Έχεις μισή ωρίτσα να "μιλησεις" με στοιχεία παρακαλώ. Αλλιώς το ποστ θα σβηστεί - προσβλητικο. έλεος πια.
Φίλε tipos, νομίζω ότι δικαίως εκνευρίζεσαι, δεν είναι λίγο να σου λένε ότι τα παίρνεις, όμως η διαγραφή νομίζω είναι πολύ.....
Δεν παρεκτράπει ο sisco απο όσο έιδα, δεν έβρισε, μπορεί να είπε κάτι που δεν είναι σωστό για σένα, αλλά δεν είναι ούτε ο πρώτος ούτε ο τελευταίος....πολλοί λένε ανακρίβειες εδώ μέσα , αλλά αν δεν παρεκτρέπονται δεν τιμωρούνται....Μην μπερδεύεις το ρόλο σου ως χρήστης (γιατί μιλούσες ως τέτοιος στο review, το οποίο παρεπιπτώντως το βρήκα εξαιρετικό), με το ρόλο σου ως Mod, γιατί εν βρασμώ ψυχής θα δώσεις λαβή για σχόλια....
Πρός sisco:
Φίλε , πρόσεχε τις εκφράσεις σου, ιδίως όταν αναφέρεσαι σε κάποιον με ρόλο και προσφορά στο σάιτ, άνθρωπος είναι κι αυτός, δεν είναι ευχάριστο να του λένε ότι δωροδοκείται....τώρα καποια τυχερά, νομίζω μππορεί να τύχουν στον καθένα, ιδίως αν είναι μόνιμος πελάτης κάπου (και στη δουλειά μου συμβαίνει), αυτό όμως απέχει πολύ από τη δωροδωκία....
Είναι πολύ άσχημο και άκομψο να κατηγορείς κάποιον δημόσια, και μάλιστα με ασαφή στοιχεία...
Ηρεμήστε γενικώς !