Νέα

City Tours in Greece (ΓΕΝΙΚΑ)

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 613K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 28 άτομα (0 μέλη και 28 επισκέπτες)

Tipos

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Μηνύματα
3.265
Κριτικές
20
Like
2
Πόντοι
3.945
Για ΚΙΜ από aaa: ήταν πρόσφατα σε τουρ στην Ιταλία άρα μάλλον δεν είναι μούφα. όποιος έχει όρεξη να ψάξει στο escortforum.it μπορεί κάτι να βρει. ούτε και γω τρελλάθηκα αλλά είναι playmate :)
 

Greco

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2006
Μηνύματα
16
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Παίδες, θέλω τα φώτα σας... Οταν έμαθα ότι έρχεται η περίφημη Sally, η Ρουμάνα με το απίστευτο στοματικό ταλέντο, έστειλα αμέσως να την κλείσω και παρόλο που τώρα απαιτεί 3 ώρες ελάχιστη συνάντηση. Είπα τέλος πάντων, για χάρη του ταλέντου τις. Μου απάντησε κάποια φίλη τις ονόματι Christine και μου λέει πως η sally δεν έχει πρόσβαση στο email τις και τις ζήτησε να απαντάει. Μου επιβεβαιώνει την ημέρα/ωρα συνάντησης, αρκεί λέει να καταθέσω το 25% τις αμοιβής τις με Western Union και μάλιστα μου εξήγησε τι κωδικούς να βάλω και τι να τις στείλω πίσω για να το εξακριβώσει.. Αφενός φοβάμαι πως ίσως πρόκεται για scam και κλάψω τα λεφτά μου..Αφετέρο οταν τηλεφώνησα σε γραφείο τις western union, μου είπαν να πάω απο εκεί με ταυτότητα μου, κάτι που δεν θέλω να κάνω, δηλαδή να αποκαλύψω το πραγματικό μου όνομα, πόσο μάλλον ταυτότητες, κινητά, κλπ.. Εχετε να μου προτείνεται κάτι.. Τελικά αξίζει το κόπο.. Ευχαριστώ εκ των προτέρων...
 

Tipos

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Μηνύματα
3.265
Κριτικές
20
Like
2
Πόντοι
3.945
Greco: το πρόβλημα δεν έχει λύση. Η WU απαιτεί πλήρη στοιχεία αποστολέα και μάλιστα θα βγάλουν και φωτοτυπία ταυτότητας για ευνόητους λόγους (ξέπλυμα χρήματος). Το θέμα είναι τελικά εμπιστεύεσαι τη Sally ότι θα διαφυλάξει τα στοιχεία σου??

Να σου φάει τα λεφτά δεν το βλέπω, νομίζω ότι καταλαβαίνει ότι αν κάνει κάτι τέτοιο την επομένη θα το γνωρίζει όλη η κοινότητα των punters in europe.

My 5c :)
 

Επισκέπτης
Το ίδιο μου είπε και εμένα η sally και της απάντησα " send me 25% of your pussy and you ll get your money" . Ρε δε πα να γαμηθεί το ρουμανάκι που θέλει και προκαταβολή . Γνώμη μου ....
 

Dazed

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2005
Μηνύματα
18
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Παραθετω μερικες πληροφοριες για Caitlin:


για τους λατρεις των pornstars!!!
ειναι ομως λιγο παχουλη!!

Καλά φίλε τωρα είδα το post σου μιας και με ενδιεφερε μεχρι τωρα η συγκεκριμενη αλλά με το που ειδα τις φωτογραφιες(που δεν φαινονται βεβαια με το quote,για οποιον τον ενδιαφερει ειναι σελ.124 το post) μαλλον αλλαξα γνωμη... Μια χαρα μου φαινοταν, αν και οντως καταλαβαινεις οτι ειναι λιγο παχουλη, αλλα ρε γαμωτο, οχι και  "peesquad"... Δεν το παλευω καθολου αυτο, ειλικρινα ξενερωσα τελειως. Και σκεφτομαι πλεον τι εχουν κανει οσες παμε και δεν το ξερουμε... Ειναι να μη σου μπει η ιδεα τελικα. Και την ειχα αχτι την συγκεκριμενη γιατι σε μερικες φωτογραφιες στο site μου φερνει στην τραγουδιστρια των Lacuna Coil(->Μεγαλο κολλημα)
 

Nefilim

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Μηνύματα
730
Κριτικές
1
Like
37
Πόντοι
6
" send me 25% of your pussy and you ll get your money" . Ρε δε πα να γαμηθεί το ρουμανάκι που θέλει και προκαταβολή . Γνώμη μου ....

Ε μα πια ....ήμαρτον με δαύτη και το DT της. Ψηλά τον αμανέεε..., ψηλά τον αμανέ (σταφρικάνικα)
 

pipinolatris12

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Δεκ 2006
Μηνύματα
549
Κριτικές
17
Like
12
Πόντοι
1.997
Προσωπική αποψή.

Είμαι οπαδός των cg και του σεχοτουρισμού.Μέχρι πριν ένα μήνα δεν είχα δοκιμάσει ποτέ City Tours,τελικά το αποφάσισα και αφου διάβασα μερικές απόψεις στο φόρουμ δοκίμασα 2 κοπέλλες τον περασμένο μήνα.
Την πρώτη την πήρα 2ωρο και την δεύτερη 1 ώρα.Ωραία κορμιά και οι 2 και αρκετά επαγγελματίες,ειδικά η πρώτη.Δε θέλω να μπαίνω σε λεπτομέρειες-λίγο πολύ όλοι ξέρουμε τι παίζει.

Ταπεινή μου άποψη είναι ότι τα City Tours γενικά είναι υπερεκτιμημένα.Έχεις το ατού ότι βλέπεις το κορίτσι αλλά τουλάχιστον στην μία περίπτωση ήταν σαν φωτογραφία από χάμπουργκερ σε φαστ φουντ που όταν το βλέπεις μπροστά σου δεν είναι ακριβώς το ίδιο με τη φωτογραφία.
Τα λεφτά είναι υπερβολικά αν σκεφτεί κανείς ότι με τα μισά μπορείς να βρεις το ίδιο αξιόλογα μωρά(και καλύτερα χωρίς όμως το αμπαλάζ του City Tours) στην χώρα μας από καλά γραφεία, και με ένα 20αρικο + ακόμα και οι βιαστικές κάθονται όλη την ώρα.


ʼμα δε τα βάλουμε κάτω,κάποιος που πέρνει City Tours 3-4 φορές το μήνα τον συμφέρει καλύτερα να πηγαίνει 2 Σ.Κ. το μήνα για κάνα "ταξιδάκι αναψυχής"
στα Βαλκάνια.

Φιλικά
 

Abebablom

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2006
Μηνύματα
171
Κριτικές
1
Like
60
Πόντοι
1
Κάποιοι εδώ μέσα έχουν και το καρπούζι και το μαχαίρι. Όταν όμως δεν ξέρουν να κόψουν το καρπούζι στο τέλος θα κόψουν το χέρι τους. Μιλάω για τον ή τους κύριο-ους που για άγνωστο λόγο διαγράφουν το μήνυμά μου που εγώ θα το ξαναδημοσιεύσω γιατί δεν βλέπω το λόγο που διαγράφεται. Τουλάχιστον ας μου τον εξηγήσει κάποιος αν και έχω αρχίσει να πιστεύω διάφορα για το site αυτό.

Έλεγα λοιπόν για το πείφημο site Αν προσέξετε στέλνει γκόμενες στην Αγγλία με 200 ευρώ την ώρα και όταν τις στέλνει στην Ελλάδα ή στην Ιταλία, εκτοξεύει τις τιμές στα 300 ευρώ! Μήπως νομίζουν ότι εμείς είμαστε πιο πλούσιος λαός από τους ʼγγλους; Μάλλον για πιο κορόιδα μας θεωρούν. Προτείνω μαζική διαμαρτυρία στο συγκεκριμένο γραφείο και απαίτηση να ρίξουν τις τιμές στα 200 ευρώ, όπως κάνουν οι ίδιοι στην Αγγλία. Αλλιώς μποϋκοτάζ (όσο μπορεί να τηρηθεί κάτι τέτοιο, γιατί πάντα υπάρχουν αυτοί που θα παρασυρθούν και θα κλείσουν έστω και με 300 ευρώ)

Ελπίζω το μήνυμά μου να μη διαγραφεί πάλι, γιατί πραγματικά δεν καταλαβαίνω το λόγο...

Ευχαριστώ...
 
OP
OP
antisthenis

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Μηνύματα
20.644
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.025
Πόντοι
17.085
Ρε συ Abebablom σου το έχουμε πει δύο φορές. Μία εγώ και μία ο sonyp900. Το μήνυμά σου σβήστηκε γιατί ήταν γραμμένο σε greeklish και παρά τις συστάσεις μας δεν το επεξεργάστηκες. Το κατάλαβες τώρα;
 

Tipos

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Μηνύματα
3.265
Κριτικές
20
Like
2
Πόντοι
3.945
Φιλε abebablom, μιλάς για αυτό το μήνυμα?

"Egrapsa ena minima kai den katalava giati svistike kai apo poious.
Elega gia to parakatw perifimo grafeio
oti stelnei gynaikes stin Agglia xrewnontas molis 200 evrw kai otan stelnei se Ellada i Italia ektoksevei tis times sta 300 evrw. Mipws prepei na ginei mia diamartyria gia afti tin aparadekti taktiki. Mexri kai apoxi apo to grafeio proteinw. Diladi emeis exoume perissotero xrima apo tous agglous?

Elpizw to minima na mi ksanasviste i giati tha arxisw na pistevw alla pragmata gia afto to site (kai eilikrina den thelw)"


Αν έκανες τον κόπο να διαβάσεις τους www.bourdela.com/index.php?option=com_smf&Itemid=168&topic=2.msg914#new]κανόνες του forum[/url] θα έβλεπες ότι δεν επιτρέπονται τα greeklish (όπως δεν επιτρέπονται τα κεφαλαία) .... αλλά βέβαια τι ψάχνω?

Σε παρακαλώ λοιπόν να αφήσεις τα υπονοούμενα, να διαβάσεις καλά τους κανόνες και μετά να ποστάρεις.

Στην ουσία του ποστ σου: μήπως στη Αγγλία μετράνε σε ΛΙΡΕΣ? ʼρα μήπως τελικά στην Ελλάδα έρχονται και με λίγο μειωμένες τιμές? (1Λ=1.56?)

 

Abebablom

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2006
Μηνύματα
171
Κριτικές
1
Like
60
Πόντοι
1
Αν πρόκειται για τα greeklish ζητώ συγνώμη. Δεν έχω ποστάρει πολλές φορές εδώ λόγω προσωπικού προβλήματος για το οποίο δεν πολυέμπαινα internet και έτσι δεν είχα δει τον κανονισμό.

Όσο για τις λίρες δεν αναφέρεται πουθενά το νόμισμα... Ίσως να έχεις δίκιο σε αυτό. Είναι βλακεία τους που δεν αναφέρουν το νόμισμα και ίσως και βλακεία δικιά μου που δεν πήγε ο νους μου.

Πάντως 300 ευρά για μια ώρα είναι τρελό το ποσό. Τέσπα, ο καθένας όσο θέλει πουλάει σ' αυτό το κόσμο...
 

Tipos

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Μηνύματα
3.265
Κριτικές
20
Like
2
Πόντοι
3.945
Τα 300 για μια ώρα είναι οριακά καλά, αρκεί βέβαια να τα βγάλει με τον ιδρώτα της. Πιο καλό value for money παίρνεις στις 2-3 ώρες, που πάει 400-500. 

 

Abebablom

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2006
Μηνύματα
171
Κριτικές
1
Like
60
Πόντοι
1
Συμφωνώ αλλά καταντά σπορ για τους λίγους. Κάτι σαν γκολφ. Γιατί για να δώσει ο μέσος έλληνας 400-500 για τη διασκέδαση μιας στιγμής πρέπει να τα βγάλει με πολλές μέρες δουλειάς (σχεδόν ένα 15θήμερο!)
Και βέβαια το ζήτημα δεν είναι να τα δώσεις μια φορά και τελείωσε. Το πρόβλημα είναι ότι μπαίνεις στο τριπάκι και θέλεις ξανά και ξανά. Και μετά αν δεν μπορείς να συγκρατηθείς, χάνεις τα αυγά και τα πασχάλια.

Anyway, αυτά είναι φιλοσοφίες. Εγώ μέχρι τώρα προτιμούσα τα γραφεία εσωτερικού, αν και είναι αναξιόπιστα όσον αφορά τις πληροφορίες που σου δίνουν για τις κοπέλλες και τα ωράριά τους. Τα 100 ευρώ όμως είναι μια πιο νορμάλ τιμή. Ωστόσο τώρα τελευταία μου τη κάρφωσε για ένα ct, έτσι να δω τη διαφορά. Έχω βρει κάποια γραφεία με 200 ευρώ και μόλις βρω χρόνο και την ευκαιρία θα τα σκάσω για να δω τι διαφορετικό θα βρω από μια αξιόλογη περίπτωση εγχώριου γραφείου.
 

Tipos

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Μηνύματα
3.265
Κριτικές
20
Like
2
Πόντοι
3.945
Γενικά νομίζω ότι η διαφορά δεν είναι τόσο μεγάλη, για βάλτα κάτω:
100 σου λεει το cg, +20 για δεύτερη φορα, +20 για ακάποτη, +30 anal, +20 CIM, +30 το ξενοδοχείο, + DFK, + και εγώ δεν ξέρω τι άλλο. Και τελικά έρχεται και συνήθως μένει 20-40 λεπτά κα φεύγει. ʼσε που μέχρι νάρθει έχεις περιμένει άλλη 1 ώρα (αυτή την ώρα που χάνεις δεν την κοστολογείς?).
Από την άλλη τα πράγματα είναι clear: 250-300 για 1 ώρα και όλα τα παραπάνω περιλαμβάνονται. ΚΑΙ ξέρεις από πριν τι ψωνίζεις :)

Συμφωνώ όμως μαζί σου ότι είναι addictive, προσοχή στη διαχείριση όντως χρειάζεται :)
 

Abebablom

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2006
Μηνύματα
171
Κριτικές
1
Like
60
Πόντοι
1
Έτσι όπως το θέτεις συμφωνώ κι εγώ. Όμως με το local callgirl μπορείς με κάποια extra συν το ξενοδοχείο να φτάσεις τα 200 και να μείνεις ευχαριστημένος. Στα 300 η τιμή είναι εξωπραγματική.
Γι' αυτό είπα και παραπάνω ότι θα προσπαθήσω να δοκιμάσω ένα ct στα 200 όμως ευρώ για να δω τι διαφορά. Προσπάθησα να κλείσω τη Gisele, αλλά αυτή δυστυχώς έρχεται Ελλάδα για πολύ λίγες μέρες και την ώρα που μπορώ είναι κλεισμένη.
 

pipinolatris12

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Δεκ 2006
Μηνύματα
549
Κριτικές
17
Like
12
Πόντοι
1.997
Γενικά νομίζω ότι η διαφορά δεν είναι τόσο μεγάλη, για βάλτα κάτω:
100 σου λεει το cg, +20 για δεύτερη φορα, +20 για ακάποτη, +30 anal, +20 CIM, +30 το ξενοδοχείο, + DFK, + και εγώ δεν ξέρω τι άλλο. Και τελικά έρχεται και συνήθως μένει 20-40 λεπτά κα φεύγει. ʼσε που μέχρι νάρθει έχεις περιμένει άλλη 1 ώρα (αυτή την ώρα που χάνεις δεν την κοστολογείς?).
Από την άλλη τα πράγματα είναι clear: 250-300 για 1 ώρα και όλα τα παραπάνω περιλαμβάνονται. ΚΑΙ ξέρεις από πριν τι ψωνίζεις :)

Συμφωνώ όμως μαζί σου ότι είναι addictive, προσοχή στη διαχείριση όντως χρειάζεται :)

Φίλε Tipos και όλοι αυτοί που δεν το παίζουν πορνοστάρ στο κρεβάτι σαν εμάς, και θέλουν κάτι απλό και ασφαλές?
Συμφέρει να δίνουν 300σάρες ή μπορούν με 100-150 ευρώ να κάνουν δουλεία τους?
 

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Μηνύματα
7.928
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
παντως σαφως και πιστευω οτι ειναι πολυ καλυτερο να βρεις 2,3 καλα cg εν ελλαδι και να εχεις πιο συχνες επαφες και πιο σιγουρες.....παρα να παιρνεις ολες τις αμφιβολου ποιοτητος(και απο εμφανιση και απο υπηρεσιες) πορνες του εξωτερικου.....τουλαχιστον να εστελναν και τις πρωτοκλασσατες πορνοσταρ να ελεγα αξιζει για την εμπειρια ασχετα αν δεν μου εκανε ολα αυτα που κανουνε στις τσοντες....αλλα να πληρωνεις 300 ευρω για να γαμησεις την μπουρουχα πορνοσταρ judy blond ή petra ή κλπ....ειναι μεγαλη παπαρια εκ μερους μας.....αν εφερναν την laura angel,tera bond,olivia del rio,sylvia saint κλπ....τοτε θα αξιζε τον κοπο......για αυτο και μας εχουν βρει κοροιδα και μας εκμεταλλευονται αγριως.....(εμενα με εκμεταλλευτηκαν μεχρι ενα σημειο...τωρα δεν ξανααγοραζω με τιποτα). :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:
 

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Μηνύματα
4.446
Like
0
Πόντοι
16
Καλησπερα  φιλοι επειδη ειμαι καινουργιος στη φαση με τα ξενα call girls και (οχι με τα ελληνικα ή με καθε λογης πουτανιες ) και επειδη ειχα ηδη μια αποτυχημενη προσπαθεια να συναντησω ενα τετοιο call girl porn star marsha lord(susana ) δεν με ειδοποιησαν ποτε σε ποιο ξενοδοχειο ηταν παρα τα χιλιαδε mail μου και επειδη τα αγγλικα μου δεν με βοηθανε θα ηθελα να μου εξηγεισετε τα παρακατω στα ελληνικα
OWO, ?
COB ?
A-level ?????
CIF ????
ευχαριστω

 

tonnie

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2006
Μηνύματα
111
Like
0
Πόντοι
1
Καλησπερα  φιλοι επειδη ειμαι καινουργιος στη φαση με τα ξενα call girls και (οχι με τα ελληνικα ή με καθε λογης πουτανιες ) και επειδη ειχα ηδη μια αποτυχημενη προσπαθεια να συναντησω ενα τετοιο call girl porn star marsha lord(susana ) δεν με ειδοποιησαν ποτε σε ποιο ξενοδοχειο ηταν παρα τα χιλιαδε mail μου και επειδη τα αγγλικα μου δεν με βοηθανε θα ηθελα να μου εξηγεισετε τα παρακατω στα ελληνικα
OWO, ?---->ακαποτο
COB ?-----> χυσιμο στο σωμα
A-level ?????-----> πρωκτικο
CIF ????------->χυσιμο στο προσωπο
ευχαριστω
 

Tipos

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Μηνύματα
3.265
Κριτικές
20
Like
2
Πόντοι
3.945
Δυστυχώς φίλοι συναγωνιστές και συνοδοιπόροι το σπορ δεν έχει easy way. Όπως και στη πόκα "αν δεν πληρώσεις δεν μαθαίνεις". Αν δείτε στο thread reviews θα διαπιστώσετε ότι ακόμη και ο μέγας NITRO είναι 0-2 τη τελευταία βδομάδα, εγώ δε είμαι στο 1-1 (Αννίτα/απαράδεκτη-Κάτια/πολύ καλή)!
Όμως η προσμονή για το άγνωστο, που είναι και αυτή μέρος του παιχνιδιού, εμένα με καβλώνει αφάνταστα. 1-2 ώρες πριν το ραντεβού ήδη χτυπάω κόκκινα: άραγε τι θα συναντήσω τώρα? ice or fire? θα είναι όπως στα pics? etc etc....
τεσπα.... αν έχει κάποιος κάνα καλό cg μου λέει και μένα ;)
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom