ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
γιατί μας την βγαίνεις έτσι εφέντη Andreoug?
εσενα λεει στραπονιαρη????
γιατί μας την βγαίνεις έτσι εφέντη Andreoug?
Δεν πηδάω ΜΠΑΖΑ φίλε. Μετά από τόσα χρόνια εμπειρία μπορώ βλέποντας μια φωτό να καταλάβω εάν έχει πολύ φοτοσοπ στο σχήμα ή στη γυαλάδα ή γενικά εάν η κοπέλα είναι των φωτό.
Σχετικά με το σερβις, οι κοπέλες τώρα που έχουν απομείνει να έρχονται αθήνα έχουν καταλάβει ότι δεν είναι δυνατόν να κάνουν αρπακτή και πρέπει να γαμηθούν στο 100% για να παραμείνουν στην αγορα. Οπότε λίγο ευγενικά να πας και με έξυπνο τρόπο να τις πιάσεις την ψυχολογία πρίν τον χώσεις είανι σίγουρο οτί θα πάρεις καλό σερβις.
Για να μην πάρεις καλό σερβις πρέπει να είσαι σκατοπερίεργος ή τα 200 ευρώ να τα βγάζεις σε ένα μήνα.
Ο νίτρο γιατί ΣΠΑΝΙΑ περνάει άσχημα? Ο μπέιμυ γιατί επίσεις?
Γιατί πολύ απλά ξέρουν την που, πότε και γιατί πρέπει να πάρουν ένα τεμάχιο.
Τώρα εσύ τόσο καιρό εδώ ακόμα είσαι τις άποψης πως μια κακή κριτική θα σε σώσει!??!?!?
Ε τότε τι να πώ!!!!
Έχω πάει σε κοπέλες που ειναι ΚΑΤΑΜΑΥΡΕΣ από κριτικές εδώ μέσα και έχώ πάρει σερβισ επιπέδου καρολίνας indi...
Αν ψάξω λίγο θα σας δώσω παραδείγματα.
Δεν θα τολμούσα να σας στην βγω!
οχι και στραπονιαρης ο νιτρος! μην τρελαθουμε...
δε το λεω ρε τυπε. προσπαθω να λυσω τα μυστηρια του χρυσου πιθηκου παραπανω
Τωρα εκλεισε ο Κυκλος !!!
Δεν Προλαβαίνω, έχω μάθημα για σκι, μετά να γαμησω μια κολητη μου που γάμιεται καλά μόνο με δυνατούς λύτες σε μια βίλα , μετά θα την πάω στα μπουζούκια και αν δεν πνιγω όταν θα σκουιρταρει ποτάμια , θα πρέπει να την φρόντιζω γιατί θα εγκατάλειψει το επάγγελμα επειδή με αγάπησε. Αν με όλα αυτά και την επίλυση όλων των θεμάτων της επικαιρότητας μείνει χρόνος , σε ένα απο τα κανά 2 χιλιάδες post που θα χουν μεσολαβήσει, θα πω και για τον στραπονιαρη.
E ποιος αλλος !!!
αν τα εχει στην αναταση που εχει την καμερα? (και πως παταει το κουμπι?)γαμάς με τα χέρια στην ανάταση ρε bro?
αν έλεγε μόνο στραπονιάρη θα έμπαινα σε σκέψεις αλλά λέει και σαπιοκοιλιάς ...εγώ είμαι fit άτριχος metrosexual
αν τα εχει στην αναταση που εχει την καμερα? (και πως παταει το κουμπι?)
E ποιος αλλος !!!
Ναι, αλλα στα μπουζούκια την πηγες; Και να την πηγες σε αγαπαει; Μούφα thread ότι 'καποιος¨ την κάρφωσε για το πουτανιλικι ανοιξες; Μόνο την πληρωσες και την γαμησες; Μισές δουλειες
Σιγα μην την παω και στα μπουζουκια ρε Moderatori .
Ενα καλο γαμησι να ριξω θελω με ολα του τα γουστα τα υπολοιπα τα αφηνω στους νεαρους και Γαλανοματιδες !!! ;)
Αlways !!! ;)ευχαριστώ bro
Παντως ο κολλητός διπλα απέκτησε οικολογική συνείδηση!καποιο πουλάκι μου ειπε να βρεις το μορμπιντ τον κολλητό σου και να αρχίσουμε το ασπρισμα της ρυπαρης Αθήνας!εχει επιπεδο και σοβαρούς λεβέντες διπλα,διαφανείς,ηθικολογους!αντε με το καλο και testers στα ct μπας και γλιτώσουμε καμμια φόλα με πρωτεργάτη φυσικα τον βιονικο που κερνα μελομακαρονα,σουσι,του κάνουν swallow ολες και φεύγουν με ταπερακια φαγητο μετα το εξαντλητικό ραντεβου!αχαχαχαχαχα! Και η μάνα μου έτσι μου λέει, "τι κάνεις αγόρι μου εσύ δίπλα αφού είσαι καλό παιδί" και μου χαϊδεύει την κεφάλα.
Ρε συ Αλεξ ότι μπορούμε κάνουμε κι εδώ και κει και παραπέρα. Τι να κάνουμε που έχει πέσει η λίμπιντο κι από 3-4 ραντεβού τη βδομάδα πέσαμε στα δυο το μήνα και αν. Όσο για ενημέρωση με καμιά κατοστάρα κριτικές σε τέσσερα σάιτ νομίζω καλά είμαι.