Νέα

City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 38 άτομα (2 μέλη και 36 επισκέπτες)

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
37.833
Πόντοι
41.447
Ναι ρε Παιχτη απο τις 7 μεχρι τις 15 θα παρελασουν πολλα θηρια !!!
Μην μου αγχωνεσαι !!!

...κάτι ξέρουν και έρχονται 7-15 Νοε, γιατί μετά τις 16-17 Νοέ το κέντρο θα γίνει μουνι καπέλο (επέτειος Πολυτεχνείου, Επέτειος Δολοφονίας του 15χρονου απο τον βρωμερό μπάτσο).

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
0.jpg

ε ε έρχεται

Επισκέπτης
παρακαλειται οποιος κατεχει το αθλημα καλα,να μαζεψει ολα τα επερχομενα αλογα & να τα ποσταρει συγκεντρωμενα...
ευχαριστω..
Υ.Γ οπως εκανε παλαιοτερα ο σολι..

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Kατσε καλα εσυ γιατι θα σε κλωτσηση το αλογο !!!
alisa1.jpg

πως να κλωτσήσει μωρέ...αυτή όλη την ώρα ξεφυσάει για να πείσει ότι έχει αφράτα χείλη

δώστε της ένα 50αράκι (cents) και από μένα όποιος την δει

για τα φανάρια είναι

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
παρακαλειται οποιος κατεχει το αθλημα καλα,να μαζεψει ολα τα επερχομενα αλογα & να τα ποσταρει συγκεντρωμενα...
ευχαριστω..

για άμεση και σύγχρονη γραμματειακή υποστήριξη, τα αιτήματά σας www.weboffice.gr/products/weboffice/default.asp]εδώ[/url]

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
ευχαριστω..
Oλα μαζι δεν τα ζητησες !!! :grin:

URL]]

kpbak

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
ασε ρε μαγκιτη την ειρωνια..
μια απλη ερωτηση εκανα..
ψαχνεσαι???

Αγαπητέ φίλε
Πίστεψε με ειλικρινά καμία πρόθεση και δόση ειρωνίας σε όσα έγραψα
Λυπάμαι αν κατά λάθος δόθηκε αυτή η εντύπωση ......
Το τελ το οποίο θα τολμούσα να κάνω θα ήταν να αποπειραθώ να ειρωνευτώ άτομα σαν εσένα (εννοώ παλιούς 30 τόσες χιλιάδες μηνυματα) τα οποία σέβομαι και τιμώ για το χρόνο που καταναλώνουν για να μεταφέρουν τη σωρευμένη εμπειρία τους σε μας τους νεώτερους
Απλά ερωτήθηκα και πιστεύω με ευγένεια έδωσα την απάντηση μου

Οσο για τον αν ψάχνομαι η απάντηση είναι

ΝΑΙ

Ψάχνω μια καλή τουρίστρια για να  :knockinb:

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
...κάτι ξέρουν και έρχονται 7-15 Νοε, γιατί μετά τις 16-17 Νοέ το κέντρο θα γίνει μουνι καπέλο (επέτειος Πολυτεχνείου, Επέτειος Δολοφονίας του 15χρονου απο τον βρωμερό μπάτσο).

Έχω την αμυδρά υποψία ότι η καλύτερη περίοδος για τέτοιες δραστηριότητες είναι ακριβώς όταν η αστυνομία είναι απασχολημένη σε φάσεις τύπου πολυτεχνείου και δεκεμβριανών...
Τότε είναι όλοι στους δρόμους και κανείς δεν ασχολείται με τις ημινόμιμες σιτυτουρίστριες (που για να κάνεις σύλληψη πρέπει να στηθεί επιχείρηση) όταν σχεδόν η μισή πόλη είναι δυνάμει στόχος...

Επισκέπτης
Έχω την αμυδρά υποψία ότι η καλύτερη περίοδος για τέτοιες δραστηριότητες είναι ακριβώς όταν η αστυνομία είναι απασχολημένη σε φάσεις τύπου πολυτεχνείου και δεκεμβριανών...
Τότε είναι όλοι στους δρόμους και κανείς δεν ασχολείται με τις ημινόμιμες σιτυτουρίστριες (που για να κάνεις σύλληψη πρέπει να στηθεί επιχείρηση) όταν σχεδόν η μισή πόλη είναι δυνάμει στόχος...
ενω ολο το υπολοιπο διαστημα,ξεσκιζονται στις συλληψεις..

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095

μα καλά, που ζεις?

η ελληνική αστυνομία υπό τον goldfinger έχει μεταμορφωθεί σε έναν σύγχρονο Σέρλοκ Χολμς

όλα τα σφάζει και όλα τα μαχαιρώνει

φαντάσου όταν θα περάσουν και οι 100 ημέρες πως θα είναι...άπαιχτη λέμε

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
μα καλά, που ζεις?

η ελληνική αστυνομία υπό τον goldfinger έχει μεταμορφωθεί σε έναν σύγχρονο Σέρλοκ Χολμς

όλα τα σφάζει και όλα τα μαχαιρώνει

φαντάσου όταν θα περάσουν και οι 100 ημέρες πως θα είναι...άπαιχτη λέμε
΄

Δεν φοβάμαι τίποτα ρε! Με τη χρυσή  tsyrizacard δεν θα με πλησιάσει μπάτσος και αν κάτσει στραβή θα βγω αμέσως με τηλεφώνημα του ίδιου του golden shower!

Επί του θέματος, αν σκάσει μύτη κανά άλογο 1,75+ ξυπόλητη, let me know!

SinBarr

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Ιαν 2007
Κριτικές
18
Like
199
Πόντοι
5.775

Ευτυχώς δεν μου έχει τύχει,
αλλά δεν θα ήθελα να έχω hot date σε Πατησίων / Αλεξάνδρας
και απ' έξω να καίγεται -κυριολεκτικά- το πελεκούδι...

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom