Νέα

City Tours in Greece (ΓΕΝΙΚΑ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 620K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

NITRO

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
151
Like
5.833
Πόντοι
37.127
Ρε Νίτρε χέστηκες τι πουλάνε δίπλα. Θα πουλήσουν μία, δύο, τρείς μετά θα καταλάβει ο κόσμος. Δεν βλέπεις οτί τα θέματα τους πλέον έχουν να κάνουν με ποδόσφαιρο, με βόλευ, με μπάσκετ και σύντομα θα βάλουν και το γκόλφ να δώσουν λίγο κυρος?

Εγώ το ξαναλέω οτί εδώ και χρόνια που γράφεις και σε ακολουθώ έχεις πέσει μέσα σε όλες. Ακόμα και σε κείνο το τσιγκανάκι των πινκ λάντιες που σε κράξαν όλοι όσοι πήγαν μετά. Μια χαρά τα έλεγες αλλά τα αρρωστάκια είδαν ότι ήθελαν να δουν και πήγαν με αυτή την αρωστημένη τους προσωπικότητα νομίζοντας θα πάρουν ότι πήρες εσύ.

Κριστιάνο πού σε ρε? Για κάνε ένα ξεσκόνισμα στο αρχείο  :grin:

η ψηλόλιγνη ξανθιά η Αλεξάνδρα που την είπα Φουρέιρα?

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
το χουν συνήθειο οι πούστηδες του σάιτ να ποστάρουν τα πμ(άλλωστε αν δεν ταιριάζανε δεν θα συμπεθεριάζανε)
στα παπάρια μου
βλάκα,μου έστειλαν 2 άτομα το ίδιο πμ σχεδόν ΕΠΙ ΛΕΞΕΙ (ρουσουρου και greece athens) και θέωρησα πως είναι το ίδιο πρόσωπο

Πού βλέπεις το κακό?

εγώ ΟΛΑ μου τα πμ τα δημοσιεύω ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ

γιατί ό,τι λέω σε πμ,τα λέω και δημοσίως

εσύ?

επειδη σου στειλανε δυο ατομα πμ με την ιδεα τους συνεχιζεις και συ τη δικια σου αλυσιδα πμ κοτσαροντας και τη λεξη "επιβεβαιωμενο"? ωραια σοβαροτητα, εισαι και δικηγορος.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
α για χαβαλέ έχεις λυσάξει να με βρίζεις και παραπονιέσαι που στα σβήνουν?

ελα μωρε μαλάκα και εγώ σε παρεξήγησα...

χαλαρωσε ρε νιτρο δεν εγινε και κατι. ειναι γεγογος οτι η κριτικες σου ειναι περισσοτερο αυτοεκθειαση παρα για την πουτανα. νταξει αυτο ειναι το στυλ σου οκ δεν τρεχει και τιποτα.

rusuru

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
1
[quote autho :s&m_3:r=NITRO link=topic=27.msg4637805#msg4637805 date=1371907581]
η ψηλόλιγνη ξανθιά η Αλεξάνδρα που την είπα Φουρέιρα?
[/quote]

Ναι ναι, με είχε κατακαυλώσει η κωλάρα της σε σχήμα καρδία. Αι σιχτήρ καύλωσα απογευματιάτικα.  :grin:

NITRO

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
151
Like
5.833
Πόντοι
37.127
χαλαρωσε ρε νιτρο δεν εγινε και κατι. ειναι γεγογος οτι η κριτικες σου ειναι περισσοτερο αυτοεκθειαση παρα για την πουτανα. νταξει αυτο ειναι το στυλ σου οκ δεν τρεχει και τιποτα.

αν θες να σου εξηγήσω ...ο χαρακτήρας nitro έχει ορισμένα χαρακτηριστικά και ως τέτοια πρέπει να εκλαμβάνονται στις κριτικές κάτι σαν ιστορίες με sexy καρτούν...εγώ έτσι το βλέπω και γράφω κριτικές...
στο φόρουμ όταν ανταλλάσουμε απόψεις περισσότερο μπορεί να κάνουμε χαβαλέ καφενείου και λιγότερο εις βάθος μελέτη που φαντάζομαι ο καθένας την κάνει μόνος...

NITRO

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
151
Like
5.833
Πόντοι
37.127
Ναι ναι, με είχε κατακαυλώσει η κωλάρα της σε σχήμα καρδία. Αι σιχτήρ καύλωσα απογευματιάτικα.  :grin:

με είχαν κράξει φίλοι και εχθροί με την πάρτη της ...αλλά τι να κάνω που στο πλάι η καριόλα είχε σηκώσει ψηλά το πόδι να βλέπει στον καθρέπτη την διείσδυση και μου μίλαγε πρόστυχα ...

αφού της είπα στα πόσα σε πιτσιλάνε εσένα στα 10' και μου απάντησε και πολλά λες....

μετά βέβαια των Θεσσαλονικιών δεν άρεσε ούτε αυτή ... 

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
αν θες να σου εξηγήσω ...ο χαρακτήρας nitro έχει ορισμένα χαρακτηριστικά και ως τέτοια πρέπει να εκλαμβάνονται στις κριτικές κάτι σαν ιστορίες με sexy καρτούν...εγώ έτσι το βλέπω και γράφω κριτικές...
στο φόρουμ όταν ανταλλάσουμε απόψεις περισσότερο μπορεί να κάνουμε χαβαλέ καφενείου και λιγότερο εις βάθος μελέτη που φαντάζομαι ο καθένας την κάνει μόνος...

καλα κανεις ειναι το στυλ σου ειπαμε. εξαλλου εγω δεν πιστευω στη βοηθεια των κριτικων αν δε γνωριζεις προσωπικα το ατομο που κανει την κριτικη. για παραδειγμα αν ο αλλος ειναι ασχημος ή χοντρος ή βρωμιαρης ή βλαχος ειναι δυνατον να εχει ιδια αποψη με αλλο μελος που ειναι ομορφος ή αθλητικος? αδυνατον. λογικα πραματα ειναι αυτα.

nikakhs

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
3
Πόντοι
1

αυτο ακριβως του ειπα κ στραβωσε
λες κ του εθιξα την ομορφια
το στιλ λιαγκα ομως το εχει , 15 χρονων παιδι , αφου μου κανες αυτο τωρα θα δεις , θα πω εκεινο το αλλο , χλαπατσας εντελως ( απο της ελλαδος τα παιδια !!! )
αφου τα λες ολα ομως , βγες κ πες κ ονοματα , ποιοι πηγαιναν στην μαργκο κ στις φιλες που ειχε στα τουρ που εκανε κ  οταν μπαινανε στα δωματια τις ξεντυνανε για να τις τεσταρουν και οταν δεν καθοταν free
φευγανε κ γραφανε κριτικες του κωλου
για να μην γραψουμε κ τ αλλα , που προτεινανε ορισμενοι σε πουτανες να δουλεψουν για παρτη τους !!!!!!!

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
επειδη σου στειλανε δυο ατομα πμ με την ιδεα τους συνεχιζεις και συ τη δικια σου αλυσιδα πμ κοτσαροντας και τη λεξη "επιβεβαιωμενο"? ωραια σοβαροτητα, εισαι και δικηγορος.

δες ψοφάς ρε μαλάκα να ησυχάσουμε?

σου είπα 2 μέλη που ασσχολούνται μάλιστα με το θρεντ των σίτι τουρ μου έστειλαν το ίδιο πμ σχεδόν αυτούσιο με διαφορά 1 μηνός και οδηγήθηκα στο συμπέρασμα ότι μάλλον είναι ο ίδιος....πού το περίεργο?

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
δες ψοφάς ρε μαλάκα να ησυχάσουμε?

σου είπα 2 μέλη που ασσχολούνται μάλιστα με το θρεντ των σίτι τουρ μου έστειλαν το ίδιο πμ σχεδόν αυτούσιο με διαφορά 1 μηνός και οδηγήθηκα στο συμπέρασμα ότι μάλλον είναι ο ίδιος....πού το περίεργο?

οποτε...εξακριβωμενο ε  :2funny: ρε φιλε εισαι αληθεια δικηγορος? σοβαρος παντως δεν εισαι.
και γιατι να ψοφησω ρε τυπε καλοκαιριατικα? ασε να κανω κανα μπανιο στα νησακια. λεμε την αποψη μας ομορφα και ωραια και αρχιζεις το πανεπιστημιακο φρασεολογιο  :2funny: κριμα που δε σπουδασα να γινω ανθρωπος και γω  :uglystupid:

NITRO

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
151
Like
5.833
Πόντοι
37.127
αυτο ακριβως του ειπα κ στραβωσε
λες κ του εθιξα την ομορφια
το στιλ λιαγκα ομως το εχει , 15 χρονων παιδι , αφου μου κανες αυτο τωρα θα δεις , θα πω εκεινο το αλλο , χλαπατσας εντελως ( απο της ελλαδος τα παιδια !!! )
αφου τα λες ολα ομως , βγες κ πες κ ονοματα , ποιοι πηγαιναν στην μαργκο κ στις φιλες που ειχε στα τουρ που εκανε κ  οταν μπαινανε στα δωματια τις ξεντυνανε για να τις τεσταρουν και οταν δεν καθοταν free
για να μην γραψουμε κ τ αλλα , που προτεινανε ορισμενοι σε πουτανες να δουλεψουν για παρτη τους !!!!!!!

αυτά δεν μου τα χουν πει και δεν εχω ιδέα σε ποιούς αναφέρεσαι... πάντως ο Λιάγκας μπορεί να ναι ότι είναι αλλά το μουνι που πήρε τα σπάει ...

την μόνη πληροφόρηση για τις προτάσεις κάποιων την έχω από το πρακτορομίλφ οπότε δεν έδωσα και πολλή σημασία γιατί μου έλεγε στο καπάκι για τους Ελοχίμ

NITRO

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
151
Like
5.833
Πόντοι
37.127
πάω να ρίξω ...όταν γυρίσω θα ενημερώσω ...Σικελέ μην φύγεις κάτσε μπας και μάθεις να τον βάζεις  :2funny: :2funny: :2funny:

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
στην ελεάνα θα πας,την ελληνίδα του HOT με τα σπαγγάτα?

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
αφου τα λες ολα ομως , βγες κ πες κ ονοματα , ποιοι πηγαιναν στην μαργκο κ στις φιλες που ειχε στα τουρ που εκανε κ  οταν μπαινανε στα δωματια τις ξεντυνανε για να τις τεσταρουν και οταν δεν καθοταν free

εξυπναδες τωρα. γιατι δε τα λες εσυ αμα ξερεις? το στυλακι "εγω ξερω οτι μπλα μπλα μπλα αλλα δε λεω" ειναι καλυτερο απο του λιαγκα νομιζεις  

nikakhs

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
3
Πόντοι
1
εξυπναδες τωρα. γιατι δε τα λες εσυ αμα ξερεις? το στυλακι "εγω ξερω οτι μπλα μπλα μπλα αλλα δε λεω" ειναι καλυτερο απο του λιαγκα νομιζεις  

τα μηνυματα μου σβηνονται
χαμπαρι δεν εχεις παρει τοση ωρα ??
αν το γραψω κ αυτο θα βγει κανενας μοντερειτορ απο τη μπριζακι του οτε να μου σπασει το ρουτερ

NITRO

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
151
Like
5.833
Πόντοι
37.127
αν το γραψω κ αυτο θα βγει κανενας μοντερειτορ απο τη μπριζακι του οτε να μου σπασει το ρουτερ

οι Ελοχιμ στα σβήνουν λες?

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

ναι δεν αντεληφθην. τεσπα καλο τριημερο μαγκες.

υ.γ. παλερμο ετσι και πνιγω πουθενα ρε χασοδικη γρουσουζη θα ερθω φαντασμα και θα σου ξερανω το πουλι  :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom