Νέα

City Tours in Greece (ΓΕΝΙΚΑ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 619K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
βρε παιδιά πήρε κανείς την marina ? φίλε yaramis που είναι το review σου? θα πάω σαν στραβός στον άδη μου φαίνεται.....HELP.... :helpplea:

poutanos

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
0
ρε παιδες το Α-LEVEL που το χρεωνουν + 50 γιουρια τι ειναι...κωλαρακι?

yiaramis

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Κριτικές
60
Like
254
Πόντοι
5.525
βρε παιδιά πήρε κανείς την marina ? φίλε yaramis που είναι το review σου? θα πάω σαν στραβός στον άδη μου φαίνεται.....HELP.... :helpplea:

Sorry μα λόγω ίωσης το μετακίνησα για το Σάββατο το ραντεβού...

Kostass

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Σκεφτομαι να παρω καποια κοπελα απο την planetdreams ()
Ειμαι μεταξυ της magda και victoria! Μπορειτε να προτεινετε καποια? Εχω ακουσει πολυ καλες κριτικες και για τις δυο! Κατα τη γνωμη σας ποια πιστευετε οτι αξιζει περισσοτερο?

sexy_captain

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Like
499
Πόντοι
26
Σκεφτομαι να παρω καποια κοπελα απο την planetdreams ()
Ειμαι μεταξυ της magda και victoria! Μπορειτε να προτεινετε καποια? Εχω ακουσει πολυ καλες κριτικες και για τις δυο! Κατα τη γνωμη σας ποια πιστευετε οτι αξιζει περισσοτερο?

Για τη victoria δέν ξέρω..όσο για τη magda δέν έχω ακούσει καλά λόγια απο ένα φίλο που την πήρε (απ ότι είπε...)..αλλά και μόνος σου,ρίξε μιά προσεκτηκή ματιά στα πόδια της ...σχήμα κ.τ.λ ...ούτε τσάμπα εγώ δέν την ήθελα...!!!! θα σου έλεγα Μήν πετάξεις τα λεφτά σου άδικα (η γνώμη μου είναι μόνο...)

haroulis

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Παιδιά, σκέφτομαι να κλείσω bea ή klara. Έχει κανείς να μου πεί σχόλια για κάποια από τις δύο??? (ή και για τις 2 αν γίνεται)...
Δεν μπορώ να διαλέξω. Λέτε να τις πάρω και τις 2 μαζί ?????

haroulis

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Παιδιά, πως θα γίνει να φέρουμε την sally thessaloniki?????

stormmaker

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Like
226
Πόντοι
20
:helpplea: νεος στο site ,ζητα βοηθεια απο οποιον ξερει ηλεκτρ. διευθ. για cg που ειναι η θα ειναι στην Eλλαδα
:dancing:

Επισκέπτης
Παλιός στο site προτείνει ανεπιφύλακτα να διαβάσεις το forum και οι απαντήσεις είναι εκεί...

peterk

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2006
Κριτικές
3
Like
3
Πόντοι
1
μαλλον το εκλεισε το μαγαζί, τουλάχιστον το Ελληνικό

freskos

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Ρε παιδια εχεις κανεις συναντησει κανενα απο τα κοριτσια που ειναι Αθηνα να μας μπεις τη γνωμη του και να μας συστησει κατι?

Επισκέπτης
Ανοίγεις το thread με τα reviews και διαβάζεις εκεί. Πολλές από τις δεσποινίδες που μας έχουν τιμήσει έχουν ξανάρθει οπότε μπορείς να ψάξεις λίγο πιο πίσω και να πάρεις τις απαντήσεις που ζητάς.

freskos

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
0
thαnks. Εχω ψαξει ηδη αρκετα αλλα θα ηθελα κατι πιο φρεσκο.Γιαπαραδειγμα για Μπελλα δεν εχς βρει κατι.

freskos

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
0
την εχω ηδη κλεισει για 2ωρο και ρωταω αν ειναι να ακυρωσω αλλα απο οτι μολις μας εδωσα την εμπειρια του αλλος.

PATHFINDER

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Κριτικές
4
Like
32
Πόντοι
16
αν ειναι να ακυρωσω αλλα απο οτι μολις μας εδωσα την εμπειρια του αλλος.

Αν εσυ τίποτα δεν ξέρω τη γλώσσα αυτή καταλαβαίνεις, εμείς αλλά καταλαβαίνουμε δεν. Sorry

ΕΞΗΓΗΣΗ (για όσους δεν καταλαβαίνουν τα μηνύματα του freskos): Δεν ξέρω αν εσυ καταλαβαίνεις τη γλώσσα αυτή, αλλά εμείς δεν καταλαβαίνουμε τίποτα!. Sorry

:cheesy:  :cheesy: :cheesy:

Επισκέπτης
Εννοεί ότι διάβασε το review που έγραψα εγώ για την κουνια-bella

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom