Καλησπέρα στο φορουμ. Είπα να χαθώ για μπανάκια ενα Σ-Κ και ξεσαλώσατε ρε γατάκια? Συγνώμη ρε αντμίνα, αλλά θέλεις να κάνεις το σίτε σου ΒΟΘΡΟ όπως των δίπλα στην κυριολεξιά? Αφού είσαι τίμιο παιδί και δεν έχεις κανένα όφελος οικονομικό.
Δυό λόγους διέκρινα αυτό το διημερο που έλειπα.
1) Εγκρίνεις την κριτική του WINGS η οποιά είναι ΕΝΤΕΛΩΣ εσκεμένη λόγω της άρνησης του ΕΟΓΚ να τον δεχτεί με 100 ευρώ? Γιατί δηλαδη ρε τύπα τοκάνεις αυτό? Διαβάζουν τα μέλη τέτοιου είδους παπαριές και αυτό είναι σωστή ενημέρωση? Πάτώντας πάνω στο προφίλ του, κάλιστα και ο πιό βλάκας μπορεί να διακρίνει οτί τα βάζει διαρκώς με τις τιμές και οπουδήποτε βλέπει κοπέλα να προοδεύει κατακρίνει και μας λέει μαλάκες γεμάτος ζήλια που πάμε εκεί. Τι διάλο? Πουτάνα είναι και του τρώνε τη δουλεία οι άλλες? Είναι αυτό μέρος της ενημέρωσης και πιόν ενδιαφέρει? Με την MAsha του αφροντίτα επίσεις τα ίδια έκανε. Την ζωή κόλαση. Προσπαθούσε το κοριτσάκι να δουλέψει και εκεί αυτός. Να την καταστρέψει εντελώς. Την καταμαύριζε όσο μπορούσε επειδή δεν δεχόταν να πάει μαζί του με 50 ευρώ. Τέτοια κακία δηλαδή, τι να πω ρε πούστη μου. . .
2) Επίσεις εγκρίνεις την κριτική του σπιντερμαν που κράζει τους γκαε σε κάθε ποστ ξεκάθαρα και γράφει εντελώς FAKE κριτική για την μια πόρνη τους, γιατί προφανώς έχουν πάει όλοι επάνω της και προφανώς οι δικες του βαρούσαν μύγες? Έτσι φίλε αντμίνα θα ενημερωνόμαστε για τα καλά τεμάχια? Προκόντας τα όπως κάνει ο σεξυμούνις στην σαλονικα? Κάλιστα πατώντας στο όνομα του σπιντερμαν όπως είπα πριν και για του wings, και ο πιό βλάκας του σιτε να είναι, διακρίνει πώς ο τύπος ποστάρει αρνητικά σε σημείο αηδίας και διαρκώς οπουδήποτε οι γκαε ανακοινώνουν τουρ. Επισεις κατακρίνοντας γενικά τον τιμοκατάλογο των τουρς όταν η Λωρήν (την οποιά και εγω ο ίδιος έχω προτίνει σε πολλά μέλη) έρχόταν στα 300 και τις άνοιγε πεπλα στο φορουμ γράφοντας και ξαναγράφοντας πόσο VFM είναι. ΦΑΟΥΛ και κανονικά πρέπει να μπαναριστεί και αυτός και ο wings.
Συγνώμη δηλάδη ρε αντμίνα αλλά πώς εγώ να καθίσω να ενημερώσω σωστά και να βάλω τις κριτικές που με τα λεφτά μου έχω πληρώσει να βοηθήσω τα μέλη? Πώς όταν η ΛΕΡΑ τις ΛΕΡΑΣ Ώ ΛΕΡΑ κοπροβοσκάει ανάμεσα μας προσποιούμενη σε ΜΕΝΑ, έναν ΚΑΘΑΡΟ ΠΕΛΑΤΗ οτί ασχολούμε με τους πελάτες και όχι τα κορίτσια? Οι εογκ έχουν αποδείξει οτι προσπαθούνε να ανανεώνουν το προσωπικό τους και να μας δίνουν επιλογές. Οι γκαε, ε, κατι κάνουν και αυτή με κανά καλο μουνάκι αραιά και πού. Οκ τα γραφεία δεν μπορουν να δοκιμάσουν τις κοπέλες για ευνόητους λόγους και μερικές φορές στέλνουν σαβούρια αλλά διαβάζοντας κάποιος κριτικές για τα γραφεία έχει την γνώμη ότι όλα είναι για τα σκουπίδια και οτί για να βρούμε ένα καλό μουνί να γαμίσουμε πρέπει να ακολουθήσουμε την γνώμη των σεβαστον μη χέσω μέσα!
Τελικά σαν πελάτες μας ενδιαφέρει να γαμάμε καλά μουνιά ή να τα προκάμε? Ιδού η απορία!!!
Χορχε καβλαρες: Ήρθε ή ώρα να σταματήσεις να βλέπεις όνειρα και να αποκτάς ψυχολογικά. Είσαι ο καλύτερος. Στο λέω εγώ. Τονώσου! Θα συμφωνήσω μαζί σου για την Εύα για της ποδάρες τις μαμα μια και θα σου πώ να αποφύγεις την Αγάπη τη φουρνάρισα γιατί εκτός του ότι είναι γεμάτη κυταρίτιδα έχει και κάτι βιζιά σαν ξεροχημένους λουκουμάδες. Απλά να της πεις να πάει σε ένα άλλο φούρνο όπου το αφεντικό δεν θα έχει κινκυ φαντασιώσεις.
Μορμπιτ: Σμφωνώ για το σχόλειο σου με την Αντζελίνα ροσ. +1. Στουντιοσυμπεριφορά ΞΕΚΑΘΑΡΑ!
Πολλά καλά μουνιά έρχονται!!!! ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ!!!! Προβλέπω ξεπούτσιασμα ξανα! Αν πραγματικά θέλετε να ήμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα στην οποιά θα έχουμε κοινό στόχο την ενημέρωση ΠΕΤΑΞΤΕ ΕΞΩ ΤΟΥΣ ΒΡΩΜΟΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!!
Μας ενδιαφέρει να πηδάμε καλά μουνάκια!!!! Από οποιοδήποτε πρακτορείο και άν προέρχονται!!!