Νέα

City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 67 άτομα (4 μέλη και 63 επισκέπτες)

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
τουμπανο αλλα χωρις κουλουρι..τι να το κανεις???
Θα σου φερω εγω κουλουρια στα Καλαβρυτα !!! ;)

koyloyria-2-thumb-large.jpg

Η μηπως στον Γεροντοβραχο καλυτερα !!! :grin:

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Ευτυχώς δεν μου έχει τύχει,
αλλά δεν θα ήθελα να έχω hot date σε Πατησίων / Αλεξάνδρας
και απ' έξω να καίγεται -κυριολεκτικά- το πελεκούδι...

μου έχει τύχει να με παίρνει τηλέφωνο  στο δωμάτιο ο παρκαδόρος την ώρα που είμαι επί το έργο και να μου λέει ότι πρέπει να πάρω το αμάξι μου γιατί δεν φέρουν καμία ευθύνη για ζημιές λόγω των επεισοδίων...

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Γι αυτο να τις κανουμε να βαρανε μυγες να δεις πως πεφτουν οι τιμες.Με τον καθε  :jerking: που ζηταει οτι θελει.
Για να δουμε γιατι την Lindy την μπουκωσαν ηδη οι αγαπουλιδες !!!
Βλεπεις πρωτο μποι 1,62 - 4 = 1,58  και την αποθυμησανε !!!
Οκ ειναι μητρομανα σε αυτο δεν λεω οχι αλλα ειπαμε !!!

democrat

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Δεκ 2006
Κριτικές
11
Like
10
Πόντοι
2.007
μα καλά, που ζεις?

η ελληνική αστυνομία υπό τον goldfinger έχει μεταμορφωθεί σε έναν σύγχρονο Σέρλοκ Χολμς

όλα τα σφάζει και όλα τα μαχαιρώνει

φαντάσου όταν θα περάσουν και οι 100 ημέρες πως θα είναι...άπαιχτη λέμε
παντως αποψε συμπληρωνονται 30 μερες σοσιαλισμου και πρασινης αναπτυξης και ο ποντιος προστατης μας εχει ζαλισει ταρχιδια

Ndivo

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Ιαν 2009
Κριτικές
20
Like
305
Πόντοι
3.210
Προς Moderators / Administrators: Στην τελευταία κριτική που έκανα post σήμερα, μπέρδεψα τα πρόσωπα. Η κριτική δεν αφορά την AnnaX αλλά την Αmanda  :idiot:. Μπορούμε να το αλλάξουμε???

stavros081

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Like
14
Πόντοι
0
καλησπερα,καμια γνωμη για isabella h andrea απο zuzana?ευχαριστω!

OP
OP
antisthenis

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.084
Πόντοι
17.085
Προς Moderators / Administrators: Στην τελευταία κριτική που έκανα post σήμερα, μπέρδεψα τα πρόσωπα. Η κριτική δεν αφορά την AnnaX αλλά την Αmanda  :idiot:. Μπορούμε να το αλλάξουμε???
Δες pm.

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
μου έχει τύχει να με παίρνει τηλέφωνο  στο δωμάτιο ο παρκαδόρος την ώρα που είμαι επί το έργο και να μου λέει ότι πρέπει να πάρω το αμάξι μου γιατί δεν φέρουν καμία ευθύνη για ζημιές λόγω των επεισοδίων...

Χαχαχα. Εμενα μου σπασανε τα τσαμια τον περασμενο Δεκεμβριο και μου κλεψανε την τσαντα με το λαπτοπ!  :headbang:

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
:2funny: :2funny: :2funny:
Δεν πειράζει.....ίδιο επίπεδο!!!!! ;)

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546

Συνημμένα

• 0011.jpg
    0011.jpg
    41,8 KB · Εμφανίσεις: 20
  • 0012.jpg
    0012.jpg
    70,9 KB · Εμφανίσεις: 20
  • 0013.jpg
    0013.jpg
    71,6 KB · Εμφανίσεις: 16
  • 0010.jpg
    0010.jpg
    82,5 KB · Εμφανίσεις: 17

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
Κριτική από χθεσινή συνεύρεση με την δεσποινίδα Λάουρα ετών 21 κατά δήλωσίν της και καταγωγής (επίσης κατά δήλωσίν της) από την πρωτεύουσα (μην μας πούνε και χωριάτισες!) της πουτανογένας (όπως λέμε λεβεντογένα!) Ρωσίας.
Με την δεσποινίδα είχαμε κανονίσει ξανά να βρεθούμε αλλά "αδιαθέτησε" (άμα θέλουμε το πιστεύουμε αλλά δεν κολλήσαμε εδώ). Είπα να της δώσω μία δεύτερη ευκαιρία πρώτον διότι μου άρεσε στις φωτό της και δεύτερον διότι είχα διαβάσει πολύ καλές κριτικές σε ξένο (αλλά όχι πολύ αξιόπιστο) σάιτ.
Με τις φωτό της όμως που υπάρχουν και στο προσωπικό της σαίτ και στο εσκορτνιούζ και στο γιορεσκορτέιτζενσυ υπήρχε ένα θέμα, το πρόσωπο ήταν φλουταρισμένο. Τώρα να υποθέσει κανείς πως η δεσποινίς ήτο ντροπαλή μάλλον δε λέει, οπότε κάτι έκρυβε στην καλλίτερη περίπτωση και στη χειρότερη ίσως να μην ήταν καν αυτή. Λέω όμως μπας και θα έχω υπογράψει και κανένα συμβόλαιο; Άμα δεν βλέπεται ζητάω συγγνώμη και φεύγω.
Την Κυριακή λοιπόν αργά το απόγευμα είχα την τελευταία ημέρα τετραημέρου τουρνουά Μπρίτζ και επειδή η προηγούμενη εμπειρία μου μου είχε δείξει πως μετά από ένα καλό σεξ παίζω καλλίτερα (διεκδικούσα και κύπελο!) αποφάσισα να την συναντήσω για μια ώρα.
Η συνάντηση έγινε στο ξενοδοχείο της στη Γλυφάδα, μου έπεφτε λίγο μακριά αλλά και το Μπρίτζ ήταν στον Πειραιά, οπότε πάει στο καλό.
Το ξενοδοχείο μέτριο (επιεικώς) και στο δωμάτιο μένει με μια φίλη της, η οποία την ώρα της "εργασίας" βγαίνει και κάθεται έξω! Η φίλη (τελικά την γνώρισα) φιλοδοξεί να κάνει την ίδια δουλειά και κάνουν και λέσμπιαν σόου αλλά καλλίτερα να την ξεχάσετε! Αν ψάχνετε κάποια για να σας καθαρίζει το σπίτι ίσως!
Τώρα στη Λάουρα. Μου άνοιξε με εσώρουχα κραυγελέα βιζιτούδικα και μάλλον κακόγουστα και πάνω σε δωδεκάποντα τακούνια. Εμφανισιακά :
Σώμα σούπερ! Καλλίτερο από τις φωτό της διότι εκεί φαίνεται πολύ αδύνατη ενώ τώρα έχει πάρει 3-4 κιλά όλα όπου πρέπει όμως. Στον κώλο που είναι μεγαλείο (πριν φαινόταν άκολη) και στους φιαγμένους βύζους με αποτέλεσμα να είναι ακόμη πιο μεγάλοι και η αίσθησή τους, όπως απεδείχθη, να είναι πολύ μαλακή και όχι ψεύτικη. Κατά τα άλλα η κοιλιά πλάκα και τα πόδια θανατηφόρα. Σαν τη φιγούρα της Τζέσικας Ράμπιτ!
Στο προσωπάκι όμως είχαμε έμα θεματάκι (να που πάντα κάτι κρύβει το φλουτάρισμα!) Τα δύο πάνω μπροστινά δόντια καβαλούσε το ένα το άλλο με αποτέλεσμα το χαμόγελο να είναι σαν του Ρότζερ Ράμπιτ! Επίσης το χτένισμα δεν την κολάκευε κατά την γνώμη μου, αλλά αυτό σήμερα είναι έτσι και αύριο αλλιώς. Κατά τα άλλα όμως τα μάτια ήταν πολύ όμορφα φυσικά γαλάζια (ρε τι γονίδια έχουν οι ρουφιάνες!) και το υπόλοιπο πρόσωπο πολύ γλυκό.
Τώρα στο έργο η κοπέλα το σπόρ το έχει στο αίμα της! Από την ώρα τα 45 λεπτά τα περάσαμε στις 6.000 στροφές και οι δύο μας και αυτή ήταν και ξενυχτισμένη (σε δουλειά!).
Τελείωσε δύο φορές, τη δεύτερη κι εγώ μαζί και κάναμε τουλάχιστον 5 λεπτά να συνέρθουμε.
Πολλές κουβέντες δεν είπαμε μάλλον δε ξέρει και καλά Αγγλικά, τα βασικά και για πολύωρα dates μάλλον δεν λέει, αλλά για μιας, δύο ωρών έντονο σεξ λέει και συνιστάται.
Προσεχώς νοικιάζει και σπίτι στη Γλυφάδα και μας γίνεται λόκαλ! Έβλεπα και εγώ την εφημερίδα με τις σημειωμένες αγγελίες αλλά δεν είχα τα πρεσβυωπικά γυαλιά και δεν μπορούσα να διαβάσω τι έψαχνε, μετά μου το είπε αυτή πως νοίκιασε σπίτι και από μέσα Οκτώβρη μας γίνεται μόνιμη κάτοικος Ελλάδος, βέβαια αφού εδώ χρυσοπληρώνουμε το μουνί που να πάει!
Όταν είχα φύγει μου στέλνει μύνημα και μου λέει πως άμα είχα περάσει καλά και πως αυτή είχε περάσει πολύ καλά και τέτοιες πουτανιές, να έγραφα στο γιορεσκορτέιντζενσυ καλή κριτική. Την παίρνω τηλ. (δυσκολεύομαι με τα sms λόγω πρεσβυωπίας είπαμε) και της λέω "Να γράψω ρε κούκλα σ' αυτό το μπουρδελοσάιτ αλλά ποιος το διαβάζει; Καλλίτερα να γράψω δυό κουβέντες στο φόρουμ του ελληνικού σάιτ (Τελικά έγραψα πολλές!)

Υ.Γ. Κύπελο στο Μπρίτζ δεν πήρα τελικά, αλλά με τη Λάουρα καλά πέρασα.
Τα δικά μου λάθη τα παραδέχομαι.....και μάλιστα κατ'ιδίαν!!!!!! ;)
Τα δικά σου?
Τέσπα, οι φωτό της στο σάιτ και οι φωτό του Τρεζ δεν είναι ίδιες, αλλά είναι αυτή σε όλες!!!!!
Και το ξέρει και η ίδια!!!!....μην ξαναγράφουμε τα ίδια!!!! :2funny:
Υ.Γ Μετά το σημερινό ραντεβού σου, μπορείς να ξαναγράψεις εκθεσούλα αν θέλεις!!!
Άλλωστε όπως μας ενημέρωσες, θα ξανάρθει στις 20, άρα θα βοηθήσει όλους μας να επανεκτιμήσουμε την κοπελιά!!!!!
Λάθη κάνουμε όλοι μας!!!! ;)

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom