Νέα

City Tours in Greece (ΓΕΝΙΚΑ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 619K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 41 άτομα (1 μέλη και 40 επισκέπτες)

Tulip

Τιμημένος
Εγγρ.
7 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
1
Τελικά τα agencies και οι managers(τύφλα να έχουν οι κανονικοί) δεν έχουν το 8εό τους......Jerking Off

Τα σχόλια και οι κρίσεις δικές σας...... 
  Τρέχω να προλάβω να την κλείσω,γιατί που αλλού βρίσκει κανείς fresh playmate flesh σε
  τέτοιες τιμές...

jester(1)

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1
Πόντοι
0
NITRO!!!!
Που είσαι!!!!!!
Περιμένω την περιγραφή σου για την SASKIA! :helpplea:

democrat

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Δεκ 2006
Κριτικές
11
Like
10
Πόντοι
2.007
τα CT στην Ελλαδα ειναι η μεγαλη απατη της βιομηχανιας του SEX.Τα πλασαρουν ως μοντελα ενω ειναι εντελως μετριες ασημαντες ανατολικες.Οι φωτο η ειναι πειραγμενες η αφορουν αλλες.Οσο για τις τιμες!!!!Μας πηραν πρεφα τι χαζοβιοληδες ειμαστε και ξεφωρτωνουν συνεχεια.Αν βαλεις μια πουτανιτσα των 30 ευρω σε ενα ξενοδοχειο 3-4 αστεριων φτιαξεις και ενα σαιτ να λεει μαλακιες τοτε ερχονται τα κοροιδα και ακουμπανε
250+....

jester(1)

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1
Πόντοι
0
Για αρχή μπορεί και να έχεις δίκιο, αλλά φίλε μου δεν μπορώ να δεχτώ να με αποκαλεί κοροϊδο κάποιος που δεν με ξέρει.

jester(1)

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1
Πόντοι
0
Τα έχω, μου βαραίνουν την τσέπη, και γουστάρω την φάση. Όποιος δεν θέλει απλά δεν το κάνει. Ελεύθερη χώρα είμαστε. Κανείς δεν υποχρεώνει να πηγαινουν αυτοί που δεν γουστάρουν να κάνουν τις "καταθέσεις" τους.

democrat

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Δεκ 2006
Κριτικές
11
Like
10
Πόντοι
2.007
εγω περιεγραψα πως κατα την γνωμη μου ειναι στημενη η απατη.Δεν αποκαλεσα κοροιδο  κανενα.

Nefilim

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
1
Like
37
Πόντοι
6
Γεια σας φίλοι μου....
Μια βοήθεια ήθελα αν ξέρετε. Κάποια Linda από LadiesTours, την ξέρετε ; Την έχει πάρει κανείς ; Αξίζει να κλείσουμε ; Μια πληροφορία για να μην ...... πετάξουμε τα λεφτά μας. Με τέτοιο βομβαρδισμό που γίνεται από CT έχουμε χάσει την μπάλα. Που είναι οι πληροφορίες ..... οεοοοο !!!!!!!!!!!
Ευχαριστώ

Το πιο πιθανό είναι να πετάξεις τα φράγκα σου φίλε, το Ladies κατά την ταπεινή μου άποψη δεν αξίζει ούτε να στείλεις email.
Τώρα υπάρχουν και άλλοι οι οποίοι μπορεί να σου πουνε ταντίθετα. Μια δοκιμή δε βλάπτει αλλά κράτα μικρό μικρό μικρό καλαθάκι για το τι θα σου βγει.

jester(1)

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1
Πόντοι
0
εγω περιεγραψα πως κατα την γνωμη μου ειναι στημενη η απατη.Δεν αποκαλεσα κοροιδο  κανενα.
Ίσως και να έχεις δίκιο, αυτό ήταν το πρώτο πράγμα που είπα. Αλλά σε κάθε περίπτωση ο καθένας είναι υπεύθυνος και υπόλογος για τις αποφάσεις του και τις πράξεις του.

democrat

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Δεκ 2006
Κριτικές
11
Like
10
Πόντοι
2.007
ιντερνετ ct
ct παντα υπηρχαν.Καλο πραγμα και για λιγους.Αυτα ομως που γινονται σημερα ειναι φρουτο του ιντερνετ.Το πραγμα παραβρωμισε.Οι business του ιντερνετ ct ανθουν σε Ελλαδα(κυρια) και λιγοτερο σε Ιταλια.Αλλου απο καθολου Γερμανια,Ελβετια ως ελαχιστα Γαλλια,Ισπανια.
Ειμαστε "Πρωταθλητες"

PATHFINDER

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Κριτικές
4
Like
32
Πόντοι
16
Τελικά τα agencies και οι managers(τύφλα να έχουν οι κανονικοί) δεν έχουν το 8εό τους......Jerking Off

Τα σχόλια και οι κρίσεις δικές σας... Τρέχω να προλάβω να την κλείσω,γιατί που αλλού βρίσκει κανείς fresh playmate flesh σε τέτοιες τιμές...

Επειδή δεν κατάλαβα τι σχέση μπορεί να έχει η Playmate Φεβρουαρίου 2006 Mary Jane, με τις CG του AAA-europemodels.com, μπορείς να μας το εξηγήσεις?

PATHFINDER

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Κριτικές
4
Like
32
Πόντοι
16
Επειδή δεν κατάλαβα τι σχέση μπορεί να έχει η Playmate Φεβρουαρίου 2006 Mary Jane, με τις CG του AAA-europemodels.com, μπορείς να μας το εξηγήσεις?

Ουυυυυπς! Τώρα μόλις το πρόσεξα!!! Για κοιτάξτε λοιπόν την Playmate Φεβρουαρίου 2006 Mary Jane στα links που μας έδωσε ο Tulip, και μετά συγκρίνετε με την Kim του AAA-europemodels.com στο link που ακολουθεί!

Playmate Φεβρουαρίου 2006 Mary Jane

Kim του AAA-europemodels.com

Μούφα? Προφανώς!

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Καλησπερα  ειδα το και τρελαθηκα με Aurora εστειλα email για ραντεβου στο (δειτε και φωτο) ξερει κανεις τιποτα για το παραπανω γραφειο? η εκανα μαλακια ? 200 ευρω η ωρα ειναι για πειτε γνωμες θα παρακαλουσα αν καποιος εχει γνωμη για την ασφαλεια του συγκεκριμενου γραφειου diamodshouse να μου την αναφερει γιατι ειμαι παντρεμενος και με ενδιαφερει πολυ ευχαριστω

peterflorinz

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
0
To : Alexandros1976

Aurora από diamonds house

Για review για την Aurora δες το παραπάνω μηνυμα.* Για ασφάλεια με το πρακτορείο, δεν υπάρχει ζήτημα. Δουλεύει όπως  δουλεύουν όλα.

Έχει ξανάρθει στην Ελλάδα και δεν δημιουργήθηκε θέμα

ΜΦΧ
peterflorinz

*edit_antisthenis: www.bourdela.com/component/option,com_smf/Itemid,168/topic,27.msg83191#new]εδώ[/url] είναι το post (μήνυμα #816)

OP
OP
antisthenis

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.088
Πόντοι
17.085
Πρόσεξε...

01mr6.jpg

05wx5.jpg

06zd5.jpg

Nefilim

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
1
Like
37
Πόντοι
6
Καλησπερα  ειδα το και τρελαθηκα με Aurora εστειλα email για ραντεβου στο (δειτε και φωτο) ξερει κανεις τιποτα για το παραπανω γραφειο? η εκανα μαλακια ? 200 ευρω η ωρα ειναι για πειτε γνωμες θα παρακαλουσα αν καποιος εχει γνωμη για την ασφαλεια του συγκεκριμενου γραφειου diamodshouse να μου την αναφερει γιατι ειμαι παντρεμενος και με ενδιαφερει πολυ ευχαριστω

η ασφάλεια εξαρτάται από το τι έχεις στο νου σου να κάνεις.
Αν έχεις φερειπείν ιδιαίτερες επιθυμίες να ρωτήσεις το πρακτορείο αν δέχονται.
Αν εννοείς ασφαλεια από άποψη προσωπικής υγιεινής σου αυτό είναι θέμα δικό σου πόσο και γιατί θα ρισκάρεις
Αν ακόμα εννοείς ασφάλεια από νομικά θέματα, αυτά είναι στο παιχνίδι, αλλά θα είσαι ο 1ος εδώ και πολύ καιρό που αν κάτσει στραβή θα σε πάρει η μπάλα.
Αλλά κι αυτό να γίνει, δίχως αποδεικτικά, ήσουν ένας ενήλικας που βγήκες για ποτό και κατέληξες στο κρεβάτι ενός ξενοδοχείου. no more no less

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom