You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 85K
- Εμφανίσεις 5M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 88 άτομα (3 μέλη και 85 επισκέπτες)
O Gentleman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 38
- Like
- 0
- Πόντοι
- 616
οποιος παρει γευση απο τουτην εδω, παρακαλω πολυ, αν δεν βαριεται, να περιγραψει στους συναγωνιστες το συστημα κωλος-ποδια. Οι φωτογραφιες την αδικουν πολυ την γκομενα και πιστευω οτι ΔΕΝ πρεπει να την συναντησεις αν δεν εισαι τουλαχιστον 35, εχεις διαθεσιμο τουλαχιστον 2ωρο και εισαι καλος γνωστης της αγγλικης γλωσσας. Review μου εχει ζητησει η ιδια να μην γραψω, το λογο δεν σας τον λεω διοτι αποκλειεται να με πιστεψετε...
xpapad
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 20 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 33
- Like
- 3
- Πόντοι
- 1.240
φιλε yorgo επειδη κανεις αυτη την δουλεια καιρο θελω να μου δωσεις μια προσφορα για 120 τετραγωνικα πλακακι δαπεδου, το σοβατεπι(τρεχομετρο) και την τσιμεντοκονια. ποσο τα δουλευεις?? (τα υλικα δικα μου)μην αρπάζεσαι ρε φίλε, πάνω από όλα κάνουμε πλάκα εδώ μέσα!
προφανώς δεν την έχω δει την κοπελιά και δεν ξέρω τον κώλο της, αλλά επειδή βάζω πλακάκια πάνω από 20 χρόνια, μπορώ με βεβαιότητα να πω ότι ο συγκεκριμένος πλακάς είναι για τον πούτσο
θα πρότεινα λοιπόν, για να μην είσαι ο μοναδικός πελάτης της κοπελιάς στο επόμενο τουρ της, να βάζει ο ζουζούνας φωτός σε χώρους που δεν έχουν τοποθετηθεί πλακάκια από ανίδεους
κάτι τέτοια βλέπει ο τρίκαρδος και μας αρχίζει στα παζάρια!
Lucent51
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 151
- Πόντοι
- 2.046
Τωρα στον τελευταιο οροφο παιζουν και οι Playmates οι οποιες οκ αλλα δεν ειναι οι κυριες που ειναι στις φωτο !!!
Παντως απο τον 3ο και πανω ολο και καποια ειναι σε καθε οροφο !!
Ειχα και μια συναντηση με την Ρωσσιδα Emily στο ασανσερ η οποια ολο και ομορφενει η κουφαλα και μου εκανε και πλακιτσα !!!
Παλι για Booking tresurert !!!
Στην πισινα την βγαζεις εσυ? Η Εμιλυ μετακομισε με την φιλη της?
Πραγματικα, τωρα που ειμαι τραυματιας πλακωσανε ολες οι μουναρες!!! Τι ειναι παλι τουτο εδω??
Όταν ανοίξει η πόρτα θα δείς κάτι άλλο. Πολύ μέτρια εμφάνιση. Πολύ καλό service, δινει και anal. Συνολικά δεν αξίζει 300 ευρώ, για 150 ίσως το ξανασκεφτόμουνα.
FlyingLicker
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Zuzana ελα βρηκα καλο τεχνιτη !!!
o ΒΑΒΥ επεστρεψε? Καλος τον .... Τα σεβη μου
Χοντρα ποδια,πολυ ωραια,μεγαλα και ευαισθητα βυζια,απο γαμησι πολυ λιγα πραγματα,πανεξυπνη, τα καλυτερα αγγλικα ever απο ct (ζει Λονδινο ειναι απο Λετονια) και παιζει και ρόλους.(νοσοκομα,γραμματεας κ.τ.λ.)Ελπίζω να βοηθησα.μαγκες ερωτηση που επειγει η απαντηση, ξερει κανεις τιποτα για αυτην
www.hotelmodels.com/bio.aspx?ModId=698]http://www.hotelmodels.com/bio.aspx?ModId=698[/url]
Σαν πολλες δεν ζητανε 300αρια για μια ωρα !!!
Και δεν τις ξερει ουτε ο θυρωρος τους!!!
Και πας χτυπας και ανοιγουν αλλες αλλα οι 300αρες 300αρες !!!
Ετσι και εγω σαν τον φιλο που εγραψε την κριτικη για την Ρουμσνα μεγαλοκοπελα πηγα εκει με 220 και να σας πω την αληθεια συμφωνω απολυτα με αυτα που εγραψε ο φιλος !!!
Ναι 33 η κυρια αλλα ξερει και να γαμιεται και κυρια να ειναι και καραπουταναρα στο κρεββατι !!!
Μην σας κακοφανει αν σας πω οτι θα ξαναπερασω !!
Α μιας και εχουν μαζευτη καμμια 15 - 16 στο χοτελι του Οπλαρχηγου χτυπησα και την κοκκινομαλλα της Ava η οποια τελικα δεν με εκανε και να τρελλαθω !!
Απο service πολυ καλα το παει το γραμμα η κοπελα αλλα απο εμφανιση το σωμα μπουκαλα !!
Τωρα στον τελευταιο οροφο παιζουν και οι Playmates οι οποιες οκ αλλα δεν ειναι οι κυριες που ειναι στις φωτο !!!
Παντως απο τον 3ο και πανω ολο και καποια ειναι σε καθε οροφο !!
Ειχα και μια συναντηση με την Ρωσσιδα Emily στο ασανσερ η οποια ολο και ομορφενει η κουφαλα και μου εκανε και πλακιτσα !!!
Παλι για Booking tresurert !!!
Οταν λες playmates εννοεις τις γνωστες polishplaymates (Agata, Ines etc)?
xpapad
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 20 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 33
- Like
- 3
- Πόντοι
- 1.240
σε ευχαριστω πολυΧοντρα ποδια,πολυ ωραια,μεγαλα και ευαισθητα βυζια,απο γαμησι πολυ λιγα πραγματα,πανεξυπνη, τα καλυτερα αγγλικα ever απο ct (ζει Λονδινο ειναι απο Λετονια) και παιζει και ρόλους.(νοσοκομα,γραμματεας κ.τ.λ.)Ελπίζω να βοηθησα.
xpapad
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 20 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 33
- Like
- 3
- Πόντοι
- 1.240
βαση λογικης προς το μεσημερακι θα σκασει η πρωτη κριτικη και ειμαστε ολοι με το ενα χερι στο pc και στα bourdela και με το αλλο μπας και μαζεψουμε καμια δουλεια στο γραφειο...Καλημερα σε ολους..................
Εχουμε κανενα νεο απο Bello Z?
FlyingLicker
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Αντε να αρχισει καλα η μερα !!!
Επεσε στα πατωματα το κοριτσακι..... θα ειναι ατυχησασα
Αντε να δουμε...........απο περιεργια κ μονοβαση λογικης προς το μεσημερακι θα σκασει η πρωτη κριτικη και ειμαστε ολοι με το ενα χερι στο pc και στα bourdela και με το αλλο μπας και μαζεψουμε καμια δουλεια στο γραφειο...
House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
ωραία πλακάκια, καλοτοποθετημένα
Παρόμοια θέματα