tresurert
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
Και οχι μονο !!!!!Λιγο κρασι, λιγο θαλασσα .............. ?????????
Και οχι μονο !!!!!Λιγο κρασι, λιγο θαλασσα .............. ?????????
Ρε τι κανεις στην κοπελα? Αστην ησυχη............Και οχι μονο !!!!!
Αντε και λιγο θαλασσα !!!! ;)
http://[URL unfurl="true"]www.photooftheday.gr/photos/119714154401017100.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Από δώ που την βλέπω μου φαίνεται σαν την Αμάντα ή κάνω λάθος? ;D
Ουζο και Τσιπουρο ρε και οι μπυρες Ολλανδικες ειναι !!!
http://[URL unfurl="true"]www.igogreece.com/apFiles/Photos/moPhoto1889-ouza_.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Μόνο με το ούζο και τσίπουρο τα λεφτά μένουν εδώ γιατί:
- Εμεις πίνουμε ούζο και τσίπουρα και φτιαχνόμαστε :dancing:
- Αφού φτιαχνόμαστε να μην ρίξουμε και ένα :fuck1:
- Τα χωνουμε σε Ρωσίδες τάνες :tits:
- Αυτές τα στέλνουν στη μάνα τους και το μικρό τους αδέρφι στη Ρωσία :helpplea:
- οι άποροι Ρώσοι τα χώνουν να αγοράσουν κανα διαμερισματάκι
- Τα διαμερίσματα στη Ρωσία χτίζονται από αμερινκένικες κατασκευαστικές
- Αυτοί τα στέλνουν στη μαμά αμερική σαν μερίσματα
- Η μαμα αμερική τα χώνει να αγοράσει κινέζικα προιόντα
- Οι κινέζοι εισπράτουν και έρχονται στην ελλάδα να αγοράσουν λιμάνια, δρόμους, εργοστάσια κλπ
αρα ότι μένει μετά από τις μίζες που κονομάνε αυτοί που πουλάνε στους κινέζους, κυκλοφορούν στην ελλάδα...τα άλλα πάνε ελβετία! :offtopic: :offtopic: :offtopic:
Σωστός, αυτό που δεν μου κάθεται καλά είναι η γωνία προσβολής του τεμαχίου σε συνδιασμό με την γωνία λήψης της φωτογραφίας πώς την τραβηξε με timer ?"Όλα τα λεφτά" στην συγκεκριμένη φωτογραφία δεν είναι ούτε το σφριγηλό σώμα, ούτε ο φοβερός κώλος ούτε το (ανύπακτο! ) βυζί.
Είναι η ΚΑΥΛΑ που φαίνεται στο πρόσωπο της κυρίας!
Μπράβο στον κύριο του οποίου το χέρι (και όχι μόνον!) μόλις διαφαίνεται!!
Λενε πως ειναι καλη η θειτσα !!!μαλλον παω για δω....
Λενε πως ειναι καλη η θειτσα !!!
Για να μας πεις και εσυ να μαθουμε !!!
Στο 27 προσθεσε και μια χουντα και εισαι μεσα !!
Εχει παρει κανενας προσφατα λιντι απο σουζανα????
Εχω βρεθει με την εν λογω κυρια,αλλα προ ενος ετους...
απο σωμα κρατιεται ή το εριξε και αυτη στις πιτσες σαν κατι αλλες??
Ουζο και Τσιπουρο ρε και οι μπυρες Ολλανδικες ειναι !!!
Quote from: hitman21 on Today at 14:13
Εχει παρει κανενας προσφατα λιντι απο σουζανα????
Εχω βρεθει με την εν λογω κυρια,αλλα προ ενος ετους...
απο σωμα κρατιεται ή το εριξε και αυτη στις πιτσες σαν κατι αλλες??
Σε διάβασε μάλλον η δεσπινίς εεεε κυρία εεεεε άντε θείτσα και άλλαξε τις φώτο της στον ζουζάνα ... η ηλικία παρέμεινε η ίδια
Ολα σωστα απο τον Gism !!!Την είχα συναντήσει περυσι στο πρώτο τουρ της στην Αθήνα, αλλα δεν έιχα γράψει κριτική
Για να πω την αλήθεια από εμφάνιση και service (εκτός πρωκτικού) είναι εξαιρετική. Ασχολείται μαζί σου όλη την ώρα της συνάντησης και δεν σε αφήνει σε ηρεμία (σε αρκετές Ουγγαρέζες ρο έχω συναντήσει αυτό).
Δεν είναι κοπέλλα στην πρώτη νεότητά της, το σώμα της πολύ καλό και σέξυ με ωαραίες καμπύλες, πρώην και ίσως νυν χορεύτρια σε χώρες της Κεντρικής Αμερικής . Το γεγονός ότι είναι γύρω στα 30 κατά την γνώμη μου την καθιστά πιο έμπειρη στο σεξ και στο να αντιλαμβάνεται τι θέλει ο πελάτης.
Βέβαια αν θυμάμαι καλά στο πρώτο τουρ της η τιμή της ήταν 350 ή 400 Ευρώ το δύωρο, τιμή λογική
Άρα πιστεύω ότι το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι η σχετικά τσιμπημένη τιμή της
Quote from: gismo1972 on Today at 18:52
Την είχα συναντήσει περυσι στο πρώτο τουρ της στην Αθήνα, αλλα δεν έιχα γράψει κριτική
Για να πω την αλήθεια από εμφάνιση και service (εκτός πρωκτικού) είναι εξαιρετική. Ασχολείται μαζί σου όλη την ώρα της συνάντησης και δεν σε αφήνει σε ηρεμία (σε αρκετές Ουγγαρέζες ρο έχω συναντήσει αυτό).
Δεν είναι κοπέλλα στην πρώτη νεότητά της, το σώμα της πολύ καλό και σέξυ με ωαραίες καμπύλες, πρώην και ίσως νυν χορεύτρια σε χώρες της Κεντρικής Αμερικής . Το γεγονός ότι είναι γύρω στα 30 κατά την γνώμη μου την καθιστά πιο έμπειρη στο σεξ και στο να αντιλαμβάνεται τι θέλει ο πελάτης.
Βέβαια αν θυμάμαι καλά στο πρώτο τουρ της η τιμή της ήταν 350 ή 400 Ευρώ το δύωρο, τιμή λογική
Άρα πιστεύω ότι το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι η σχετικά τσιμπημένη τιμή της
Ολα σωστα απο τον Gism !!!
Απλα η κυρια ειναι Νymfo του κερατα οποτε το κανει για την παρτη της και οχι μονο για το πορτοφολι της !!!
Εγω που την ειχα συναντησει με το ασημενιο μουνι της τωρα δεν το πληρωνω για χρυσο παντως και ας ειναι οπως τοτε καλη !!!
τον φαγατε τον ποιητή..O Mπογιας ακομα να εμφανιστει !!!!
Μηπως τον δαγκωσε κανενα παλιοσκυλο !!!
τον φαγατε τον ποιητή..