Νέα

City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 88 άτομα (10 μέλη και 78 επισκέπτες)

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
Εξετάζοντας προσεχτικά αυτή την φωτό καταλήγω σε δύο πιθανά συμπεράσματα:

α) η κοπέλα έχει γαμώ τις σωματάρες και ειδικότερα κώλο, αλλά ο πλακάς που έφτιαχνε το μπάνιο και ειδικότερα την μπορντούρα με τους ρόμβους είναι για τον πούτσο καβάλα...

β) έχει πέσει θρασύτατο photoshope λέμε και στην πραγματικότητα ο κώλος της τύπισσας δεν βλέπεται...

http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.tv/images/stories/jreviews/2564_4_1252866729.jpg[/img[/URL]]

Δυσκολεύομαι να πω ποιο από τα συμπεράσματα είναι πιο πιθανό.
[/quote]
Θα συμφωνήσω για την μπορντούρα συνάδελφε μηχανικέ.....!!!!!! :2funny: :2funny:....μία εκθεσούλα όμως γράφει ότι έχει κολάρα η γκόμενα...εκτός και αν......!!!!...γαμώ και πάλι γαμώ τον.....Ζ :banghead: :banghead: :banghead:...να 'σαι καλά ρε καρντάσι που τους ξεβράκωσες πιο πάνω....!!!!..τι αναλυσάρα ήταν αυτή του photoshop :o :o :o....ντου από παντού παιδιά!!!!!!... :ak: :uzi: :headbang2: :headbang2:

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
Θα δουμε.................
Μπορει κ να ειναι οντως αυτη "ουδεις ενοχος μεχρι αποδειξεως του αντιθετου", αλλωστε απ'οτι ειδα ειναι full!
Ολο κ καποιος θα γραψει...........οψομεθα!
Καλο βραδυ

Μαλακίες μου λες?....εδώ και μέρες έχω ενημερώση ότι οι φωτό της Bello ήταν από top model!!!!...ρε γαμώτο που μπλέξαμε.....και περιμένω να ενημερωθώ από εδώ!!!!!!

gismo1972

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
19
Like
1.521
Πόντοι
6.835
Geopa, δεν ξέρω αν παρατήρησες, αλλά το τουρ της bello αντί για σήμερα 14 θα ξεκινήσει αύριο 15 του μηνός. Λες να αναβληθεί τελικα?  :think:
Μαλακίες μου λες?....εδώ και μέρες έχω ενημερώση ότι οι φωτό της Bello ήταν από top model!!!!...ρε γαμώτο που μπλέξαμε.....και περιμένω να ενημερωθώ από εδώ!!!!!!

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Σαν πολλες δεν ζητανε 300αρια για μια ωρα !!!
Και δεν τις ξερει ουτε ο θυρωρος τους!!!
Και πας χτυπας και ανοιγουν αλλες αλλα οι 300αρες 300αρες !!!
Ετσι και εγω σαν τον φιλο που εγραψε την κριτικη για την Ρουμσνα μεγαλοκοπελα πηγα εκει με 220 και να σας πω την αληθεια συμφωνω απολυτα με αυτα που εγραψε ο φιλος !!!
Ναι 33 η κυρια αλλα ξερει και να γαμιεται και κυρια να ειναι και καραπουταναρα στο κρεββατι !!!
Μην σας κακοφανει αν σας πω οτι θα ξαναπερασω !!
Α μιας και εχουν μαζευτη καμμια 15 - 16 στο χοτελι του Οπλαρχηγου χτυπησα και την κοκκινομαλλα της Ava η οποια τελικα δεν με εκανε και να τρελλαθω !!
Απο service πολυ καλα το παει το γραμμα η κοπελα αλλα απο εμφανιση το σωμα μπουκαλα !!
Τωρα στον τελευταιο οροφο παιζουν και οι Playmates οι οποιες οκ αλλα δεν ειναι οι κυριες που ειναι στις φωτο !!!
Παντως απο τον 3ο και πανω ολο και καποια ειναι σε καθε οροφο !!
Ειχα και μια συναντηση με την Ρωσσιδα Emily στο ασανσερ η οποια ολο και ομορφενει η κουφαλα και μου εκανε και πλακιτσα !!!
Παλι για Booking tresurert !!!

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Kαντε λιγο κρατει στις ερωτησεις μαγκες !!!
Γραψτε και τιποτα αλλο εκτος απο αυτο εδω και αυτο εκει !!!

Kaloeros

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Κριτικές
212
Like
4.901
Πόντοι
9.275
Για να μην παραθέτω άσκοπα, απλά ένα respect στον συναγωνιστή PATH για τον χρόνο που αφιέρωσε να μας κάνει την αναλυτική περιγραφή για τα ελέω photoshop θαύματα που μας έχουν κατακλύσει...

scockfieldd

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Like
1
Πόντοι
1
Πολλα respect στον Path πραγματικα πανέξυπνη παρατήρηση,εύγε!

απαντωντας στο φιλο yiorgo πιο πανω....ρε αδερφε [size=12pt]εσυ που ειδες τα μερεμετια με το μπανιο της φωτο της wendi.....πες μασ εσυ που ειδες οτι ο κωλος της ειναι χαλια??????εεε??????[/size]γιατι η κοπελα ερχεται πρωτη φορα στην ελλαδα και γω χθες την επισκεφθηκα και πηρα διπλο μαζι με κριτζινα και η τυπισσα εχει κωλαρα.....και [size=12pt]ΕΧΘΕΣ Η WENDI ειχςε εναν πελατη κα αυτος ημουνα εγω[/size]....[size=12pt]ασς κοψουμε τις μαλακιες καμια φορα αντε...[/size]E, ψιτ μπάρμπα...! Επειδή ο τρόπος που γράφεις, το επιθετικότατο ύφος και το στυλ "...γεια σας είμαι ο γαμιας της γειτονιάς σας..." μου θυμίζει πάρα πολύ τον www.bourdela.tv/component/option,com_smf/Itemid,168/action,profile/u,73434]poutanakias1[/url] (και μακάρι να κάνω λάθος!) που χθες μας έλεγε οτι γαμάει ακόμη και λυώμα και μάλιστα την έπεσες και στον Tipos www.bourdela.tv/component/option,com_smf/Itemid,168/topic,27.msg1313815#msg1313815]ΕΔΩ[/url] (δεν ήξερες - δεν ρώταγες?), πάρε βαθιές ανάσες, μην μου εξάπτεσαι και άκου!

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Εξετάζοντας προσεχτικά αυτή την φωτό καταλήγω σε δύο πιθανά συμπεράσματα:

α) η κοπέλα έχει γαμώ τις σωματάρες και ειδικότερα κώλο, αλλά ο πλακάς που έφτιαχνε το μπάνιο και ειδικότερα την μπορντούρα με τους ρόμβους είναι για τον πούτσο καβάλα...

β) έχει πέσει θρασύτατο photoshope λέμε και στην πραγματικότητα ο κώλος της τύπισσας δεν βλέπεται...

http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.tv/images/stories/jreviews/2564_4_1252866729.jpg[/img[/URL]]

Δυσκολεύομαι να πω ποιο από τα συμπεράσματα είναι πιο πιθανό.
[/quote]
Ασε ρε Αρχιτεκτονα τους ανθρωπους ησυχους !!! :2funny: :2funny: :2funny:
Μα τον μαλακα τον πλακα !!! :banghead: :banghead: :banghead:

Kaloeros

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Κριτικές
212
Like
4.901
Πόντοι
9.275
.....
Δες bello το καινουριο του Ζ!
Αν προσεξεις κατω δεξια σε καποιες φωτος εχει το λογοτυπο του intimissimi.............
Βρε φίλε μου κίνησες την περιέργεια... Έψαξα αλλά δεν βρήκα αυτό που λες (το λογότυπο)... Υπάρχει σίγουρα; μπορείς να γίνεις πιο συγκεκριμένος; αν ναι σε ποια φωτό είναι αυτό που λες;  :think:
Ευχαριστώ  ;)

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Εγω εδω βλεπω να παιζω !!!

amanda1351.jpg

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Βρε φίλε μου κίνησες την περιέργεια... Έψαξα αλλά δεν βρήκα αυτό που λες (το λογότυπο)... Υπάρχει σίγουρα; μπορείς να γίνεις πιο συγκεκριμένος; αν ναι σε ποια φωτό είναι αυτό που λες;  :think:
Ευχαριστώ  ;)
O φιλος μιλαει για τις πρωτες που ειχανε μπει και εαν πας στο εσκορτ νιους ακομα υπαρχουν !!!

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
Ευχαριστώ  ;)
Στις παλιές.....τώρα έβαλε καινούργιες...από άλλη γκόμενα και στέλνει e-mail ότι τώρα είνα οι κανονικές!!!!! :headbang: :headbang:.....θα  :zfuck:....θα ανέβω Βουδαπέστη και θα γίνει της ...Πέστης!!!!! :s&m_2: :s&m_2:

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Εδω σου λεω !!! ;)

amanda1361.jpg

Kaloeros

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Κριτικές
212
Like
4.901
Πόντοι
9.275
O φιλος μιλαει για τις πρωτες που ειχανε μπει και εαν πας στο εσκορτ νιους ακομα υπαρχουν !!!
Ευχαριστώ tres!!!  :)
Τώρα είδα και με τα μάτια μου  ;)
Προφανώς είναι και βλάκες και αυτο-εξευτελίζονται  :uglystupid:

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Oποιος δε παει στην Helen απο Greece σιγουρα δεν θα βρει ετουτη μεσα !!!
Βεβαια το κοριτσακι ειναι νοστιμο κατ εμε αλλα πολυ σοβαρο ρε παιδι μου !!!
Λες και γραφαμε πανελληνιες ενοιωθα !!!
Χαλαρωσε μικρουλα λιγακι !!!

Συνημμένα

• img_pid35_szB.jpg
    img_pid35_szB.jpg
    128 KB · Εμφανίσεις: 34

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
απαντωντας στο φιλο yiorgo πιο πανω....ρε αδερφε εσυ που ειδες τα μερεμετια με το μπανιο της φωτο της wendi.....πες μασ εσυ που ειδες οτι ο κωλος της ειναι χαλια??????εεε??????γιατι η κοπελα ερχεται πρωτη φορα στην ελλαδα και γω χθες την επισκεφθηκα και πηρα διπλο μαζι με κριτζινα και η τυπισσα εχει κωλαρα.....και ΕΧΘΕΣ Η WENDI ειχςε εναν πελατη κα αυτος ημουνα εγω....ασς κοψουμε τις μαλακιες καμια φορα αντε...

μην αρπάζεσαι ρε φίλε, πάνω από όλα κάνουμε πλάκα εδώ μέσα!

προφανώς δεν την έχω δει την κοπελιά και δεν ξέρω τον κώλο της, αλλά επειδή βάζω πλακάκια πάνω από 20 χρόνια, μπορώ με βεβαιότητα να πω ότι ο συγκεκριμένος πλακάς είναι για τον πούτσο

θα πρότεινα λοιπόν, για να μην είσαι ο μοναδικός πελάτης της κοπελιάς στο επόμενο τουρ της, να βάζει ο ζουζούνας φωτός σε χώρους που δεν έχουν τοποθετηθεί πλακάκια από ανίδεους

κάτι τέτοια βλέπει ο τρίκαρδος και μας αρχίζει στα παζάρια!

:cheesy:

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom