόσο στις συνέπειες της αγυμνασίας, παρατηρείται δηλαδή κάποια πλαδαρότητα, όχι ιδιαίτερα ενοχλητική για μένα. θα επαναλάβω ότι για μένα το κυριότερο αρνητικό στοιχείο είναι το εντελώς αγύμναστο σώμα της
billyrisky
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2009
- Κριτικές
- 4
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
I get the picture thank you. Με μπάκα εννοούσα κοιλιά όπως των ανδρών λόγω υπερβολικής συχνής κατανάλωσης μπύρας και επειδή στις φωτό την κρύβει αλλά και στο escrtguide έχει αναφορές ότι είναι πλαδαρή για αυτό και ρώτησα. Ευχαριστώ πάντως.Αν και δεν καταλαβαίνω ακριβώς τι εννοείς με τη "μπάκα", η κοιλιά της αν και είναι επίπεδη, εμπίπτει ωστόσο στις συνέπειες της αγυμνασίας, παρατηρείται δηλαδή κάποια πλαδαρότητα, όχι ιδιαίτερα ενοχλητική για μένα. θα επαναλάβω ότι για μένα το κυριότερο αρνητικό στοιχείο είναι το εντελώς αγύμναστο σώμα της
Γύρισα πριν από λίγο απο την Ουκράνα και θα διαφωνήσω με τον palaio ότι μιλάμε για μουνάρα. Θα έλεγα ότι μιλάμε για φρέσκο αίμα με σχετικά πλαδαρό κορμί για την ηλικία της αλλά ενδιαφέρον κώλο που δεν τον δίνει όμορφο μαλλί με το οποίο κρύβει τα αυτιά τύπου σποκ φυσικό responsive μικρό βυζί όμορφα χέρια και μάτια. Στο κρεβάτι είναι πάρα πολύ πρόθυμη και επικοινωνιακή αλλά προφανέστατα νιούφης. Καταλήγοντας θα έλεγα ότι είναι μία ακριβή πιτσιρίκα που θέλει δουλειά για να παίξει α΄εθνική. Για τσου λου δεν τον συζητάμε καν.μαργκο για το φιλο που ρωτησε.μουναρος απο ουκρανια που τα κανει ολα!και τα κανει καλα!22 ετων μελαχροινη και σε καλο ξενοδοχειο.
tresurert
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
Δεν ειμαι κοροιδο αυτη την φορα την εκλεισα με την φιλεναδα της την καινουρια !!! ;)Πρόεδρε αναμένω σχόλια... ;)
Geopa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 34
- Like
- 39
- Πόντοι
- 1.666
Λοιπόν έγραψα και εκθεσούλα για την κορασίδα ονόματι Αλέκσα!!!
Ο Δάσκαλος δύσκολα λαθεύει και ακολουθώντας τα ίχνη του....βρήκα χρυσάφι!!!
Η κοπέλα ξεχωρίζει, όχι επειδή είναι μούναρος (είναι αρκετά όμορφη με ΚΟΡΜΑΡΑ), αλλά διότι τα δίνει όλα....ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!!
Είναι η μοναδική που έχω συναντήσει, που έχει συναίσθηση των χρημάτων που δίνουμε και αυτό που έχει να δώσει το δίνει απλόχερα σε όλους, ανεξαρτήτως του πως είναι ο πελάτης!!!!
Και πιστέψτε με δίνει...ΠΟΛΛΑ!!!!...GFE και PSE σε υψηλές "στροφές"!!!!...
Θα την χαρακτήριζα....100% "ανθρώπινη" επαγγελματία!!!!...παίζει για την "φανέλα" ρε παιδί μου!!!!
Η κοπέλα ξεχωρίζει, όχι επειδή είναι μούναρος (είναι αρκετά όμορφη με ΚΟΡΜΑΡΑ), αλλά διότι τα δίνει όλα....ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!!
Είναι η μοναδική που έχω συναντήσει, που έχει συναίσθηση των χρημάτων που δίνουμε και αυτό που έχει να δώσει το δίνει απλόχερα σε όλους, ανεξαρτήτως του πως είναι ο πελάτης!!!!
Θα την χαρακτήριζα....100% "ανθρώπινη" επαγγελματία!!!!...παίζει για την "φανέλα" ρε παιδί μου!!!!
gismo1972
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 19
- Like
- 1.521
- Πόντοι
- 6.835
Είναι όπως ακριβώς τα λες
Για το γεγονός ότι ασχολείται μαζί σου το 100% του χρόνου της συνάντησης, θα την χαρακτήριζα ως την "Λιθουανή Geisha"
Συν τοις άλλοις θα τη χαρακτήριζα καλό παιδί και προσγειωμένη
Για το γεγονός ότι ασχολείται μαζί σου το 100% του χρόνου της συνάντησης, θα την χαρακτήριζα ως την "Λιθουανή Geisha"
Συν τοις άλλοις θα τη χαρακτήριζα καλό παιδί και προσγειωμένη
Swordmaster
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Απρ 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 15
- Πόντοι
- 6
συμφωνω και επαυξάνω...
Geopako εγώ που έχω μια ακομα είμαι χ2!!!Ρε συναγωνιστή η τελευταία σου κριτική για Margo πολύ καλή!!!
Γελάω ακόμα...!!!!
Έχω μια ερώτηση με κινδυνο να χαρακτηριστώ !!!
"Νιούφης"..τι σημαίνει?
γιατί το τσου λου ξέρεις???
υ.γ μήπως βγαίνει απο παραφραση New-feet??λέω??
rozkrotalias
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Απρ 2006
- Κριτικές
- 158
- Like
- 1.000
- Πόντοι
- 5.355
Εγώ πάντως μόνο Crystal βλέπω αυτή την εβδομάδα για pse....
Δεν ειμαι κοροιδο αυτη την φορα την εκλεισα με την φιλεναδα της την καινουρια !!! ;)
Ενημέρωσε για μέρα για να ακυρώσουμε οι υπόλοιποι γιατί δεν έχει νόημα.
Poor Andy που να ήξερε τι την περιμένει!!!
Πόσες μέρες έχουν περάσει από το ραντεβού με τη Σίντυ και δες τι γράφουν οι συναθλητές από Βόρεια Ελλάδα:
"Τωρα στο service η ποναει παρα πολυ την ωρα της πραξης η μας δουλευη γενικα ολους !!!
Τωρα βεβαια οταν βγαινεις ματωμενος οπως βγηκα εγω δεν το συζηταω οτι δεν συνεχιζεις πας και κανεις μπανακι..."
"Τωρα στο service η ποναει παρα πολυ την ωρα της πραξης η μας δουλευη γενικα ολους !!!
Τωρα βεβαια οταν βγαινεις ματωμενος οπως βγηκα εγω δεν το συζηταω οτι δεν συνεχιζεις πας και κανεις μπανακι..."
παιδια εχουμε πληροφοριες για καμια απο αυτες τισ 2? φαινονται καλα
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 10K
- Εμφανίσεις
- 619K