poutanakias1
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιουλ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Την κυρια την ξέρει κανείς?
Κάτι μου θυμίζςι ειδικά η φώτο με τα ροδοπέταλα
Δεν νομιζω οτι ειναι σοφος ο απο πανω !!!
Αυτες ειναι βασεις που περνει ο καθενας απο το σπιτι του για την υπολοιπη ζωη του !!!
Τωρα εαν δεν υπαρχει σπιτι και γονεις τοτε ΠΡΟΒΛΗΜΑ !!!
Το ιδιο και στην συνεχια .
Οποτε κρατατο για σενα να ξερεις εαν κανεις παιδια να τους μεινει κατι !!
Την κυρια την ξέρει κανείς?
Renata νομίζω.Thnx Yorgos
Καιρό είχε να έρθει.Παλιά το επαιζε και μούρι και αυτή και το γραφείο της, τωρα την θυμήθηκα.
Πως την έλεγαν την ξανθια του γραφείου που ήταν και εκεινη βιζιτου και γέννησε?
Θυμαται κανείς?
ολοι 50% οτι κολλάς ή 50 % απο τουσ γιατρους οτι κολλας και το αλλο 50 % οτι δεν κολλας?Συναγωνιστες, ισως να ειναι ασχετο με το thread, απευθυνομαι κυριως στους παντρεμενους, απο εδω και στο εξης, ουτε το τσιμπουκι ξεσκουφωτο... Εγω το αρπαξα το παρασημο, φυσικα δεν εχω κανει σεξ χωρις σκουφο, αρα προφανως ειναι απο τσιμπουκι...
Εχω ρωτησει αρκετους ουρολογους, δερματολογους, αφροδισιολογους, οι οποιοι ειναι στο 50-50 αν κολλας ευκολα και απο τσιμπουκι... Αν υπαρχει στο site καποιο σχετικο thread, παρακαλω να μου το υποδειξει καποιος...
μπες εδω φιλε μου...ειναι οτι ακριβως ψαχνεις!Συναγωνιστες, ισως να ειναι ασχετο με το thread, απευθυνομαι κυριως στους παντρεμενους, απο εδω και στο εξης, ουτε το τσιμπουκι ξεσκουφωτο... Εγω το αρπαξα το παρασημο, φυσικα δεν εχω κανει σεξ χωρις σκουφο, αρα προφανως ειναι απο τσιμπουκι...
Εχω ρωτησει αρκετους ουρολογους, δερματολογους, αφροδισιολογους, οι οποιοι ειναι στο 50-50 αν κολλας ευκολα και απο τσιμπουκι... Αν υπαρχει στο site καποιο σχετικο thread, παρακαλω να μου το υποδειξει καποιος...
Συναγωνιστες, ισως να ειναι ασχετο με το thread, απευθυνομαι κυριως στους παντρεμενους, απο εδω και στο εξης, ουτε το τσιμπουκι ξεσκουφωτο... Εγω το αρπαξα το παρασημο, φυσικα δεν εχω κανει σεξ χωρις σκουφο, αρα προφανως ειναι απο τσιμπουκι...
Απο ποιαν το αρπαξες, αν δεν γινομαι αδιακριτος?
Καλησπερα σε ολους!
Ξερει κανεις τιποτα για αυτα τα 2?
Πολυ καλα για να ειναι πραγματικα...........