You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 85K
- Εμφανίσεις 5M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 58 άτομα (4 μέλη και 54 επισκέπτες)
Τι εγινε και δε βλεπω τη Sheila στο team του ζου ?
Αποχωρησε απο την ομαδα το κοριτσι ?
Η κοπέλα παντρεύτηκε πέρυσι κάποιον στις Βρυξέλλες όπου και εχει μετακομίσει μόνιμα και έχει δηλώσει οτι σύντομα θα αποχωρήσει απο την ενεργό δράση...
Αυτά τουλάχιστον ισχυρίζεται η φίλη της η Esty.
asterios(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Σεπ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
300 - 450 - 550 η κυρια Lindy !!!!
Eιπαμε ρε zuzuna να γαμησουμε οχι να μας γαμησεις κιολας !!!
Κρατατην ολη δικια σου αν ειναι να πας να βγαλεις ολα τα σπασμενα των προηγουμενων τριων εβδομαδων !!!
Μουνι απο Χρυσαφι μιλαμε !!!
Πρεπει εμεις να πληρωσουμε τον κωλοοδοντογιατρο της δηλαδη !!!
Πεστα ντε , αμαν πια !!!
Lucent51
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 151
- Πόντοι
- 2.046
Η κοπέλα παντρεύτηκε πέρυσι κάποιον στις Βρυξέλλες όπου και εχει μετακομίσει μόνιμα και έχει δηλώσει οτι σύντομα θα αποχωρήσει απο την ενεργό δράση...
Ναι καλα, ταχουμε ακουσει και απο αλλες, εκτος αν παντρευτηκε κανεναν "sugardaddy" ακα Nicol Smith.
Αυτο εξαρτατε απο εμας μαυρο και παλι μαυρο ισως βαλλουν μυαλο.η αποχη απο τις ντιβες του ζουζουνα μεχρι ωρα καλα κρατει... ελπιζουμε να ριξει τις τιμες του
rozkrotalias
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Απρ 2006
- Κριτικές
- 158
- Like
- 1.000
- Πόντοι
- 5.355
Trinity: δεν χρειάζετε να την δοκιμάσετε. τη δοκίμασα εγώ για εσάς...
Lucent51
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 151
- Πόντοι
- 2.046
Trinity: δεν χρειάζετε να την δοκιμάσετε. τη δοκίμασα εγώ για εσάς...
Δεν την λυπηθηκες την κοπελα?
Lucent51
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 151
- Πόντοι
- 2.046
Συνημμένα
Επισκέπτης
ετσι γραφει ο ζουζουνας ρε παιχτη..ετσι σας ειπανε?
Kissing with tongue, Sex in different positions, Oral Without Condom, Cum on body, Cum in face, Erotic Massage, Erotic Teasing, Masturbation, Vibrator, 69 Position, Foot fetish.CIM, CIF and Exy Photo extra charged. DUO with Lindi possible..
βλεπεις καπου κουλουρι???
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 37.835
- Πόντοι
- 41.447
κωλάρα...
gianevan
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2009
- Like
- 5.780
- Πόντοι
- 1.206
Τα δικά μου λάθη τα παραδέχομαι.....και μάλιστα κατ'ιδίαν!!!!!! ;)
Τα δικά σου?
Τέσπα, οι φωτό της στο σάιτ και οι φωτό του Τρεζ δεν είναι ίδιες, αλλά είναι αυτή σε όλες!!!!!
Και το ξέρει και η ίδια!!!!....μην ξαναγράφουμε τα ίδια!!!!
Υ.Γ Μετά το σημερινό ραντεβού σου, μπορείς να ξαναγράψεις εκθεσούλα αν θέλεις!!!
Άλλωστε όπως μας ενημέρωσες, θα ξανάρθει στις 20, άρα θα βοηθήσει όλους μας να επανεκτιμήσουμε την κοπελιά!!!!!
Λάθη κάνουμε όλοι μας!!!! ;)
Φυσικά και παραδέχομαι τα λάθη μου και όχι μόνο κατ' ιδίαν ;), αλλά και δημοσίως, πχ Ζοζεφίν.
Τώρα κι άλλη έκθεση να μην γράψω, κουραστικός θα γίνω! Γενικά σαν την άλλη φορά και καλλίτερα.
Το μωρό το ίδιο σούπερ στο σώμα (εγώ θα έβαζα 9) το πρόσωπο μου φάνηκε καλλίτερο (τα μαλλιά ήταν σωστά χτενισμένα) πες 7,5 και στη συμμετοχή 9 γεμάτο. Και το ξενοδοχείο σχετικά αξιοπρεπές συγκριτικά με το προηγούμενο αχούρι. Ακόμη και η φίλη (Σίλβια πως τη λέγαν) μου φάνηκε καλλίτερη αυτή τη φορά (δεν έκανα κάτι) και ΔΕΝ είχα καιρό να !
Στο θέμα της επικοινωνίας και της πιθανότητας του long date, εξακολουθώ να την αξιολογώ χαληλότερα (7)
Εγώ μόνο ήμουν κατώτερος της προηγούμενης φοράς (και μου το είπε διακριτικά!). Μάλλον έχω αρχίσει να γερνάω επικίνδυνα...
O Gentleman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 38
- Like
- 0
- Πόντοι
- 616
Εξετασεις?? τι "σπουδαζει"?? ετσι απο περιεργεια... μηπως ειπε σε καποιον??Έχει εξετάσεις στη σχολή της το κορίτσι, μορφώνεται και αναγκάστηκε να φύγει νωρίτερα!
Καλά μην τρελαίνεστε στις 20 (μετά τις εξετάσεις!) θα είναι πίσω.
Α! Ψάχνει και για διαμέρισμα να μας μείνει μόνιμα στην Ελλάδα αλλά δεν βρίσκει.
Άμα μπορεί κανείς να το βοηθήσει υποθέτω πως θα του το αναγνωρίσει (εμπράκτως)
gianevan
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2009
- Like
- 5.780
- Πόντοι
- 1.206
Που να ξέρουμε ρε συ τι σπουδάζει το κάθε βιζιτάκι!
Πάντως συνήθως δεν λένε ψέματα όλες είναι γραμμένες σε κάποια σχολή, εκτός από την Αρριάνα του Μισέλ που είναι μαθήτρια Λυκείου!!
Στις Ανατολικές χώρες (πιθανόν και σε αρκετές Δυτικές) με το που τελειώνεις το Λύκειο γράφεσαι σε όποια σχολή θέλεις. Βέβαια άμα είσαι στη βίζιτα από τα 18 σιγά να μην τελειώσεις ποτέ, γι αυτό και κάτι 30άρες Τσέχες δηλώνουν ακόμη φοιτήτριες.
Αρκετά κορίτσια όμως προσπαθούν να τελειώσουν τις σπουδές τους, αλλά και να τις τελειώσουν τί να το κάνουν το κωλόχαρτο; Αφού πάλι από τη βίζιτα βγαίνουν τα φράγκα. Ίσως μόνο για πιο πολύ πρεστίζ! Άλλο είναι να πηδάς ένα αμόρφωτο βλαχάκι κι άλλο μία απόφοιτο του Πολυτεχνείου της Μόσχας!! (Σοβαρά ξέρω τέτοια)
Με τέτοιες μαλακίες μας παραμυθιάζουν είμαστε και ή μεσήλικες σε κρίσιμη ηλικία ή νεώτεροι αγαθομούνηδες και τσιμπάμε οι χαλβάδες...
Πάντως συνήθως δεν λένε ψέματα όλες είναι γραμμένες σε κάποια σχολή, εκτός από την Αρριάνα του Μισέλ που είναι μαθήτρια Λυκείου!!
Στις Ανατολικές χώρες (πιθανόν και σε αρκετές Δυτικές) με το που τελειώνεις το Λύκειο γράφεσαι σε όποια σχολή θέλεις. Βέβαια άμα είσαι στη βίζιτα από τα 18 σιγά να μην τελειώσεις ποτέ, γι αυτό και κάτι 30άρες Τσέχες δηλώνουν ακόμη φοιτήτριες.
Αρκετά κορίτσια όμως προσπαθούν να τελειώσουν τις σπουδές τους, αλλά και να τις τελειώσουν τί να το κάνουν το κωλόχαρτο; Αφού πάλι από τη βίζιτα βγαίνουν τα φράγκα. Ίσως μόνο για πιο πολύ πρεστίζ! Άλλο είναι να πηδάς ένα αμόρφωτο βλαχάκι κι άλλο μία απόφοιτο του Πολυτεχνείου της Μόσχας!! (Σοβαρά ξέρω τέτοια)
Με τέτοιες μαλακίες μας παραμυθιάζουν είμαστε και ή μεσήλικες σε κρίσιμη ηλικία ή νεώτεροι αγαθομούνηδες και τσιμπάμε οι χαλβάδες...
Ο Dr. Marc Faber, γκουρού των επενδύσεων, ολοκλήρωσε τη μηνιαία αναφορά του με τα παρακάτω σχόλια:
"Αν ξοδεύουμε τα χρήματά μας στο Wal-Mart, αυτά καταλήγουν στην Κίνα.
Αν τα ξοδέψουμε σε βενζίνη, πάνε στους Αραβες.
Αν αγοράσουμε pc, πάνε στην Ινδία.
Αν αγοράσουμε φρούτα και λαχανικά, πάνε στο Μεξικό, την Ονδούρα και τη Γουατεμάλα.
Αν αγοράσουμε καλό αυτοκίνητο, πάνε στη Γερμανία.
Τίποτε απ' αυτά δε βοηθάει την Αμερικανική Οικονομία.
Ο μόνος τρόπος να κρατήσουμε τα λεφτά εντός συνόρων είναι να τα ξοδέψουμε σε πουτάνες και μπύρες,
γιατί αυτά είναι τα μόνα προϊόντα πια, που παράγονται στις ΗΠΑ.
Εγώ κάνω ό,τι μπορώ...."
Λοιπόν, στην Ελλάδα μόνο μπύρες, γιατί κι οι πουτάνες είναι Ρωσσίδες.......κ ορισμένες εχουν κ πτυχίο!
Αν αγοράσουμε φρούτα και λαχανικά, πάνε στο Μεξικό, την Ονδούρα και τη Γουατεμάλα.
Ο μόνος τρόπος να κρατήσουμε τα λεφτά εντός συνόρων είναι να τα ξοδέψουμε σε πουτάνες και μπύρες,
Εγώ κάνω ό,τι μπορώ...."
Λοιπόν, στην Ελλάδα μόνο μπύρες, γιατί κι οι πουτάνες είναι Ρωσσίδες.......κ ορισμένες εχουν κ πτυχίο!
tresurert
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
Ουζο και Τσιπουρο ρε και οι μπυρες Ολλανδικες ειναι !!!Ο Dr. Marc Faber, γκουρού των επενδύσεων, ολοκλήρωσε τη μηνιαία αναφορά του με τα παρακάτω σχόλια:
Εγώ κάνω ό,τι μπορώ...."
gianevan
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2009
- Like
- 5.780
- Πόντοι
- 1.206
Λοιπόν, στην Ελλάδα μόνο μπύρες, γιατί κι οι πουτάνες είναι Ρωσσίδες...
Ναι ρε γαμώ το μου! Στην Αμερική γιατί έχει Αμερικανίδες βίζιτες, στριπτιτζούδες, πορνστάρ κλπ ντόπιες με τις χιλιάδες κι εδώ οι Ελληνίδες είναι μετρημένες και είναι ή του διχίλιαρου, ή μπάζα; (Καλά που παίζουν και κάτι Αλβανιδάκια που κάνουν τις Ελληνίδες!!)
Τόσο κακή δουλειά θεωρείται η βίζιτα; (Δε μιλάω για δουλειά σε ντέλο)
Ένα σκασμό λεφτά βγάζεις, γνωρίζεις και κόσμο, μαθαίνεις τη ζωή δίπλα σε ανθρώπους που δεν θα έβλεπες ποτέ διαφορετικά και στο τέλος, άμα είσαι και λίγο ξύπνια, κάποιο μαλακοπίτουρα από όλους αυτούς βρίσκεις να καλοπαντρευτείς! Έχουν συμβεί αυτά που λέω.
Άμα βγαίνεις με τις φίλες σου τίγκα στα μαρκάτα ρούχα και αξεσουάρ (με λεφτά του μπαμπά) στα μπαρ με τάπα στο μουνί και υφάκι, μόνη σου πας μόνη σου φεύγεις και ποτέ δεν γνωρίζεις κανέναν και δεν βλέπιες και χαρά στα σκέλια!
Μια φορά εγώ άμα ήμουνα γυναίκα 23-24, εμφανίσιμη με πτυχίο αδιόριστη, σιγά να μην παρακαλούσα για stages και αρχιδιές τον κάθε μαλάκα πολιτικό που θα απαιτούσε και να με γαμήσει για να με διορίσει. Βίζιτα θα γινόμουν με χίλια να είχα και την ανεξαρτησία μου, σοβαρολογώ!!
Αντε και λιγο θαλασσα !!!! ;)
http://[URL unfurl="true"]www.photooftheday.gr/photos/119714154401017100.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Λιγο κρασι, λιγο θαλασσα .............. ?????????
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 10K
- Εμφανίσεις
- 617K
Stories
Νέο!Danaemagicgirls: Από απόψε και μέχρι δευτέρα ξημερώματα θα είμαι διαθέσιμη στο @magicgirls.tv
Για ιδιαίτερα γούστα ή αν δεν με βρισκεις στείλε μου personal message στο προφίλ μου
Υγρά φιλιά
Για ιδιαίτερα γούστα ή αν δεν με βρισκεις στείλε μου personal message στο προφίλ μου
Υγρά φιλιά