You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
City Tours in Greece (ΓΕΝΙΚΑ)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 10K
- Εμφανίσεις 619K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 57 άτομα (0 μέλη και 57 επισκέπτες)
Ρε παιδια,θελω τη βοηθεια σας!!
Εκλεισα με καποια julia για αυριο το μεσημερι,και θελω να μου πειτε,αν ειναι οτι βλεπεις-και κανει οτι γραφει,ή ειναι παπατζα η δουλεια.....
Δε θα κλαιω τα λεφτα μου,αλλα και μονο που θα ξεκινησω απο τα αγρια χαραματα και θα αφησω δουλειες στη μεση με νοιαζει....
Ευχαριστω εκ των προτερων.
Εκλεισα με καποια julia για αυριο το μεσημερι,και θελω να μου πειτε,αν ειναι οτι βλεπεις-και κανει οτι γραφει,ή ειναι παπατζα η δουλεια.....
Δε θα κλαιω τα λεφτα μου,αλλα και μονο που θα ξεκινησω απο τα αγρια χαραματα και θα αφησω δουλειες στη μεση με νοιαζει....
Abebablom
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Απρ 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 60
- Πόντοι
- 1
Ρε παιδιά που διάολο αναφέρουν αυτοί πόσο πάει το μαλλί???
talos43
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2006
- Like
- 9
- Πόντοι
- 66
από ότι γράφει ο tipos και άλλοι πρέπει να είναι πολύ καλή,κοίτα πίσω για reviews ,κάπου κοντά στην σελ.15 και μετά......Ρε παιδια,θελω τη βοηθεια σας!!
Ρε παιδιά που διάολο αναφέρουν αυτοί πόσο πάει το μαλλί???
κάνε κλικ στη δεξιά μεριά της σελίδας, στη περιοχή που έχει τη περιγραφή της και θα σου ανοίξει μια καινούργια, με τιμές/υπηρεσίες/λεπτομέρειες κλπ.
morpheas_78
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
ΤΙΙΙΙΙΙ....ααα έχουν ξεφύγει με τα μαρούλια...!!!!!βρε την Καρολινα..ούτε του Μονακό να ήταν...!!!
Yup! Ακριβότερη και από Anabelle.....
Είδες όμως τα services? Ίσως και να αξίζει τελικά αν γουστάρεις τελείως άγριες καταστάσεις. Προσωπικά επείδή δεν είμαι τοοοόσο kinky δεν θα πάρω, όμως αν κάποιος το αποφασίσει ας ενημερώσει
Είδες όμως τα services? Ίσως και να αξίζει τελικά αν γουστάρεις τελείως άγριες καταστάσεις. Προσωπικά επείδή δεν είμαι τοοοόσο kinky δεν θα πάρω, όμως αν κάποιος το αποφασίσει ας ενημερώσει
Αρχίζω και το σκέφτομαι.σε σχετική ερώτηση μου προς το πρακτορείο εαν όλες οι προσφερόμενες υπηρεσίες περιλαμβάνονται στην ήδη ακριβή τιμή της καρολίνας μου απάντησαν ότι το οπισθογέμισμα κοστίζει εξτρα 50 εβραίους και κάτι golden shouer 100 εβραίους.Αλήθεια ρε συναγωνιστές τι είναι αυτό
πι - πιΑρχίζω και το σκέφτομαι.σε σχετική ερώτηση μου προς το πρακτορείο εαν όλες οι προσφερόμενες υπηρεσίες περιλαμβάνονται στην ήδη ακριβή τιμή της καρολίνας μου απάντησαν ότι το οπισθογέμισμα κοστίζει εξτρα 50 εβραίους και κάτι golden shouer 100 εβραίους.Αλήθεια ρε συναγωνιστές τι είναι αυτό
εεεεε τι είπαμε? η νεαρά απευθύνεται σε ειδικό κοινό, που να μπορεί να εκτιμήσει και την αξία ενός κατουρήματος!
Δεν πας μετα τα ουρα για αναλυση? Μην πανε χαμενα :o
Swordmaster
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Απρ 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 15
- Πόντοι
- 6
Είδα πως έρχεται Αθήνα. Την εχει παρει κανεις παλιότερα να μας πει εντυπώσεις...
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 5
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις
- 20
- Εμφανίσεις
- 13K
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 85K