Νέα

City Tours in Greece (ΓΕΝΙΚΑ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 620K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
-καταρχην τις φωτο τις βλέπουμε όλοι και καταλαβαινουμε! το κακο σερβις δεν το βλέπουμε! μπάζο με αυτη την εννοια!

-ξερεις εσυ καλυτερα απο τον νιτρο και τον baby αν εχουν μπαζωσει η δεν εχουν μπαζωσει!
αν νομιζεις οτι περνανε παντα καλα και σε καλυπτουν οι κριτικες τους κανε ενα εικονισμα στον οσιο νιτρο και στον αγιο μπεμπη και
ακολουθα τους με κλειστα ματια! και μην μας τα κανεις τσουρεκια!σορρυ κιολας!
εχεις γραψει ολοκληρα κατεβατα αλλα δεν μπηκες στον κοπο να
γραψεις μια κριτικη!
ως τωρα ομως βαθμολογησες καμια 10αρια παιχτες και καμια τανα! εδω νομιζα οτι ενημερωνουμε για τανες και
οτι δεν βαθμολογουμε παιχτες! προφανως εκανα λάθος!

-δεν περιμενω απο κανενα και καμια κριτικη να με σωσει! εχω βεβαια καποιους παιχτες που ενημερωνουν και τους ακολουθω και στην τελικη πληρωνω και μαθαινω μονος μου! και οσο μπορω ενημερωνω! ποιος ο λογος να υπάρχει το σαιτ χωρις να ποσταρουμε κριτικες! ηδη υπάρχουν πολλοι παιχτες που ανταλλασουν  κριτικες με πμια και δεν ενημερωνουν! ποιος ο λογος να συμμετεχουν στο σαιτ? τηλεφωνα υπαρχουν, μειλ υπάρχουν ας παρουν τον πουλο και ας μεινουν αυτοι που θελουν να συμμετεχουν στο σαιτ!

-μαγκια σου αλλα δεν μας απασχολει με ποιες μαυρισμενες πήγες και περασες καλα! αλλα αν ειναι για να πηδηξω μια τανα να ψαχνομαι πως θα την ξεκλειδωσω και θα περασω καλα δεν παω και καθολου! ενα καλο πηδηγμα ψαχνω παιχτη όχι να βγαλω γκομενα!
τωρα απο τα 30 που εχει η αθηνα και τα 10 που εχει η θεσσαλονικη πιστευεις οτι θα παρεις σαρβις με τον τροπο σου ιδιο με της Caro
τι να πω...ζεις το ονειρο του καθ' ενος μας!
παντως εγω θυμαμαι οτι το βιτσιο της caro ειναι  να στραπονιαζει παιχτες! :cheesy: :cheesy: :cheesy:
οποτε εγω θα προτιμησω σερβις που να μοιαζει με καποια άλλη....για να 'μαι σιγουρος οτι δεν θα δοκιμασει κανα αστειο..
απαπα τι κινδυνευω να παθω στα γεραματα!

Δεν πηδάω ΜΠΑΖΑ φίλε. Μετά από τόσα χρόνια εμπειρία μπορώ βλέποντας μια φωτό να καταλάβω εάν έχει πολύ φοτοσοπ στο σχήμα ή στη γυαλάδα ή γενικά εάν η κοπέλα είναι των φωτό.

Σχετικά με το σερβις, οι κοπέλες τώρα που έχουν απομείνει να έρχονται αθήνα έχουν καταλάβει ότι δεν είναι δυνατόν να κάνουν αρπακτή και πρέπει να γαμηθούν στο 100% για να παραμείνουν στην αγορα. Οπότε λίγο ευγενικά να πας και με έξυπνο τρόπο να τις πιάσεις την ψυχολογία πρίν τον χώσεις είανι σίγουρο οτί θα πάρεις καλό σερβις.

Για να μην πάρεις καλό σερβις πρέπει να είσαι σκατοπερίεργος ή τα 200 ευρώ να τα βγάζεις σε ένα μήνα.

Ο νίτρο γιατί ΣΠΑΝΙΑ περνάει άσχημα? Ο μπέιμυ γιατί επίσεις?

Γιατί πολύ απλά ξέρουν την που, πότε και γιατί πρέπει να πάρουν ένα τεμάχιο.

Τώρα εσύ τόσο καιρό εδώ ακόμα είσαι τις άποψης πως μια κακή κριτική θα σε σώσει!??!?!?

Ε τότε τι να πώ!!!!

Έχω πάει σε κοπέλες που ειναι ΚΑΤΑΜΑΥΡΕΣ από κριτικές εδώ μέσα και έχώ πάρει σερβισ επιπέδου καρολίνας indi...

Αν ψάξω λίγο θα σας δώσω παραδείγματα.

NITRO

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
151
Like
5.833
Πόντοι
37.127
Δεν θα τολμούσα να σας στην βγω!

καλά δεν εννοώ επί προσωπικού...ομιλώ σε τρίτο ενικό γιατί θεωρώ ότι αυτά που γράφονται (από αυτούς που γράφουν) εδώ πλέον, σε σχέση με ότι γραφόταν έως το 2009 είναι σταγόνα στον ωκεανό.... και καλό θα είναι να ανοίξετε οι μεμέτηδες μία σελίδα με τα αξιομνημόνευτα post διαφόρων τύπων και τύπων που έχουν περάσει κατά καιρούς ...να τα διαβάζουμε και να θυμόμαστε τα μοναχικά μας βράδια πίνοντας ένα μπουκάλι chevignon,καθισμένοι αναπαυτικά στους chesterfields,χαιδεύοντας ο καθένας μας το bull terrier του...

NITRO

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
151
Like
5.833
Πόντοι
37.127
εσενα λεει στραπονιαρη????

Ντα...

προχθές πάντως πήγα μια βόλτα με την Μικαέλα γιατί είχα να την δω κοντά 9 χρόνια και την βρήκα τυχαία ....εκεί που τα πίναμε μου λέει ξέρεις δουλεύω κατά κύριο λόγο Θεσσαλονίκη πλέον και το πρόγραμμά μου είναι bdsm ....
και συνεχίζει....φοράς εσώρουχο?
λέω σήμερα ναι ...
μου λέει στρίνγκ?
εκεί κατάλαβα τί εννοούσε και με είδε έκπληκτο...
μην ανησυχείς μου ξαναλέει θα σου δώσω το δικό μου απόψε....

αυτήν την γκόμενα στην Θεσσαλονίκη GFE την ανεβάζουν VFM την κατεβάζουν...

μετά εγώ είμαι ο στραπονιάρης... 

NITRO

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
151
Like
5.833
Πόντοι
37.127
δε το λεω ρε τυπε. προσπαθω να λυσω τα μυστηρια του χρυσου πιθηκου παραπανω

αν έλεγε μόνο στραπονιάρη θα έμπαινα σε σκέψεις αλλά λέει και σαπιοκοιλιάς ...εγώ είμαι fit άτριχος metrosexual

NITRO

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
151
Like
5.833
Πόντοι
37.127
Δεν Προλαβαίνω, έχω μάθημα για σκι, μετά να γαμησω μια κολητη μου που γάμιεται καλά μόνο με δυνατούς λύτες σε μια βίλα , μετά θα την πάω στα μπουζούκια και αν δεν πνιγω όταν θα σκουιρταρει ποτάμια , θα πρέπει να την φρόντιζω γιατί θα εγκατάλειψει το επάγγελμα επειδή με αγάπησε. Αν με όλα αυτά και την επίλυση όλων των θεμάτων της επικαιρότητας μείνει χρόνος , σε ένα απο τα κανά 2 χιλιάδες post που θα χουν μεσολαβήσει, θα πω και για τον στραπονιαρη.

κάπου διάβασα πρόσφατα για έναν που πάει και κάνει όργια σε κάτι βίλες στην Γερμανία σε πριβε FKK και θυμήθηκα το παγκόσμιο κύπελλο του 2006 στην Γερμανία ...τύπος είχε εφεύρει ταξίδι σεξοτουρισμού με ct από τα πιο ακριβά στο Μόναχο το Αμβούργο και την Κολωνία με τις οποίες ισχυριζόταν πως πήγαιναν στο γήπεδο έβλεπαν τα ματσάκια ,μετά κάνανε μπαρότσαρκες σε κυριλέ εστιατόρια και μετά αλληλοπαρτουζώνονταν νωχελικά σε ξενοδοχεία 5 αστέρων ...και όλα αυτά επί 2 εβδομάδες !!!!

οπότε ότι και να διαβάσω τώρα πταίσμα θα είναι...

andreoug

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
390
Πόντοι
6.055
Τεσπα  ο πρόεδρος είναι το αντίθετο του φιγουρατζη, ο αντιπρόεδρος είναι απο τους λίγους που γράφουν ακόμα κριτικές και όχι άνδραγαθηματα έρωτα με πουτανες η καφενομαλακιες για τα πάντα, αλλα όσοι ασχολούνται με τα 2 τελευταία θέματα ας μείνουν σε αυτά και ας αφήσουν τα πουτανοθεματα Για εμάς τα κορόιδα .

andreoug

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
390
Πόντοι
6.055

Ναι, αλλα στα μπουζούκια την πηγες;  Και να την πηγες σε αγαπαει; Μούφα thread ότι 'καποιος¨ την κάρφωσε για το πουτανιλικι ανοιξες; Μόνο την πληρωσες και την γαμησες; Μισές δουλειες

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Ναι, αλλα στα μπουζούκια την πηγες;  Και να την πηγες σε αγαπαει; Μούφα thread ότι 'καποιος¨ την κάρφωσε για το πουτανιλικι ανοιξες; Μόνο την πληρωσες και την γαμησες; Μισές δουλειες

bingooo!!!

BABY(1)

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Ιουν 2009
Κριτικές
287
Like
3.054
Πόντοι
13.385
Σιγα μην την παω και στα μπουζουκια ρε Moderatori .
Ενα καλο γαμησι να ριξω θελω με ολα του τα γουστα τα υπολοιπα τα αφηνω στους νεαρους και Γαλανοματιδες !!!  ;)

NITRO

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
151
Like
5.833
Πόντοι
37.127
Σιγα μην την παω και στα μπουζουκια ρε Moderatori .
Ενα καλο γαμησι να ριξω θελω με ολα του τα γουστα τα υπολοιπα τα αφηνω στους νεαρους και Γαλανοματιδες !!!  ;)

ευχαριστώ bro

MORBID MARIO7

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2013
Κριτικές
35
Like
11
Πόντοι
26
αχαχαχαχαχα! Και η μάνα μου έτσι μου λέει, "τι κάνεις αγόρι μου εσύ δίπλα αφού είσαι καλό παιδί" και μου χαϊδεύει την κεφάλα.

Ρε συ Αλεξ ότι μπορούμε κάνουμε κι εδώ και κει και παραπέρα. Τι να κάνουμε που έχει πέσει η λίμπιντο κι από 3-4 ραντεβού τη βδομάδα πέσαμε στα δυο το μήνα και αν. Όσο για ενημέρωση με καμιά κατοστάρα κριτικές σε τέσσερα σάιτ νομίζω καλά είμαι. :thumbsup:
Παντως  ο κολλητός διπλα απέκτησε οικολογική συνείδηση!καποιο πουλάκι μου ειπε να βρεις το μορμπιντ τον κολλητό σου και να αρχίσουμε το ασπρισμα της ρυπαρης Αθήνας!εχει επιπεδο και σοβαρούς λεβέντες διπλα,διαφανείς,ηθικολογους!αντε με το  καλο και testers στα ct μπας και γλιτώσουμε καμμια φόλα με πρωτεργάτη φυσικα τον βιονικο που κερνα μελομακαρονα,σουσι,του κάνουν swallow ολες  και φεύγουν με ταπερακια φαγητο μετα το εξαντλητικό ραντεβου!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom