Κριτική από χθεσινή συνεύρεση με την δεσποινίδα Λάουρα ετών 21 κατά δήλωσίν της και καταγωγής (επίσης κατά δήλωσίν της) από την πρωτεύουσα (μην μας πούνε και χωριάτισες!) της πουτανογένας (όπως λέμε λεβεντογένα!) Ρωσίας.
Με την δεσποινίδα είχαμε κανονίσει ξανά να βρεθούμε αλλά "αδιαθέτησε" (άμα θέλουμε το πιστεύουμε αλλά δεν κολλήσαμε εδώ). Είπα να της δώσω μία δεύτερη ευκαιρία πρώτον διότι μου άρεσε στις φωτό της και δεύτερον διότι είχα διαβάσει πολύ καλές κριτικές σε ξένο (αλλά όχι πολύ αξιόπιστο) σάιτ.
Με τις φωτό της όμως που υπάρχουν και στο προσωπικό της σαίτ και στο εσκορτνιούζ και στο γιορεσκορτέιτζενσυ υπήρχε ένα θέμα, το πρόσωπο ήταν φλουταρισμένο. Τώρα να υποθέσει κανείς πως η δεσποινίς ήτο ντροπαλή μάλλον δε λέει, οπότε κάτι έκρυβε στην καλλίτερη περίπτωση και στη χειρότερη ίσως να μην ήταν καν αυτή. Λέω όμως μπας και θα έχω υπογράψει και κανένα συμβόλαιο; Άμα δεν βλέπεται ζητάω συγγνώμη και φεύγω.
Την Κυριακή λοιπόν αργά το απόγευμα είχα την τελευταία ημέρα τετραημέρου τουρνουά Μπρίτζ και επειδή η προηγούμενη εμπειρία μου μου είχε δείξει πως μετά από ένα καλό σεξ παίζω καλλίτερα (διεκδικούσα και κύπελο!) αποφάσισα να την συναντήσω για μια ώρα.
Η συνάντηση έγινε στο ξενοδοχείο της στη Γλυφάδα, μου έπεφτε λίγο μακριά αλλά και το Μπρίτζ ήταν στον Πειραιά, οπότε πάει στο καλό.
Το ξενοδοχείο μέτριο (επιεικώς) και στο δωμάτιο μένει με μια φίλη της, η οποία την ώρα της "εργασίας" βγαίνει και κάθεται έξω! Η φίλη (τελικά την γνώρισα) φιλοδοξεί να κάνει την ίδια δουλειά και κάνουν και λέσμπιαν σόου αλλά καλλίτερα να την ξεχάσετε! Αν ψάχνετε κάποια για να σας καθαρίζει το σπίτι ίσως!
Τώρα στη Λάουρα. Μου άνοιξε με εσώρουχα κραυγελέα βιζιτούδικα και μάλλον κακόγουστα και πάνω σε δωδεκάποντα τακούνια. Εμφανισιακά :
Σώμα σούπερ! Καλλίτερο από τις φωτό της διότι εκεί φαίνεται πολύ αδύνατη ενώ τώρα έχει πάρει 3-4 κιλά όλα όπου πρέπει όμως. Στον κώλο που είναι μεγαλείο (πριν φαινόταν άκολη) και στους φιαγμένους βύζους με αποτέλεσμα να είναι ακόμη πιο μεγάλοι και η αίσθησή τους, όπως απεδείχθη, να είναι πολύ μαλακή και όχι ψεύτικη. Κατά τα άλλα η κοιλιά πλάκα και τα πόδια θανατηφόρα. Σαν τη φιγούρα της Τζέσικας Ράμπιτ!
Στο προσωπάκι όμως είχαμε έμα θεματάκι (να που πάντα κάτι κρύβει το φλουτάρισμα!) Τα δύο πάνω μπροστινά δόντια καβαλούσε το ένα το άλλο με αποτέλεσμα το χαμόγελο να είναι σαν του Ρότζερ Ράμπιτ! Επίσης το χτένισμα δεν την κολάκευε κατά την γνώμη μου, αλλά αυτό σήμερα είναι έτσι και αύριο αλλιώς. Κατά τα άλλα όμως τα μάτια ήταν πολύ όμορφα φυσικά γαλάζια (ρε τι γονίδια έχουν οι ρουφιάνες!) και το υπόλοιπο πρόσωπο πολύ γλυκό.
Τώρα στο έργο η κοπέλα το σπόρ το έχει στο αίμα της! Από την ώρα τα 45 λεπτά τα περάσαμε στις 6.000 στροφές και οι δύο μας και αυτή ήταν και ξενυχτισμένη (σε δουλειά!).
Τελείωσε δύο φορές, τη δεύτερη κι εγώ μαζί και κάναμε τουλάχιστον 5 λεπτά να συνέρθουμε.
Πολλές κουβέντες δεν είπαμε μάλλον δε ξέρει και καλά Αγγλικά, τα βασικά και για πολύωρα dates μάλλον δεν λέει, αλλά για μιας, δύο ωρών έντονο σεξ λέει και συνιστάται.
Προσεχώς νοικιάζει και σπίτι στη Γλυφάδα και μας γίνεται λόκαλ! Έβλεπα και εγώ την εφημερίδα με τις σημειωμένες αγγελίες αλλά δεν είχα τα πρεσβυωπικά γυαλιά και δεν μπορούσα να διαβάσω τι έψαχνε, μετά μου το είπε αυτή πως νοίκιασε σπίτι και από μέσα Οκτώβρη μας γίνεται μόνιμη κάτοικος Ελλάδος, βέβαια αφού εδώ χρυσοπληρώνουμε το μουνί που να πάει!
Όταν είχα φύγει μου στέλνει μύνημα και μου λέει πως άμα είχα περάσει καλά και πως αυτή είχε περάσει πολύ καλά και τέτοιες πουτανιές, να έγραφα στο γιορεσκορτέιντζενσυ καλή κριτική. Την παίρνω τηλ. (δυσκολεύομαι με τα sms λόγω πρεσβυωπίας είπαμε) και της λέω "Να γράψω ρε κούκλα σ' αυτό το μπουρδελοσάιτ αλλά ποιος το διαβάζει; Καλλίτερα να γράψω δυό κουβέντες στο φόρουμ του ελληνικού σάιτ (Τελικά έγραψα πολλές!)
Υ.Γ. Κύπελο στο Μπρίτζ δεν πήρα τελικά, αλλά με τη Λάουρα καλά πέρασα.