Νέα

City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 172 άτομα (16 μέλη και 156 επισκέπτες)

Kaloeros

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Κριτικές
212
Like
4.911
Πόντοι
9.275
....ύποπτη σιωπή βλέπω!!!!!! :huh: :huh:.......
Φίλε geopa η απάντηση στο προφανώς ειλικρινές ερώτημά σου είναι στην αρχή της σελίδας και δεξιά,
μόλις δύο εκατοστά κάτω από την αρχή του παράθυρου  ;)

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
Φίλε geopa η απάντηση στο προφανώς ειλικρινές ερώτημά σου είναι στην αρχή της σελίδας και δεξιά,
μόλις δύο εκατοστά κάτω από την αρχή του παράθυρου  ;)
Οκ, το έπιασα....τώρα ζητάω μια αντρίκια απάντηση από τους moderators και τους αρχαιότερους εδώ μέσα :( :(.....υπάρχει η δυνατότητα ισχυρής απάντησης από μέρους μας σε αυτήν την αθλιότητα ή να σταματήσω για να μην βρω τον μπελά μου? :huh:...επειδή δεν είμαι επιχειρηματίας και το να δίνω έστω και ένα ευρώ για τις υπηρεσίες που μου παρέχουν το θεωρώ ιερό πράγμα...όπως κάνω και σην δουλειά μου...τέρμα τα ψέμματα, αλλιώς πέστε μου να την κάνω από εδώ!!!!!...σημειωτεόν ότι οι 8 γκόμενες που έχω πάρει ήταν πάνω από τον μέσο όρο και αυτό λόγω της μεγάλης βοήθειας που έλαβα από εδώ μέσα....και μετά από αυτό ίσως αυτή η βοήθεια σταματήσει!!!!! :- :-

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Geopa μην ασχολεισαι δεν αξιζει τον κοπο !!!
Τσαμπα θα παει !!
Μια ζωη θα υπαρχουν loosers που θα πηγαινουν θα ανοιγη καποια αλλη την πορτα θα μπαινουν θα κανουν του μπεκη και δεν θα λενε εστω μια κουβεντα να μην πανε και αλλοι και χασουν την ωρα τους !!!
Dont give a shit !!!

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Xαλασε και η μικρουλα Κρυσταλο !!!
What a pitty  !!!! :S

Μια χαρα ειναι η μικρουλα, και ολοι μας εχουμε διαφορετικα γουστα  ;) 10 δεν θα της εβαζα με τιποτε για σερβις, αλλα ενα 8 το παιρνει ανετα απο εμενα  :grin:

Kaloeros

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Κριτικές
212
Like
4.911
Πόντοι
9.275
Αν και πρόλαβε στο νήμα ο Tres να πω και εγώ (αν και δεν ανήκω στην κατηγορία αυτών απο τους οποίους περιμένει απάντηση ο φίλος ο Geopa) ότι δεν νομίζω ότι χρειάζεται τόσος ντόρος για το θέμα... αυτά συμβαίνουν αρκετά συχνά, ίσως όχι τόσο με το συγκεκριμένο πρακτορείο αλλά ουδείς αναμάρτητος!
Και δεν είναι μόνο οι φωτό, είναι και οι υπηρεσίες, και τα ραντεβού, και, και,...
Μην το παίρνεις προσωπικά το θέμα φίλε Geopa και τράβα μπρος  :sunglasses:  :sunglasses: :sunglasses:

ΥΓ> Εύχομαι να έχεις πάντα την τύχη με το μέρος σου και οι επόμενες 8 κοπέλες να είναι όλες καλύτερες από τις (άνω του μέσου όρου) προηγούμενες  ;) τυχεράκια  :grin:

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Μια χαρα ειναι η μικρουλα, και ολοι μας εχουμε διαφορετικα γουστα  ;) 10 δεν θα της εβαζα με τιποτε για σερβις, αλλα ενα 8 το παιρνει ανετα απο εμενα  :grin:
Tοτε η πολυ δυσκολος ειναι ο leo46 η πολυ γαμικουλας μαλλον !!! :think:
Ενα απο τα δυο !!

Εγγρ.
19 Ιουλ 2007
Κριτικές
9
Like
1.266
Πόντοι
5.975
Geopa, τα είπαν και οι άλλοι αλλά άκου τα και από μένα:
Στα σχόλια #28071 και #28073 έχουμε από τον tres σχόλια που δείχνουν τη μούφα. Προσωπικά δεν έχω βρεί γραφείο που να είναι 100% σωστό σε βάθος χρόνου. Προφανώς ο Ζ το παράκανε τώρα. Εντάξει το καταλάβαμε και δε θα ψωνίσουμε. Αν όμως κάποιος γουστάρει την Κρουστάλω δε θα πάρει για να "τιμωρήσει" το γραφείο?
Πάω και στοίχημα ότι πολλοί θα μπούν στη Kriztyna ή στη Bello θα δούν ότι πρόκειται για άλλη και δε θα φύγουν. Εκεί είναι το θέμα. Να έφευγαν όλοι όσοι διαπίστωναν ότι άλλο έκλεισαν και άλλο βρήκαν.
Αντιλαμβάνομαι ότι όσοι είναι επιρρεπείς στη συνωμοσιολογία θ' αναζητήσουν σκοτεινές δυνάμεις αλλά άλλο πράγμα η διαφήμιση στο site και άλλο η κριτική από τα μέλη. Από που ξεκίνησε το σχόλιο για τη μούφα? Από μέλη του site σε αυτό το thread. Διαγράφηκε κάποιο post?
Υπερασπίστηκε κανείς το Ζ? Είπαμε έκανε μαλακία και φέρνει μπάζα βάζοντας φωτό αλλ' αντ' άλλων.
Εχει κάνει και αντίστοιχες μαλακίες παλιότερα, ψιλοσυμμορφώθηκε και τώρα ξανακύλησε.

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Στα σχόλια #28071 και #28073 έχουμε από τον tres σχόλια που δείχνουν τη μούφα. Προσωπικά δεν έχω βρεί γραφείο που να είναι 100% σωστό σε βάθος χρόνου. Προφανώς ο Ζ το παράκανε τώρα. Εντάξει το καταλάβαμε και δε θα ψωνίσουμε. Αν όμως κάποιος γουστάρει την Κρουστάλω δε θα πάρει για να "τιμωρήσει" το γραφείο?
Πάω και στοίχημα ότι πολλοί θα μπούν στη Kriztyna ή στη Bello θα δούν ότι πρόκειται για άλλη και δε θα φύγουν. Εκεί είναι το θέμα. Να έφευγαν όλοι όσοι διαπίστωναν ότι άλλο έκλεισαν και άλλο βρήκαν.
Αντιλαμβάνομαι ότι όσοι είναι επιρρεπείς στη συνωμοσιολογία θ' αναζητήσουν σκοτεινές δυνάμεις αλλά άλλο πράγμα η διαφήμιση στο site και άλλο η κριτική από τα μέλη. Από που ξεκίνησε το σχόλιο για τη μούφα? Από μέλη του site σε αυτό το thread. Διαγράφηκε κάποιο post?
Υπερασπίστηκε κανείς το Ζ? Είπαμε έκανε μαλακία και φέρνει μπάζα βάζοντας φωτό αλλ' αντ' άλλων.
Εχει κάνει και αντίστοιχες μαλακίες παλιότερα, ψιλοσυμμορφώθηκε και τώρα ξανακύλησε.

Παιδες πηγε κανεις να την δει απο κοντα? Μην λεμε πολλα γιατι μπορει και να βγει μουναρα, ισως οχι της φωτο, αλλα μπορω να σας φερω και αλλο παραδειγμα απο το παρελθον που τελικα βγηκε μουναρος!

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Παιδες πηγε κανεις να την δει απο κοντα? Μην λεμε πολλα γιατι μπορει και να βγει μουναρα, ισως οχι της φωτο, αλλα μπορω να σας φερω και αλλο παραδειγμα απο το παρελθον που τελικα βγηκε μουναρος!
Και χωρις κεφαλι !!! :2funny: :2funny: :2funny:

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666

Οκ το σταματάω εδώ....όμως δεν κατηγόρησα κανέναν για συνομωσίες ή για την διαφήμιση....νομίζω ότι ήμουν πολύ προσεκτικός στις διατυπώσεις μου....έχω μείνει πολύ ικανοποιημένος με την αντίδρασή σας...σας ευχαριστώ...ΤΕΛΟΣ από εμένα!!!!!....πάντως και μουνάρα να βγει Luc, η κοροϊδία είναι κοροϊδία...και ξέρω σε ποια αναφέρεσαι...με ενημέρωσε ο Πρόεδρος!!!!!

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Για να δουμε εδω τι θα παιξει !!!
Για A-level δεν τα βλεπω τα κοριτσια !!!
Αλλα you never know !!
:2funny: :2funny: :2funny:  watersports !!!!

Εγγρ.
19 Ιουλ 2007
Κριτικές
9
Like
1.266
Πόντοι
5.975
Luc έχεις δίκιο, μπορεί όπως στην περίπτωση γνωστής μικρόσωμης νεαρής κούκλας που σε πρόσφατα tour δεν έβαζε φωτό (μετά της έτυχε ο τρεζ βέβαια...), να πρόκειται για κελεπούρι που δε θέλει να φαίνεται η φάτσα της, αλλά και η περίπτωση της Kriztyna είναι περίπτωση μούφας. Σε κάθε περίπτωση η θεώρηση ότι ο Ζ βάζει διαφήμιση στο site άρα είναι στο απυρόβλητο δε θεωρώ ότι ισχύει.
Αντίθετα όσο κάποιος που βλέπει μπάζο μένει στο δωμάτιο αντί να φύγει, ενισχύει τη διάθεση και του Ζ και όλων για λαμογιές.

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Χάλασαν τα γούστα σου....σε επηρρέασαν οι γαμωκρητικοί μάλλον χτες βράδυ!!!! :2funny: :2funny: :2funny:
Mπορει αλλα εγω αυτο θα το περιποιηθω !!! :2funny: :2funny: :2funny:

1252737443.jpg
1252737504.jpg
1252737461.jpg

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666

poutanakias1

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Μάγκες πέφτει κιάλλο δουλεμα,εγώ σας προειδοποίησα και κάποιος τα έσβησε

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Και μια μικρη ενημερωση για την Tiffany. Εντιμο μικροσκοπικο Ρωσιδακι, προθυμη που προσπαθει. Γυρο στα 25-30,λεπτη με τρουλωτο κωλο, προσωπο 6.5-7, σωμα 8-8.5, πιπα καλουτσικη (μην περιμενετε ντεεπ θροατ, ουτε ΠΣΕ) πολυ ωραιο νουνακι. Παρολιγο και να το γλυψω  :2funny: Κουλουρι δινει αλλα απειρη. Για GFE καταστασεις.

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Ειναι βαρυκοκκαλη !!!

poutanakias1

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Η ιδια δεν ειναι με την άλλη που ερχεται μαζι της?
Η εμενα απλος μου μοιάζουν?

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom