Νέα

City Tours in Greece (ΓΕΝΙΚΑ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 619K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (0 μέλη και 22 επισκέπτες)

rusuru

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Εγω πειραζει αν θα συμφωνησω στα μισα για να μην πω σε ολα  αυτα που λεει ο rusuru ?
Ετσι ειναι ρε Παιχτες το σπορ το κανουμε για να περασουμε καλα .
Και ο καθενας εχει τον δικο του τροπο , αλλοι με το καβλι τους και αλλοι με την γκρινια τους σαν και μενα !!!  :grin: :grin: :grin:

Και άλλοι που προσπαθούν δεν ανήκουν σε καμία κατηγορία. Βλέπε cristino, sithlord.

Απορώ τι κάνουν εδώ μέσα. Και ο λάβιο μια μέρα είχε την ίδια απορία.

Ο κριστιάνο θα απαντήσει σίγουρα τώρα με φωτό. Όπως πάντα. Μια εικόνα χίλιες λέξεις το παληκάρι ζώή να χει!!!  :s&m_2:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
δεν καταλαβαινω γιατι  για τον αλλο που εχει γαμησει ο,τι αναπνεει δεν ξερει κανεις κατι, εκτος αν ο ιδιος του το εχει επιτρεψει και δεν εχει κλαψομουνιαστει ποτε, ενω προφανως εχει μπαζωσει αρκετα. Ο αλλος και πρεπει να δημοσιοποιει και τις μοσχομυριστες κλανιες του και να την λεει. μου θυμιζει τον Raven για οποιον ειναι αρκετα παλιος.

μονο εγω δεν εβγαλα κανενα νοημα απο αυτα που γραφει?  :think:

rusuru

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Οποιος εχει την μυγα....

δεν καταλαβαινω γιατι  για τον αλλο που εχει γαμησει ο,τι αναπνεει δεν ξερει κανεις κατι, εκτος αν ο ιδιος του το εχει επιτρεψει και δεν εχει κλαψομουνιαστει ποτε, ενω προφανως εχει μπαζωσει αρκετα. Ο αλλος και πρεπει να δημοσιοποιει και τις μοσχομυριστες κλανιες του και να την λεει. μου θυμιζει τον Raven για οποιον ειναι αρκετα παλιος.

Ουτε σε επιπεδο nick δεν συνδεω καποιον με κατι αλλα 30 ντοπιες και καμια 50αρια ξενες γαμαμε ολοι σε καθε περιοδο 3ετίας τα τελευταία 20-25 χρόνια. Ας μεινουμε ο καθενας στα δικα του

Ο γιάνεβανε ετοιμάζει σεντόνι τώρα. Ο κριστίανο φοτο και ο sithlord θα αρχίσει τι λες παλικάρι γνωριζόμαστε από κάπου.

Να ξέρετε κάτι οτί μπορεί πολύ να μην γράφουν τόσο καιρό αλλα τους ψυχασθενής μπορούν να τους διακρίνουν. Αντε μπας και καθαρίσει λίγο το φόρουμ και ξεκινήσω να βάζω κριτικές. Όσες θυμάμαι βέβαια γιατί εχω γαμίσει τα πάντα ΣΧΕΔΟΝ!  :pipa3:

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
παίχτη πειραζει που εγω εχω απορια και ο λαβιο τι κανει εδω μέσα
λαβιο δεν ειναι επιθεση! το αν συμμετεχεις και πως συμμετεχεις στο φορουμ ειναι δικο σου θέμα...

Και άλλοι που προσπαθούν δεν ανήκουν σε καμία κατηγορία. Βλέπε cristino, sithlord.

Απορώ τι κάνουν εδώ μέσα. Και ο λάβιο μια μέρα είχε την ίδια απορία.

Ο κριστιάνο θα απαντήσει σίγουρα τώρα με φωτό. Όπως πάντα. Μια εικόνα χίλιες λέξεις το παληκάρι ζώή να χει!!!  :s&m_2:

δεν καταλαβαινω γιατι βαζεις σαν μετρο συγκρισης του εαυτου σου τους άλλους! και ακομα χειροτερα καποιους που τους κακοχαρακτηριζεις
και μάλιστα ως ψυχικα ασθενεις! να τους κλείσουμε σε ενα ιντερνετικο κωσταλεξι για να αισθάνεσαι ανετα να γράψεις κριτικες μου φαινεται πολυ
παράξενο!
δεν νομιζω να χρειαζεσαι την αδεια κανενος πλην του Αντι για να ποσταρεις κριτικη!
και αν εχεις πηδηξει τα πάντα οπως λες θα βοηθησεις πολυ κοσμο να γλιτωσει τα μπάζα που κυκλοφορουν!  

Ο γιάνεβανε ετοιμάζει σεντόνι τώρα. Ο κριστίανο φοτο και ο sithlord θα αρχίσει τι λες παλικάρι γνωριζόμαστε από κάπου.

Να ξέρετε κάτι οτί μπορεί πολύ να μην γράφουν τόσο καιρό αλλα τους ψυχασθενής μπορούν να τους διακρίνουν. Αντε μπας και καθαρίσει λίγο το φόρουμ και ξεκινήσω να βάζω κριτικές. Όσες θυμάμαι βέβαια γιατί εχω γαμίσει τα πάντα ΣΧΕΔΟΝ!  :pipa3:

rusuru

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
1
παίχτη πειραζει που εγω εχω απορια και ο λαβιο τι κανει εδω μέσα
λαβιο δεν ειναι επιθεση! το αν συμμετεχεις και πως συμμετεχεις στο φορουμ ειναι δικο σου θέμα...

δεν καταλαβαινω γιατι βαζεις σαν μετρο συγκρισης του εαυτου σου τους άλλους! και ακομα χειροτερα καποιους που τους κακοχαρακτηριζεις
και μάλιστα ως ψυχικα ασθενεις! να τους κλείσουμε σε ενα ιντερνετικο κωσταλεξι για να αισθάνεσαι ανετα να γράψεις κριτικες μου φαινεται πολυ
παράξενο!
δεν νομιζω να χρειαζεσαι την αδεια κανενος πλην του Αντι για να ποσταρεις κριτικη!
και αν εχεις πηδηξει τα πάντα οπως λες θα βοηθησεις πολυ κοσμο να γλιτωσει τα μπάζα που κυκλοφορουν!  

Δεν πηδάω ΜΠΑΖΑ φίλε. Μετά από τόσα χρόνια εμπειρία μπορώ βλέποντας μια φωτό να καταλάβω εάν έχει πολύ φοτοσοπ στο σχήμα ή στη γυαλάδα ή γενικά εάν η κοπέλα είναι των φωτό.

Σχετικά με το σερβις, οι κοπέλες τώρα που έχουν απομείνει να έρχονται αθήνα έχουν καταλάβει ότι δεν είναι δυνατόν να κάνουν αρπακτή και πρέπει να γαμηθούν στο 100% για να παραμείνουν στην αγορα. Οπότε λίγο ευγενικά να πας και με έξυπνο τρόπο να τις πιάσεις την ψυχολογία πρίν τον χώσεις είανι σίγουρο οτί θα πάρεις καλό σερβις.

Για να μην πάρεις καλό σερβις πρέπει να είσαι σκατοπερίεργος ή τα 200 ευρώ να τα βγάζεις σε ένα μήνα.

Ο νίτρο γιατί ΣΠΑΝΙΑ περνάει άσχημα? Ο μπέιμυ γιατί επίσεις?

Γιατί πολύ απλά ξέρουν την που, πότε και γιατί πρέπει να πάρουν ένα τεμάχιο.

Τώρα εσύ τόσο καιρό εδώ ακόμα είσαι τις άποψης πως μια κακή κριτική θα σε σώσει!??!?!?

Ε τότε τι να πώ!!!!

Έχω πάει σε κοπέλες που ειναι ΚΑΤΑΜΑΥΡΕΣ από κριτικές εδώ μέσα και έχώ πάρει σερβισ επιπέδου καρολίνας indi...

Αν ψάξω λίγο θα σας δώσω παραδείγματα.

rusuru

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Για το Λάβιο τη να λέμε τώρα? Άν ξεφύγει από τους δίπλα θα γίνει καλο παιδί γιατί είναι πελατης μόνο και όχι νταβ. Αλλά αν συνεχίσει να παίζει μπάλα δίπλα θα τον πάρει η μπάλα. Καταλαβες που δίπλα λεώ. Εκεί που έχουν φτιάξει ομάδα τεστερσ και πηδάνε τα κορίτσάκια τσάμπα σχεδόν με αντάλαγμα μια αληθινή κριτική ΑΛΛΑ ΜΕ ΜΙΑ ΙΔΕΑ θετική όπως μου χε προταθεί και μένα και τους εστειλα στο διάλο!!!!

Σε λίγο καιρό θυμήσου τι σου λέω. Θα μπαίνει στο σιτε και θα βλέπεις μόνο από το μαμπα θείστες με βαθμολογία 9.+ όπως έβαλε πριν λίγο ο παράς.

ΑΠΟΡΩ ρε γαμώτο ποιο ψωνίζουν από κει περα. ΑΠΟΡΩ!

Εν τωμεταξύ εκεί ΕΠΕΦΗΜΟΥΝ συνεχώς τα γραφεία που έχουν μπανερ. Νοτυ κατσ τώρα σπισε μοντλελσ και τους γρεεκ γκολντεν. Οι οποιοι παρόλο τα τραγικα θετικά σχόλια και το επιθετικό προμότιον έριξαν τιμές.

Εδώ αν ένα πρακτορείο ρίξει τιμές θα βγούνε να πούνε ότι δεν έχουν δουλεια, εκει όταν ένα πρακτορείο τις ρίξει αμέσως ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ για την κίνηση. Λες και το γραφειο το κανε αυτό για να  ΜΕ λιγα λόγια αν είσαι κοπέλα ή γραφείο και δεν έχεις ΜΠΑΝΕΡ σε αυτούς ΤΙ ΓΑΜΙΣΕΣ!

:tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

MORBID MARIO7

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2013
Κριτικές
35
Like
11
Πόντοι
26
Για το Λάβιο τη να λέμε τώρα? Άν ξεφύγει από τους δίπλα θα γίνει καλο παιδί γιατί είναι πελατης μόνο και όχι νταβ. Αλλά αν συνεχίσει να παίζει μπάλα δίπλα θα τον πάρει η μπάλα. Καταλαβες που δίπλα λεώ. Εκεί που έχουν φτιάξει ομάδα τεστερσ και πηδάνε τα κορίτσάκια τσάμπα σχεδόν με αντάλαγμα μια αληθινή κριτική ΑΛΛΑ ΜΕ ΜΙΑ ΙΔΕΑ θετική όπως μου χε προταθεί και μένα και τους εστειλα στο διάλο!!!!

Σε λίγο καιρό θυμήσου τι σου λέω. Θα μπαίνει στο σιτε και θα βλέπεις μόνο από το μαμπα θείστες με βαθμολογία 9.+ όπως έβαλε πριν λίγο ο παράς.

ΑΠΟΡΩ ρε γαμώτο ποιο ψωνίζουν από κει περα. ΑΠΟΡΩ!

Εν τωμεταξύ εκεί ΕΠΕΦΗΜΟΥΝ συνεχώς τα γραφεία που έχουν μπανερ. Νοτυ κατσ τώρα σπισε μοντλελσ και τους γρεεκ γκολντεν. Οι οποιοι παρόλο τα τραγικα θετικά σχόλια και το επιθετικό προμότιον έριξαν τιμές.

Εδώ αν ένα πρακτορείο ρίξει τιμές θα βγούνε να πούνε ότι δεν έχουν δουλεια, εκει όταν ένα πρακτορείο τις ρίξει αμέσως ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ για την κίνηση. Λες και το γραφειο το κανε αυτό για να  ΜΕ λιγα λόγια αν είσαι κοπέλα ή γραφείο και δεν έχεις ΜΠΑΝΕΡ σε αυτούς ΤΙ ΓΑΜΙΣΕΣ!

:tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:
ησουν διπλα;

rusuru

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
1

Ναι, με πεταξαν όταν πήγα να πω τη γνώμη μου. Βασικά εγώ δεν λέω τη γνώμη μου, μιλάω με γεγονότα.

Εσύ τι στο καλό έκανες εκεί απορώ. Αφού όλες αυτές που έχουν είναι εκτός των προτιμίσεων σου. Μόνο λίγες είναι καλές. Αλλά στην ιδέα πως τις πηδάει όλες ο χοντρός τσάμπα δεν χώνω την πούτσα μου μέσα.

Ο παράς το χαβά του. Τώρα βαθμολόγησε μια καθαρίστρια με 10.  :headbang:

Cr9

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
10
Like
408
Πόντοι
96

Απορώ τι κάνουν εδώ μέσα.

400027-kefala.jpg

Όσες θυμάμαι βέβαια γιατί εχω γαμίσει τα πάντα ΣΧΕΔΟΝ!  :pipa3:

Και τι κάνεις εδώ ρε τύπε? Άντε στο Hotdog κι εσύ!  :grin:

images

Απορώ με τον τρεσουρερτ και τον νιτρο που ενώ νόμιζα οτί έχουν αντίληψη να καταλαβαίνουν τέτοιου είδους κλινικές περιπτώσεις να σου απευθύνουν μερικές φορές το λόγο. ΑΠΟΡΩ.

ΗΜΑΡΤΟΝ ΡΕ ΓΙΑΤΡΕ! ΗΜΑΡΤΟΝ!! Αι χάσου από το φόρουμ τον σιτυ τουρς που γράφει ΜΟΝΟ ΝΕΕΣ ΑΦΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΚΡΙΤΙΚΕΣ!!!!

Παρεπιπτώντος ρε φίλε, μιας και διάβασα τις κριτικές σου, στα μετινγσ πας με μοιρογνωμομιο και με βαθύμετρο? Ή με εγχειρίδιο χρήσης? 

cristino, sithlord.
Απορώ τι κάνουν εδώ μέσα.

Για το Λάβιο τη να λέμε τώρα? Άν ξεφύγει από τους δίπλα θα γίνει καλο παιδί γιατί είναι πελατης μόνο και όχι νταβ. Αλλά αν συνεχίσει να παίζει μπάλα δίπλα θα τον πάρει η μπάλα.

Μια καλή κουβέντα για όλους έχεις τύπε, μπράβο, συνέχισε!!

http://[URL unfurl="true"]www.bookchums.com/author_photos/AU_2010120806:33:03.jpg[/img[/URL]]
[b]Intelligent people discuss ideas. Fools discuss how people should behave.[/b]

BABY(1)

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Ιουν 2009
Κριτικές
287
Like
3.054
Πόντοι
13.385
Τι μαλακα εισαι ρε Cristiano !!!  :2funny: :2funny: :2funny:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Οπως υπαρχουν πουτανες "για δυνατους λυτες" υπαρχουν και αντιστοιχα post  :idiot:

τυπε προτεινω να πιασεις κανα δυνατο γαμησι για να φυγει το μυαλο σου απο το πως να φτιαξεις ποστ με μυστηριο  :grin:

lavios

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Αυγ 2012
Κριτικές
31
Like
554
Πόντοι
1.226
αχαχαχαχαχα! Και η μάνα μου έτσι μου λέει, "τι κάνεις αγόρι μου εσύ δίπλα αφού είσαι καλό παιδί" και μου χαϊδεύει την κεφάλα.

Ρε συ Αλεξ ότι μπορούμε κάνουμε κι εδώ και κει και παραπέρα. Τι να κάνουμε που έχει πέσει η λίμπιντο κι από 3-4 ραντεβού τη βδομάδα πέσαμε στα δυο το μήνα και αν. Όσο για ενημέρωση με καμιά κατοστάρα κριτικές σε τέσσερα σάιτ νομίζω καλά είμαι. :thumbsup:

andreoug

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
390
Πόντοι
6.055
Ευχαριστώ για την συμβουλή. Προλαβαίνει άραγε κανείς να γαμησει όταν έχει quota 13 post / day στο bou;

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Ευχαριστώ για την συμβουλή. Προλαβαίνει άραγε κανείς να γαμησει όταν έχει quota 13 post / day στο bou;

βρε ασε τα μυστηρια που καθεσαι και φτιαχνεις λεμε. πες τα κανονικα τι κλανεις? ο ενας ειναι ο γιανεβαν ο αλλος ποιος ειναι αντε και ειμαι περιεργος  :grin:

andreoug

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
390
Πόντοι
6.055
Δεν Προλαβαίνω, έχω μάθημα για σκι, μετά να γαμησω μια κολητη μου που γάμιεται καλά μόνο με δυνατούς λύτες σε μια βίλα , μετά θα την πάω στα μπουζούκια και αν δεν πνιγω όταν θα σκουιρταρει ποτάμια , θα πρέπει να την φρόντιζω γιατί θα εγκατάλειψει το επάγγελμα επειδή με αγάπησε. Αν με όλα αυτά και την επίλυση όλων των θεμάτων της επικαιρότητας μείνει χρόνος , σε ένα απο τα κανά 2 χιλιάδες post που θα χουν μεσολαβήσει, θα πω και για τον στραπονιαρη.

BABY(1)

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Ιουν 2009
Κριτικές
287
Like
3.054
Πόντοι
13.385
Τωρα εκλεισε ο Κυκλος !!! :2funny: :2funny: :2funny:

Stories