Νέα

City Tours in Greece (ΓΕΝΙΚΑ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 620K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (0 μέλη και 21 επισκέπτες)

Tipos

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
20
Like
2
Πόντοι
3.945
μηπως ξερει κανεις να μου πει τι εστι κατια απο το ladies tours.
θα ειναι στην χωρα μασ αυτη την περιοδο και φαινετε καλη και με πλουσιο προγραμμα.
στις τιμες που λενε υπαρχει και τιποτα εξτρα;
πασ δηλαδη στο ξενοδοχειο και τισ δινεις το ποσο και τελειωσε η θελουν και καπελα;
αν καποιος μπορει να με βοηθησει θα το εκτιμησω γιατι το μωρο στη φοτο λεει πολλα...!!
ευχαριστω

No extras, εκτός και αν αναφέρεται.

democrat

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Δεκ 2006
Κριτικές
11
Like
10
Πόντοι
2.007
γιατι την πιασανε?τι εκανε?η τριτοκοσμια σε ολο της το μεγαλειο....

Tipos

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
20
Like
2
Πόντοι
3.945
εχεις γενικα ραντεβου? με την ιδια κοπέλα?

Μαζεμένη απάντηση.

Το ιστορικό: Κυκλοφορεί wannabee νταβάς ο οποίος εκβιάζει τα πρακτορεία που στέλνουν CT. Σε περίπτωση που δεν του τα χώσουν τις καρφώνει, είτε σε διάφορα περιοδικά/εφημερίδες είτε στο ηθών.  :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

Η διαδικασία: Επειδή η σύλληψη πρέπει να γίνει επ'αυτοφόρω η αστυνομία μεταμφιέζεται σε πελάτη, κλείνει κανονικά ραντεβού και μόλις πάρει η τάνα το χρήμα τη συλλαμβάνει.

Το συμπέρασμα: Οι πελάτες είναι ασφαλείς. Μέχρι στιγμής ποτέ δεν έχει γίνει ντου την ώρα της "δουλειάς", αλλά και να γίνει δεν μπορεί να αποδειχτεί τίποτα. Θα βρουν δυο ενήλικες που γνωρίστηκαν στο μπαρ του ξενοδοχείου να πηδιούνται. so what?

democrat

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Δεκ 2006
Κριτικές
11
Like
10
Πόντοι
2.007
τι να καρφωσει?ποια ειναι η μυστικη πληροφορια?αφου ολα ειναι στο internet?

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Μαζεμένη απάντηση.

Το ιστορικό: Κυκλοφορεί wannabee νταβάς ο οποίος εκβιάζει τα πρακτορεία που στέλνουν CT. Σε περίπτωση που δεν του τα χώσουν τις καρφώνει, είτε σε διάφορα περιοδικά/εφημερίδες είτε στο ηθών.

Η διαδικασία: Επειδή η σύλληψη πρέπει να γίνει επ'αυτοφόρω η αστυνομία μεταμφιέζεται σε πελάτη, κλείνει κανονικά ραντεβού και μόλις πάρει η τάνα το χρήμα τη συλλαμβάνει.

Το συμπέρασμα: Οι πελάτες είναι ασφαλείς. Μέχρι στιγμής ποτέ δεν έχει γίνει ντου την ώρα της "δουλειάς", αλλά και να γίνει δεν μπορεί να αποδειχτεί τίποτα. Θα βρουν δυο ενήλικες που γνωρίστηκαν στο μπαρ του ξενοδοχείου να πηδιούνται. so what?

αυτη ειναι με λιγα λογια η απολυτη αληθεια.....αλλα ρε Tipos...χρειαζεται νταβας να κανει αυτη τη δουλεια?αποκλειεται να ειναι κατι αλλο?οπως π.χ. η εγχωρεια πορνεια που χανει πολλα φραγκα εξαιτιας τους?εγω παντως προτεινα σε καποιο συγκεκριμενο πρακτορειο να αποφευγουν συγκεκριμενα ξενοδοχεια....

PATHFINDER

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Κριτικές
4
Like
32
Πόντοι
16

Σύυυυυυυνελθε. Εφόσον το "άθλημα" είναι βάσει νόμου απαγορευμένο και η πορνεία είναι επιτρεπόμενη υπο πολύ συγκεκριμένες προυποθέσεις στην Ελλάδα, που ακριβώς βρίσκεις το τριτοκοσμικό?

Για πήγαινε μια βόλτα από Μεγ. Βρετανία, Γαλλία, Βέλγιο, Γερμανία, Ιταλία, Ισπανία... κι αν βρεις την ελεύθερη ανεξελεγκτη και πανω από όλα χωρίς πιστοποιητικά υγείας πορνεία, σφύρα μου κλέφτικα! Οι CG και τα CT δεν διώκονται επειδή έτσι απλά ασκούν πορνεία! Διώκονται διότι ασκούν λαθραία και χωρίς υγειονομικούς ελέγχους πορνεία!

Tipos

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
20
Like
2
Πόντοι
3.945
democrat: Ε ναι αλλά άλλο είναι να υπάρχει η πληροφορία γενικά, και άλλο να στη φέρουν στο πιάτο ;)

Vassos: yup, παίζει και αυτό. όπως παίζουν και τα ξενοδοχεία. 2 διαφορετικές συλλήψεις έχουν γίνει στο ΙΔΙΟ ξενοδοχείο. ίσως η καρφωτή να έπεσε από κει.

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
παιδια μηπως το ξενοδοχειο ειναι το ''**********'' hotel?
γιατι εκει εχω ραντεβου αυριο

edit: Αν μην αναφέρουμε ονόματα ξενοδοχειων.

old_admin

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2005
Like
33
Πόντοι
16
Ενημερώνω ότι υπάρχει και το άρθρο στη κεντρική σελίδα, μπορούν να γίνουν τα σχόλεια/συζήτηση και εκεί

Ευχαριστώ.

Nefilim

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
1
Like
37
Πόντοι
6
τι να καρφωσει?ποια ειναι η μυστικη πληροφορια?αφου ολα ειναι στο internet?

Ναι αλλά το δέσιμο γίνεται επιλεκτικά, αυτό είναι το ζουμί, γιατί αυτήν κι όχι την άλλη;

Ε, ο λόγος είναι ο προφανής που αναφέρθηκε.

democrat

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Δεκ 2006
Κριτικές
11
Like
10
Πόντοι
2.007
α!το κρατος μας προστατευει.Αλλα πως μας προστατευει οταν πιανει 1 στις 1000.Μιλαω για 3κοσμια γιατι ολα αυτα γινονται οταν γουσταρουν.Δεν υπαρχει γενικη σταση του big brother πιανει μονο για να δειχνει την παρουσια του να κραταει την αγορα στο αλαλουμ και την ανασφαλεια και να μιζαρει.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 10728

Επισκέπτης
Eισεις παιζει το ενδεχομενο αυτος που καρφωνει τις τανες ναναι Θεσσαλονικιος..με το σκεπτικο να φοβηθουν τα πρακτορεια και πελον να διοργανονουν c.t.  μονο στην Θεσσαλονικη που ειναι μια πολη χωρις ταμπου,χωρις αστυνομικους κλοιους,που αφηνει τον καθε ενα να τον χωσει και μετα να παει σπιτι του...

υγ.ελα TIPOS μην γινεσε σαχλος...ακους εκει ειμαι εγω αυτος  :cheesy:

Tipos

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
20
Like
2
Πόντοι
3.945
Tipos , αυτο μου το ειπες και σε εμενα σε μυνημα , πως το ξερεις ?
Η μηπως το ονειρευτικες ?

Έχω πει ποτέ κάτι χωρίς στοιχεία? Έχω διαψευστεί ποτέ έστω και σε 1 μου ποστ?

Αν συνεχιστεί το κακό νάσαι σίγουρος ότι θα βγάλω στοιχεία στη σέντρα κάνε όμως λίγη υπομονή..... :)

dthanos

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Like
8
Πόντοι
1
Σύυυυυυυνελθε. Εφόσον το "άθλημα" είναι βάσει νόμου απαγορευμένο και η πορνεία είναι επιτρεπόμενη υπο πολύ συγκεκριμένες προυποθέσεις στην Ελλάδα, που ακριβώς βρίσκεις το τριτοκοσμικό?

Για πήγαινε μια βόλτα από Μεγ. Βρετανία, Γαλλία, Βέλγιο, Γερμανία, Ιταλία, Ισπανία... κι αν βρεις την ελεύθερη ανεξελεγκτη και πανω από όλα χωρίς πιστοποιητικά υγείας πορνεία, σφύρα μου κλέφτικα! Οι CG και τα CT δεν διώκονται επειδή έτσι απλά ασκούν πορνεία! Διώκονται διότι ασκούν λαθραία και χωρίς υγειονομικούς ελέγχους πορνεία!

+100000

Και επιπλέον, σύμφωνα με τον ελληνικό νόμο (είχα κάποτε γκόμενα μπατσίνα!), η πορνεία επιτρέπεται ΜΟΝΟ σε συγκεκριμένο χώρο με ειδική άδεια (κοινώς μπουρδέλο) και ΟΧΙ σε ξενοδοχείο, σπίτι του πελάτη κλπ, εκτός αν έχει η 'εργαζόμενη' άδεια, το οποίο ΔΕΝ ισχύει. Πάντως ΜΗΝ ανησυχεί κανείς: το 'κάρφωμα' και το επ'αυτοφόρω γίνονται ύστερα από οργάνωση, με προσημειωμένα χρήματα και με πελάτη μπάτσο. ΜΟΝΟ! Βουρ στα ct πριν μας τα διωξουν όλα!!!

Tipos

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
20
Like
2
Πόντοι
3.945
Eισεις παιζει το ενδεχομενο αυτος που καρφωνει τις τανες ναναι Θεσσαλονικιος..με το σκεπτικο να φοβηθουν τα πρακτορεια και πελον να διοργανονουν c.t.  μονο στην Θεσσαλονικη που ειναι μια πολη χωρις ταμπου,χωρις αστυνομικους κλοιους,που αφηνει τον καθε ενα να τον χωσει και μετα να παει σπιτι του...

υγ.ελα TIPOS μην γινεσε σαχλος...ακους εκει ειμαι εγω αυτος  :cheesy:

Ναι ρε! Γιαυτό έχετε τη μερίδα του λέοντος στις νέες αφίξεις!?!? (χωρίς πλάκα, ανεβαίνει πολύ πράμα στη Θεσσαλονίκη όπου νάναι )

gkaz

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2007
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
0
Tης εφερε τυχη της Ντανιελα μετα απο εμενα η Κρατηση!!!!! :2funny: :2funny:

Δεν πειραζει ομως χαλια ηταν :tickedoff: ....!!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom