δηλαδη για να καταλαβω μου προτεινεις να μη παω? να το ακυρωσω?
εχω και γω date. και θα πάω
δηλαδη για να καταλαβω μου προτεινεις να μη παω? να το ακυρωσω?
μηπως ξερει κανεις να μου πει τι εστι κατια απο το ladies tours.
θα ειναι στην χωρα μασ αυτη την περιοδο και φαινετε καλη και με πλουσιο προγραμμα.
στις τιμες που λενε υπαρχει και τιποτα εξτρα;
πασ δηλαδη στο ξενοδοχειο και τισ δινεις το ποσο και τελειωσε η θελουν και καπελα;
αν καποιος μπορει να με βοηθησει θα το εκτιμησω γιατι το μωρο στη φοτο λεει πολλα...!!
ευχαριστω
εχεις γενικα ραντεβου? με την ιδια κοπέλα?
γιατι την πιασανε?τι εκανε?η τριτοκοσμια σε ολο της το μεγαλειο....
Μαζεμένη απάντηση.
Το ιστορικό: Κυκλοφορεί wannabee νταβάς ο οποίος εκβιάζει τα πρακτορεία που στέλνουν CT. Σε περίπτωση που δεν του τα χώσουν τις καρφώνει, είτε σε διάφορα περιοδικά/εφημερίδες είτε στο ηθών.
Η διαδικασία: Επειδή η σύλληψη πρέπει να γίνει επ'αυτοφόρω η αστυνομία μεταμφιέζεται σε πελάτη, κλείνει κανονικά ραντεβού και μόλις πάρει η τάνα το χρήμα τη συλλαμβάνει.
Το συμπέρασμα: Οι πελάτες είναι ασφαλείς. Μέχρι στιγμής ποτέ δεν έχει γίνει ντου την ώρα της "δουλειάς", αλλά και να γίνει δεν μπορεί να αποδειχτεί τίποτα. Θα βρουν δυο ενήλικες που γνωρίστηκαν στο μπαρ του ξενοδοχείου να πηδιούνται. so what?
γιατι την πιασανε?τι εκανε?η τριτοκοσμια σε ολο της το μεγαλειο....
τι να καρφωσει?ποια ειναι η μυστικη πληροφορια?αφου ολα ειναι στο internet?
παιδια μηπως το ξενοδοχειο ειναι το ''*********'' hotel?
γιατι εκει εχω ραντεβου αυριο
Tipos , αυτο μου το ειπες και σε εμενα σε μυνημα , πως το ξερεις ?
Η μηπως το ονειρευτικες ?
Σύυυυυυυνελθε. Εφόσον το "άθλημα" είναι βάσει νόμου απαγορευμένο και η πορνεία είναι επιτρεπόμενη υπο πολύ συγκεκριμένες προυποθέσεις στην Ελλάδα, που ακριβώς βρίσκεις το τριτοκοσμικό?
Για πήγαινε μια βόλτα από Μεγ. Βρετανία, Γαλλία, Βέλγιο, Γερμανία, Ιταλία, Ισπανία... κι αν βρεις την ελεύθερη ανεξελεγκτη και πανω από όλα χωρίς πιστοποιητικά υγείας πορνεία, σφύρα μου κλέφτικα! Οι CG και τα CT δεν διώκονται επειδή έτσι απλά ασκούν πορνεία! Διώκονται διότι ασκούν λαθραία και χωρίς υγειονομικούς ελέγχους πορνεία!
Eισεις παιζει το ενδεχομενο αυτος που καρφωνει τις τανες ναναι Θεσσαλονικιος..με το σκεπτικο να φοβηθουν τα πρακτορεια και πελον να διοργανονουν c.t. μονο στην Θεσσαλονικη που ειναι μια πολη χωρις ταμπου,χωρις αστυνομικους κλοιους,που αφηνει τον καθε ενα να τον χωσει και μετα να παει σπιτι του...
υγ.ελα TIPOS μην γινεσε σαχλος...ακους εκει ειμαι εγω αυτος