Νέα

City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 163 άτομα (18 μέλη και 145 επισκέπτες)

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Ουπς ξεχασες το τελευταιο poutanakias1!!!

[size=20pt]Από προσωπική εμπειρια[/size]

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Λεω να παω για υπνο γιατι Πουτανα θα το κανετε και αυτο το thread oποτε ας το βρω καθαρο το πρωι !!!Αντε καλο βραδυ !!!

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Τσιμπατε και εναν ωραιο κωλο για το βραδυ !!!
Ο οποιος κανει και τα καλυτερα αεροπλανικα !!!

img5867.jpg

Tipos

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
20
Like
2
Πόντοι
3.945
Ξανασβήστηκε ένα ποστ που μιλάει για ακάποτα και άλλες παπαριές. Το ίδιο έχει συμβεί και αρκετές φορές παλιότερα - ΟΛΑ τα ποστ που κατά καιρούς αστήρικτα κατηγορούν έχουν σβηστεί. Όπως έχουμε κρατήσει και τα ποστ για κάποιες που αποδεδειγμένα το έκαναν.

Για να δούμε όμως τι κρύβεται πίσω από αυτά, ε? (για νάχουμε και το νου μας...)

Η Avra για αρκετό καιρό ήταν αστέρι συγκεκριμένου πρακτορείου. Μαζί με τη Vanessa και την Ewa ήταν αυτές που μάζευαν όλο το χαρτί. Η Vanessa έχει αποσυρθεί. H Ewa μετακόμισε σε άλλο και αμέσως βγήκαν παπαριές σε όλα τα sites από το ότι έχει AIDS μέχρι ότι το μουνί της βρωμάει... Η Avra βγαίνει indy και τσουπ! νάσου ο παγκόσμια άγνωστος που κατηγορεί για ακάποτα.....

Άσε που "κατά τύχη" το ποστ βγήκε στον αέρα μετά από 2 ώρες από συγκεκριμένο περιστατικό ...... αλλά αυτό θα το αφήσω για αύριο....

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
Ξανασβήστηκε ένα ποστ που μιλάει για ακάποτα και άλλες παπαριές. Το ίδιο έχει συμβεί και αρκετές φορές παλιότερα - ΟΛΑ τα ποστ που κατά καιρούς αστήρικτα κατηγορούν έχουν σβηστεί. Όπως έχουμε κρατήσει και τα ποστ για κάποιες που αποδεδειγμένα το έκαναν.

Η Avra για αρκετό καιρό ήταν αστέρι συγκεκριμένου πρακτορείου. Μαζί με τη Vanessa και την Ewa ήταν αυτές που μάζευαν όλο το χαρτί. Η Vanessa έχει αποσυρθεί. H Ewa μετακόμισε σε άλλο και αμέσως βγήκαν παπαριές σε όλα τα sites από το ότι έχει AIDS μέχρι ότι το μουνί της βρωμάει... Η Avra βγαίνει indy και τσουπ! νάσου ο παγκόσμια άγνωστος που κατηγορεί για ακάποτα.....

Άσε που "κατά τύχη" το ποστ βγήκε στον αέρα μετά από 2 ώρες από συγκεκριμένο περιστατικό ...... αλλά αυτό θα το αφήσω για αύριο....
Tipos τότε πρέπει να σβήσεις και το δικό μου σχόλιο...γιατί το αναπαράγω!!!!

leo46

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
0
XOXOXO :2funny: :2funny: :2funny:

Ανεξαρτητη...με΄κανες και γελασα!!!!!

Tipos

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
20
Like
2
Πόντοι
3.945
Tipos τότε πρέπει να σβήσεις και το δικό μου σχόλιο...γιατί το αναπαράγω!!!!

Δεν πειράζει. Νομίζω το θέμα λήγει.

ΥΓ. Και μεταξύ μας μετά από καμιά 10αριά φορές που την έχω πάρει, θα ήμουν ο πρώτος που θα το ήξερε αλλά και μάλλον θα ήμουν ο πρώτος που θα το έβγαζε στον αέρα .... και με φωτό!!

andreoug

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
390
Πόντοι
6.055
ΟΚ, καποια thread πρεπει να μεινουν καθαρα οποτε off topic σβηνονται

Tipos

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
20
Like
2
Πόντοι
3.945
Αντε αλάνια καληνύχτα!!

Συνημμένα

• avr1.jpg
    avr1.jpg
    188,7 KB · Εμφανίσεις: 18

seducer

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Μαρ 2006
Κριτικές
78
Like
741
Πόντοι
6.135
Τσιμπατε και εναν ωραιο κωλο για το βραδυ !!!
Ο οποιος κανει και τα καλυτερα αεροπλανικα !!!
Καμιά πληροφορία για τον κώλο;
Έτσι να μη μείνουμε με τα σάλια να τρέχουν ρε γαμώτο...

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

poutanakias1

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Τι λες ρε φιλαράκι ? Παπαριές είναι αυτά που λές εσύ
Το τι κρύβεται από πίσω μήπως καλό θα ήταν να μας το πεις εσύ? Τι αστηρικτα ? Οταν λέω από προσοπική εμπιρεια ?
Ιδέα δεν έχω για τι περιστατικό μιλάς,αλλά καλό θα ήταν να μας έλεγες να ξέρουμε και όχι να το πέζεις έξυπνος.
Εμενα επεδίωξε να τις το χώσω ακάποτο και επειδη είμουνα λιώμα τον έχωσα και μετά βγήκα και τον έπλενα.
Εδώ είσαι μοντ δεν είσαι κριτής και δικαστής εκτός και αν εισαι που τότε πτώτο πρέπει να κριθείς εσυ γιαυτα που εχεις κανει.
Στα @@ μου τι γράφτικε αλλου εγώ ειμαι εδώ και έχω τα αρχίδια να σου πω κατάμουτρα ή εισαι βλάκας ή κάτι κρύβεις.

BABY(1)

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Ιουν 2009
Κριτικές
287
Like
3.054
Πόντοι
13.385
Την Υπογραφη σου και το καβλι σου φιλε να προσεχεις που το βαζεις !!!
Και να κοψεις λιγο τα ξυδια για να γλυτωνεις τις απολυμανσεις !!!

poutanakias1

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Κάπως ετσι εχω γίνει :zombie:

υποκλίνομαι στην σοφία αου αλλά έπρεπε να μουτοχες πει νοριτερα.

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Δεν νομιζω οτι ειναι σοφος ο απο πανω !!!
Αυτες ειναι βασεις που περνει ο καθενας απο το σπιτι του για την υπολοιπη ζωη του !!!
Τωρα εαν δεν υπαρχει σπιτι και γονεις τοτε ΠΡΟΒΛΗΜΑ !!!
Το ιδιο και στην συνεχια .
Οποτε κρατατο για σενα να ξερεις εαν κανεις παιδια να τους μεινει κατι !!

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom