Νέα

City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 137 άτομα (5 μέλη και 132 επισκέπτες)

poutanakias1

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Αστα εχω γίνει ρεμάλι......
Δεν νομιζω οτι ειναι σοφος ο απο πανω !!!
Αυτες ειναι βασεις που περνει ο καθενας απο το σπιτι του για την υπολοιπη ζωη του !!!
Τωρα εαν δεν υπαρχει σπιτι και γονεις τοτε ΠΡΟΒΛΗΜΑ !!!
Το ιδιο και στην συνεχια .
Οποτε κρατατο για σενα να ξερεις εαν κανεις παιδια να τους μεινει κατι !!

xpapad

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαρ 2008
Κριτικές
33
Like
3
Πόντοι
1.240

poutanakias1

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Thnx Yorgos
Καιρό είχε να έρθει.Παλιά το επαιζε και μούρι και αυτή και το γραφείο της, τωρα την θυμήθηκα.
Πως την έλεγαν την ξανθια του γραφείου που ήταν και εκεινη βιζιτου και γέννησε?
Θυμαται κανείς?

flynow

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Απρ 2007
Κριτικές
36
Like
1.566
Πόντοι
8.165
Thnx Yorgos
Καιρό είχε να έρθει.Παλιά το επαιζε και μούρι και αυτή και το γραφείο της, τωρα την θυμήθηκα.
Πως την έλεγαν την ξανθια του γραφείου που ήταν και εκεινη βιζιτου και γέννησε?
Θυμαται κανείς?
Renata νομίζω.

poutanakias1

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Σωστός, μπράβο τώρα θυμήθηκα έτσι την έλεγαν
της λεκανα καμάκι όσο ηταν έγκυοος και της την έπεφτα να την κλέισω πριβέ στον 6ο μήνα της,
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
αλλά ήταν πουτάνα και δεν μου καθότανε  :uglystupid:

xpapad

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαρ 2008
Κριτικές
33
Like
3
Πόντοι
1.240

gandalf66

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
0
Τελικά η Kristyna από Zuzana είναι ξανθιά ή μελαχρινή;

Συνημμένα

• modelThumb.aspx.jpg
    modelThumb.aspx.jpg
    61,8 KB · Εμφανίσεις: 21

O Gentleman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
38
Like
2
Πόντοι
616
Συναγωνιστες, ισως να ειναι ασχετο με το thread, απευθυνομαι κυριως στους παντρεμενους, απο εδω και στο εξης, ουτε το τσιμπουκι ξεσκουφωτο... Εγω το αρπαξα το παρασημο, φυσικα δεν εχω κανει σεξ χωρις σκουφο, αρα προφανως ειναι απο  τσιμπουκι...
Εχω ρωτησει αρκετους ουρολογους, δερματολογους, αφροδισιολογους, οι οποιοι ειναι στο 50-50 αν κολλας ευκολα και απο τσιμπουκι... Αν υπαρχει στο site καποιο σχετικο thread, παρακαλω να μου το υποδειξει καποιος...

RoccoSiffredi

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Μαρ 2009
Κριτικές
12
Like
405
Πόντοι
3.235
Συναγωνιστες, ισως να ειναι ασχετο με το thread, απευθυνομαι κυριως στους παντρεμενους, απο εδω και στο εξης, ουτε το τσιμπουκι ξεσκουφωτο... Εγω το αρπαξα το παρασημο, φυσικα δεν εχω κανει σεξ χωρις σκουφο, αρα προφανως ειναι απο  τσιμπουκι...
Εχω ρωτησει αρκετους ουρολογους, δερματολογους, αφροδισιολογους, οι οποιοι ειναι στο 50-50 αν κολλας ευκολα και απο τσιμπουκι... Αν υπαρχει στο site καποιο σχετικο thread, παρακαλω να μου το υποδειξει καποιος...
ολοι 50% οτι κολλάς ή 50 % απο τουσ γιατρους οτι κολλας και το αλλο 50 % οτι δεν κολλας?

geon1

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2009
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
μπες εδω φιλε μου...ειναι οτι ακριβως ψαχνεις!
και πηγαινε και στο γιατρο....καλητερα!

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046

Απο ποιαν το αρπαξες, αν δεν γινομαι αδιακριτος?

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Και μια σταθερη αξια για αυτους που ακομα ψαχνουν και δεν εχουν αποφασισει. Rose την λενε και κανει τρελο μαμηση. Προσωπο 7-7.5, σωμα 7-7.5, σερβις 8.5-9 και δινει και φρεσκοτατο κουλουρι. Δεν ειναι για αγαπουληδες, γιατι το μωρο θα σε γαμησει. :2funny:

O Gentleman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
38
Like
2
Πόντοι
616
Μαγκες, επειδη με ρωτησανε και με pm ποια ηταν, πρεπει να πω οτι ειλικρινα δεν γνωριζω, εχω γυρισει απο διακοπες γυρω στις 10 Αυγουστου και πρεπει να εχω παρει 7-8 διαφορετικες πουτανες... παντως ΔΕΝ ειναι κονδυλωματα, εχω ουρολοιμωξη και αυριο παιρνω τις απαντησεις απο τις "καλλιεργειες" για να δουμε απο ποιο μικροβιο προηλθε...

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Καλησπερα σε ολους!
Ξερει κανεις τιποτα για αυτα τα 2?
Πολυ καλα για να ειναι πραγματικα...........

Για την Τιφανι κοιταξε μερικες σελιδες πισω εδω. Εχω μια περιληπτικη αναφορα. Το προσωπο της δεν ειναι τοσο καλο, αλλα απο σωμα ειναι δυνατη. Περισσοτερο GFE καταστασεις :cheesy:

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom