αποψη για τις κυριες παρακαλωω?Εθχαριστω
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 85K
- Εμφανίσεις 5M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 70 άτομα (3 μέλη και 67 επισκέπτες)
Αν και παρακολουθώ καιρό το site δεν ποστάρω συχνά.
Προσπάθησα να γράψω κριτική για τη Dianna από Rouge Velours που βλέπω ότι μας ξανάρθε και δε μπορώ .
Την είχα δοκιμάσει στο προηγούμενο tour και είναι ακριβώς όπως τα λένε οι συναγωνιστές στην κριτική της.
Νυμφομανής σίγουρα όχι. Αλλά πολύ δυνατή περίπτωση. Αντέχει πολύ και δε λέει όχι σε τίποτα. Αγγλικά όμως μηδέν οπότε όποιος θέλει μπλα μπλα ας κοιτάξει αλλού.
Εγώ θα την ξανατιμίσω σίγουρα.
Άσχετο αλλά γιατί δε με αφήνει να γράψω κριτική? Λέει πρέπει να είμαι μέλος! Δεν είμαι ???
Προσπάθησα να γράψω κριτική για τη Dianna από Rouge Velours που βλέπω ότι μας ξανάρθε και δε μπορώ .
Την είχα δοκιμάσει στο προηγούμενο tour και είναι ακριβώς όπως τα λένε οι συναγωνιστές στην κριτική της.
Νυμφομανής σίγουρα όχι. Αλλά πολύ δυνατή περίπτωση. Αντέχει πολύ και δε λέει όχι σε τίποτα. Αγγλικά όμως μηδέν οπότε όποιος θέλει μπλα μπλα ας κοιτάξει αλλού.
Εγώ θα την ξανατιμίσω σίγουρα.
Άσχετο αλλά γιατί δε με αφήνει να γράψω κριτική? Λέει πρέπει να είμαι μέλος! Δεν είμαι ???
FlyingLicker
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
αποψη για τις κυριες παρακαλωω?Εθχαριστω
Για τις κυριες δε γνωριζω...αλλα απο τη μικρη μου πειρα , ειναι η χαρα του photoshop.
Αν καποιος εχει κατι , με χαρα να μαθω κ εγω γιατι ειμαι φιλος του ρουβλιου....
Το έχω ξαναπεί έτσι όπως το πάμε το πράγμα μόλις τελειώσει ο χειμώνας και αρχίσει να φαινεται το τέλος της κρίσης στο εξωτερικό, τότε να δείτε κατι αυξήσεις στις τιμές!!!Σαν πολλες δεν ζητανε 300αρια για μια ωρα !!!
Και δεν τις ξερει ουτε ο θυρωρος τους!!!
Και πας χτυπας και ανοιγουν αλλες αλλα οι 300αρες 300αρες !!!
Θα βλέπουμε 300-350 την ώρα και για σαβούρες.
Κάπως πρέπει να απαιτήσουμε τιμές ευρώπης
tresurert
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
Oxi Mr Big τις Fake Russian Playmates λεω !!!Οταν λες playmates εννοεις τις γνωστες polishplaymates (Agata, Ines etc)?
Eπι την ευκαιρια Mr Big εχεις ιδεα ποτε και αν θα γυρισει στην Αθηνα η Elite ?
Fake Russian Playmates
tresurert
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
Σιγα μην ακουσουμε !!!βαση λογικης προς το μεσημερακι θα σκασει η πρωτη κριτικη και ειμαστε ολοι με το ενα χερι στο pc και στα bourdela και με το αλλο μπας και μαζεψουμε καμια δουλεια στο γραφειο...
alexandros11
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 9
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
φιλε yorgo δεν τσαντιζομαι απλα ενισταμαι...νομιζα οτι εγραφες για το κωλο της wendi σοβαρα κ ποσ τον ειχεσ δει////sorry!!!!!!!!οσο για σενα που ειπες οτι ειμαι σαν τον πουτανακια κ ειμαι κ επιθετικος....ειμαι πολυ οξυθυμο ατομο ρε φιλε τι να κανουμε....
Γι αυτη την Beyonce ξέρει κανένας τίποτε ????
Yorgos
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 22
- Like
- 55
- Πόντοι
- 4.095
παίδες...κάποια τσογλάνια κουράζουν ιδιαίτερα τα κορίτσια
δεν φτάνει που έχουμε τον treasurert και τον baby που ακολουθούν το ρητό "ότι κινείται εκτελείται", κάποιοι από εσάς τις κυκλοφορούν και νύχτα και στα πρωϊνά ραντεβού τα κορίτσια σέρνονται
σεβαστείτε λίγο και εμάς που μπορούμε μόνο πρωϊνές ώρες να παίξουμε μπάλα
ευχαριστώ
δεν φτάνει που έχουμε τον treasurert και τον baby που ακολουθούν το ρητό "ότι κινείται εκτελείται", κάποιοι από εσάς τις κυκλοφορούν και νύχτα και στα πρωϊνά ραντεβού τα κορίτσια σέρνονται
σεβαστείτε λίγο και εμάς που μπορούμε μόνο πρωϊνές ώρες να παίξουμε μπάλα
ευχαριστώ
alexandros11
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 9
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
ποιες 300 man?????????
tresurert
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
Πηγαινε και ελα να μας πεις μετα να γελασουμε ολοι μαζι !!!Γι αυτη την Beyonce ξέρει κανένας τίποτε ????
Αμα δε την παρεις και Duo με την φιλεναδα της δεν θυμαμαι πως την λενε τοτε θα γελασουμε ακομα πιο πολυ !!!
Lesbiana η κατι τετοιο !!!
Ajjajaajajajajaja !!!!
mgb
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
o ΒΑΒΥ επεστρεψε? Καλος τον .... Τα σεβη μου
Ο παλιος ΒΑΒΥ παιδια δεν ειναι ο τωρινος tresurert?
Απ' οτι εχω δει ανεβαζει τις ιδιες φωτογραφιες.
Πηγαινε και ελα να μας πεις μετα να γελασουμε ολοι μαζι !!!
Αμα δε την παρεις και Duo με την φιλεναδα της δεν θυμαμαι πως την λενε τοτε θα γελασουμε ακομα πιο πολυ !!!
Lesbiana η κατι τετοιο !!!
Ajjajaajajajajaja !!!!
Καταλαβα .......................
εχω παρατήσει και τον εθελοντισμό :S
Ας παω καλυτερα να γινω αιμοδότης !!!!!!!!!!!!!!!!!
Geopa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 34
- Like
- 39
- Πόντοι
- 1.666
Τον ξέρουμε....για να μην πλακώσει πολύ πελατεία και δεν προλαβαίνει?οποιος παρει γευση απο τουτην εδω, παρακαλω πολυ, αν δεν βαριεται, να περιγραψει στους συναγωνιστες το συστημα κωλος-ποδια. Οι φωτογραφιες την αδικουν πολυ την γκομενα και πιστευω οτι ΔΕΝ πρεπει να την συναντησεις αν δεν εισαι τουλαχιστον 35, εχεις διαθεσιμο τουλαχιστον 2ωρο και εισαι καλος γνωστης της αγγλικης γλωσσας. Review μου εχει ζητησει η ιδια να μην γραψω, το λογο δεν σας τον λεω διοτι αποκλειεται να με πιστεψετε...
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 10K
- Εμφανίσεις
- 617K