Νέα

City Tours in Greece (ΓΕΝΙΚΑ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 625K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 17 άτομα (2 μέλη και 15 επισκέπτες)

haroulis

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Παιδιά αυριο θα βρίσκομαι στην Αθήνα για 2 ώρες περίπου. Υπάρχει κανεις να προτείνει καποιο ΠΟΛΥ καλό citytour γιατί εδώ που βρίσκομαι δεν έχει ΤΙΠΟΤΑ ???
Θέλω αδύνατη - κανονική, με στήθος 3-4 και μικρή σε ηληκία (18-25). Υπάρχει κάποιος να προτείνει κάτι ? Επείγον!!!

Many Thanks!!!

rusuru

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Καλησπέρα στο φορουμ. Είπα να χαθώ για μπανάκια ενα Σ-Κ και ξεσαλώσατε ρε γατάκια? Συγνώμη ρε αντμίνα, αλλά θέλεις να κάνεις το σίτε σου ΒΟΘΡΟ όπως των δίπλα στην κυριολεξιά? Αφού είσαι τίμιο παιδί και δεν έχεις κανένα όφελος οικονομικό.

Δυό λόγους διέκρινα αυτό το διημερο που έλειπα.    

1)  Εγκρίνεις την κριτική του WINGS η οποιά είναι ΕΝΤΕΛΩΣ εσκεμένη λόγω της άρνησης του ΕΟΓΚ να τον δεχτεί με 100 ευρώ? Γιατί δηλαδη ρε τύπα τοκάνεις αυτό? Διαβάζουν τα μέλη τέτοιου είδους παπαριές και αυτό είναι σωστή ενημέρωση? Πάτώντας πάνω στο προφίλ του, κάλιστα και ο πιό βλάκας μπορεί να διακρίνει οτί τα βάζει διαρκώς με τις τιμές και οπουδήποτε βλέπει κοπέλα να προοδεύει κατακρίνει και μας λέει μαλάκες γεμάτος ζήλια που πάμε εκεί. Τι διάλο? Πουτάνα είναι και του τρώνε τη δουλεία οι άλλες? Είναι αυτό μέρος της ενημέρωσης και πιόν ενδιαφέρει? Με την MAsha του αφροντίτα επίσεις τα ίδια έκανε. Την ζωή κόλαση. Προσπαθούσε το κοριτσάκι να δουλέψει και εκεί αυτός. Να την καταστρέψει εντελώς. Την καταμαύριζε όσο μπορούσε επειδή δεν δεχόταν να πάει μαζί του με 50 ευρώ. Τέτοια κακία δηλαδή, τι να πω ρε πούστη μου. . .

2)  Επίσεις εγκρίνεις την κριτική του σπιντερμαν που κράζει τους γκαε σε κάθε ποστ ξεκάθαρα και γράφει εντελώς FAKE κριτική για την μια πόρνη τους, γιατί προφανώς έχουν πάει όλοι επάνω της και προφανώς οι δικες του βαρούσαν μύγες? Έτσι φίλε αντμίνα θα ενημερωνόμαστε για τα καλά τεμάχια? Προκόντας τα όπως κάνει ο σεξυμούνις στην σαλονικα?  Κάλιστα πατώντας στο όνομα του σπιντερμαν όπως είπα πριν και για του wings, και ο πιό βλάκας του σιτε να είναι, διακρίνει πώς ο τύπος ποστάρει αρνητικά σε σημείο αηδίας και διαρκώς οπουδήποτε οι γκαε ανακοινώνουν τουρ. Επισεις κατακρίνοντας γενικά τον τιμοκατάλογο των τουρς όταν η Λωρήν (την οποιά και εγω ο ίδιος έχω προτίνει σε πολλά μέλη) έρχόταν στα 300 και τις άνοιγε πεπλα στο φορουμ γράφοντας και ξαναγράφοντας πόσο VFM είναι. ΦΑΟΥΛ και κανονικά πρέπει να μπαναριστεί και αυτός και ο wings.

Συγνώμη δηλάδη ρε αντμίνα αλλά πώς εγώ να καθίσω να ενημερώσω σωστά και να βάλω τις κριτικές που με τα λεφτά μου έχω πληρώσει να βοηθήσω τα μέλη? Πώς όταν η ΛΕΡΑ τις ΛΕΡΑΣ Ώ ΛΕΡΑ κοπροβοσκάει ανάμεσα μας προσποιούμενη σε ΜΕΝΑ, έναν ΚΑΘΑΡΟ ΠΕΛΑΤΗ οτί ασχολούμε με τους πελάτες και όχι τα κορίτσια? Οι εογκ έχουν αποδείξει οτι προσπαθούνε να ανανεώνουν το προσωπικό τους και να μας δίνουν επιλογές. Οι γκαε, ε, κατι κάνουν και αυτή με κανά καλο μουνάκι αραιά και πού. Οκ τα γραφεία δεν μπορουν να δοκιμάσουν τις κοπέλες για ευνόητους λόγους και μερικές φορές στέλνουν σαβούρια αλλά διαβάζοντας κάποιος κριτικές για τα γραφεία έχει την γνώμη ότι όλα είναι για τα σκουπίδια και οτί για να βρούμε ένα καλό μουνί να γαμίσουμε πρέπει να ακολουθήσουμε την γνώμη των σεβαστον μη χέσω μέσα!  

Τελικά σαν πελάτες μας ενδιαφέρει να γαμάμε καλά μουνιά ή να τα προκάμε? Ιδού η απορία!!!

Χορχε καβλαρες: Ήρθε ή ώρα να σταματήσεις να βλέπεις όνειρα και να αποκτάς ψυχολογικά. Είσαι ο καλύτερος. Στο λέω εγώ. Τονώσου! Θα συμφωνήσω μαζί σου για την Εύα για της ποδάρες τις μαμα μια και θα σου πώ να αποφύγεις την Αγάπη τη φουρνάρισα γιατί εκτός του ότι είναι γεμάτη κυταρίτιδα έχει και κάτι βιζιά σαν ξεροχημένους λουκουμάδες. Απλά να της πεις να πάει σε ένα άλλο φούρνο όπου το αφεντικό δεν θα έχει κινκυ φαντασιώσεις.  

Μορμπιτ: Σμφωνώ για το σχόλειο σου με την Αντζελίνα ροσ. +1. Στουντιοσυμπεριφορά ΞΕΚΑΘΑΡΑ!

Πολλά καλά μουνιά έρχονται!!!! ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ!!!!  Προβλέπω ξεπούτσιασμα ξανα! Αν πραγματικά θέλετε να ήμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα στην οποιά θα έχουμε κοινό στόχο την ενημέρωση ΠΕΤΑΞΤΕ ΕΞΩ ΤΟΥΣ ΒΡΩΜΟΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!!

Μας ενδιαφέρει να πηδάμε καλά μουνάκια!!!! Από οποιοδήποτε πρακτορείο και άν προέρχονται!!!  

rusuru

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Καλησπέαρα σας!!! Μόλις ξύπνησα!!!

Από το γέλιο νιώθω 30 χρόνια μικρότερος όταν διαβάζω του χόρχε τα ποστ και τον φαντάζομε στην εξέλιξη του ραντεβού από την πόρτα μέχρι το αντίο. Παρόλα αυτά βρήκαμε κοινή γνώμη (για την εύα καλά τα λέει) :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Λορένα δεν μπορώ να καταλάβω πότε στην ευχή μπήκες κύριε διπλεγιώργο.  :think: Προσπαθώ 4 μέρες και τρώω άκυρο το στανιό τους μέσα.. Πα να γαμηθούνε δεν θα παρακαλέσω κιόλας. Έχω καρφώσει την ινέσα αλλά δεν προλαβάνω να πάω. Περιμένω μπας και σκάση καμιά κριτική από αξιόπιστο μέλος να ούμ.   :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

MORBID MARIO7

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2013
Κριτικές
35
Like
14
Πόντοι
26
Καλησπέαρα σας!!! Μόλις ξύπνησα!!!

Από το γέλιο νιώθω 30 χρόνια μικρότερος όταν διαβάζω του χόρχε τα ποστ και τον φαντάζομε στην εξέλιξη του ραντεβού από την πόρτα μέχρι το αντίο. Παρόλα αυτά βρήκαμε κοινή γνώμη (για την εύα καλά τα λέει) :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Λορένα δεν μπορώ να καταλάβω πότε στην ευχή μπήκες κύριε διπλεγιώργο.  :think: Προσπαθώ 4 μέρες και τρώω άκυρο το στανιό τους μέσα.. Πα να γαμηθούνε δεν θα παρακαλέσω κιόλας. Έχω καρφώσει την ινέσα αλλά δεν προλαβάνω να πάω. Περιμένω μπας και σκάση καμιά κριτική από αξιόπιστο μέλος να ούμ.   :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:
ψηνομαι εγω για innesa αλλα θελω και το κωλαρακι της λορενα!ειμαι σε δίλημμα !

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Δεν θα παρετε κωλαρακι απο Λορενα οποτε μην ελπιζετε. Ο "Νικολακης" το εβαλε στην διαφημηση για να τραβηξει κοροιδα και αποτι ακουω πρεπει να εχει πολλους θαυμαστες για να μην μπορεις να μπεις σε 4 μερες.  ;)

Αν σε συμπαθησει και στον μετρησει κατω απο 3 εκατοστα και της κανεις και κανενα εξτρα δωρακι παραπνω αποτι ζηταει μπορει και να σου κανει την χαρη να δοκιμασεις!  :2funny: :2funny:

MORBID MARIO7

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2013
Κριτικές
35
Like
14
Πόντοι
26
Δεν θα παρετε κωλαρακι απο Λορενα οποτε μην ελπιζετε. Ο "Νικολακης" το εβαλε στην διαφημηση για να τραβηξει κοροιδα και αποτι ακουω πρεπει να εχει πολλους θαυμαστες για να μην μπορεις να μπεις σε 4 μερες.  ;)

Αν σε συμπαθησει και στον μετρησει κατω απο 3 εκατοστα και της κανεις και κανενα εξτρα δωρακι παραπνω αποτι ζηταει μπορει και να σου κανει την χαρη να δοκιμασεις!  :2funny: :2funny:
Αν ειναι ετσι και παω, έφυγα με την μια!τρωει μαύρο!απλα πράματα!

rusuru

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
1
ψηνομαι εγω για innesa αλλα θελω και το κωλαρακι της λορενα!ειμαι σε δίλημμα !

Αν πάς και εαν έχεις την καλοσύνη ενημέρωσε για Ινέσα. Δείχνει καυλίδιο και ειδικά η φοτό με το αγλαδοτό κωλίδι με έχει τρελάνει!!! Μπρρρρρρρρρρρρ :kissass:

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Αν ειναι ετσι και παω, έφυγα με την μια!τρωει μαύρο!απλα πράματα!

Ναι καλα, για κοιτα ποσοι πηγαν για κωλαρακι, δεν πηραν αλλα εκατσαν. Λες και δεν ξερεις πως δουλευουν τα γραφεια.  ;)

MORBID MARIO7

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2013
Κριτικές
35
Like
14
Πόντοι
26
Ναι καλα, για κοιτα ποσοι πηγαν για κωλαρακι, δεν πηραν αλλα εκατσαν. Λες και δεν ξερεις πως δουλευουν τα γραφεια.  ;)
δε με ξέρεις καλα!!!εφοσον πλερω περιμένω να τηρούνται τα συμφωνηθέντα!πχ πήρα Αναστασία gge τη δευτερη μέρα άφιξης της δεν άντεξε πανω απο 5 λεπτα anal ,δεν πήρε το 40 αρι!

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046

Την εχεις γνωρισει!  ;) απο τους λιγους που περασαν!!  :grin:

BTW για να μην ανεβαζουμε της καθε μιας καριολας το μετοχικο κεφαλαιο, ειναι και μια αλλη που δινει φοβερη πισω κινηση. Μονο με πμ σε γνωστους παιχτες για να μην με ξαναβγαλει νταβατζη ο αρχηγος διπλα.  :grin: :grin:

Οσοι παιχτες παρακολουθουν το μπου..............εχει κριτικες!!  ;)

rusuru

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Την εχεις γνωρισει!  ;) απο τους λιγους που περασαν!!  :grin:

BTW για να μην ανεβαζουμε της καθε μιας καριολας το μετοχικο κεφαλαιο, ειναι και μια αλλη που δινει φοβερη πισω κινηση. Μονο με πμ σε γνωστους παιχτες για να μην με ξαναβγαλει νταβατζη ο αρχηγος διπλα.  :grin: :grin:

Οσοι παιχτες παρακολουθουν το μπου..............εχει κριτικες!!  ;)

Έλα ντε!!! Μερίκοι το χουν περάσει ενημερωτικό φόρουμ έδω μέσα και τις καλές τις δίνουν στεγνά και ανεβαίνουν τα μετοχικά τους κεφάλαια. Κρύφτες λουκά μου τις καριόλες από τον κόσμο που μπαίνει να ενημερωθεί για κάτι αξιόλογο. Μπράβο αγορίνα μου.  :2funny:

Καλά στα χώνε ο παλέρμο ένα φεγγάρι που είχες ΓΑΜΙΣΕΙ στην παραπληροφόρηση και στην μαλακιά το θεσσαλονικιότικο θρεντάκι...!!!  :2funny:

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Έλα ντε!!! Μερίκοι το χουν περάσει ενημερωτικό φόρουμ έδω μέσα και τις καλές τις δίνουν στεγνά και ανεβαίνουν τα μετοχικά τους κεφάλαια. Κρύφτες λουκά μου τις καριόλες από τον κόσμο που μπαίνει να ενημερωθεί για κάτι αξιόλογο. Μπράβο αγορίνα μου.  :2funny:

Καλά στα χώνε ο παλέρμο ένα φεγγάρι που είχες ΓΑΜΙΣΕΙ στην παραπληροφόρηση και στην μαλακιά το θεσσαλονικιότικο θρεντάκι...!!!  :2funny:

Καλα τωρα ξυπνησες εσυ? Εχασες ολο το Φορεξ πατριωτη και θα μηνεις χωρις μια!!  :grin: :grin: :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom