Νέα

City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 63 άτομα (3 μέλη και 60 επισκέπτες)

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Kαλο Ταξιδι !!!!

picture259.jpg

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
Είπα και εγώ!!!!
Νόμιζα ότι θα σου έβαζε το carmina Burana!!!! :2funny: :2funny:

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Αντε σταματηστε εσεις οι δυο γιατι τρεχουν τα συροπια  :2funny: :2funny:

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
Μην ανησυχείς Λουκ!!!!! :sunglasses:
Θα βάλω την μικρή να τα γλύψει!!!!! :2funny:

Συνημμένα

• Kavla.jpg
    Kavla.jpg
    28,9 KB · Εμφανίσεις: 17

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616
Ρε παλιόπαιδο,
εγκεφαλικό θες να με βαρέσει απόψε ?

Τι είν αυτά που βάζεις ρε απάνθρωπε !

Kaloeros

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Κριτικές
212
Like
4.901
Πόντοι
9.275
Πως θα μπορούσαμε να την κλείσουμε? Ρωτάω διότι όπου την βρήκα είναι χωρίς τηλ...πρέπει να γίνω μέλος του εσκορτνιους για να την κλείσω...η κριτική του βάρναλι με εξίταρε....ναι ναι ξέρω δεν έχω συνεισφέρει αρκετα για να μου χαρίζονται πληροφορίεσ...αλλά θα ήθελα να δοκιμάσω την Ασιάτισσα...
Φίλε fytilis η κοπέλα είναι στο γνωστό πρακτορείο (δες κριτική) και το τηλέφωνό της είναι απλά αυτό του πρακτορείου (διαθέσιμο στο site τους, ίδιο για όλες τις κοπέλες που αντιπροσωπεύουν).

Πάντως η κοπέλα έφυγε οπότε η συνεύρεση μαζί της είναι πλέον ανέφικτη...
Στο μέλλον ίσως την συναντήσεις αν έχεις το νου σου, συνήθως όλες επιστρέφουν μετά από 1-2 μήνες...  ;)

fytilis

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2008
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
1
Φίλε fytilis η κοπέλα είναι στο γνωστό πρακτορείο (δες κριτική) και το τηλέφωνό της είναι απλά αυτό του πρακτορείου (διαθέσιμο στο site τους, ίδιο για όλες τις κοπέλες που αντιπροσωπεύουν).

Πάντως η κοπέλα έφυγε οπότε η συνεύρεση μαζί της είναι πλέον ανέφικτη...
Στο μέλλον ίσως την συναντήσεις αν έχεις το νου σου, συνήθως όλες επιστρέφουν μετά από 1-2 μήνες...  ;)

ευχαριστώ Καλόγερε...κριτική μόλις σήμερα μπήκε ααφού έφυγε...

antemensa

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.780
Πόντοι
1.206
Μην βρίζεις!!!!!! :grin:......ΓΤΠΠΚ είναι η γκόμενα....αλλά μην βρίζεις!!!!!! :2funny: :2funny: :2funny:

A! Άποψη ένα μήνα πριν την συνάντηση, αβαντάροντας προαναφερθείσες ανοησίες για Fake φωτό, από Αμερικάνικο Playboy (Δεν χρειάζεται να πούμε ποιανού. Το ξέρει ο ίδιος που εκτέθηκε και περισσότερο!)
Μετά την συνάντηση ύμνοι (όπως άξιζαν!). Ευτυχώς έλυσες και την απορία από που και ποιας ήταν οι φωτό, εγώ είχα βαρεθεί να ρωτήσω. ΔΙΚΕΣ της ήταν από το Λιθουανικό!

Καλό θα είναι ΠΡΙΝ να σχηματίσουμε προσωπική άποψη να μην εκτιθέμεθα!
Καλό είναι όμως και να παραδεχόμαστε τα λάθη μας.

Κατά τα άλλα με το ριβιού σου συμφωνώ 100%
Επίσης πολύ εύκολα έκλεισα για σήμερα το βράδυ, τελευταία μέρα. Ίσως με είχε συμπαθήσει! ;) ;)

geomix

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Αυγ 2006
Κριτικές
23
Like
2
Πόντοι
5.775
Μόλις άνοιξα το e-mail μου και μαθαίνω ότι ξαναέρχεταιη Electra Angel στην Αθήνα απο 09.11 - 13.11

Δεν το έχω πάρει το μωρό, αλλά έχω διαβάσει καλές κριτικές και λέω να το τιμήσω αυτή τη φορα  :knockinb: :knockinb: :knockinb:

μας περιμενει καπως ετσι  :grin:

Συνημμένα

• ele1.jpg
    ele1.jpg
    35,3 KB · Εμφανίσεις: 22

kpbak

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Αναδημοσιευω απο troktiko
:huh: :huh: :huh: :huh:

Σοκ έχει προκαλέσει στη διεθνή κοινότητα ο αριθμός των θυμάτων και των κρουσμάτων συνολικά από τη νέα γρίπη στην Ουκρανία. 70 νεκροί και 250.000 κρούσματα έχουν προκαλέσει διεθνή ανησυχία για την επέλαση της νόσου...
στην Ουκρανία.
Ο αγώνας της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου, ενδέχεται να γίνει κεκλεισμένων των θυρών, ή αν επιτραπεί η είσοδος θεατών θα πρέπει να φοράνε μάσκες για προληπτικούς λόγους.

Αντε και ψυχη βαθειά  :helpplea: :helpplea: :huh:

Επισκέπτης

Σοκ έχει προκαλέσει στη διεθνή κοινότητα ο αριθμός των θυμάτων και των κρουσμάτων συνολικά από τη νέα γρίπη στην Ουκρανία. 70 νεκροί και 250.000 κρούσματα έχουν προκαλέσει διεθνή ανησυχία για την επέλαση της νόσου...
στην Ουκρανία.
Ο αγώνας της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου, ενδέχεται να γίνει κεκλεισμένων των θυρών, ή αν επιτραπεί η είσοδος θεατών θα πρέπει να φοράνε μάσκες για προληπτικούς λόγους.

& τι σχεση εχει αυτη η ειδηση με το παρον θρεντ ρε φιλε???

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66

στην Ουκρανία.

Φοβούνται τα κοπέλια μωρέ ????
δυο -τρία ct τη μέρα κάνουν τη γρίππη πέρα !!

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom