Νέα

City Tours in Greece (ΓΕΝΙΚΑ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 620K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (1 μέλη και 21 επισκέπτες)

NITRO

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
151
Like
5.833
Πόντοι
37.127
ναι δεν αντεληφθην. τεσπα καλο τριημερο μαγκες.

υ.γ. παλερμο ετσι και πνιγω πουθενα ρε χασοδικη γρουσουζη θα ερθω φαντασμα και θα σου ξερανω το πουλι  :grin:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

καλό τριήμερο

nikakhs

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
3
Πόντοι
1

υ.γ. παλερμο ετσι και πνιγω πουθενα ρε χασοδικη γρουσουζη θα ερθω φαντασμα και θα σου ξερανω το πουλι  :grin:

ektor παρε βατραχοπεδιλα κ μασκα
θελω να πας στα βαθια σημερα !!!!!!!!!!

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595

υ.γ. παλερμο ετσι και πνιγω πουθενα ρε χασοδικη γρουσουζη θα ερθω φαντασμα και θα σου ξερανω το πουλι  :grin:

μπήκες να μαλακιστείς λίγο και φεύγεις για μπάνιο?
μακάρι να πατήσεις αχινό καθώς τρέχεις!

NITRO

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
151
Like
5.833
Πόντοι
37.127
τελικά το καλύτερο "φιξάκι" για την τάνα είναι η καύλα...άπαξ και την καυλώσεις παίζεις την μπάλα όπως θες ..οργώνεις το γήπεδο...

αν πάλι μείνεις στα "κεράσματα" το πολύ να την βγάλεις με καμιά πίπα...

λάθος δουλειά κάνω τελικά...κλειδαράς έπρεπε να έχω γίνει...όλες τις ξεκλειδώνω

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
αυτο ακριβως του ειπα κ στραβωσε
λες κ του εθιξα την ομορφια
το στιλ λιαγκα ομως το εχει , 15 χρονων παιδι , αφου μου κανες αυτο τωρα θα δεις , θα πω εκεινο το αλλο , χλαπατσας εντελως ( απο της ελλαδος τα παιδια !!! )
αφου τα λες ολα ομως , βγες κ πες κ ονοματα , ποιοι πηγαιναν στην μαργκο κ στις φιλες που ειχε στα τουρ που εκανε κ  οταν μπαινανε στα δωματια τις ξεντυνανε για να τις τεσταρουν και οταν δεν καθοταν free
φευγανε κ γραφανε κριτικες του κωλου
για να μην γραψουμε κ τ αλλα , που προτεινανε ορισμενοι σε πουτανες να δουλεψουν για παρτη τους !!!!!!!
πω πω βρωμια ο χωρος....
μενω εκπληκτος...
δεν καθοντουσαν φρη τα κοριτσια εεε?
και μετα τις θαβανε στις κριτικες ε?....
τσ τσ τσ αλητες...
στην Μαργκο κι ολας.... τουρακι αιχμης
μωρε μπραβο....

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
πω πω βρωμια ο χωρος....
μενω εκπληκτος...
δεν καθοντουσαν φρη τα κοριτσια εεε?
και μετα τις θαβανε στις κριτικες ε?....
τσ τσ τσ αλητες...
στην Μαργκο κι ολας.... τουρακι αιχμης
μωρε μπραβο....

Ναι αλλα δεν λεει ονοματα η νικς οποτε μπορει και να τα φανταζεται η να ειναι κουτσομπολια!  ;)

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
το χουν συνήθειο οι πούστηδες του σάιτ να ποστάρουν τα πμ(άλλωστε αν δεν ταιριάζανε δεν θα συμπεθεριάζανε)
στα παπάρια μου
βλάκα,μου έστειλαν 2 άτομα το ίδιο πμ σχεδόν ΕΠΙ ΛΕΞΕΙ (ρουσουρου και greece athens) και θέωρησα πως είναι το ίδιο πρόσωπο

Πού βλέπεις το κακό?

εγώ ΟΛΑ μου τα πμ τα δημοσιεύω ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ

γιατί ό,τι λέω σε πμ,τα λέω και δημοσίως

εσύ?

Ε τοτε να αλλαξω την υπογραφη μου. My name is Yousouroum and I am GAE ! :grin:  Μα τι μαλακιες γραφεις ρε ερμο!!  :helpplea: :helpplea:

underpressure

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
39
Like
502
Πόντοι
516
Προς τον τύπο που κάθεται και γράφει στον Νitro και μπορεί και σε άλλους ότι είμαι ο mad απο τους δίπλα...

Το σκεφτόσουνα καιρό πριν το βγάλεις το συμπέρασμα;Ή το έβγαλες απο την κριτική για την Αντζελίνα ή μήπως για την Όλλα ή μήπως και απο τις δυο;Πήγε ο άλλος να τσιμπήσει να αρπαχτούμε,να γίνει ιστορία,άσχετα αν εγώ έμαθα απο τον ίδιο ότι δεν είμαι ο μοναδικός που του έτυχε το σκηνικό με την Ρουμάνα.Όσο για το Ρωσσίδι συγγνώμη κιόλας που είμαι απο τους λίγους που πέρασαν πολύ καλά μαζί της.

Ούτε βέβαια έκατσες να σκεφτείς ότι έχω γράψει αρνητική κριτική για την Μάνια-Αφροδίτη που ήταν και η πρώτη αρνητική που γράφτηκε εδώ μέσα για την πάρτη της,όταν δίπλα ήταν απο τα αγαπημένα παιδιά.

Τι να σου πω ρε τύπε...τα πμ τα έχω διαβάσει και την επόμενη φορά να τους τα γράφεις με το κανονικό και όχι με κλωνάρα για να ξέρω και εγώ σε ποιον απαντάω.

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
πολύ σωστός
πού  να το καταλάβουν οι 4-5 καραγκιόζηδες!
ο άλλος την πήγε μέχρι την Βουλιαγμένη και την έδωσε να κρατάει και σαμπάνια πρωί πρωί,για να μας δείξει ότι κάνει μεγάλη ζωή!
τί να πεις...

Νομιζεις οτι ολοι ειναι σαν εσενα που παρακαλας και πληρωνεις τανες να τις βγαλεις στα μπουζουκια και στα κλαμπακια για να σε δουνε ολοι οι γνωστοι?   Βουλιαγμενη???  :2funny: :2funny: Μα εισαι εντελος ασχετος και κρινεις τους αλλους απο αυτα που κανεις εσυ!! Για ρωτα και τον Χορχε ποιο ηταν το μωρο, ετσι για την ενημερωση σου και για να μην πετας μαλακιες.  :grin:

Ερμο αν προκειτε να ασκεις το επαγγελμα και να κερδιζεις καμια δικη πρεπει να σταματησεις να πετας μπουρδες. Εσυ πριν τρια χρονια τα εχωνες σε ολους που ξοδευαν πανω απο 100 ευρω να πανε σε σιτιουριστριες και τανες και τωρα τα σκορπας σαν πασατεμπο και οι καιροι στην Ελλαδα εχουν αλλαξει. Τι εγινε βρε ερμο? Τι αλλαξε η μας δουλευεις ολους.  ;)

ότι είναι και το μοναδικό που του δίνει ''αξία'' ως αρσενικό ίσως;

Μην κρινεις απο τον εαυτο σου. Δεν ειναι ολοι ιδιοι.

rusuru

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Νομιζεις οτι ολοι ειναι σαν εσενα που παρακαλας και πληρωνεις τανες να τις βγαλεις στα μπουζουκια και στα κλαμπακια για να σε δουνε ολοι οι γνωστοι?   Βουλιαγμενη???  :2funny: :2funny: Μα εισαι εντελος ασχετος και κρινεις τους αλλους απο αυτα που κανεις εσυ!! Για ρωτα και τον Χορχε ποιο ηταν το μωρο, ετσι για την ενημερωση σου και για να μην πετας μαλακιες.  :grin:

Ερμο αν προκειτε να ασκεις το επαγγελμα και να κερδιζεις καμια δικη πρεπει να σταματησεις να πετας μπουρδες. Εσυ πριν τρια χρονια τα εχωνες σε ολους που ξοδευαν πανω απο 100 ευρω να πανε σε σιτιουριστριες και τανες και τωρα τα σκορπας σαν πασατεμπο και οι καιροι στην Ελλαδα εχουν αλλαξει. Τι εγινε βρε ερμο? Τι αλλαξε η μας δουλευεις ολους.  ;)

Παρόλο που δεν τον πολυσυμπαθώ τον παλέρμο γιατί μας είχε φλομώσει στις υπερβολές για τα ντισκαουντ που έπερνα από τον αφροντίτα θα συμφωνήσω μαζί του οτί η παρουσία σου είναι ΚΩΜΙΚΟΤΡΑΓΙΚΗ.

Είσαι που είσαι μαλάκας με περικεφαλαία δεν μπορείς να πείς και μια εξυπνάδα να γελάσουμε τουλάχιστον να πάει στα κομμάτια. Λές κάτι ηλιθιότητες που μόνο γέλιο δεν προκαλούν και στο τέλος βάζεις τα ανθρωπάκια που γελάνε. Ασυναρτισίες εντελώς. Σαν να βάλώ τώρα εδώ αυτό εδώ για παράδειγμα:  :zfuck: :zfuck: :zfuck:

BABY(1)

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Ιουν 2009
Κριτικές
287
Like
3.054
Πόντοι
13.385
Και να προσθέσω πως για δεύτερη φορά δεν αξίζει ΚΑΜΙΑ!!!! Μας τα χετε ζαλίσει να μιλάτε για τις ίδιες και τις ίδιες!!!!!  :headbang:
Εμεις λεμε κατι περι του αθληματος .
Εσυ μονο στους αθλητες αναφερεσαι .
Οποτε για αδειασε μας την γωνια Μικρε Βλακα που δεν εξυπηρετης κανενα σκοπο εδω μεσα !!! :cool2:

rusuru

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Βλακα Νικολακη ολες αυτες ακομα Τουραρουν !!!
Ewa     Avanguard

Carerra Swedish
Monica  Zuzana
Tiffany Το Τουμπανο !
Lauryn
Paris    Avanguard , LL

Melinda
Pamela   GAE

Stella     (Sexcort)

Zafira  
Αλλα που να ξερεις εσυ μια ζωη βλακας ησουνα !!!
Οταν θα μεγαλωσης ελα να μου κλασεις τα αρχιδια Νικολακη .
Btw τσεκαρε αν η Λορενα εχει κανενα Nivea Μπλε στο μπανιο της για να πλενουμε τα αρχιδια μας οι Παιχτες !!! ;)
Και αν η Pamela φευγη με την πρωινη πτηση την Πεμπτη !!!
Επειδη εγω καμμια δεν συνανταω οπως λες και μονο φυκια πουλαω Καραγκιοζακο !!!

Η κατάσταση σου έχει ξεφύγει εδώ και καιρό εκτός ελέγχου!!!  :2funny: :2funny:
Νικολάκηδες βλέπεις στον ύπνο σου. Το μισό φόρουμ έχεις κατανομάσει νικολάκηδες με ένα γρήγορο κλικ στα ποστς σου είναι εμφανές. Να μας πεις και ποιός είναι αυτός ο Νικολάκης που έχεις λυσάξει να μάθουμε τουλάχιστον.
Γάματα είσαι, ΓΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΜΑΤΑ!!!!

:2funny: :2funny: :2funny:

rusuru

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Εμεις λεμε κατι περι του αθληματος .
Εσυ μονο στους αθλητες αναφερεσαι .
Οποτε για αδειασε μας την γωνια Μικρε Βλακα που δεν εξυπηρετης κανενα σκοπο εδω μεσα !!! :cool2:

Αφού βρε ΒΛΑΞ όταν πάω να πώ κάτι με λέτε προμότορα του εογκ, του γκάε, κωστάκη, νικολάκη, βαφτιστήρι του φτερούγα και ψάχνετε να βρείτε ποιός είμαι κουτσομπόλες τις πλάκας.

Άντε καμιά βόλτα να ξεσκάσεις που βλέπεις εφιάλτες και σύ και ο φίλος σου ο χορχε που δεν του σηκωνώτανε επείδη του την είπα μια μέρα.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

BABY(1)

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Ιουν 2009
Κριτικές
287
Like
3.054
Πόντοι
13.385
Σε ποναει το Νικολακη βλακα !!!   :grin: :grin: :grin:

rusuru

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Σε ποναει το Νικολακη βλακα !!!   :grin: :grin: :grin:

Θα σου χαλάσω εγώ χατήρι??? Δεν πάς να με λές όπως γουστάρεις!!!  :2funny: :2funny: :2funny: Στο ερώτημα γιατί δεν πλήρωνες ένα 50αρι παραπάνω για την Λωρήναπό τη στιγμή που είχε 300+ την ώρα θα μας απαντήσεις? Οι πισίνες σε μάραναν τρομάρα σου γαμώοτο  :2funny: :2funny: :2funny:

rusuru

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Βλακα Νικολακη ολες αυτες ακομα Τουραρουν !!!
Ewa     Avanguard

Carerra Swedish
Monica  Zuzana
Tiffany Το Τουμπανο !
Lauryn
Paris    Avanguard , LL

Melinda
Pamela   GAE

Stella     (Sexcort)

Zafira  
Αλλα που να ξερεις εσυ μια ζωη βλακας ησουνα !!!
Οταν θα μεγαλωσης ελα να μου κλασεις τα αρχιδια Νικολακη .
Btw τσεκαρε αν η Λορενα εχει κανενα Nivea Μπλε στο μπανιο της για να πλενουμε τα αρχιδια μας οι Παιχτες !!! ;)
Και αν η Pamela φευγη με την πρωινη πτηση την Πεμπτη !!!
Επειδη εγω καμμια δεν συνανταω οπως λες και μονο φυκια πουλαω Καραγκιοζακο !!!

Αααααααααααχαχαχαχαχα! Βλεπω έκανες και με το γκαε ντεάλ ε? Ε ρε αυτό θα πει νταβατζάρας!!! Ούτε θυμαμαι άν έχει η Λορένα νιβέα ούτε ξέρω με τη πτήση πετάει η Πάμελα. Εσύ που τις πάς και τις φέρνεις από το αεροδρόμιο και τις φωτογραφίζεις σε πισίνες με σαμπάνιες για να παίρνεις τα ντισκαουντ σου προφανώς ξέρεις καλύτερα.   :2funny: :2funny: ;)

BABY(1)

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Ιουν 2009
Κριτικές
287
Like
3.054
Πόντοι
13.385
Παλι για το Αθλημα βλεπω γραφεις Νικολακη !!!  :grin: :grin: :grin:
Οταν θα σε αφηση η Πουρη να τον Βαφτισης πουθενα ελα κνα μας πεις !!! :offtopic:

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.876
Πόντοι
3.715
Νομιζεις οτι ολοι ειναι σαν εσενα που παρακαλας και πληρωνεις τανες να τις βγαλεις στα μπουζουκια και στα κλαμπακια για να σε δουνε ολοι οι γνωστοι?  Βουλιαγμενη???  :2funny: :2funny: Μα εισαι εντελος ασχετος και κρινεις τους αλλους απο αυτα που κανεις εσυ!! Για ρωτα και τον Χορχε ποιο ηταν το μωρο, ετσι για την ενημερωση σου και για να μην πετας μαλακιες.  :grin:

Ερμο αν προκειτε να ασκεις το επαγγελμα και να κερδιζεις καμια δικη πρεπει να σταματησεις να πετας μπουρδες. Εσυ πριν τρια χρονια τα εχωνες σε ολους που ξοδευαν πανω απο 100 ευρω να πανε σε σιτιουριστριες και τανες και τωρα τα σκορπας σαν πασατεμπο και οι καιροι στην Ελλαδα εχουν αλλαξει. Τι εγινε βρε ερμο? Τι αλλαξε η μας δουλευεις ολους.  ;)

κι εσύ είσαι ο αντιπρόσωπος των δεν είναι όλοι ίδιοι; ή μιλάς για τον εαυτό σου;

η ματαιοδοξία πληρώνεται για να ικανοποιείται και το παιχνίδι κάποιες το ξέρουν καλά.

rusuru

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Παλι για το Αθλημα βλεπω γραφεις Νικολακη !!!   :grin: :grin: :grin:
Οταν θα σε αφηση η Πουρη να τον Βαφτισης πουθενα ελα κνα μας πεις !!! :offtopic:

Ένας θεός ξέρεις για τι μιλάς!!! Αυτό που όλοι καταλαβαίνουμε πάντως είναι πως για να ξέρεις λεπτομέριες όπως πτήσεις που εμείς σαν πελάτες δεν μπορούμε σημαίνει οτί τις πηγενοφέρνεις στο αεροδρόμιο και τις φωτογραφίζεις στις πισίνες για να πάρεις κανα ντισκαουντ. Γυφτιές  :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom