Νέα

City Tours in Greece (ΓΕΝΙΚΑ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 619K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 43 άτομα (1 μέλη και 42 επισκέπτες)

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
Εμενα αν ειναι αληθεια οτι εγινε μπαν ειναι η απο μονο του αποδιξη οτι  καποια απο τα λεγομενα του σισκο ισχυουν πουθενα καπνος χωρις φωτια , και ειδικα αφου το παρεδεχτικε απο μονος του ο τιπος , δεν απαδαει σε αυτα που γραφω , και παει και κανει μπαν

Απο το mini chat cisco7600: tipos me banarate epeidh sas edosa stoxeia mpravo lamogia.

..εσυ εισαι και συ ''χθεσινος'', χαλαρωνε..
..τον ξερεις τον tipos ? τι εχεις να πεις γι αυτον ?

tbone

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Δεν τον ξερω και δεν με ενδιαφερει κιολας να τον μαθω
εδω βλεπω τι λεγετε και γραφετε , τωρα αν εισαι δικηγορος του και αυτος δεν μπορει να μιλησει παλι δεν με καλιπτει η απαντηση σου.
Διαλεξε τι εισαι δικηγορος η παπας ?
και αν ειμαι χθεσινος τι σε κοφτει εσενα  boy ?
..εσυ εισαι και συ ''χθεσινος'', χαλαρωνε..
..τον ξερεις τον tipos ? τι εχεις να πεις γι αυτον ?

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
Δεν τον ξερω και δεν με ενδιαφερει κιολας να τον μαθω
εδω βλεπω τι λεγετε και γραφετε , τωρα αν εισαι δικηγορος του και αυτος δεν μπορει να μιλησει παλι δεν με καλιπτει η απαντηση σου.
Διαλεξε τι εισαι δικηγορος η παπας ?
και αν ειμαι χθεσινος τι σε κοφτει εσενα  boy ?

..τσου βρε λακη, πηγαινε μερικα ποστ πιο πανω να δεις τι λεω στην αρχη για το θεμα κι αν διαφωνεις πες μου που..

tbone

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2007
Like
0
Πόντοι
0
ΤΙΠΟΣ ,
εσυ δεν μπορεις να μου απαντησεις ?

..τσου βρε λακη, πηγαινε μερικα ποστ πιο πανω να δεις τι λεω στην αρχη για το θεμα κι αν διαφωνεις πες μου που..

[size=10pt]οσο για σενα αν τα ποστ ειναι η αξια σου ολη σε λυπαμαι απλος και θα σε παρακαλουσα να μου μιλας οπως σου μιλαω boy : χωρις χαρακτηρισμους[/size]

tbone

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2007
Like
0
Πόντοι
0
οπππππ σορρυ λαθος διαβασα το ποστ σου το περνω πισω το περι ποστ και αξια

tbone

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Αλλα αυτος ο τιπος τι τιπος ειναι και με σνομπαρει  ???
Εχουν παρει τα μυαλα του αερα ????
:badair: :badair: :badair: :badair: :badair:

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
..ελα σταματα τα κοπλιμεντα....

Tipos

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
20
Like
2
Πόντοι
3.945
Exexe... φίλε tbone ήσουν παρών όταν ξεκίνησε αυτή η διαμάχη?
Έχεις καταλάβει από που ξεκίνησε?

Για να στο θυμίσω: ήταν όταν πόσταρα ότι στο citytours ποστάρονται ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΑ τα τουρς και ΟΧΙ όλα.

ΑΚΟΜΑ σε αυτό δεν έχω πάρει απάντηση. Μόλις τη πάρω τα λέμε ;)

tbone

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2007
Like
0
Πόντοι
0
giorgospapa
Μπορω να πω οτι νοιθω ξανθος και δεν σε καταλαβενω

ΤΙΠΟΣ καμα απαντηση στους κατωτερους σου θα δωσεις? θα μασ καταδεκτεις?
η κανεις μονο μπαν οσους δεν συμφωνουν μαζι σου ?
Exexe... φίλε tbone ήσουν παρών όταν ξεκίνησε αυτή η διαμάχη?
ΑΡΧΙΣΕ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΜΠΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΚΑΛΑ ΧΕΚΙΝΙΣΕ ΠΟΙΟ ΠΡΙΝ ΟΤΑΝ ΣΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΣΕ ΟΤΙ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ και εσυ το παραδεκτικες και μετα εγινε θεμα ενω εσυ το ειχες παραδεχτει ηδη , αυτο ειναι που με κουφανε και μετα τον κανατε μπαν
Έχεις καταλάβει από που ξεκίνησε?

Για να στο θυμίσω: ήταν όταν πόσταρα ότι στο citytours ποστάρονται ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΑ τα τουρς και ΟΧΙ όλα.

ΑΚΟΜΑ σε αυτό δεν έχω πάρει απάντηση. Μόλις τη πάρω τα λέμε ;)
Τι δουλια εσει αυτο που λες με εμενα που σε ρωταω ?
και αυτο που ποσταρες ειναι δηλωση οχι ερωτηση .

KaiserSoze

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Σόρι που σας την σπάω έτσι αλλά μιας και έρχεται η Αντριάννα στην Θεσσαλονίκη θα θελα να ρωτήσω κάτι.

Στα services γράφει GG. Μπορεί να μου πεί κάποιος τι σκατά είναι αυτό; Στο λεξικό που έχετε φτιάξει δεν το βρήκα, εκτός και αν είμαι εντελώς τυφλός.

Tipos

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
20
Like
2
Πόντοι
3.945
Εσύ περιμένεις τι? Εγώ περίμενα 2-3 ώρες για απαντήσεις / "στοιχεία" / pm's και το μόνο που πήρα ήταν προσβολές, ανυπόστατες - αστήρικτες κατηγορίες και διάφορους χαρακτηρισμούς...... άρα consider yourself lucky :)

Tipos

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
20
Like
2
Πόντοι
3.945
Σόρι που σας την σπάω έτσι αλλά μιας και έρχεται η Αντριάννα στην Θεσσαλονίκη θα θελα να ρωτήσω κάτι.

Στα services γράφει GG. Μπορεί να μου πεί κάποιος τι σκατά είναι αυτό; Στο λεξικό που έχετε φτιάξει δεν το βρήκα, εκτός και αν είμαι εντελώς τυφλός.

Μα είναι δυνατόν ρε KaiserSoze να ζητάς κάτι που είναι ON-Topic? Σήμερα είναι η μέρα της πλάκας! :) :)

GG= Girl - Girl (μάλλον, δεν είμαι 100% σίγουρος)

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Το να πετύχει κάποιος καλύτερη τιμή σε μια υπηρεσία (από στεγαστικό δάνειο, γιατρό ή δικηγόρο έως ct) μέσω ατομικής διαπραγμάτευσης, προβάλλοντας ταυτόχρονα το γεγονός ότι είναι καλός και φερέγγυος πελάτης με άψογο μητρώο πληρωμών προς τον παρέχοντα (ή παρέχουσα)  την υπηρεσία όχι μόνο είναι απόλυτα θεμιτό αλλά επιβάλλεται και θα ήταν μαλάκας να μην το ζητούσε..
Αθέμιτο είναι να πετυχαίνεις καλύτερες τιμές πουλώντας προστασία και όχι από πραγματικό κίνδυνο αλλά από τον ίδιο σου τον εαυτό, όπως κάνουν οι νονοί της νύχτας στα μαγαζιά, όπως κάνουν και οι - ερασιτέχνες ή επαγγελματίες- νταβάδες στις πόρνες...
Δεν έχω την εμπειρία άλλων συντρόφων στα ct, ωστόσο είναι αρκετά εύκολο να διακρίνεις έναν καλό πελάτη από έναν επίδοξο νταβατζή απλά διαβάζοντας τα review τους....

Όταν λοιπόν βλέπω κάποιον που έχει προτίμηση σε κάποια συγκεκριμένα Ct και μάλιστα με πολύωρα ραντεβού είναι απόλυτα λογικό και θεμιτό τα συγκεκριμένα ct να ανταμείψουν την εμπιστοσύνη και τους υψηλούς τζίρους που τους έκανε..
Αντίθετα βλέπω με καχυποψία κάποιους που μέσα σε μια εβδομάδα έκλεισαν 3-4 μονόωρα ραντεβού με ct..Ούτε δειγματοληψία να κάνανε...Και δεδομένου ότι το vfm μιας ώρας με ct είναι αστείο (τα ραντεβού αξλιζουν τα λεφτά τους από 3ωρο και πάνω- άντε δίωρο σε ορισμένες περιπτώσεις) και το σκόντο υπό κανονικές συνθήκες είναι αδύνατο σε τόσο μικρά ραντεβού μήπως αυτούς τους τύπους πρέπει να φοβόμαστε και όχι τον Tipo;

Δεν κατηγορώ κανέναν, ούτε και υπερασπίζομαι..Απλά δίνω τροφή για σκέψη...

Tipos

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
20
Like
2
Πόντοι
3.945
Στα reviews & Νέες Αφίξεις έχω ποστάρει ακριβώς 40 CT's που είτε είναι εδώ ή έρχονται. Στο citytours έχει δεν έχει 25. Κατά τα άλλα όταν λέω ότι στο συγκεκριμένο site τα τουρς που αναφέρει είναι "επιλεκτικά" τρώω λάσπη..... ας είναι. I rest my case.

JOHNNYDMAX

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Like
26
Πόντοι
16
Στα reviews & Νέες Αφίξεις έχω ποστάρει ακριβώς 40 CT's που είτε είναι εδώ ή έρχονται. Στο citytours έχει δεν έχει 25. Κατά τα άλλα όταν λέω ότι στο συγκεκριμένο site τα τουρς που αναφέρει είναι "επιλεκτικά" τρώω λάσπη..... ας είναι. I rest my case.

Ειλικρινά, ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ.
Ο καθένας (λογικά σκεπτόμενος) μέσα στο σάιτ μπορεί να κρίνει τι γράφεις, καθώς και την ειλικρίνια ή όχι των όσων αναφέρεις.
Τώρα για κάποιους γραφικούς, όταν το παρακάνουν, υπάρχει και το μπαν...άκι.

Tipos

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
20
Like
2
Πόντοι
3.945
Εχεις απόλυτο δίκιο, όμως άνθρωποι είμαστε και απλά δεν αντεξα :)

il5251

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2006
Κριτικές
14
Like
0
Πόντοι
11
Γεια σας φίλοι μου....
Μια βοήθεια ήθελα αν ξέρετε. Κάποια Linda από LadiesTours, την ξέρετε ; Την έχει πάρει κανείς ; Αξίζει να κλείσουμε ; Μια πληροφορία για να μην ...... πετάξουμε τα λεφτά μας. Με τέτοιο βομβαρδισμό που γίνεται από CT έχουμε χάσει την μπάλα. Που είναι οι πληροφορίες ..... οεοοοο !!!!!!!!!!!
Ευχαριστώ

il5251

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2006
Κριτικές
14
Like
0
Πόντοι
11
Γεια σας φίλοι μου....
Μια βοήθεια ήθελα αν ξέρετε. Κάποια Linda από LadiesTours, την ξέρετε ; Την έχει πάρει κανείς ; Αξίζει να κλείσουμε ; Μια πληροφορία για να μην ...... πετάξουμε τα λεφτά μας. Με τέτοιο βομβαρδισμό που γίνεται από CT έχουμε χάσει την μπάλα. Που είναι οι πληροφορίες ..... οεοοοο !!!!!!!!!!!
Ευχαριστώ

JOHNNYDMAX

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Like
26
Πόντοι
16
Εχεις απόλυτο δίκιο, όμως άνθρωποι είμαστε και απλά δεν αντεξα :)

Το ξέρω.
Αν και δε βρίσκομαι στη θέση σου, (σαν Μοd όσο και να το κάνουμε είσαι πιο ....''στόχος''), αρκετές φορές έχω βγεί απο τα ρούχα μου σε αντιπαραθέσεις, γιατί κάποιοι απλά δεν έχουν όρια, και πετάνε ότι μαλακία τους κατέβει....
Μόνη λύση κατέληξα πως είναι η απόλυτη άγνοια, αν δε τους δώσεις κάτι να πιαστούν, βαριούνται και σταματάνε.
Αν συνεχίσουν μόνοι τους ....υπάρχει και το ban

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom