Νέα

City Tours in Greece (ΓΕΝΙΚΑ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 625K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
ε οχι και Παμελα...
μη μου απευθυνεις τον λογο σε παρακαλω, αν και σε βρισκω διασκεδαστικο, με κουραζεις αφανταστα...
ρε τι στο διαολο εχετε παθει με μενα... επειδη δεν εχω τσακωθει με τον ΜαντΑντμιν στο άλλο φορουμ βγαζετε τα λυσσακα σας πανω μου...

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
και για να σου αποδείξω οτι εισαι επιπολαιος... και αναξιοπιστος και προσπαθεις να δημιουργησεις εντυπωσεις...
να η κριτικη που ειπες οτι εθαψα την Ντοννα...

Ειναι γεννημενη σταρ, απο την στιγμη που μπαινεις στο δωματιο μεχρι το τελευταιο δευτερολεπτο πριν βγεις σε κυτταει στα ματια με το βλεμμα του γαμησε με απ'τον κωλο τωρα καλε μου κυριε και χυσε με πατοκορφα στα μαλλια στο προσωπο στο στομα και γω δεν θα σου αφησω την πουτσα μεχρι να στραγγιξω και την τελευταια σταγονα και θα συνεχισω φτυνοντας σαλιο για να γλυστρισει βαθια μες το λαρυγγι μου μεχρι να ξαναχυσεις και μετα με τα δαχτυλα θα παιζω με τα χυσια σου πανω στα σαρκωδη μου χειλη.... αυτο το γνωστο βλεμμα....
Για δυνατους παικτες...
Με καθε επιφυλαξη προσωπικων γουστων και χημειας, απλα το κοριτσι κατεχει την τεχνικη και εχει τα φυσικα προσοντα μιας προστυχης λολιτας, αρκει να της ζητησετε αυτο που θελετε....

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Μην ακους. Προχωρα ακαθεκτα γιατι διαβαζω ενα σωρο βλακεις εδω και μπηχτες απο παιχτες που εκθειαζουν μπαζα.

Η Ντονα χαλασε απο τις πολλες βιζιτες στην βορειο Ευρωπη

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Θες να κανεις κανενα ταξιδακι στην Πραγα η Βουδαπεστη? Αλλοιως Παρισι και Κωνσταντινουπολη.

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046

NITRO

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
151
Like
5.836
Πόντοι
37.127
και για να σου αποδείξω οτι εισαι επιπολαιος... και αναξιοπιστος και προσπαθεις να δημιουργησεις εντυπωσεις...
να η κριτικη που ειπες οτι εθαψα την Ντοννα...

Ειναι γεννημενη σταρ, απο την στιγμη που μπαινεις στο δωματιο μεχρι το τελευταιο δευτερολεπτο πριν βγεις σε κυτταει στα ματια με το βλεμμα του γαμησε με απ'τον κωλο τωρα καλε μου κυριε και χυσε με πατοκορφα στα μαλλια στο προσωπο στο στομα και γω δεν θα σου αφησω την πουτσα μεχρι να στραγγιξω και την τελευταια σταγονα και θα συνεχισω φτυνοντας σαλιο για να γλυστρισει βαθια μες το λαρυγγι μου μεχρι να ξαναχυσεις και μετα με τα δαχτυλα θα παιζω με τα χυσια σου πανω στα σαρκωδη μου χειλη.... αυτο το γνωστο βλεμμα....
Για δυνατους παικτες...
Με καθε επιφυλαξη προσωπικων γουστων και χημειας, απλα το κοριτσι κατεχει την τεχνικη και εχει τα φυσικα προσοντα μιας προστυχης λολιτας, αρκει να της ζητησετε αυτο που θελετε....

μέχρι το 2008 έτσι ήταν ..και γούστα ατέλειωτα...πέρυσι που την ξανάδα σα να της είχαν κάνει λοβοτομή....άλλο ct

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
ετσι εχω ακουσει κι εγω... την πηρα τις δυο πρωτες φορες που ηρθε... και εκανε παπαδες...
αλλοι που την πηραν πιο προσφατα απογοητευθηκαν δυστυχως...
νταξει μωρε... βαρεθηκε την ψωλη και το σπερμα το κοριτσι...

NITRO

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
151
Like
5.836
Πόντοι
37.127
ετσι εχω ακουσει κι εγω... την πηρα τις δυο πρωτες φορες που ηρθε... και εκανε παπαδες...
αλλοι που την πηραν πιο προσφατα απογοητευθηκαν δυστυχως...
νταξει μωρε... βαρεθηκε την ψωλη και το σπερμα το κοριτσι...

μόνο με αυτήν και την άλλη την Marsha Lord (αντε κ με την Simone) το χω δει αυτό...από αλάνια ξυπόλητα με κάτι πράσινες φούστες και κίτρινα μπουστάκια που πέταγαν φωτιές να μετατρέπονται μόλις βάλουν τα Λουι Βιττόν και τα Γκούτσι σε μπλαζέ Ελλεηνίδες 

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
πάλι σβήστηκαν μηνύματα που αφορούσαν τον χρήστη ΝΙΤΡΟ

μα τί προστασία απολαμβάνει αυτός ο κύριος και πόθεν πηγάζει?

treflejack

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
16
ασε η ζοζεφίνα το δίνει και μόνη της το ff ρε χουβαρντά,αλλά να βάζεις και κανένα σκούφο γιατί μοιράζει παράσημα
Αυτό το γνωρίζουμε εξ ιδίας εμπειρίας ή άλλως πως...  :huh:
Μήπως μπορείς να γίνεις πιό συγκεκριμένος;

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
Αυτό το γνωρίζουμε εξ ιδίας εμπειρίας ή άλλως πως...  :huh:
Μήπως μπορείς να γίνεις πιό συγκεκριμένος;

εδώ δες μούναρο τρεφλ
φαντάζομαι θα είναι διαρκώς κλεισμένη!

ό,τι πρέπει για τον ΝΙΤΡΟ,να βγάλει τα μάτια του πάλι

nikakhs

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
3
Πόντοι
1
μπορει να μου πει καποιος μοντερ , ποιον κανονα εχω παραβει στο προηγουμενο μηνυμα μου και διεγραφη ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom